Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα σας:)

Μια μέρα έχω να μπω να σας διαβάσω και μαθαίνω τέτοια νεα!!!Συγχαρητήρια χίλιες φορές!Μπράβο και γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:):)

Χαίρομαι πάντα να μαθαίνω για μωράκια....μη σας πω ζήλεψα κιόλας, αν και είναι νωρίς ακόμη για μένα.Χριστίνα θα σε περιμένω εγω αν θέλεις συμπαράσταση!

Μου φτιάξατε τη μερα με τα νεα σας,σοβαρα:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ρεβυθάκι σε ευχαριστώ για την μελλοντική συμπαράσταση!!!

Τέλεια!!Άλλες 2 βαφτίσεις του χρόνου!!!

Οπότε να κανονίσουμε να βρεθούμε όλες οι "κοιλιάζουσες",μόλις φουσκώσουν λίγο και τα κορίτσια!Να κάνουμε και διαγωνισμό!Το έπαθλο δεν ξέρω τί μπορεί να είναι...

Διαφημίσεις

το εχω παρει τοσο ζεστα και φοβαμαι μη φαω τα μουτρα μου!!!

αλλα κι αυτη η σιχαμενη επρεπε να ειχε ερθει το λιγοτερο τρεις μερες πριν. και ολα τα συμπτωματα? τι να πω!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...