Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μόνο για γέλια δεν είναι...όσο κοιτάζομαι στον καθρέφτη,μουντζώνομαι.

Για να ανέβω λίγο ψυχολογικά,λέω να φάω μια τουλούμπα και λίγο χαλβά Φαρσάλων!Αφού δεν μπορώ να αλλάξω κάτι,ας το ευχαριστηθώ!!:P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αντε βρε Χριστινα να ακουσουμε και τα δικα σου! η χοριακη την ιδια μερα βγαινει, γιατι δεν θυμαμαι.

ναι, θα την κανω το πρωι και κατα τις 6 το απογευμα θα την εχω.μωρε λετε να κανω τεστ???με επιασε ανυπομονησια!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι τιποτα ακόμα έτσι?????Σίγουρα θα ναι θετικό!!!!Ωραια θα αρχίσουμε κάθε μήνα και τις βολτες μας Αθήνα στο γιατρο!!!

Χτες έφαγα τον ντολμα αλλά σήμερα έχω μία τάση για εμετό από το πρωί και δεν πάει τίποτα κατω!!!Αρχίσαμεεε!!Δεν πειράζει καλύτερα από μια μεριά!!

Αννα πολύ καλό το τραγουδάκι χαχαχα

Χριστινάκι δωράκια Χριστουγεννιάτικα θα τα χουμε τα μικρούλια μας!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ημουν σιγουρη οτι μολις ακουσεις τα νεα της Πενυς δεν θα κρατιεσαι! αν μπορεις κρατησου λεω εγω, γιατι εχουν κι ενα σκασμο λεφτα αυτα τα τεστ. βεβαια απο την αλλη ειναι κι ενα ενθυμιο. εγω τα εχω κρατησει κι απο τα δυο μου παιδια με τις ημερομηνιες που το εκανα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πένυ μου μπράβο!!!!!!! Τέλεια νέα! Πολύ χάρηκα! :D:D:D:DΕίδες που λέγαμε τις προάλλες να το βάλεις μπρος?? Ε πήρε μπρος μόνο του!!

Τώρα περιμένουμε τη χοριακή της Χριστίνας! Η' μήπως να έκανε ένα τεστάκι???

(Καλέ έχω ένα σωρό δουλειές, την κάνω, να προλάβω πριν ξυπνήσει το παιδί.)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...