Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ποτε θα κανεις το προφιλ στο fb τελικα; αντε να μας αποκαλυφθεις κι εσυ. το κακο ειναι οτι στο φατσοβιβλιο δεν θα μπορουμε να μιλαμε ολες μαζι. ποτε λες να μας ερθεις καμμια βολτιτσα;

Τί εννοείς να αποκαλυφθώ??Φωτό δεν βάζω με τίποτα!!!Και εννοείται,θα μπω με ψευδώνυμο!!:P:pΑλλά αν δεν μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί,τί νόημα έχει???

Λέω να έρθω ή μια εβδομάδα πριν το Πάσχα ή την Πρωτομαγιά,αλλά στην δεύτερη περίπτωση θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθούμε Κυριακή,γιατί εκείνη την ημέρα όλοι πηγαίνουν εις τα εξοχάς και του Χάρη του κουβαλιούνται στο σπίτι όλοι οι γνωστοί,μιας και εκεί που μένει είναι πραγματικά σαν εξοχή.Επίσης,έλεγα να χάσω και κανένα κιλάκι πριν σκάσω μύτη,αλλά το βλέπω πολύυυυυυυυυυυ χλωμό.Πώς θα εμφανιστώ έτσι??:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για εμας εννοεις να χασεις κανενα κιλακι ή για τους γνωστους του Χαρη; κι εγω δεν μπορω Πρωτομαγια. εχω γαμο το απογευμα μιας φιλης. εκτος αν βρεθουμε μια μερα πριν, δηλαδη το Σαββατο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Για όλους εννοώ να χάσω κανένα κιλάκι.Αλλά πώς να το χάσω το ρημάδι, που μασαμπουκιάζω όλη μέρα???

Τελικά την Πρωτομαγιά πολλά μυστήρια θα γίνουν.Την περασμένη χρονιά, θυμάμαι ότι είχα βγει για περπάτημα και δεν υπήρχε ψυχή έξω και όλες οι εκκλησίες ήταν κλειστές.Εγώ όπως πάντα,ήμουν στην πόλη,να την φυλάω!

Για το Σάββατο δεν ξέρω,γιατί νομίζω ότι έχει μια βάφτιση μιας οικογενειακής φίλης τους και αν θα πάνε,θα πρέπει να πάω και εγώ μαζί.Θα ρωτήσω να μάθω ακριβώς.Αν είμασταν στην ίδια πόλη,θα βρισκόμασταν συχνά,τώρα έχω ανάγκη τους άλλους να με φέρουν,γιατί δεν ξέρω καθόλου να κυκλοφορήσω μόνη μου και μπορεί να βρεθώ στον Ασπρόπυργο!!:P

αντε καλε! καταρχην για τα κιλα μην ανησυχεις. εκτος οτι το εχω σηκωσει εγω το κυπελλο, λυπαμαι δεν μπορει καμμια μας να σε παντρευτει, γιατι ειμαστε ηδη παντρεμενες! κι αφου υπαρχει μετρο και ηλεκτρικος, δεν υπαρχει περιπτωση να χαθεις! ελα εσυ κι ολα τα αλλα τα βρισκουμε.

To ωραίο είναι ότι ο Χάρης με τσεκάρει καθημερινά,μη τυχόν και χάσω κανένα γραμμάριο και δεν είμαι πια τόσο ωραία!!χαχαχαχα

Τί να πεις,καθένας με τα βίτσια του!!

Διαφημίσεις

Σαντυ ελα εδω. δεν φυσαει καθολου!

Ξεκινάω!!

Τί εννοείς να αποκαλυφθώ??Φωτό δεν βάζω με τίποτα!!!Και εννοείται,θα μπω με ψευδώνυμο!!:P:pΑλλά αν δεν μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί,τί νόημα έχει???

Λέω να έρθω ή μια εβδομάδα πριν το Πάσχα ή την Πρωτομαγιά,αλλά στην δεύτερη περίπτωση θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθούμε Κυριακή,γιατί εκείνη την ημέρα όλοι πηγαίνουν εις τα εξοχάς και του Χάρη του κουβαλιούνται στο σπίτι όλοι οι γνωστοί,μιας και εκεί που μένει είναι πραγματικά σαν εξοχή.Επίσης,έλεγα να χάσω και κανένα κιλάκι πριν σκάσω μύτη,αλλά το βλέπω πολύυυυυυυυυυυ χλωμό.Πώς θα εμφανιστώ έτσι??:shock:

Λοιπόν κι εγώ το κορόϊδευα το facebook, με πρήξανε και έκανα. Αρχικά είπα να βάλω ψευδώνυμο, τελικά έβαλα το όνομά μου και ενώ παλιότερα έλεγα ότι αποκλείεται να βάλω φωτογραφίες, τελικά έβαλα. Όλο λόγια είμαι! Όντως δεν μπορούμε να μιλάμε όλες μαζί στο chat, αλλά δυο δυο, αλλά δεν πειράζει! Έλα με το καλό Αθήνα και θα τα βολέψουμε! Όσο για τα κιλά, αφού δεν έχει ο Χάρης πρόβλημα κι αφού νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, γιατί να παιδεύεσαι??;)

Πάω να φάω το παστίτσιο μου.

EkcAp3.png

Σάντυ,παιδεύομαι γιατί δεν χωράω στα ρούχα μου.Πετάνε κρέατα από παντού!Κυρίως από την κοιλιά!:P

Και άντε τον χειμώνα τα καλύπτεις,αλλά έρχεται καλοκαίρι και εκεί να με δω.Με τόσο ρούφηγμα θα σκάσω στο τέλος!!

Κοριτσια τι κάνετε???????

Να σας πω ένα νέο???.............ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!

Χριστινάκι θα χεις παρέα!!!!

Το πρωί έκανα τεστ και βγήκε θετικότατο!!!!!

Δευτέρα πάω στη μικροβιολογο για τα σίγουρα!Αν και η γραμμή βγηκε από τα 5"

Είμαι πολυ χαρούμενηηηηηηηηηη!!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Πειράζει που χαίρομαι σα να είμαι κι εγώ???????????

Μπράβο Πένυ μου!Με το καλό όλα σου εύχομαι!!!Πάρα πολύ χάρηκα!Τελικά αυτό το φόρουμ πολύ γουρλίδικο βρε παιδί μου!!

Εύχομαι να είναι και κορίτσι,για να τα δώσεις όλα στην βάφτιση!!:P

τι εγινε βρε κοριτσια! μια-μια με σειρα! συγχαρητηρια Πενυ! αντε Χριστινα να μας πεις κι εσυ τα χαρμοσυνα! καλε θα γεμισουμε νινακια, τι καλα! κοριτσακια μου με το καλο, να εχετε μια καλη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι στα χερια σας. με το καλο και οι αλλες δυο μου ιντερνετικες φιλεναδες. αντε να παιρνετε σειρα σιγα σιγα. εγω ειπαμε, κατεβασα ρολα.

Διαφημίσεις

Σάντυ,παιδεύομαι γιατί δεν χωράω στα ρούχα μου.Πετάνε κρέατα από παντού!Κυρίως από την κοιλιά!:P

Και άντε τον χειμώνα τα καλύπτεις,αλλά έρχεται καλοκαίρι και εκεί να με δω.Με τόσο ρούφηγμα θα σκάσω στο τέλος!!

μηπως ειμαστε εδελφες ψυχες;

μηπως ειμαστε εδελφες ψυχες;

Μήπως είμαστε αδελφές χοντρές???χαχαχαχαχα!!!

Πάντως κορίτσια,μου χρωστάτε μια συμπαράσταση όταν θα είμαι και εγώ έγκυος.Κάποια από όλες πρέπει να ξαναμείνει εκείνη την περίοδο,για να έχω και εγώ παρέα.

Άννα,ποτέ μην λες ποτέ...Η μάνα μου ήταν έτοιμη να μου σκάσει το αδερφάκι όταν ήμουν 16 χρονών!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...