Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πενυ καλημερα. βλακειες σου ελεγα για το βιντεακι που εστειλες στους ραδιο αρβυλα. δεν το ειχα δει εκει. στο δεστε τους το ειχα δει. οι αρβυλα σε τιμησαν εχθες και το εδειξαν.

Καλησπέρα !

Πένυ,

Το βιντεάκι αυτό με το τρομαγμένο μωρό που μετά ξεκαρδίζεται στο καρεκλάκι του εσύ το έστειλες ????

Εμένα το λυπήθηκε η ψυχή μου το κακόμοιρο --- τόσος τρόμος στα ματάκια του που είπα "Αχ Θεέ μου θα μείνει το έρημο !":shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειααααα!!!!

Ναι Μεταξία το έστειλα και εγώ αυτό το βιντεάκι. Στο fb μου το έδειξαν και εγώ γέλασα πολύ αλλά αν σκεφτεις το μωράκι όντως τρόμαξε πολύ το γλυκουλι!!

Επιτέλους τελείωσα με τους ντολμάδες!!! Και εφαγα κιόλας!!!

Εσείς τι καλό φάγατε???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εμείς δεν τρώμε το μεσημέρι... δουλεύουμε βλέπεις ακόμη... ωτολμάδες μιαμ-μιαμ... και σήμερα θα φάμε έξω (τα πιτσιρίκια τα πήραν ο παππούς με την γιαγιά γιατί σήμερα είναι κλειστός ο σταθμός) χι χι χι

εμεις φαγαμε ρικι (ψαρι ειναι για οσους δεν το γνωριζουν) με μπροκολο. το μωρακι κι εγω το λυπηθηκα. ειχε πολυ τρομαγμενο υφος το κακομοιρο μωρε!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τελεια!!!! Φαΐ έξω!!Και με αυτόν τον καιρό...

Αννα μου δεν τα πάω καλα με τα ψαρικά!!!Να φανταστείς ότι κάποτε σε διακοπές που είχα και την γιορτή μου παρήγγειλαν έναν αστακό για να με ευχαριστήσουν (στην Ελαφόνησο που φημίζεται για τα ψάρια της)και εγώ έτρωγα ....μακαρόνια με κιμά!!!

Το καμάρι σου το είδες στη γιορτή???? Και εγώ την 28η που τον είδα για πρώτη φορά ήμουν έτοιμη να τα μπηξω!!Πολύ συγκινητικές στιγμες!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι και εγώ!!Τώρα που φύγατε όλες...

Έχω αποσυντονιστεί εντελώς,γιατί την έβγαλα όλη νύχτα στην καρέκλα,μπροστά στον υπολογιστή.Τί ψάρεμα έριξα,τί παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα έπαιξα...οτιδήποτε,αρκεί να περάσει η ώρα.Εφτάμιση πήγα για ύπνο και σήμερα έχω πάλι βάρδια.Όχι τίποτα άλλο,αλλά να ξεκουραστεί λίγο και η θεία μου,γιατί αν πάθει τίποτα,την έχω βάψει για τα καλά...

Καλημέρα και χρόνια πολλά!:)

(αντε ρεβυθάκι μου, πότε θα περπατήσεις να κάνεις και εσύ παρέλαση?)

Σας βλέπω όλες έτοιμες για μωράκι!Αντε με το καλό σε όσες περιμένουν και σε όσες το προσπαθούν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!Μόλις έφτιαξα τον καφεδάκο μου τον πρώτο γιατί τον άλλο θα τον πιω έξω. Κα έχει και εναν καιρό έξω...Φοβερο!!!

Δεν σας είπα την Κυριακή θα βρεθούμε με μαμαδες απο το παρεντς καφέ της Κορίνθου και μία μαμα από Αθήνα!!!Μακαρι να χει τον ίδιο καιρό!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακια μου τι κανετε? πως τα περασατε σημερα?εμεις δεν πηγαμε στην παρελαση αλλα ειχε υπεροχη μερα και πηγαμε βολτα στην παραλια και στον παιδοτοπο volta στον αλιμο και περασαμε υπεροχα!!!επισημως δευτερη μερα καθυστερησης σημερα με αναγουλες, επιμονο πονο στη μεση, ρινοραγια,αυτα....αν δεν αδιαθετησω μεχρι τη δευτερα το πρωι θα παω για β χοριακη!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Xρόνια πολλά κορίτσια, να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Τι κάνετε? Εμείς καλά, βολτάραμε όλο το πρωί, ευχαριστηθήκαμε ήλιο επιτέλους χωρίς αέρα! Θησείο κατεβήκαμε, πολύς κόσμος! Κάτσαμε και για καφέ, όχι όμως για πολύ, δεν καθόταν ο μικρός καλά, ήθελε να τριγυρίζει.. Αννούλα στο Θησείο εννοείται ότι παραμένουν οι κλασικοί τύποι με το μαραφέτι για την κλωστή!! Αμάν!! Εγώ θα πρότεινα να βγάλουν ένα μαραφέτι για να κάθονται τα μικρά στην καρέκλα τους χωρίς να κλαίνε και χωρίς να ενοχλούν!;) Να πίνουμε κι έναν καφέ σαν άνθρωποι!!

EkcAp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε? πως τα περασατε σημερα?εμεις δεν πηγαμε στην παρελαση αλλα ειχε υπεροχη μερα και πηγαμε βολτα στην παραλια και στον παιδοτοπο volta στον αλιμο και περασαμε υπεροχα!!!επισημως δευτερη μερα καθυστερησης σημερα με αναγουλες, επιμονο πονο στη μεση, ρινοραγια,αυτα....αν δεν αδιαθετησω μεχρι τη δευτερα το πρωι θα παω για β χοριακη!

Κοριτσάρα τώρα είδα το post σου, εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!! Άντε να ετοιμάσουμε κι άλλη βάφτιση σε ένα-ενάμιιση χρόνο!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...