Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια,τί κάνετε??

Πολύ χαίρομαι να ακούω τα κατορθώματα των μικρών σας!!!

Λοιπόν,άρχισαν να πέφτουν οι προσκλήσεις βαφτίσεων-προφορικές προς το παρόν-και έχω ήδη 2 για την δεύτερη μέρα του Πάσχα.Περιμένω και την τρίτη,για να ρίξω τρελό γέλιο!!Πώς θα πετάγομαι από την μία εκκλησία στην άλλη??Και είναι και μακρινές...Μου φαίνεται δεν θα πάω σε καμία και θα βγω εδώ στην γειτονιά μου,να κλέψω ιδέες διακόσμησης από τις ξένες βαφτίσεις.;):P

Τι!!!Σε εμένα δεν θα έρθεις???Στα πάτρια εδάφη!Θα γλιτώσεις και τις παρεξηγήσεις έτσι...θα πεις πάω Εβρο χαχαχαχα

...μόλις κοίμισα το ρεβυθάκι μου και έχω να σιδερώσω 2 πλυντήρια,να πλύνω το μπάνιο απο χθες που βαριόμουν και να δω τα Μυστικά της Εδεμ!Ουφ!Πότε θα τελειώσει κ αυτό,τρια χρόνια δεν μπορώ να κουνηθώ απο το σπίτι μου στις 7 πρεπει να δω το έργο!!!Κόλλημα μεγάλο σας λέω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

εξαφανιστηκα παλι, μεχρι να βγει ο μηνας θα τρεχω με τη δουλεια! τα νεα σας!!!

να σας πω κι εγω ενα νεο???εχω καθυστερηση!!!χαχαχα!!!κανα δυο μερες υπομονη και θα μαθουμε!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

ουτως η αλλως δε θα κανουμε γλεντι, εχασα πριν απο εναμιση χρονο τον αδερφο μου σε τροχαιο.απλα τραπεζι θα κανουμε. μακαρι να ειμαι, εστω και τοσο συντομα, καλοδεχουμενο θα ειναι!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

να σας πω κι εγω ενα νεο???εχω καθυστερηση!!!χαχαχα!!!κανα δυο μερες υπομονη και θα μαθουμε!!!

Μακάρι! Με το καλό κουκλίτσα!!!! Θα περιμένουμε με αγωνία να μας το επιβεβαιώσεις!!:D

EkcAp3.png

Χριστινάκι,καλά σου είπα εγώ ότι θα είστε 5 στην εκκλησία!Άντε,μακάρι!

Τελικά,αυτό το φόρουμ φέρνει πολύ γούρι.Μακάρι να μου φέρει και μένα, όταν το αποφασίσω!

Χριστινάκιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!Τι βλέπω????Μακάρι βρε κούκλα καλά απότελέσματα να χεις και να σε εχουμε νυφούλα φουσκοκοιλίτσα!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πενυ καλημερα. βλακειες σου ελεγα για το βιντεακι που εστειλες στους ραδιο αρβυλα. δεν το ειχα δει εκει. στο δεστε τους το ειχα δει. οι αρβυλα σε τιμησαν εχθες και το εδειξαν.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πενυ καλημερα. βλακειες σου ελεγα για το βιντεακι που εστειλες στους ραδιο αρβυλα. δεν το ειχα δει εκει. στο δεστε τους το ειχα δει. οι αρβυλα σε τιμησαν εχθες και το εδειξαν.

Αλήθεια??? Και δεν τους είδα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...