Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευτυχως εγω δεν ειμαι πολυ φαν της. με λιγωνει πολυ. μου αρεσει μονο να τη βαζω μεσα στη κρεπα μαζι με μπανανα. αχ τι λεμε μεσημεριατικα! υπολγλυκαιμικο σοκ θα παθω η γυναικα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ευτυχως εγω δεν ειμαι πολυ φαν της. με λιγωνει πολυ. μου αρεσει μονο να τη βαζω μεσα στη κρεπα μαζι με μπανανα. αχ τι λεμε μεσημεριατικα! υπολγλυκαιμικο σοκ θα παθω η γυναικα!

Εμένα με λιγώνει μόνο αφού έχω σκάσει!!

EkcAp3.png

Να σε ρωτήσω Χριστινάκι, στο θέμα scrapbooking σου είχε πει η κοπέλα ποιο είναι το φυσικό κατάστημα που υπάρχει στην Αθήνα?

To paco art center.Εμένα δεν με βολεύει πάντως σαν περιοχή.Έχει και σάιτ,εννοείται.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τώρα μαζεύτηκα σπίτι!!!Ειχα παει σε μια φίλη φουσκοκοιλίτσα!!!Ζηλεψαααααα

Οτι έχει φτίαξει το bebe-room και είναι τέλειο!!!!!

Αννούλα υπομονή με το σίδερο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω. η κορη μου σημερα εκανε 3 βηματα! φυσικα εκλαιγα κι εχω να ριξω κι αλλο στη γιορτη την Πεμπτη που θα πει το ποιημα του ο Νικος. οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ψυχραιμη. χαχαχα! και τωρα τερμα το διαλλειμα, τα κεφαλια μεσα. παω να συνεχισω.

ξεχασα να σας πω. η κορη μου σημερα εκανε 3 βηματα! φυσικα εκλαιγα κι εχω να ριξω κι αλλο στη γιορτη την Πεμπτη που θα πει το ποιημα του ο Νικος. οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ ψυχραιμη. χαχαχα! και τωρα τερμα το διαλλειμα, τα κεφαλια μεσα. παω να συνεχισω.

Αχ μπράβο για την μικρουλα σου!!!!Αντε περπατώντας θα παει στην εκκλησία στη βάφτιση!!

Την 28η που τον άκουσα και εγώ συγκινήθηκα.Τα καμαρια μας!!!!

Εμας αυτή τη φορά θα κανουν μεταξύ τους λενε τη γιορτή.Τι βλακίες είναι αυτές μωρε.Καθομουν και του μάθαινα 3 τετραστιχα για να μην τον καμαρώσω να το λεει!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

το ειχα παθει κι εγω αυτο περσι. λογω της γριπης, μονο στη καλοκαιρινη γιορτη τον ειδα. φετος τα χριστουγεννα τον τραβηξα και βιντεο. και ηταν κι ενας κουκλος με τη γραβατα του!

Καλημέρα κι από εδώ !!!!

Τί κάνει κου-κου-βα ????? Εμείς !!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαρώ εγώ όλες τις μανούλες με τα πιτσιρίκια τους.... είμαι πολύ πολύ χαρούμενη επειδή εχθές ο γιος μου ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΕ "Γυρω-γυ...ω όλιιιιιιιιοι...." είμαι κατουρημένη λέμε !

Καλημέρα!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τώρα μαζεύτηκα σπίτι!!!Ειχα παει σε μια φίλη φουσκοκοιλίτσα!!!Ζηλεψαααααα

Πένυ μήπως να βάλετε μπρος για το επόμενο??

ξεχασα να σας πω. η κορη μου σημερα εκανε 3 βηματα! φυσικα εκλαιγα

Συγχαρητήρια!! Για πότε θα αρχίσει να τρέχει και δε θα την προλαβαίνεις!!!!

είμαι πολύ πολύ χαρούμενη επειδή εχθές ο γιος μου ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΕ "Γυρω-γυ...ω όλιιιιιιιιοι...." είμαι κατουρημένη λέμε !

Αχ τι ωραία, μπράβο!! Άντε και στα δικά μας! Αλλά έχουμε καιρό...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...