Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρεβυθάκι είμαι γεννημενη 20 Ιουλιου

Το νησί το βλέπω φανατικά και εγώ.Στην αρχή όντως πολύ κλάμα!!Τώρα έχει στρώσει λίγο η κατασταση!!

Το cheesecake κάνω ότι δεν το ακούω γιατί την προηγουμενη βδομαδα έφαγα πολλές σοκολάτες και αυτή έχω κάνει delete από το μυαλό μου τα γλυκά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Φτου!!!Εγραψα ένα κατεβατό και δεν πάτησα υποβολή!!!!

Λοιπόν τα ξαναγράφω!!Είμαι γεννημενη 20 Ιουλιου

Αυτή τη βδομάδα έκανα delete στα γλυκά γιατί την προηγούμενη τσάκισα πόσες σοκολάτες!!

Το παιδάκι μου βήχει!!Το καημένο μου πάλι αρρωστησε!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Το '81??και λες 29μισο?ΟΧΙ αγάπη μου...29 είμαστε,ακους εκει τι θες να με ταράξεις?Σιγα μη γίνω 30 γκρρρ!:(

Στα γεννεθλιάκια σου φέτος θα παίξουν οι bon jovi,αν σου αρέσουν..

Δικιά μας είσαι και εσύ???Εγώ το χω πει μέχρι τα 30 θα πάω μετά θα βάλω όπισθεν!!

Ωραίοι οι Bonjovi αλλά τα γενέθλιά μου αλλιώς τα φαντάζομαι!!!Να ταν μια άλλη μέρα ευχαρίστως!!

Τελικά το χα στείλει το μηνυμα....στραβωμαρα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δικιά μας είσαι και εσύ???Εγώ το χω πει μέχρι τα 30 θα πάω μετά θα βάλω όπισθεν!!

Ωραίοι οι Bonjovi αλλά τα γενέθλιά μου αλλιώς τα φαντάζομαι!!!Να ταν μια άλλη μέρα ευχαρίστως!!

Τελικά το χα στείλει το μηνυμα....στραβωμαρα...

Σε περναω κ 2 μήνες...Μαϊο είμαι,στις 7!Ξερεις,ποτέ δεν είχα κόλλημα με τις ηλικίες αλλά επειδη αλλάζει η δεκαετία μου φαίνεται "κάπως"...θα συνηθίσω πάλι και θα λέω είμαι 30,31 κλπ ;);)Εξαλλου είμαστε οσο φαινόμαστε και όσο...νιώθουμε:P

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Σε περναω κ 2 μήνες...Μαϊο είμαι,στις 7!Ξερεις,ποτέ δεν είχα κόλλημα με τις ηλικίες αλλά επειδη αλλάζει η δεκαετία μου φαίνεται "κάπως"...θα συνηθίσω πάλι και θα λέω είμαι 30,31 κλπ ;);)Εξαλλου είμαστε οσο φαινόμαστε και όσο...νιώθουμε:P

Και εμενα μου φαίνεται κάπως!Φαντάζομαι ότι η πρώτη χρονιά μετά την αλλαγή της δεκαετίας είναι δύσκολη.Μετά το συνηθίζεις.Το καλό είναι ότι όλοι με περνάνε για 20-22. Οπότε θα το εκμεταλλευτώ στο μέλλον χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καταγγέλλω την Κορνηλία,διότι ανέφερε το cheesecake και πήγα και έφαγα ό,τι βρήκα μπροστά μου!

χαχαχαχα!!!!!!!!! ενοχη κυριε προεδρε! σας αφηνω για την ωρα. στρωνομαι να δω το νησι. σμουτς!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου δε σας πρόλαβα και είχατε και κεφάκια!! Κι εγώ νησί βλέπω.. Πένυ δε θα ξεχάσω ποτέ τα γενέθλιά σου, στις 20 Ιουλίου έχει γενέθλια κι ο άντρας μου. Εγώ είμαι 33 και υδροχόος.

EkcAp3.png

καλημερα κοριτσια! κατι καναμε εχθες, ε; βγηκε ο ηλιος! κατι πηρε τ' αυτι μου οτι απο αυριο ανεβαινει και η θερμοκρασια. στεναχωρηθηκα ομως με το νησι στο τελος. κριμα ειναι αν εχει αρρωστησει το κοριτσι. υπομονη μεχρι την επομενη Δευτερα. το πιστευετε οτι ολη την εβδομαδα δεν θελω να βλεπω τo trailer για να μη ξερω τι θα γινει;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Nαι, σε όλα τα έργα είναι ωραία να έχεις αγωνία!! Αλλά το χειρότερό μου είναι να μου λένε τι θα γίνει χωρίς να θέλω να μάθω!!!:rolleyes:

Βγήκε ήλιος σήμερα, αλλά είναι με δόντια!!! Κατέβηκα στο κέντρο το πρωί, πήγα στο public για κάτι βιβλία και με το που φτάνω στον όροφο που με ενδιαφέρει, βλέπω φάτσα μόστρα τα βιβλία ζαχαροπλαστικής με κάτι σοκολατένιους τίτλους και κάτι φωτογραφίες να σου τρέχουν τα σάλια. Βαλτοί είναι??? Όταν γύρισα σπίτι, τσάκισα τη μερέντα. Με το κουτάλι φυσικά.. :-P

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...