Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Χριστινάκι!!Μας έλειψες!!Άτιμο πράγμα η δουλειά...πρέπει να σου αφήνουν κάποιες ώρες ελεύθερες,για να μπαίνεις και να τα λέμε.

Έχω και υποχρεώσεις κύριοι,να τους πεις!!!

Σάντυ,το παν είναι να φουσκώσουν καλά.Σε θερμοκρασία δωματίου λίγο δύσκολο.Εδώ τα είχαμε πάνω στα καλοριφέρ και δεν έγινε τίποτα.Ενώ με τον φούρνο είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου,κάπου το έχω διαβάσει,μπορεί να το είπε και ο Παρλιάρος.Η συνταγή που κάνουμε είναι της γιαγιάς μου,που ήταν Σμυρνιά.Όταν έρθει η ώρα να τα φτιάξουμε,θα σου την γράψω,γιατί τις συνταγές τις έχει μαζεμένες η θεία μου σε έναν φάκελο και δεν έχω ιδέα πού είναι.Το κακό είναι ότι πολλές από αυτές γράφουν μόνο τα υλικά,αφού η γιαγιά μου ήταν χρυσοχέρα και τα έφτιαχνε όλα τέλεια.Αλλά η μάνα μου και η θεία μου δεν καθότανε να δούνε πώς τα έφτιαχνε και τώρα έχουμε μείνει με τις δοσολογίες,χωρίς να ξέρουμε πώς είναι η εκτέλεση.:mad:

κοριτσακια μουυυυυυυ!!!!!!μου λειψατε βρε!!!!ελιωσα στη δουλεια αυτες τις μερες!!!!!τι κανετε?

Kαλώς την! Νομίζω πρέπει να τους ζητήσεις μειωμένο ωράριο!!!;) Λόγω φόρουμ!

Σάντυ,το παν είναι να φουσκώσουν καλά.Σε θερμοκρασία δωματίου λίγο δύσκολο.Εδώ τα είχαμε πάνω στα καλοριφέρ και δεν έγινε τίποτα.Ενώ με τον φούρνο είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου,κάπου το έχω διαβάσει,μπορεί να το είπε και ο Παρλιάρος.Η συνταγή που κάνουμε είναι της γιαγιάς μου,που ήταν Σμυρνιά.Όταν έρθει η ώρα να τα φτιάξουμε,θα σου την γράψω,γιατί τις συνταγές τις έχει μαζεμένες η θεία μου σε έναν φάκελο και δεν έχω ιδέα πού είναι.Το κακό είναι ότι πολλές από αυτές γράφουν μόνο τα υλικά,αφού η γιαγιά μου ήταν χρυσοχέρα και τα έφτιαχνε όλα τέλεια.Αλλά η μάνα μου και η θεία μου δεν καθότανε να δούνε πώς τα έφτιαχνε και τώρα έχουμε μείνει με τις δοσολογίες,χωρίς να ξέρουμε πώς είναι η εκτέλεση.:mad:

Ωραία, θα είμαι σε αναμονή! Έχουμε καιρό! Α δεν έχω ξεχάσει την τούρτα με τα τρία διαφορετικά πανεσπάνια...

Άσχετο, βρήκα στρασάκια τελικά! Τώρα πρέπει να φτιάξω κάτι για να κολλήσω μερικά!

EkcAp3.png

Αν σε ενδιαφέρει η τούρτα,θα την ψάξω και αυτή.Έχω ένα ντουλάπι γεμάτο με βιβλία,περιοδικά και σκόρπια χαρτιά,όλα με συνταγές.

Αλλά θα σου την δώσω με δική σου ευθύνη.Μην έρθεις μετά και μου ζητάς τα ρέστα,αν δεν χωράς να περάσεις από την πόρτα!:-P

Αν σε ενδιαφέρει η τούρτα,θα την ψάξω και αυτή.Έχω ένα ντουλάπι γεμάτο με βιβλία,περιοδικά και σκόρπια χαρτιά,όλα με συνταγές.

Αλλά θα σου την δώσω με δική σου ευθύνη.Μην έρθεις μετά και μου ζητάς τα ρέστα,αν δεν χωράς να περάσεις από την πόρτα!:-P

A για τέτοια τούρτα μιλάμε? Με τόσο ολέθριες συνέπειες??? Τότε θα τη φτιάχνω μόνο στα γενέθλια! 3 φορές το χρόνο δηλαδή! Και θα τρώμε ο καθένας από ένα παντεσπάνι! Όταν έχεις χρόνο, να την ψάξεις, δεν τη βιάζομαι βέβαια, τα επόμενα γενέθλια είναι του άντρα μου και αργούν, είναι τον Ιούλιο. Θα σου υπογράψω και δήλωση του νόμου 105!! Για να είσαι κατοχυρωμένη!;)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μολις επεστρεψα! ωραιο το εργο και περασαμε ωραια και μετα. γελασαμε πολυ. Χριστινακι αθηναϊκο τι κανεις; μαυρα ματια κανουμε καθε φορα! κι επειδη εχετε παει ολες για υπνο σας ευχομαι να κοιμηθειτε καλα και να σηκωθειτε ανανεωμενες. τις καλημερες αυριο επισημως. φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

μολις επεστρεψα! ωραιο το εργο και περασαμε ωραια και μετα. γελασαμε πολυ!

Πουλάκι μου τις μεγάλες ώρες γύρισες ε?? Μοντέρνος ο άντρας σου, μπράβο!

κοριτσακια τι κανετε; εγω παλι αλητεια σημερα. πηγα για καφεδακι με μια παλια μου συμμαθητρια και μολις επεστρεψα.

Και σήμερα βρε αστέρι???;)

Εμείς καλά είμαστε, γυρίσαμε από την παιδική χαρά, φάγαμε και τώρα κάνω δουλίτσες..

EkcAp3.png

Πουλάκι μου τις μεγάλες ώρες γύρισες ε?? Μοντέρνος ο άντρας σου, μπράβο!

εχω γυρισει και 7 το πρωι την προ Ελενης εποχη. δεν εχω παραπονο. το αντρακι μου δεν εχει τετοια κολληματα.

Πολύ ξεπόρτισμα πέφτει τώρα τελευταία!!!:P

και που 'σαι ακομα! κατσε να ξεπεταχτει η νεαρα λιγο ακομα. δεν μπορω ρε κοριτσια να καθομαι μεσα. ειδικα με τετοιες λιακαδες. ολη μερα ειμαι σε ενα σπιτι και τρεχω σαν τη τρελλη να τα προλαβω ολα κι εχω μπαφιασει.

Διαφημίσεις

χμμμμ.....κυρια μου παλι εξω? τυχερη!!!!αλοιμονο απο εμας!!!!

εμεις πηγαμε πρωτη φορα σινεμα με τη μαρκελλα και ειδαμε το ''ζουμπαιος και ιουλιετα'' σε 3d!!!η μαρκελλα ξετρελαθηκε!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλημερα κορες! το ζουμπαιος και ιουλιετα το ειχαμε δει κι εμεις με το Νικο, ο οποιος απο ολη τη βολτα που καναμε, του αρεσε περισσοτερο που σηκωνε το χερι να σταματησει το τρολλεϋ!

Γεια σας κορίτσια!!!Χαθηκα ε?

Λοιπόν από χτες μαζεύομαι μόνο για ύπνο στο σπίτι!!!Εβγαλα τα απωθημένα μου!!!Χτες πήγα Αργος και χαζεψα στα μαγαζιά με τον Κωσταντη μου. Το μεσημερι που γυρίσαμε έπεσα για ύπνο στις 2 και σηκώθηκα στις 6!!!!Πρώτη φορά στα χρονικά τόσο ύπνο!!Το βράδυ πηγαμε σινεμά με τον άντρα μου και έιδαμε το μια φορά και ένα μωρό. Δεν έλεγε και πολλά σαν ταινία...Ακούς Μπουλας Φιλιππιδης και περιμένεις περισσότερα. Σημερα με το που σηκώθηκα πήγα στην συνυφάδα μου για καφέ και μαζεύτηκα πριν λίγο!!Δυο μερες δεν εχω κάνει τίποτα στο σπίτι!!Οχι ότι πρόλαβε να λερωθεί αφού δεν έιμαστε καθολου αλλά έχω ένα νεροχύτη γεμάτο!!Δεν με νοιαζει όμως καθόλου.Εχω ρεπό αυτό το διήμερο!!!χαχαχα

Εσεις τι κάνετε???

Ja5zp3.png

D42op3.png

σκεφτομαι να σηκωθω απο τον καναπε να κανω καμια δουλεια. εχω λιωσει πανω του ολη μερα!!!

Μιλάμε για πολύ τεμπελιά σήμερα!!!!Α παπα!!

Κάτσε κάτω και μην σηκωνεσαι καθόλου!!Το δικαιούμαστε και εμείς μια μέρα!!Όλο στο τρέξιμο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...