Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τσουρέκια εννοείται ότι θα φτιάξω,τα κάνω πολύ ωραία και τα τρώω ακόμα ωραιότερα!!:tongue::tongue::tongue:

Λαμπάδα δεν έχω φτιάξει μέχρι στιγμής...έχει κοντά μου κάτι μαγαζιά,που φέρνουν φοβερές λαμπάδες.Και επειδή τα τελευταία χρόνια έχω ξεμωράνει εντελώς,επιδίδομαι κάθε Πάσχα στο κυνήγι ανεύρεσης της τέλειας λαμπάδας!!Μάλιστα,βάζω την νονά μου να μου την πάρει(νονά=η θεία που μένει μαζί μας από τον καιρό του Νώε,είναι 2 σε 1!!)και παίρνει και μια για τον Χάρη,γιατί αυτός έχει να δει το νονό του από την βάφτιση και ας ήταν και παπάς ο τύπος..

Το προηγούμενο Πάσχα πήρα τον Πινόκιο,ήταν μια μεγάλη πορσελάνινη κούκλα,με βελούδινα ρούχα και την πιο γλυκιά φατσούλα που έχω δει ποτέ.Μοιάζει με αληθινό παιδάκι!

Να δούμε φέτος τί καλό θα βρούμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν ακουω το Σομπολο: "γνωστη κυρια της συμπρωτευουσας, εμφανιστηκε το βραδυ της Αναστασης κρατωντας λαμπαδα με τον πινοκιο κυριες και κυριοι. αναστατοι οι κατοικοι της περιοχης παραμερισαν μπροστα στο απεχθες θεαμα. ο δε φερωμενος ως συντροφος της 36χρονης, δηλωσε οτι ουτε που την εχει ξαναδει!" χαχαχα!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

ε, οχι! πρεπει να σε ξεπερασω! ποσες μερες εχουμε μεχρι το Πασχα; πρεπει να σκεφτω κατι πολυ δυνατο! (στο τελος θα στειλουν καναλια και στη Θεσσαλονικη και στη Δραπετσωνα)

Θέλεις να σε αποτελειώσω??Θα γίνω εντελώς ρεζίλι τώρα,αλλά δεν πειράζει,είναι καλό να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε!!

Επειδή μένω ακριβώς δίπλα στην εκκλησία και πάντα πήγαινα πέντε λεπτά πριν την Ανάσταση,δεν μπορούσα ποτέ να μπω μέσα στο ναό,από τον πολύ κόσμο.Το Πάσχα του 2007,λοιπόν,έρχεται μια φίλη μου και πάμε μαζί.

Μπαίνουμε για πρώτη φορά μέσα στην εκκλησία και λίγο πριν το δεύτε λάβετε,κλείνουν τα φώτα,ως συνήθως.Εγώ όμως που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ,πετάω την ατάκα "Όχι ρε παιδιά,τώρα βρήκε να γίνει διακοπή ρεύματος??"

Σοκαρίστηκες??Και δεν είμαι και ξανθιά!!!:-P

Διαφημίσεις

καλα εμενα προχθες μου φερνει ο Νικος απο το σχολειο ενα χαρτι κι αρχιζω και διαβαζω "στην Αγια Λαυρα..." και σκεφτομαι αμεσως "εκδρομη θα πανε;" ε, ηταν το ποιημα του για την 25η Μαρτιου! και δεν ειμαι και ξανθια!

Glitter,

Είσαι Θεά !!!!! Σε πήρε ο ύπνος παιδί μου πάνω από το πληκτρολόγιο ?????

Σε λίγο μας βλέπω να πηγαίνουμε στις ΑνώνυμεςΙντερνο-πληκτισμένες για θεραπεία !!!!!

Ήμουν μισοξαπλωμένη και είχα το λάπτοπ στα πόδια, πότε κοιμήθηκα δεν το κατάλαβα!

Γιατί δεν με πείραξε η διαφήμιση.Ποτέ δεν έχω σχολιάσει κάτι τέτοιο.Εγώ στην κοπέλα που το είχε πάρει μιλησα και εκεινη άρχισε τις θεωριες με τόσο ειρωνεία...Δεν διαβασες που μου είπε να ρίξω τη lacta στο τηγάνι? Εκεί μου την έδωσε!!!

Συμφωνώ, πολλή ειρωνία.. Και σιγά το πράγμα, λες και το συντριβάνι το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα!

Να το το βιντεάκι

Μα κοιμήθηκες στο πληκτρολόγιο???Εγώ πάντως μετά από μια μέρα ξενύχτι κάνω αλλες τρεις να συνελθω!!Και με τον Κωσταντή δεν έχω και πολλά περιθώρια γιατί με το που θα δει ήλιο αρχίζει Μαμά ξημερωσε κοιτα...

Πολύ ωραίο το βιντεάκι! Ευτυχώς ο δικός μου γιος δεν ξυπνάει πριν τις 10!

:confused: Εγώ πάντως την "έφαγα" την καρτούλα μου (προειδοποιητική λέει λόγω ελλιπών στοιχείων κάπως έτσι άνευ πόντων) στην προσπάθειά μου να μην θεωρηθεί διαφήμιση η αναφορά ονόματος catering.... και να δεις που πίστευα το αντίθετο πως ισχύει στους κανονισμούς...

όσο ζω μαθαίνω ....

Το είδαμε κι αυτό! Θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω??? Και το κορυφαίο, βάλανε και ποστ οι admin ότι δεν απαγορεύεται να λες για κάποια επιχείρηση ότι είναι καλή! Ναι αυτό δεν απαγορεύεται, όλες έχουμε αναφέρει εταιρείες, αλλά είναι ύποπτο να βλέπεις πως στο πρώτο και στο δεύτερο και στο τρίτο μήνυμα τη μέρα της εγγραφής να εκθειάζουν μια εταιρία! Δηλαδή με το που γράφεσαι σε ένα φόρουμ έχεις καημό να πεις από το πρώτο ποστ για μια επιχείρηση? Δε μας τα λένε καλά.

Τσουρέκια εννοείται ότι θα φτιάξω,τα κάνω πολύ ωραία και τα τρώω ακόμα ωραιότερα!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πέρσυ προσπάθησα να φτιάξω τσουρέκια, μεγάλη αποτυχία! Δε φουσκώνανε με τίποτα, έπρεπε να τους βάλω τρόμπα! Για να δούμε φέτος!

καλα εμενα προχθες μου φερνει ο Νικος απο το σχολειο ενα χαρτι κι αρχιζω και διαβαζω "στην Αγια Λαυρα..." και σκεφτομαι αμεσως "εκδρομη θα πανε;" ε, ηταν το ποιημα του για την 25η Μαρτιου! και δεν ειμαι και ξανθια!

Ε όχι!!:lol::lol:

EkcAp3.png

Σάντυ,για να φουσκώσουν καλά τα τσουρέκια,θα ανάψεις λίγο τον φούρνο σου,θα τον σβήσεις και θα βάλεις μέσα την ζύμη σκεπασμένη,αλλά με την πόρτα μισάνοιχτη.Έτσι την πάτησα κι εγώ την πρώτη φορά που το επιχείρησα,γιατί επέμενε η θεία μου ότι δεν ήταν το σωστό.Τα σκέπασε με χοντρή κουβέρτα,λες και είχαν υποθερμία και τα έβαλε μπροστά στο κλιματιστικό.Ακόμα περιμένει να φουσκώσουν...Την δεύτερη φορά που το έκανα με αυτόν τον τρόπο,βγήκαν υπέροχα.

Σάντυ,για να φουσκώσουν καλά τα τσουρέκια,θα ανάψεις λίγο τον φούρνο σου,θα τον σβήσεις και θα βάλεις μέσα την ζύμη σκεπασμένη,αλλά με την πόρτα μισάνοιχτη.Έτσι την πάτησα κι εγώ την πρώτη φορά που το επιχείρησα,γιατί επέμενε η θεία μου ότι δεν ήταν το σωστό.Τα σκέπασε με χοντρή κουβέρτα,λες και είχαν υποθερμία και τα έβαλε μπροστά στο κλιματιστικό.Ακόμα περιμένει να φουσκώσουν...Την δεύτερη φορά που το έκανα με αυτόν τον τρόπο,βγήκαν υπέροχα.

Αλήθεια? Θα δοκιμάσω! Εγώ από ό,τι θυμάμαι, απλώς τα σκέπασα με μια πετσέτα σε θερμοκρασία δωματίου.. Και πόση ώρα τα αφήνουμε να φουσκώσουν? Μήπως έχεις και καμιά δοκιμασμένη συνταγή?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...