Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Εδώ στο τόπικ με τις βαφτίσεις αναφέρουμε μαγαζια Ναρλής Αdorex Μαμμωνας (και εγώ μαζί) πεντακαθαρα με τα ονοματα τους,παραπομπες στα site τους κανονικά.Αυτά πως δεν θεωρούνται διαφήμιση και εσύ χωρίς καν να κατονομάσεις θεωρειται!

Επεσα τώρα πανω σε ένα θέμα και έριξα πολύ γέλιο δυο ατομα με άσχετο τίτλο θέματος και όλως τυχαιως και οι δύο θέλουν μηχανή παγωτού από τους φασουλήδες.Εγω σου λέω ότι και οι δύο έιναι το ίδιο άτομο.

Κοιταξτε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80964

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κι εγώ το είδα αυτό με τους φασουλήδες,αλλά δεν ασχολούμαι άλλο.Αφού βλέπω ότι η κοπέλα που διαφημίζει συνέχεια το catering δεν έχει κυρώσεις.

Το τελευταίο το είδατε??Λέει,όταν μιλάμε για catering,μιλάμε για catering.

Εντάξει ρε παιδιά,το εμπεδώσαμε όλοι.

Διαφημίσεις

μπορεί και να μου φάνηκε εμενα!!

Κορίτσια σήμερα ειμαι πολύ down!!Μου την έχει δωσει. Θελω να πάω μια εκδρομή, για εναν καφέ κάτι βρε παιδί μου!!

έλα Πένυ με κάτι μας έχουν ψεκάσει... κι εγώ έτσι είμαι και με νεύρα, πάρα πολλά νεύρα....

Θέλω κι εγώ εκδρομη --- λεφτά γιοκ....:-(

έλα Πένυ με κάτι μας έχουν ψεκάσει... κι εγώ έτσι είμαι και με νεύρα, πάρα πολλά νεύρα....

Θέλω κι εγώ εκδρομη --- λεφτά γιοκ....:-(

Εμένα μου την έχει δώσει καιρό...Ο άντρας μου έδω και 2 χρόνια φτιάνχει ένα μηχανημα (πατεντα) για μια επιχείρηση που πρόκειται να κάνουμε και τον έχει χάσει το σπίτι!!Το πρωί στη δουλειά το απόγευμα στο μηχανημα.Μαζευεται το βράδυ στο σπίτι. Σαββατοκύριακα στο μηχανημα οοολη μερα. Εγώ όλη μέρα σπίτι μόνη μου, με τον Κωσταντη δηλ, να πάω κάπου καπου σε καμια φίλη (που το αποφεύγω γιατί οι φίλες μου δεν έχουν παιδιά και δεν θέλω να τις αναστατώνω με το μικρό μου).Τα ίδια και τα ίδια!!!Ανυπομονώ να τελειώσει με αυτο το πράγμα και κάνουμε τόσα πράγματα όλοι μαζί.Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει το σπίτι και να είμαι μόνη μου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μην στεναχωριέστε καλέ...εγώ φέτος το καλοκαίρι κλείνω 10 χρόνια που έχω να πάω διακοπές...το έξω το έχω κόψει γενικότερα,γιατί βαριέμαι και είμαι και κουρασμένη,οπότε κάθομαι στο σπιτάκι μου και φτιάχνω διάφορα.

Επίσης είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και για να πω την αλήθεια,με ευχαριστεί περισσότερο από το να βγω έξω.Το χόρτασα όταν ήμουν πιο μικρή και δεν μου λείπει.Τον Χάρη μου να είχα στην ίδια πόλη και θα ήμουν μια χαρά.

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριέστε καλέ...εγώ φέτος το καλοκαίρι κλείνω 10 χρόνια που έχω να πάω διακοπές...το έξω το έχω κόψει γενικότερα,γιατί βαριέμαι και είμαι και κουρασμένη,οπότε κάθομαι στο σπιτάκι μου και φτιάχνω διάφορα.

Επίσης είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και για να πω την αλήθεια,με ευχαριστεί περισσότερο από το να βγω έξω.Το χόρτασα όταν ήμουν πιο μικρή και δεν μου λείπει.Τον Χάρη μου να είχα στην ίδια πόλη και θα ήμουν μια χαρά.

Εγώ δεν μπορώ καθόλου το μέσα αλλά δεν με ευχαριστει να βγαίνω μόνο με φίλες μου ή με τον Κωσταντή να πάμε οι δυο μας βόλτα. Θέλω να πάμε μια βόλτα ,μια εκδρομή με τον άντρα μου και τον γιο μου και να μην σκεφτόμαστε ότι αύριο έχει πάλι να πάει στη δουλειά ή ότι δεν παει μόνο για μενα και ειναι μεσα στο αγχος. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είναι και η τελευταία χρονιά και από το καλοκαίρι θα είναι χαλαρός.Αν και δεν το πιστεύω γιατί κάθε καλοκαίρι τα ίδια λέω και κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται.Πως περιμένω το Πάσχα που δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως, δεν φανταζεσαι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου,

τουλάχιστον εσείς είστε στον καθαρό αέρα.... τί να πούμε κι εμείς που ανοίγω την πόρτα του μπαλκονιού και βλέπω (που λέει ο λόγος) τα βρακιά της απέναντι....

Έλα χαμογέλα ! Καλό Σ/Κ με βόλτες, πολλές βόλτες στην λιακάδα !!!! Φιλάκια !

Τώρα που είπες Πάσχα,τί καλό θα κατασκευάσουμε φέτος??Έχω ξεμείνει από ιδέες.

Ελα ντε το ψάχνω ακομα. Λεω να φτιάξω καμια λαμπάδα αλλά προς το παρόν δεν έχω όρεξη. Και περυσι το έλεγα αλλά τελικά τίποτα δεν έκανα. Να φτιάξω και κανενα δωράκι τυπου καλαθια με διαφορα μέσα αλλά δεν ξέρω ακομα...

Περυσι δοκιμασα να φτιαξω τσουρεκια.Η πλήρης αποτυχία!!Οπότε τα γλυκά θα τα πάρω έτοιμα. Ελεγα να φτιαξω ποπ κεικ σε σχήμα αυγού και να τα διακοσμήσω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου,

τουλάχιστον εσείς είστε στον καθαρό αέρα.... τί να πούμε κι εμείς που ανοίγω την πόρτα του μπαλκονιού και βλέπω (που λέει ο λόγος) τα βρακιά της απέναντι....

Έλα χαμογέλα ! Καλό Σ/Κ με βόλτες, πολλές βόλτες στην λιακάδα !!!! Φιλάκια !

Το απόγευμα θα παρουμε καφέδες και το ποδήλατο του Κωσταντη και θα πάμε κοντά του!!Ελπίζω μόνο να κάτσει ο μικρός και να μην μου σπάσει τα νευρα

Καλα να περάσετε!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...