Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Kαλημέρα!!! Πένυ τι βιντεάκι έστειλες? Αργήσαμε λίγο να ξυπνήσουμε σήμερα, όπως είδες, είχα αυπνίες στο άλλο φόρουμ. Βέβαια κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, ενώ ήμουν συνδεδεμένη, ευτυχώς δεν έγραψα κανένα ποστ στον ύπνο μου!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue::tongue:

Γεια σου βρε Πενυ με τα ωραία σου.... γιατί πλακώθηκες μάνα μου στο δίπλα εσύ που είσαι τόσο ήρεμο κι ευγενικό παιδί ??????

Γιατί δεν με πείραξε η διαφήμιση.Ποτέ δεν έχω σχολιάσει κάτι τέτοιο.Εγώ στην κοπέλα που το είχε πάρει μιλησα και εκεινη άρχισε τις θεωριες με τόσο ειρωνεία...Δεν διαβασες που μου είπε να ρίξω τη lacta στο τηγάνι? Εκεί μου την έδωσε!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!! Πένυ τι βιντεάκι έστειλες? Αργήσαμε λίγο να ξυπνήσουμε σήμερα, όπως είδες, είχα αυπνίες στο άλλο φόρουμ. Βέβαια κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, ενώ ήμουν συνδεδεμένη, ευτυχώς δεν έγραψα κανένα ποστ στον ύπνο μου!!

Να το το βιντεάκι

Μα κοιμήθηκες στο πληκτρολόγιο???Εγώ πάντως μετά από μια μέρα ξενύχτι κάνω αλλες τρεις να συνελθω!!Και με τον Κωσταντή δεν έχω και πολλά περιθώρια γιατί με το που θα δει ήλιο αρχίζει Μαμά ξημερωσε κοιτα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τί βιντεάκι είναι αυτό??Θέλω κι εγώ να γελάσω!!!

Α και Πένυ,πλακώθηκα κι εγώ μετά από σένα!!!

Βλέπεις,εμείς οι χωριάτες λιώνουμε την Lacta στο τηγάνι!!:P

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Τί βιντεάκι είναι αυτό??Θέλω κι εγώ να γελάσω!!!

Α και Πένυ,πλακώθηκα κι εγώ μετά από σένα!!!

Βλέπεις,εμείς οι χωριάτες λιώνουμε την Lacta στο τηγάνι!!:P

Το ειδα Χριστίνα!! Εσενα δεν σου απάντησε μετά αλλά εμενα από το πρωι με τρέλανε στην ειρωνεια!!Αν ησασταν και εσύ και η Αγγελούδια το πρωί την ειχε βάψει χαχαχα

Την ειρωνεία δεν την μπορώ με τίποτα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα με εκνευρίζουν τα άτομα που ειρωνεύονται...

Και στο κάτω κάτω,50 ευρώ διαφορά ήταν αυτά,μπορούμε να τα επενδύσουμε και αλλού.Παίρνεις άλλα 2 συντριβάνια και τα κάνεις δώρο στο φινάλε!!:P:p

Τώρα διάβαζα το τόπικ με τα catering και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι,ενώ και εκεί γίνεται διαφημισάρα,δεν βλέπω αντιδράσεις...

Τώρα διάβαζα το τόπικ με τα catering και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι,ενώ και εκεί γίνεται διαφημισάρα,δεν βλέπω αντιδράσεις...

:confused: Εγώ πάντως την "έφαγα" την καρτούλα μου (προειδοποιητική λέει λόγω ελλιπών στοιχείων κάπως έτσι άνευ πόντων) στην προσπάθειά μου να μην θεωρηθεί διαφήμιση η αναφορά ονόματος catering.... και να δεις που πίστευα το αντίθετο πως ισχύει στους κανονισμούς...

όσο ζω μαθαίνω ....

:confused: Εγώ πάντως την "έφαγα" την καρτούλα μου (προειδοποιητική λέει λόγω ελλιπών στοιχείων κάπως έτσι άνευ πόντων) στην προσπάθειά μου να μην θεωρηθεί διαφήμιση η αναφορά ονόματος catering.... και να δεις που πίστευα το αντίθετο πως ισχύει στους κανονισμούς...

όσο ζω μαθαίνω ....

Δηλαδή δεν έγραψες όνομα και όμως θεωρήθηκε διαφήμιση??

Δηλαδή δεν έγραψες όνομα και όμως θεωρήθηκε διαφήμιση??

όχι Χριστινάκι δεν έγραψα όνομα μην τυχόν και θεωρηθεί ότι πάω να κάνω διαφήμιση και μου έριξαν την καρτούλα λόγω ελλιπών στοιχείων, ότι και καλά αν μπει κάποιος να το διαβάσει δεν θα ξέρει σε ποιό catering αναφέρομαι.... Ντόινγκ !!!! Τηγανιά !!!! Και μετά σηκώθηκα με το καρούμπαλο στην κεφάλα !!!!! Κοίτα στο #4

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1921106#post1921106

Αν έγραφες όνομα,θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση...

Εδώ το κάνουν εμφανέστατα και δεν τους λένε τίποτα.Τί να πω,θα άλλαξαν φαίνεται οι κανονισμοί και δεν θα το πήραμε χαμπάρι.:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...