Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

σοβαρα; ελα ρε! κι εγω δεν βρηκα παρεα να παω, γιατι ηταν μεχρι τελευταια στιγμη να παω το Νικο στη Μαγειρικη του. κριμα κι ηθελα να το δω. δεν πειραζει, θα το δουμε σε λιγο καιρο σε dvd.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα:Pελπίζω να είστε όλες πολύ καλά.

Εγώ μετράω αντίστροφα για τη βάπτιση και άρχισα να αγχώνομαι λιγουλάκι.Σήμερα πήρα φόρεμα:!::!:Στο μπαμ μπαμ βεβαια,τσακιστηκα σε 1.30 ωριτσα πήγα-ψώνισα-γύρισα-ταισα το μωρο!Θα πήγαινα με την ησυχία μου το πρωι αλλά έβρεχε...και άλλαξαν τα σχέδια.Τεσπα,τωρα μου μένουν τα παπούτσια,ουφφ

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νεα σας :oops: εγινε τίποτα συνταρακτικό???

sDmPp3.png

QVD3p2.png

με γεια το φορεμα και με το καλο η βαφτιση σας! απο μεριας μου τιποτα το συνταρακτικο δεν εχει συμβει. περιμενω πως και πως το αυριο που θα παω σινεμα και μετα για ποτακι με τις κουμπαροφιλεναδες μου. εχω μπαφιασει τις τελευταιες μερες.

Σινεμα και ποτάκι?Τι είναι αυτά?Ξερεις πόσο καιρό είχα να περπατήσω μόνη μου????Χμμμ σχεδόν απο όταν ημουν στον 9ο!!! Ω ναι!Απο τότε που γέννησα κυκλοφορώ πάντα μετα του συζύγου και του...ρεβυθιου μου φυσικά!Αφού ενιωθα σαν εξωγήινη μη σου πω την άλλη φορά θα πάρω και gps μαζί μου!(σημ.με τα πόδια βγήκα!)τόοοσο καλά!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ρεβυθάκι με γεια το φόρεμα!! Πως είναι ?Βάλε καμια φωτό να δούμε!!

Αννα ζηλεύω!!! Θελω και εγωωωωω!!Τι ταινια θα πάτε να δείτε?Εγώ θέλω να πάω το μια φορά και ένα μωρό με τον Μπουλά και Φιλιππίδη!!Να δω πότε θα έρθει στα μερη μας...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

θα δουμε τη τελετη με τον Αντονι Χοπκινς. θριλερ ειναι με εξορκισμους. δε βλεπω την ωρα να βγω το απογευμα. εχω να δω πολλες μερες τα κοριτσια κι επιτελους συντονιστηκαμε και κανονισαμε εξοδο.

Πενυ το βιντεακι που εστειλες στους ραδιο αρβυλα το εδειξαν την Τεταρτη. εκει το ειδα κι εγω πρωτη φορα. πολυ γελιο!

Αντε!!Δεν το είδα!!!Το δειχνα χτες στον άντρα μου και ξελιγώθηκε στα γέλια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

θα δουμε τη τελετη με τον Αντονι Χοπκινς. θριλερ ειναι με εξορκισμους. δε βλεπω την ωρα να βγω το απογευμα. εχω να δω πολλες μερες τα κοριτσια κι επιτελους συντονιστηκαμε και κανονισαμε εξοδο.

Μαμα μου!!!Αποφεύγω τα θρίλερ γιατί από τον φόβο μου με πιάνουν κράμπες!!Επειδή όποτε βάζει ταινία ο άντρας μου με πάιρνει ο ύπνος και το βλέπει μόνος του με απειλεί ότι θα βάλει θριλερ!!Αν δω θρίλερ πριν τις 2 δεν κοιμαμαι και εννοείται ότι δεν αφήνω και τον άντρα μου να κοιμηθεί γιατί φοβάμαι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

εγω ευτυχως δεν εχω τετοια θεματα μεχρι στιγμης. αλλωστε σινεμα θα παμε και μετα για ποτακι, θα ξεχαστει η ταινια. το μωρο να σου πω το λυπηθηκα και λιγο γιατι ειχε πολυ τρομοκρατημενο βλεμμα το πουλακι μου!

Διαφημίσεις

καλημερα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου. οι γιοι μας ειναι και συνονοματοι, ενω οι κορες μας πολυ κοντα στην ηλικια. για να μη πω οτι ειμαστε συντοπιτισσες! οπως βλεπεις πληρεις τα κρτιτηρια στο επακρο! πλακα κανω, δεν ειναι prive το θεμα. καλως μας ορισες λοιπον.

καλημερα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου. οι γιοι μας ειναι και συνονοματοι, ενω οι κορες μας πολυ κοντα στην ηλικια. για να μη πω οτι ειμαστε συντοπιτισσες! οπως βλεπεις πληρεις τα κρτιτηρια στο επακρο! πλακα κανω, δεν ειναι prive το θεμα. καλως μας ορισες λοιπον.

Συντοπίτισσες είμαστε βέβαια... όλος ο Πειραιάς μια μεγάλη γειτονιά είναι ! Απλά εσύ είσαι πιο παλιά "καραβάνα" από εμένα -πιότερα χρόνια παντρεμένη-:-)

Καλώς σας βρήκα...Θα σας παρακολουθώ από εδώ και στο εξής !!!

Revythaki, με το καλό η βάπτιση !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...