Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός.Τώρα που το λες,πρέπει να ήμουν 4 όταν ερωτεύτηκα έναν τραγουδιστή,από αυτούς που πάνε στον στρατό και τραγουδάνε τις γιορτές.Έχω και φωτογραφίες αποδείξεις.Φτάνω λίγο πάνω από το γόνατό του και όλο είμαι δίπλα του,αλλά ταυτοχρόνως είμαι και ντροπαλή!!!Αν δεις φωτό θα καταλάβεις!!Κάνει μπαμ!!!

Επίσης στο δημοτικό ήμουν ερωτευμένη με ένα συμμαθητή μου,που τον ήθελαν όλες για ποιό λόγο λες??Επειδή έφτυνε!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βλέπω χτες η κουβέντα τράβηξε ως αργά!! Εμένα εκλαψε κάποια φάση ο μικρός και ανέβηκα αρον αρον!Μετά δεν ξανακατέβηκα πάλι στον υπολογιστή.Γι αυτό χαθηκα απότομα Χριστινάκι.

Τις δημοσιευσεις με τις σοκολάτες δεν τις είδα χτες καθόλου!!Ενώ ήταν πριν από δικά μου ποστ!!Καλυτερα γιατί αν έβλεπα το ποστ της Αννας θα δάγκωνα την οθόνη!!

Όσον αφορά αυτά που σου λεγα Χριστινα χτες και το άφησα στη μέση.Τα κορίτσια ασχολούνται αποκλειστικά για χόμπυ και έχουν τόσα πολλά πράγματα.Και ειδικούς χώρους που κάνουν τις κατασκευές τους.Βεβαια κάτι τετοιο εγώ δεν θα το έκανα.Εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να το κάνω!! Εγώ πάντως έχω γεμισει το σπίτι με κουτάκια και παρακουτάκια και μόλις παει ο Κωσταντης για υπνο το σαλονι μου γίνεται σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Ριχτε μια ματιά σε κάποια blogs Που σας γράφω. Θα δείτε τρομερες κατασκευές και θα παρετε και ιδεες!!

http://greekscrapbooking.blogspot.com

Με την κοπέλα αυτή, την Εφη, ξεκινήσαμε μαζί!! Κοιταξτε τι φτιάχνει!!!!

Το επόμενο είναι της Zeffy. Η κυρια αυτή φτιαχνει με τα χεράκια της μικρα αριστουργήματα!!

Εχει και καναλι που κάνει εκπομπη και δείχνει διαφορες κατασκευες!!

Χριστινα κοιτα αυτό!!

http://zeffysblog.blogspot.com/2010/05/photos-of-guest-book.html

Ειναι το βιβλιο ευχών που έκανε για το γάμο της κόρης της!!! Το έχω ερωτευτεί!!!! Φυσικά κάτι τετοιο το κάνεις μόνο για σενα ή για την αδρεφη σου, την κολλητή σου.Γενικά καποιον πολύ δικό σου!! Και έχει γίνει με K&CO kit που σου έλεγα κοιτα πως ταιριάζουν ολες οι αποχρώσεις μεταξύ τους!!!

ΕΙΝΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!

Αλλάζω θέμα τωρα!!

Και εγώ με τον άντρα μου είμαστε στην κατηγορία που "τα φτιάξαμε" γιατί έιμαστε μαζί από την Α Λυκείου!!!!Βεβαια τότε ήταν πολύ πιο αθώα τα πράγματα.Καμια σχέση με σήμερα!!Είμαστε 14 χρόνια μαζι και πλέον είμαστε ένα!!Μιλαμε με τα μάτια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! τι εγινε καλε εχθες το βραδυ; μονο τα λευκωματα σας που δεν ξεθαψατε! χαχα!

ειχα κι εγω μια αναλογη εμπειρια στο γυμνασιο. πρωτη και δευτερα τα εφτιαχνα με ενα συμμαθητη μου, μεσω αντιπροσωπου βεβαια, κι οταν τα ειχαμε δεν μιλιομασταν. ετσι τα χαλαγαμε για να λεμε καλημερα. τι μου θυμισατε τωρα...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Η αλήθεια είναι ότι χτες θυμηθήκαμε πολλά και διάφορα,αλλά τόσο "σοβαρές" σχέσεις σε στιγματίζουν και δεν ξεχνιούνται εύκολα!!!:P:p:p:p

Πένυ,το βιβλίο ευχών της δεύτερης κυρίας είναι απλά θεϊκό!!!Απίστευτο!!!

Δεν έχω καταλάβει αν κάποια σχέδια τα έχει εκτυπώσει,αν είναι χαρτιά ή σφραγίδες,αλλά έβαλε ό,τι υλικό είχε και δεν είχε!!!Η ιδέα με τα φακελάκια είναι τέλεια,την είχα σκεφτεί κι εγώ,αλλά όχι με τόσα πολλά,γιατί εγώ θα βάλω φωτός,οπότε ο χώρος είναι πιο περιορισμένος.

Ωραίο χόμπυ,αλλά ακριβό βρε παιδί μου.Αν το σκεφτείς καλύτερα,ένα χαρτί κοστίζει το λιγότερο 80 λεπτά...βάλε πόσα χρειάζεσαι,εργαλεία,μελάνια,σφραγίδες....τρέχεις και δεν φτάνεις.Ονειρεύομαι μια σοφίτα με πολλούς πάγκους και επάνω τους απλωμένα όλα τα πράγματά μου,αλλά...όνειρο θα μείνει δυστυχώς...

Οχι όλα είναι σφραγίδες και κάποια είναι κομμενα χαρτόνια (die cuts λεγονται) που τα παιρνεις ετοιμα. Τα πακέτα που σου λέω ειναι αυτά και έχουν πολλά χαρτιά μεσα. Αν το βιβλιο ευχών που θα φτιάξεις ειναι μικρότερο από 30*30 τα κομματια σου μενουν για στολισμό.

Να κι αλλο http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=1382 με 22 φύλλα!!

Ετσι λεει γιατί δεν πετάς τιποτα αφού όλα ταιριαζουν μεταξύ τους. Ετσι έλεγα και εγώ και πήρα μεμονωμένα ωραια μεν αλλα αν τα βάλεις σε ένα βιβλιο γίνεται πανηγύρι απο χρώματα και σχεδια.

Εγώ δύο πραγματα ονειρεύομαι

1 να έχω το δικο μου μαγαζάκι με το εργαστήριο μου πίσω( με ταμπέλα απαγορεύονται τα παιδιά) να φτιάχνω διάφορα

2 να πάω μια μέρα να ψωνίσω τετοια πράγματα και να μην σκεφτώ ούτε μια στιγμή το οικονομικό!!!Να γυρίσω να τα αραδιάσω όλα και να κάνω παπαδες!!

Τώρα που είπα παπαδες συναντησα τον παπα μας στο δρόμο και μου έιπε να παω το απογευμα θα έχει εκκλησία να μεταλαβει το παιδί.Θα πάω γιατί έχει καιρό να μεταλαβει το πουλάκι μου και πρεπει.Γυρνώντας από τον παιδικό τον σταματησα να δει ένα άλογο που έχει ο παπας και το χε βγάλει βόλτα και ο χεστης μου κρυβόταν από πίσω μου!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πήρα ένα με πολλά φύλλα,αλλά είναι πολύ μικρά σε μέγεθος.Γι'αυτό θέλω να τα βλέπω πριν τα αγοράσω.Το ευχαριστιέσαι και πιο πολύ!Το δικό μου θα το κάνω πραγματικά μέσα στο χρώμα και το σχέδιο,αλλά δεν με πειράζει,γιατί δεν είναι βιβλίο ευχών και δεν θα το δει κανείς.Θέλω απλά να είναι κάτι χαρούμενο.Πάντως,πριν αγοράσεις το οτιδήποτε,πρέπει να κοιτάς αναλυτικά τις διαστάσεις,για να μην την πατήσεις.

Κι εγώ λέω να πάω στην εκκλησία το απόγευμα και φέτος λέω να κοινωνήσω.Ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά...νηστεύω και από κρέας και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Η μαγκιά βέβαια θα ήταν να νηστεύω από οτιδήποτε γλυκό!!

http://zeffysblog.blogspot.com/2010/05/photos-of-guest-book.html

Ειναι το βιβλιο ευχών που έκανε για το γάμο της κόρης της!!! Το έχω ερωτευτεί!!!! Φυσικά κάτι τετοιο το κάνεις μόνο για σενα ή για την αδρεφη σου, την κολλητή σου.Γενικά καποιον πολύ δικό σου!!

Eίναι απίστευτο!!!

Άννα εγώ είχα κάνει λάθος για σήμερα, αύριο έχει η φίλη μου ραντεβού για τα νυφικά τελικά! Κατά τα άλλα καλά είμαστε κι εμείς! :-)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...