Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Όταν ήμουν στο δημοτικό και κάποιος τα έφτιαχνε με κάποια,αυτομάτως σταματούσαν και να μιλάνε,γιατί ντρεπότανε!!Όταν μετά από ένα μήνα τα χαλούσαν(δια αντιπροσώπου),ξαναγινόταν φυσιολογική η σχέση τους!!!

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!Τώρα μόνο "φασώνονται"!!!:-P:-P:-P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχα

Έχω δακρύσει από τα γέλια, θα ξυπνήσει και ο άντρας μου και το μωρό! Στο ίδιο δημοτικό πηγαίναμε? Κι εγώ με έναν που ''τα είχα'' στην έκτη δημοτικού δε μιλάγαμε!!!! Μέχρι που του είπα να χωρίσουμε, δεν είχαμε καλή επικοινωνία, βλέπεις! Και στις ''σχέσεις'' των άλλων το ίδιο συνέβαινε, κανένας δε μιλούσε!

EkcAp3.png

Κι εγώ τον Χάρη από λάθος τηλεφώνημα τον γνώρισα,αλλά ήταν καρμικό!

Γιατί είναι όντως η αδελφή ψυχή μου!!!

(Να μέναμε και στην ίδια πόλη,καλά θα ήταν...)

Πού θα πάει, θα σας προκύψει και η ίδια πόλη! Αλήθεια, από λάθος τηλέφωνο? Απίστευτο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχα

Έχω δακρύσει από τα γέλια, θα ξυπνήσει και ο άντρας μου και το μωρό! Στο ίδιο δημοτικό πηγαίναμε? Κι εγώ με έναν που ''τα είχα'' στην έκτη δημοτικού δε μιλάγαμε!!!! Μέχρι που του είπα να χωρίσουμε, δεν είχαμε καλή επικοινωνία, βλέπεις! Και στις ''σχέσεις'' των άλλων το ίδιο συνέβαινε, κανένας δε μιλούσε!

Επίσης στο γυμνάσιο μου ζητούσαν διά αντιπροσώπου να τα φτιάξουμε! Πολλή πλάκα!

EkcAp3.png

Καλά,εγώ μια φορά ήμουν ερωτευμένη με έναν που τον έβλεπα μόνο από μακριά και όταν με πλησίασε για να μου ζητήσει να τα φτιάξουμε(που το περίμενα πως και πώς),δεν μου άρεσε καθόλου και εκεί που είπα ναι,είπα αμέσως και όχι!!Ήταν η πιο σύντομη σχέση που είχα ποτέ!!!:P:p:p:p

10 ολόκληρα δευτερόλεπτα!!!!Αλλά ήταν πολύ ουσιαστική!!!:-P:razz::-P:razz:

Διαφημίσεις

Καλά,εγώ μια φορά ήμουν ερωτευμένη με έναν που τον έβλεπα μόνο από μακριά και όταν με πλησίασε για να μου ζητήσει να τα φτιάξουμε(που το περίμενα πως και πώς),δεν μου άρεσε καθόλου και εκεί που είπα ναι,είπα αμέσως και όχι!!Ήταν η πιο σύντομη σχέση που είχα ποτέ!!!:P:p:p:p

10 ολόκληρα δευτερόλεπτα!!!!Αλλά ήταν πολύ ουσιαστική!!!:-P:razz::-P:razz:

Βλέπω πως σε στιγμάτισε αυτή η σχέση!! Λοιπόν τον άντρα μου, όταν τον γνώρισα, τον είχα δει από μακριά και μου άρεσε, αλλά δεν έβλεπα και καλά και φοβόμουν πως από κοντά δε θα μου αρέσει! Αλλά ευτυχώς μου άρεσε περισσότερο!

EkcAp3.png

Αυτό το παιδί λοιπόν,μετά από χρόνια έπιασε δουλειά στα αστικά λεωφορεία.Στην αρχή σαν εισπράκτορας και μετά σαν οδηγός.Όταν ήταν εισπράκτορας,θυμάμαι ότι κάθε φορά δεν μου έδινε επίτηδες τα ρέστα από το εισιτήριο,για να αναγκαστώ να του μιλήσω,αλλά εγώ το ζώον δεν έλεγα τίποτα!!!

Και τώρα βλέπω όλα τα παιδιά του γυμνασίου να καβαλιούνται στα παγκάκια...εμείς ούτε κατά διάνοια να κάνουμε τέτοια!!

Και καλά κάναμε νομίζω. Φτάσαμε τώρα να λέμε ''η σημερινή νεολαία έχει ξεφύγει'', όπως λέγανε για μας παλιά οι μεγάλοι και χωρίς να κάνουμε και τίποτα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το παιδί λοιπόν,μετά από χρόνια έπιασε δουλειά στα αστικά λεωφορεία.Στην αρχή σαν εισπράκτορας και μετά σαν οδηγός.Όταν ήταν εισπράκτορας,θυμάμαι ότι κάθε φορά δεν μου έδινε επίτηδες τα ρέστα από το εισιτήριο,για να αναγκαστώ να του μιλήσω,αλλά εγώ το ζώον δεν έλεγα τίποτα!!!

χαχαχαχαα

EkcAp3.png

Και καλά κάναμε νομίζω. Φτάσαμε τώρα να λέμε ''η σημερινή νεολαία έχει ξεφύγει'', όπως λέγανε για μας παλιά οι μεγάλοι και χωρίς να κάνουμε και τίποτα!

Α,όλα κι όλα!!Κι εγώ από το νηπιαγωγείο ήμουν ερωτευμένη!!Και μάλιστα με δύο,έναν από την τάξη μου και έναν από το άλλο τμήμα.Και μετά ερωτεύτηκα και τον κηπουρό της λέσχης αξιωματικών.Έτσι,για να υπάρχει και ποικιλία!!

Εγώ πρώτα στο νηπιαγωγείο μετά στην πρώτη δημοτικού! Αλλά η μεγάλη αγάπη ήταν στην πέμπτη (αυτός που τα φτιάξαμε), πηγαίναμε μαζί και αγγλικά και ήταν και ένα χρόνο μικρότερος, πήγαινε τετάρτη! Και τον θέλανε όλες, ήταν ο πιο όμορφος! Και μας είχαν καταλάβει ότι είχαμε φλερτ (και ούτε καν) και μας πειράζανε! Μετά δυστυχώς πήγαμε σε διαφορετικό γυμνάσιο..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...