Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!!! Επιτέλους αναστήθηκα!!

Το Σ/Κ τελικά παρόλο την κακοκαιρία, τον πονοκέφαλο και τα 7 κακα της μοιρας μου που είχα δεν καθισα μεσα.Σιγά που θα του πέρναγε!Σημερα όμως τα χρειαστηκα. Ενω ξεκίνησα να σιδερώνω μια χαρά ξαφνικά με επιασε ένας πονος ψηλα στη μεση που όχι μονο δεν σταματαγε αλλά ήταν κατι που δεν το είχα ξανανιώσει και μου έκοβε την ανασα. Πηρα τηλ τον γιατρό μου και μαζί με καποια άλλα συμπτώματα που του είπα καταλήξε μαλλον σε κολικο νεφρού ή καποια ουρολοιμωξη.Ετσι αυριο πρωι πρωί είμαι για καλλιεργεια κα γενική ουρων.Τι αλλο θα παθω σε αυτή την εγκυμοσύνη???Και δεν έιναι μονο αυτό που νιώθω. Σε καθε βαθύ κάθισμα ή σκιψιμο νιωθω ένα μπουκωμα που μου θυμιζει τις τελευταιες μερες πριν γεννησω....

Σου σχολίασα ήδη!! Τι τελειο το χαρτι με τα γκλίτερ στο φόντο!!!

Για πες μου με τι έκανες τις τρύπες και έγιναν συμμετρικα? Εγώ δεν έχω cropadile και λεω να δοκιμάσω στο παζλς.

Τώρα θέλω να παω να κανω το μινι της φίλης μου και περιμένω να ξυπνήσει η Σιβα γιατί την έχουμε κοψει 3 φορές και σίγουρα θα κατουρήσει!!Και το κωλοσκυλο κοιμαται! γκρρρρ

Δεν τις έκανα με το cropadile, θα ήταν δύσκολο να βγουν τόσο συμμετρικά! Τις έκανα με αυτόν τον κόπτη

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2462

Να προσέχεις, μην κρυώσεις!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν τις έκανα με το cropadile, θα ήταν δύσκολο να βγουν τόσο συμμετρικά! Τις έκανα με αυτόν τον κόπτη

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2462

Να προσέχεις, μην κρυώσεις!

Ναι αλλά η άκρη έιναι με το κοψιμο του κοφτη ή το αφαίρεσες εκεινο το τμημα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Aχ δεν κατάλαβα, σε ποιο σημείο λες! Εντελώς χαζή!

Ειμαι και εγώ πολυ κατατοπιστική αστα χαχα

Εννοώ το τελειωμα στον κοφτη είναι σαν δαντέλα. Πως θα σε βολέψει κανοντας τη σκισμη ?

εγώ πχ εννοώ αυτές τις σκισμες

http://2.bp.blogspot.com/-ROiRpn4z2No/T0V8mkTxZ7I/AAAAAAAAEjM/CbTdJtW0_lM/s640/Wet+n+Wild.JPG

Μπορεί να λέμε για διαφορετικό πράγμα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Νομίζω πως κατάλαβα! Ο κόπτης που σου έβαλα τρυπάει στην ευθεία, δε νομίζω να βολεύει για να γίνει αυτό που έβαλες.

Εγώ κάτι τέτοιο σαν αυτό που έβαλες, το έκανα τρυπώντας με βελόνα με το χέρι ή με το cropadlie (για πιο μεγάλη τρυπούλα) και μετά έδενα. Αλλά δεν έχω φωτό τώρα για να σου δείξω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πένυ την ανέβασα τη σύνθεση, αλλά δε μου ταίριαξε το σκίσιμο που σου έλεγα στο στυλ της σελίδας και δεν έβαλα το συγκεκριμένο χαρτί (αν και έγινε όμορφο), θα το κάνω σε επόμενη!

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/03/good-mum-for-uas.html

Ειναι πανεμορφο!!Μου αρεσε πολυ ο συνδιασμος χρωματων, και επισης τα λουλουδια και οι πεταλουδες που τα εκανες τρισδιαστατα!!Πολλα μπραβο!!

Δε χρειάζεται να παίρνεις ειδικά εργαλεία, αρκεί ένα απλό περφορατέρ γραφείου από το βιβλιοπωλείο. Αυτό που κάνει τις τρύπες δύο δύο, εσύ θα κάνεις μία! Μπορεί να έχεις κιόλας.

Ναι εχω περφορατερ!!!;)Απλα σαν ασχετη που ειμαι, νομιζα πως χρειαζεται ειδικο εργαλειο για να βγαλεις μια τρυπα!Γιατι δεν ηξερα πως να πετυχω κεντρο με αυτο το περφορατερ που βγαζει δυο!!χαχα!:tongue:

Αχχχ Πενυ μου τι περνας και εσυ!!Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.. Αν και ο κολικος και η ουρολοιμωξη εχουν κ αυτα την ταλαιπωρια τους!!Περασα παλια ουρολοιμωξη και ουτε να το θυμαμαι δεν θελω!Σε περιπτωση κολικου παντως τι γινεται,πως το αντιμετωπιζεις?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=251222448287875&set=a.251222294954557.59656.122903391119782&type=3&theater

κοριτσια βρηκα ενα τετοιο ποδηλατακι πιο μικρο ομως και σκεφτομαι να το βαλω εξω απο την εκκλησια!

Σας αρεσει?Τι να βαλω ομως μεσα στα καλαθακια? αρχικα σκεφτομουν να βαλω γλαστρακια με λουλουδια!Μου αρεσε ομως που σε αυτη τη φωτο δεν εβαλε τιποτα! Καμια αλλη ιδεα?

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Αχχχ Πενυ μου τι περνας και εσυ!!Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.. Αν και ο κολικος και η ουρολοιμωξη εχουν κ αυτα την ταλαιπωρια τους!!Περασα παλια ουρολοιμωξη και ουτε να το θυμαμαι δεν θελω!Σε περιπτωση κολικου παντως τι γινεται,πως το αντιμετωπιζεις?

Αστα να πανε.... Σε περίπτωση κολικού μαλλον υπόθετα δίνουν. Τουλάχιστον μια κοπέλα που το πέρασε από τις μανουλες Ιουλιου αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμενα υπόθετα και ενεσεις της εκαναν. Μακαρι να μην με ξαναπιασει Παναγία μου!!

κοιταξτε και εδω!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=245500025526784&set=a.180832351993552.44977.122903391119782&type=3&theater

πως τα εντυσε τα γλαστρακια??δεν καταλαβαινω τι βλεπω!!!:cool:

Ειναι φανταστικά και ότι φτιαχνει η συγκεκριμένη κοπέλα!! Αυτό που εχουν πανω τα γλαστράκια όντως είναι moss μονο που δεν έιναι ντυμενα .Ετσι τα αγοράζεις. Ειναι αυτά που έχουν συνήθως τα ανθοπωλεια και χρησιμοποιουν στις συνθέσεις τους.

Ja5zp3.png

D42op3.png

θυμήθηκα και το blog μου! είχα να το ανοίξω πάνω από χρόνο! είπα να βάλω τις τούρτες μου.

http://anna-glykesdimiourgies.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=1

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...