Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Βρε κορίτσια και κατι ακομα. Πωςε θα σας φαινοταν αν στις εσωτερικές σελίδες βιβλιου ευχών γάμου καποια σελίδα πχ είχε τον πυργο του Αιφελ και γραμματόσημα πολύθρόνες μπαρόκ πολυελαιους κλπ

Σε όσες ασχολούμαστε με scrapbooking ξερουμε ότι φοριέται πολύ στο vintage αλλά με ενδιαφέρει και η γνώμη οσων δεν ασχολουνται., Φοβαμαι μηπως ξενισει τα κορίτσια που θα τους τα χαρίσω και πολύ περισσότερο τα αγορια....Ως ώρας πάντως κανω πειράματα με τον δικο μου αντρα αλλά ακομα και εκεινος είναι υποψιασμενος με το τι εστί scrapbooking...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές πήγα για μπομπονιέρες..Είπαμε να δίνουμε την μπομπονιέρα γάμου μαζί με το προσκλητήριο..

Για να μην έχουμε να δίνουμε πολλά στην εκκλησία..

Για μπομπονιέρα βάφτισης είδα κάποιες κρεμαστές που είναι ξεχωριστά δεμένο το κάθε κουφέτο..θα ψάξω στο ίντερνετ κάτι αντίστοιχο να σας δείξω.. Τις βάζουν μου είπε σε δεντράκια για διακόσμηση

Για γλυκάκια στους μεγάλους τα σφηνάκια και για τα παιδάκια ψάχνω ακόμα..μάλλον ζαχαρωτά σε ξυλάκι σαν σουβλάκι ή σε χωνάκι

Τα γλυκά δεν τα έκλεισα φυσικά..Απλά πήγα και συζητήσαμε.

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Ααααα και επειδή ενθουσιάστηκα με την φαντασία και την δημιουργικότητά σας....Θα επιχειρήσω να φτιάξω μόνη μου το βιβλίο ευχών της βάφτισης...Βρήκα κάποιες οδηγίες..Μακάρι να τα καταφέρω γιατί ξεκινάω με πολύ μεράκι..Το απόγευμα κι όλας θα πάω για τα υλικά

5oA2p2.png

Ααααα και επειδή ενθουσιάστηκα με την φαντασία και την δημιουργικότητά σας....Θα επιχειρήσω να φτιάξω μόνη μου το βιβλίο ευχών της βάφτισης...Βρήκα κάποιες οδηγίες..Μακάρι να τα καταφέρω γιατί ξεκινάω με πολύ μεράκι..Το απόγευμα κι όλας θα πάω για τα υλικά

Μπράβο!!! Καλη επιτυχία!!

Τα μαγαζιά που θα προμηθευτεις οτι χρειαστείς τα ξερεις???

Εμενα μου ήρθε τωρα μια άλλη ιδέα σκεφτηκα να κανω δώρο στη νύφη ένα ακορντεον μινι αλμπουμ να βάλει τις φωτό από την προετοιμασία δηλ από την πρόβα νυφικου από το μπατσελορ . Να ήμουν κοντά της θα την εβγαζα εγώ φωτό και δεν θα της τις εδειχνα θα της στόλιζα το αλμπουμ και θα τις εδινα όλες μαζι αλλά ρε γμτ είμαστε μακρυα.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μα καλα εφυγα και τι εγινε?καψαν το Αιγαλεω? τς τς τς..τι να πω..

Δυστυχώς! Στο Χαϊδάρι βάλανε εξερράγη η βόμβα στις κφετέρειες ευτυχώς χωρίς θύματα! Στο Αιγάλεω ευτυχώς δεν ήταν ενεργοποιημένη η βόμβα που βρήκαν στο μετρό, διαφορετικά θα είχαμε σκοτωθεί....

Καλημερα!!! Πριν λίγο τελείωσα τις δουλειες μου και λεω να παω να παιξω!!

Σαντυ λεω να φτιαξω κάρτα για το get creative! Εχώ εμπνευσηηηηη, μεγαλη εμπνευσηηηηη!!

Κι εγώ θα φτιάξω! Και άλλες 2 συνθέσεις για προκλήσεις!

Να σε ρωτήσω τις ακρες στα χαρτια πως τις κανεις ξεφτισμενες? Με γυαλόχαρτο???

Φιλενάδα μου πολύ εύκολα με ψαλίδι! Υπάρχει και εργαλειάκι, αλλά δε χαλαλίζω 40 ευρώ! Καλύτερα καμιά μήτρα για το big shot ή ωραία χαρτάκια! Άσε έχω πάρει πολλά και καταπληκτικά χαρτιά τελευταία, θέλω συνέχεια κάτι να φτιάχνω!

Βρε κορίτσια και κατι ακομα. Πωςε θα σας φαινοταν αν στις εσωτερικές σελίδες βιβλιου ευχών γάμου καποια σελίδα πχ είχε τον πυργο του Αιφελ και γραμματόσημα πολύθρόνες μπαρόκ πολυελαιους κλπ

Σε όσες ασχολούμαστε με scrapbooking ξερουμε ότι φοριέται πολύ στο vintage αλλά με ενδιαφέρει και η γνώμη οσων δεν ασχολουνται., Φοβαμαι μηπως ξενισει τα κορίτσια που θα τους τα χαρίσω και πολύ περισσότερο τα αγορια....Ως ώρας πάντως κανω πειράματα με τον δικο μου αντρα αλλά ακομα και εκεινος είναι υποψιασμενος με το τι εστί scrapbooking...

Εμένα ξέρεις το στυλ μου στο scrapbooking, τρελαίνομαι για ρομαντικό και vintage! Στους άντρες κι εγώ δεν ξέρω.. Βάλε, αλλά μην το πολυφορτώσεις!

Μπράβο! Ό,τι θέλεις, πέρνα και δίπλα στο θέμα

scrapbooking lovers

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1490907#post1490907,

σε περιμένουμε για απορίες!

Μπράβο!!! Καλη επιτυχία!!

Τα μαγαζιά που θα προμηθευτεις οτι χρειαστείς τα ξερεις???

Εμενα μου ήρθε τωρα μια άλλη ιδέα σκεφτηκα να κανω δώρο στη νύφη ένα ακορντεον μινι αλμπουμ να βάλει τις φωτό από την προετοιμασία δηλ από την πρόβα νυφικου από το μπατσελορ . Να ήμουν κοντά της θα την εβγαζα εγώ φωτό και δεν θα της τις εδειχνα θα της στόλιζα το αλμπουμ και θα τις εδινα όλες μαζι αλλά ρε γμτ είμαστε μακρυα.....

Πολύ ωραία ιδέα είναι όντως!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πενυ τελεια η ιδεα σου!!Αν μου ετοιμαζε ποτε εμενα κανεις τετοια εκπληξη-δωρο θα με συγκινουσε αφανταστα!!

Θα το κάνω λοιπόν!! Μαλιστα λέω η πρώτη σελίδα να είναι η συγκεκριμένη καρτα που έφτιαξα για ένα διαγωνισμό αυτή.Ελεγα να της τη δώσω να βάλει φωτό εσωτερικά από την πρόβα αλλά θα την δέσω στο βιβλιο. Σε ρομαντικό στυλ θα είναι και όλο το υπόλοιπο αλμπουμ και λέω να το κανω σε γκρί σκουρο το φόντο για να κανει αντίθεση με το λευκό στις φωτό τι λετε???

http://mycraftcenter.blogspot.com/2012/03/get-creative.html

Σαντυ δεν παιζεσαι λέμε στις συνθέσεις !!! Φοβερή και αυτή!! Στην πορεία για το μινι θα έχω πολλές απορίες .

Ja5zp3.png

D42op3.png

Θα το κάνω λοιπόν!! Μαλιστα λέω η πρώτη σελίδα να είναι η συγκεκριμένη καρτα που έφτιαξα για ένα διαγωνισμό αυτή.Ελεγα να της τη δώσω να βάλει φωτό εσωτερικά από την πρόβα αλλά θα την δέσω στο βιβλιο. Σε ρομαντικό στυλ θα είναι και όλο το υπόλοιπο αλμπουμ και λέω να το κανω σε γκρί σκουρο το φόντο για να κανει αντίθεση με το λευκό στις φωτό τι λετε???

http://mycraftcenter.blogspot.com/2012/03/get-creative.html

H κάρτα είναι τέλεια!! Θα γίνει πολύ ωραίο!

Σαντυ δεν παιζεσαι λέμε στις συνθέσεις !!! Φοβερή και αυτή!! Στην πορεία για το μινι θα έχω πολλές απορίες .

Ευχαριστώωωωω! Πραγματικά την έχω καταβρεί με τις συνθέσεις! Αν προλάβαινα, θα έφτιαχνα μία κάθε μέρα! ;) Και τα άλμπουμ μου αρέσουν πολύ, αλλά θέλουν ακόμα περισσότερο χρόνο!

Ό,τι απορία έχεις, μου λες!

EkcAp3.png

Ευχαριστώωωωω! Πραγματικά την έχω καταβρεί με τις συνθέσεις! Αν προλάβαινα, θα έφτιαχνα μία κάθε μέρα! ;) Και τα άλμπουμ μου αρέσουν πολύ, αλλά θέλουν ακόμα περισσότερο χρόνο!

Ό,τι απορία έχεις, μου λες!

Εγώ πάλι με τις συνθέσεις σπαζοκεφαλιάζω πολύ και νομίζω ότι δεν το χω... Το βρίσκω τρομερά δύσκολο να ταιριαξω χαρτια και διακοσμητικά. Εδώ για την κάρτα όλο το μεσηρι τα φερνα σβουρα να δω πως θα τα βάλω!!

Τις σκισμες που κανεις στις συνθέσεις πως τις κανεις? Με ψαλίδι και μετά το ξύνεις??

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ πάλι με τις συνθέσεις σπαζοκεφαλιάζω πολύ και νομίζω ότι δεν το χω... Το βρίσκω τρομερά δύσκολο να ταιριαξω χαρτια και διακοσμητικά. Εδώ για την κάρτα όλο το μεσηρι τα φερνα σβουρα να δω πως θα τα βάλω!!

Ναι, αλλά μια χαρά τα κατάφερες! Εγώ τρελαίνομαι να συνδυάζω χρώματα χωρίς να έχω kit!

Τις σκισμες που κανεις στις συνθέσεις πως τις κανεις? Με ψαλίδι και μετά το ξύνεις??

Ποιες σχισμές εννοείς? Αν θέλεις, πες μου σε συγκεκριμένη σύνθεση, για να καταλάβω! Αν εννοείς τις άκρες των χαρτιών, τις φθείρω με ψαλίδι. ''Ξύνω'' δηλαδή το χαρτί με τη λάμα του ψαλιδιού.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...