Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα !!!

Χαίρομαι βρε κόρες πραγματικά που συναντηθήκατε... αλλά, δυστυχώς, ήταν μια υποχρέωση η οποία δεν έπαιρνε αναβολής...

εμείς αρρωστοι πάλι... ενώ Πέμπτη-Παρασκευή ο Νικόλας πέρασε μια γαστρεντερίτιδα (του ποδαριού όμως)... Σ/Κ ήταν καλά...

από χθες είναι και τα 2 με πυρετό... κι εγώ μαζί τους...

και μην με ρωτήσετε πού είμαι : στην δουλειά... εμ τί ? πήρα άδεια την Παρασκευή και σήμερα πάλι ? α πα πα δεν γίνονται αυτά !

Θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο από την απελπισία !!!

Πένυ,

Με γεια το κουτάβι !!!! Αυτό σου 'λειπε τώρα στην κατάστασή σου α χα χα !

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!! Εζησα ολη μου την ζωη στο Αιγάλεω μεχρι που παντρευτηκα!! Πλεον ειμαστε κάτοικοι Ορεστιάδος για τα επόμενα χρόνια!!! Εσταυρωμένο θα γινει η βαπτιση!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!! Εζησα ολη μου την ζωη στο Αιγάλεω μεχρι που παντρευτηκα!! Πλεον ειμαστε κάτοικοι Ορεστιάδος για τα επόμενα χρόνια!!! Εσταυρωμένο θα γινει η βαπτιση!!

Με το καλο η βαφτιση σας λοιπον!!

Ωραια εκκλησια!!Εμενα πριν δεκα χρονια εγω σε εκεινη τη γειτονια!:cool:

Tίποτα καλέ, να είσαι καλά! Με το καλό! Ό,τι θέλεις, εδώ είμαστε!

Κι εγώ πάντα Αιγάλεω έμενα και μένω (και θα μένω..). Στον Εσταυρωμένο παντρεύτηκα, εκεί πήγαινα πάντα από μικρή, είμαι δεμένη μ' αυτή την εκκλησία!

Με το καλο η βαφτιση σας λοιπον!!

Ωραια εκκλησια!!Εμενα πριν δεκα χρονια εγω σε εκεινη τη γειτονια!:cool:

Κι εσύ γειτονοπούλα ήσουνα? Να υποθέσω ότι έμενες λόγω σπουδών στα ΤΕΙ ή όχι?

EkcAp3.png

Tίποτα καλέ, να είσαι καλά! Με το καλό! Ό,τι θέλεις, εδώ είμαστε!

Κι εγώ πάντα Αιγάλεω έμενα και μένω (και θα μένω..). Στον Εσταυρωμένο παντρεύτηκα, εκεί πήγαινα πάντα από μικρή, είμαι δεμένη μ' αυτή την εκκλησία!

Κι εσύ γειτονοπούλα ήσουνα? Να υποθέσω ότι έμενες λόγω σπουδών στα ΤΕΙ ή όχι?

Ναι λογω σπουδων!Μετα δεν με βολευε επειδη δεν ειχε μετρο και μετακομισα κεντρο! Ερχομουνα ομως συχνα γιατι ειχε φθηνα μαγαζια στην Ιερα Οδο, για καφε στο Χαϊδαρι και ειχε επισης στην Ιερα Οδο ενα κατι σαν παλιο καφενειο-ζαχαροπλαστειο δεν θυμαμαι πως λεγοταν και εφτιαχνε απιστευτο σπιτικο ριζογαλο και το τιμουσα ιδιαιτερα!!;)

Διαφημίσεις

Ναι λογω σπουδων!Μετα δεν με βολευε επειδη δεν ειχε μετρο και μετακομισα κεντρο! Ερχομουνα ομως συχνα γιατι ειχε φθηνα μαγαζια στην Ιερα Οδο, για καφε στο Χαϊδαρι και ειχε επισης στην Ιερα Οδο ενα κατι σαν παλιο καφενειο-ζαχαροπλαστειο δεν θυμαμαι πως λεγοταν και εφτιαχνε απιστευτο σπιτικο ριζογαλο και το τιμουσα ιδιαιτερα!!;)

To μετρό φτιάχτηκε το 2008 αν θυμάμαι και βρήκαμε την υγειά μας!

(Αν δε μας βάζανε και βόμβα, καλά θα ήτανε..:rolleyes:)

Έρχεται όντως πολύ κόσμος στο Αιγάλεω, γιατί έχει πολλά μαγαζιά για ψώνια!

Κι εμείς τιμάμε πολύ συχνά το παραδοσιακό, παλιό καφενείο που λες και που ούτε εγώ θυμάμαι πώς το λένε, αλλά το τιμάμε για τους φανταστικούς του λουκουμάδες, δεν έχω βρει τόσο καλούς πουθενά!

Στο δε Χαίδάρι πάμε πολύ συχνά, στεναχωρήθηκα τελευταία που καταστράφηκαν οι αγαπημένες μου καφετέρειες, το Αίνιγμα και το Cutty Sark, σε αυτές πηγαίνουμε χρόνια.. Toυς βάλανε βόμβα και κάηκαν..

EkcAp3.png

Καλημερα!!! Πριν λίγο τελείωσα τις δουλειες μου και λεω να παω να παιξω!!

Σαντυ λεω να φτιαξω κάρτα για το get creative! Εχώ εμπνευσηηηηη, μεγαλη εμπνευσηηηηη!!

Να σε ρωτήσω τις ακρες στα χαρτια πως τις κανεις ξεφτισμενες? Με γυαλόχαρτο???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...