Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Θα έρθω κι εγώωωωωωωωωωωω! Θα φέρω και το παιδί!

Άννα τι ώρα περίπου να έρθω? Τι ώρα είπατε με την Πένυ?

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! Εμεις θα ξεκινήσουμε κατά τις 10 απο το χωριο δηλ 11 θα είμαστε στην Αννα. Τι καλα!!!

Ανυπομονώ να σας δω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα με τον μικρό, τον πήγα βόλτα με το καροτσάκι στο Θησείο, κάναμε μια τεράστια ''καροτσάδα'' στον πεζόδρομο του Θησείου και στην Ανδριανού, πήγαμε και στις κούνιες, παίξαμε και μπάλα. Βέβαια κουβαλάμε πάντα τη δικιά μας μπάλα, αλλά παίζουμε με τις μπάλες των άλλων! Όταν γυρίσαμε, το ρίξαμε στον ύπνο!

Χθες και σήμερα έβαλα ένα σωρό πλυντήρια και τώρα με περιμένει ένα βουνό για σίδερο...:rolleyes:

Εγώ μεσοβδόμαδα τα βάζω. Το Σ/Κ πάιρνω ρεπό και από Δευτέρα μαζευω παλι το μπαχαλο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

κι εγω ηθελα να παρω το σ/κ ρεπο, αλλα μου κατσικωθηκανε κατι κουτσομπολες αυριο το πρωι για καφε και τρεχω να δεν φτανω! χαχα!

χαχχαχα! :lol::lol::lol::lol: Καλέ ποιες να είναι????

Ειδικά η μία που θα έρθει και ακάλεστη? Τς τς τς!

Κανόνισε, κάνε τζάμια, κάνε πατώματα, κάνε μια γενική καθαριότητα τελοσπάντων και στρώσε το κόκκινο χαλί!

EkcAp3.png

γεια σε ολες! επειδη εκνευριστηκα σημερα με το διακομιστη στο parents.gr, ειπα να φτιαξω αυτο το θεμα για να τα λεμε εδω οταν δεν μπορουμε να συνδεθουμε. βαφτιζω τη κορη μου στις 5 Ιουνιου. το θεμα μας ειναι τα αγγελακια σε χρωματα λευκο και χρυσο.

κοριτσαρες καλημερα! το θυμαστε αυτο το μηνυμα; ειναι το πρωτο που δημοσιευτηκε πριν απο ενα χρονο και κατι μερες. εστω και καθυστερημενα, λοιπον, να το χαιρομαστε το καφενεδακι μας και να τα χιλιασει. χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα κι ευχομαι να μη χαθουμε ποτε! φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Να χαιρόμαστε το καφέ μας! Κι εγώ εύχομαι να μη χαθούμε ποτέ!

Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα στην Άννα! Πολύ χάρηκα που είδαμε και την Πένυ! Και τα παιδιά παίξανε ήσυχα, χωρίς φασαρίες! Ο Γιώργος ήταν φρόνιμος, εντάξει καλοέβλεπε λίγο το σαλόνι και το playstation, αλλά δεν έχω παράπονο, δεν ενόχλησε πολύ.

Άννα ευχαριστούμε πολύ! Να το επαναλάβουμε και σε μας! Ο Γιώργος ατο αμάξι φώναζε ''Άννα γειααααα!'' !

Με το που γυρίσαμε, καλά καλά τα παπούτσια δεν έβγαλε και τον πήρε ο ύπνος! Μήπως να ερχόμαστε συχνότερα?????

EkcAp3.png

ετσι φωναζε το μωρο μου; θυμησου να τον δαγκωσω οταν τον ξαναδω! κι εγω περασα πολυ ωραια και παρολο που δεν σας ξερω πολυ καιρο και ηρθατε πρωτη φορα στο σπιτι μου, ενιωσα πολυ ανετα. στο μεταξυ και η Ελενη ουτε αχ δεν ειπε. ξερη επεσε. περιμενω και τη Πενυ να μπει να μας πει εντυπωσεις απο το κουταβι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Hello!!!!!!

Να μαι και εγωωωωωωω!!!

Τι όμορφα που τα περασαμε σήμερα!! Οντως βρε Αννα και εγώ έτσι ένιωσα λες και σας ξερω χρόνια!!!Δεν σας χορταίνω λεμε!!! Μου κακοφάνηκε που χτυπησε τόσο νωρίς το τηλ αλλά τι να κανω που έχω εγγλεζο αντρα στα ραντεβου του.Αντε τωρα σας περιμένω εγώ κατω εκδρομή στας εξοχας μετα τους συζύγους σας και των τέκνων σας και μετά για καφέ στο Ναυπλιο.Ειδικά τώρα που ανοιγει και ο καιρός να ψήσουμε και αμα λαχει εχουμε μπολικα δωματια και για ύνπο. Μεχρι 20 ατομα φιλοξενουμε ανετα

Επιστρέψαμε και είμαι πτώμα μονο και μονο απο το δρομο. Πιο μακρια δεν μπορουσαμε να φτασουμε!!! Πιαστηκε και το παιδι στον δρόμο και είχαμε γκρινια. Εδώ πιαστήκαμε εμεις ποσο μαλλον το παιδι. Το Puppy μας είναι μια γλυκα αλλά όλο κοιμαααται. Ακομα δεν μας τα εχει σερβίρει και ανυσηχω. Καθε φορά που σηκώνεται και μυρίζει παω και το βαζω πάνω στην πανα και αυτό αντι να τα κανει κοιμαται!!Ανοιξα την πόρτα και χ΄τυπησε ο συναγερμος και εκεινο αταραχο. Με την ηλεκτρική δίπλα του και εκεινο ουτε πλευρο δεν άλλαξε.

Τώρα περιμένουμε κατι φιλαράκια.

Σας αφήνω!!Φιλακιααααααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ είσαι σίγουρη ότι το σκυλάκι το πήρατε για φύλακα? χαχαχ! Πλάκα κανω, είναι μικρό ακόμα!

Αυτό λεμε και εμεις ασε!!! Ελπιζω πως με τον καιρο τον Κωσταντή και εμενα που τα παιζω πολύ να ζωηρέψει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπερα θα ηθελα την βοήθεια σας!! Το καλοκαίρι βαπτιζω την μικρη μου κορη στην Αθήνα!! Σκεφτόμουν να βρω ενα κετερινγκ να προσφέρει μπαλόνια, αναψυκτικά και γλυκά στο προαύλιο της εκκλησιας!! Μηπως καποια γνωριζει ενα καλο κετερινγκ με λογικες τιμες; Η βαπτιση θα γινει στο Αιγάλεω Αττικης!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλησπερα θα ηθελα την βοήθεια σας!! Το καλοκαίρι βαπτιζω την μικρη μου κορη στην Αθήνα!! Σκεφτόμουν να βρω ενα κετερινγκ να προσφέρει μπαλόνια, αναψυκτικά και γλυκά στο προαύλιο της εκκλησιας!! Μηπως καποια γνωριζει ενα καλο κετερινγκ με λογικες τιμες; Η βαπτιση θα γινει στο Αιγάλεω Αττικης!!

Καλώς ήρθες, με το καλό βάφτιση! Εγώ Αιγάλεω μένω! Είσαι από τα μέρη μου? Σε ποια εκκλησία βαφτίζεις?

Δεν έχω πάρει ποτέ catering, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το ελληνικό παραδοσιακό http://www.epcatering.gr/epcatering.asp

και για το lateau http://www.lateau.gr/ , όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία. Επίσης νομίζω πως τα caterings δεν έχουν μπαλόνια, υποθέτω πως θα πρέπει να τα κλείσεις ξεχωριστά.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...