Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να σας δωωωωω!!!

Αννα και εγώ θέλω τη διευθυνση να την βρούμε στον χάρτη μηπως τους πω και με φέρουν αν είναι ευκολο

Θα προσπαθήσω να έρθω, αλλά δεν είναι σίγουρο. Αν έρθω, θα έρθω χωρίς το παιδί με ταξί, γιατί με τα λεωφορεία θα κάνω 10 ώρες και ο Μπάμπης δεν μπορεί να με φέρει με το παιδί στο αυτοκίνητο, γιατί έχουμε καταργήσει το καρεκλάκι, δεν κάθεται με τίποτα ο μικρός μπουμπούνας..

Εξαρτάται και τον καιρό, αν έχει καλή μέρα, θα τον πάμε βόλτα μάλλον το πρωί.. Τέλος πάντων, θα δούμε, της Άννας ούτως ή άλλως της χρωστάω επίσκεψη και θα πάμε σίγουρα όλοι άλλη φορά, για την Πένυ είναι το θέμα.. Μη σας ζαλίζω, κανονίστε εσείς και αν μπορέσω, έρχομαι!

EkcAp3.png

peny, glitter δίκιο έχετε..Εγώ με την δουλειά και με το μωρό νομίζω έχω λίγο χρόνο στην διάθεσή μου..Αλλά θέλω να το ευχαριστηθώ και να κάνω ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μου..Γιάυτό σκέφτηκα να τελειώσω με τα βασικά του γάμου μέχρι 15 απριλίου και να ψάχνω για την βάφτηση με την άνεση μου.Να μην καλύψει το ένα το άλλο,ούτε να ασχολιθώ με κάποιο λιγότερο απ'ότι αξίζει..Σκέφτομαι να μειώσω τις ώρες εργασίας για να τα προλάβω άνετα γιατί μέχρι τώρα όλα με τρέξιμο και άγχος τα έκανα..

Υ.Γ.Τι ωραία που είστε όλες "κοντά" και συναντιέστε..

5oA2p2.png

peny, glitter .

Υ.Γ.Τι ωραία που είστε όλες "κοντά" και συναντιέστε..

Ναι πολύ κοντά τι να σου πω....Να φανταστείς πως θα ναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε,αν βρεθούμε και οι τρείς μαζί χαχαχα

Θα προσπαθήσω να έρθω, αλλά δεν είναι σίγουρο. Αν έρθω, θα έρθω χωρίς το παιδί με ταξί, γιατί με τα λεωφορεία θα κάνω 10 ώρες και ο Μπάμπης δεν μπορεί να με φέρει με το παιδί στο αυτοκίνητο, γιατί έχουμε καταργήσει το καρεκλάκι, δεν κάθεται με τίποτα ο μικρός μπουμπούνας..

Εξαρτάται και τον καιρό, αν έχει καλή μέρα, θα τον πάμε βόλτα μάλλον το πρωί.. Τέλος πάντων, θα δούμε, της Άννας ούτως ή άλλως της χρωστάω επίσκεψη και θα πάμε σίγουρα όλοι άλλη φορά, για την Πένυ είναι το θέμα.. Μη σας ζαλίζω, κανονίστε εσείς και αν μπορέσω, έρχομαι!

Εγώ θέλω να τον πάρω τον Κωασταντή μαζί γιατί εκτός του ότι θα παιξει με την Ελένη και τον Νικο μετά θα παμε να πάρουμε το κουτάβι και θέλω να δω αντιδράσεις!!χαχα

Γενικά μου κακοφαίνεται οταν τον αφήνω σπίτι και εμεις παμε καπου γιατί είναι ησυχος και μας κανει να εχουμε τύψεις...Βεβαια ακομα δεν ξέρω σε τι θα καταλήξουμε.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ναι πολύ κοντά τι να σου πω....Να φανταστείς πως θα ναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε,αν βρεθούμε και οι τρείς μαζί χαχαχα

χαχαχαχα! Έτσι ακριβώς! Πρώτη φορά κι οι τρεις μαζί! Εσύ με την Άννα έχεις βρεθεί, εγώ με την Άννα επίσης, εγώ με σένα τυχαία μεν, αλλά δεν πειράζει, πρέπει να βρεθούμε και ως τριάδα!

Εγώ θέλω να τον πάρω τον Κωασταντή μαζί γιατί εκτός του ότι θα παιξει με την Ελένη και τον Νικο μετά θα παμε να πάρουμε το κουτάβι και θέλω να δω αντιδράσεις!!χαχα

Γενικά μου κακοφαίνεται οταν τον αφήνω σπίτι και εμεις παμε καπου γιατί είναι ησυχος και μας κανει να εχουμε τύψεις...Βεβαια ακομα δεν ξέρω σε τι θα καταλήξουμε.

Εγώ τύψεις δεν έχω, μια χαρά περνάει εκεί που μένει. Όταν τον παίρνουμε μαζί, έχω τύψεις, γιατί μου βγάζει την ψυχή να τον κυνηγάω!!!:lol::lol::lol:

Σούπερ μάρκετ πάμε και ο ένας ψωνίζει και ο άλλος κυνηγάει το Γιώργο. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και βρούμε κάτι καροτσάκια σαν αυτοκινητάκια και θέλει να μπει μέσα να ''οδηγήσει''. Γιατί στα κανονικά καρότσια δεν μπαίνει με τίποτα. Θηρίο! Και τον βλέπουν και λένε ''τι ήσυχο παιδάκι''. Πού να ξέρανε.. Πλέον τον παίρνουμε όπου δεν ενοχλεί. Δηλαδή αποκλείεται π.χ. να πάω σε γάμο και να τον πάρουμε, γιατί δε θα δω γάμο. Στο γάμο του κουνιάδου μου στην Κορώνη πραγματικά τον κυνηγούσα (με τακούνια) σε όλη την εκκλησία! Μέχρι και στα μανουάλια σκαρφάλωνε. Φυσικά δεν είδα ούτε γάμο, ούτε στο τραπέζι ευχαριστήθηκα τίποτα, παρά τον κυνηγούσα μέχρι να κουραστεί και να κοιμηθεί... Απαπα...

Για καφέ τον έχουμε πάρει αρκετές φορές τις Κυριακές, λίγες φορές τον ξεγελάσαμε με καμιά τυρόπιτα και έκατσε (λίγο). Τις άλλες κουβάλαγα ένα σωρό παιχνίδια για να παίξει. Συνήθως ψάχνει να βρει άλλα παιδάκια και πρέπει να είμαι μονίμως όρθια, μην τον χάσω μέσα στο μαγαζί, μη στουκάρει πάνω σε κανένα σερβιτόρο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει να ανεβαίνει στις καρέκλες ή σε κάποιο κεντρικό σημείο και να χορεύει! Αν δεν κάθεται με τίποτα, τον βγάζω λίγο έξω. Οπότε μόνο καφέ δεν πίνω. Για την ακρίβεια μόνο σε παιδότοπο μπορώ να πιω καφέ. Γι' αυτό τον αφήνουμε κι εμείς κάποιες φορές και βγαίνουμε σαν άνθρωποι! Ελπίζω βέβαια μεγαλώνοντας να ησυχάσει λίγο και να κάθεται και λίγο στην καρεκλίτσα του.

EkcAp3.png

αχ τι ωραια που θα ειναι να βρεθουμε! Πενυ εσυ θα ερθεις σιγουρα; Ο Νικος παντως ενθουσιαστηκε οταν του ειπα οτι μπορει να ερθει ο Κωσταντης!

ΘΑ βρεθούμε!!! Δεν υπάρχει περίπτωση!!! Τα έχω δρομολογήσει όλα!! Θα σου ρθωωωωωω

Και θα φέρω και τον Κωσταντή πες του Νικου

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ αυτή είναι η κάρτα μου για την Ελενίτσα της Άννας:

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/03/k.html

Σαντυ φοβερή η καρτα!!!! Και εγώ έχω δυο μερες που κοβω συνεχεια με το pazzles Εχω καταστρέψει πόσα χαρτι αλλά το ευχαριστήθηκα!! Φοβαμαι να το λεω βρε παιδί μου μην το ματιασω και μουλαρώσει παλι!!! χαχαχαχα

Μακαρι να τα καταφέρεις και εσύ την Κυριακη!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τύψεις δεν έχω, μια χαρά περνάει εκεί που μένει. Όταν τον παίρνουμε μαζί, έχω τύψεις, γιατί μου βγάζει την ψυχή να τον κυνηγάω!!!:lol::lol::lol:

Σούπερ μάρκετ πάμε και ο ένας ψωνίζει και ο άλλος κυνηγάει το Γιώργο. Εκτός αν είμαστε τυχεροί και βρούμε κάτι καροτσάκια σαν αυτοκινητάκια και θέλει να μπει μέσα να ''οδηγήσει''. Γιατί στα κανονικά καρότσια δεν μπαίνει με τίποτα. Θηρίο! Και τον βλέπουν και λένε ''τι ήσυχο παιδάκι''. Πού να ξέρανε.. Πλέον τον παίρνουμε όπου δεν ενοχλεί. Δηλαδή αποκλείεται π.χ. να πάω σε γάμο και να τον πάρουμε, γιατί δε θα δω γάμο. Στο γάμο του κουνιάδου μου στην Κορώνη πραγματικά τον κυνηγούσα (με τακούνια) σε όλη την εκκλησία! Μέχρι και στα μανουάλια σκαρφάλωνε. Φυσικά δεν είδα ούτε γάμο, ούτε στο τραπέζι ευχαριστήθηκα τίποτα, παρά τον κυνηγούσα μέχρι να κουραστεί και να κοιμηθεί... Απαπα...

Για καφέ τον έχουμε πάρει αρκετές φορές τις Κυριακές, λίγες φορές τον ξεγελάσαμε με καμιά τυρόπιτα και έκατσε (λίγο). Τις άλλες κουβάλαγα ένα σωρό παιχνίδια για να παίξει. Συνήθως ψάχνει να βρει άλλα παιδάκια και πρέπει να είμαι μονίμως όρθια, μην τον χάσω μέσα στο μαγαζί, μη στουκάρει πάνω σε κανένα σερβιτόρο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει να ανεβαίνει στις καρέκλες ή σε κάποιο κεντρικό σημείο και να χορεύει! Αν δεν κάθεται με τίποτα, τον βγάζω λίγο έξω. Οπότε μόνο καφέ δεν πίνω. Για την ακρίβεια μόνο σε παιδότοπο μπορώ να πιω καφέ. Γι' αυτό τον αφήνουμε κι εμείς κάποιες φορές και βγαίνουμε σαν άνθρωποι! Ελπίζω βέβαια μεγαλώνοντας να ησυχάσει λίγο και να κάθεται και λίγο στην καρεκλίτσα του.

Και εμεις στην ηλικία του γιου σου τα ίδια καναμε. Τρεχαμε πισω από τον Κωσταντή!! Υπομονή σε ενα εναμισι χρόνο θα είναι πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο παρήγορο ακουγεται αυτο....

Δεν θα ξεχάσω που μια φορά μου προτείνει ο Παναγιώτης να παμε για καφέ στη Νεμεα και του λεω παμε Ναυπλιο να το ευχαριστηθουμε. Φυσικά στην πλατεία Συνταγματος (μια πλατεια τεραστια γεματη παιδια) .Δεν βγάλαμε άχνα παρακολουθουσαμε που πήγαινε ο Κωσταντης χαχαχα και αυτος έφευγε μακρια μας συνεχεια. Απαπαπα το λεω και ανατριχιαζω!χαχαχα

Μας βγήκε απο τη μυτη. Μετά το κοψαμε πηγαίναμε σε παιδότοπους , 5Χ5 , και μετά για φαί να είναι απασχολημενος και ΠΑΝΤΑ με μια σακουλα παιχνιδια!!

Και εμεις δεν τον παιρνουμε κοντά σε παρέα που δεν έχουν παιδια, τον κραταει η πεθερά μου. Μονο σε φίλους με παιδια και μονοι μας.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Και εμεις στην ηλικία του γιου σου τα ίδια καναμε. Τρεχαμε πισω από τον Κωσταντή!! Υπομονή σε ενα εναμισι χρόνο θα είναι πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο παρήγορο ακουγεται αυτο....

Θα περιμένουμε, τι να κάνουμε!:lol:

EkcAp3.png

Σαντυ φοβερή η καρτα!!!!

Ευχαριστώ!

Και εγώ έχω δυο μερες που κοβω συνεχεια με το pazzles Εχω καταστρέψει πόσα χαρτι αλλά το ευχαριστήθηκα!! Φοβαμαι να το λεω βρε παιδί μου μην το ματιασω και μουλαρώσει παλι!!! χαχαχαχα

Καλά έκανες, να το ευχαριστηθείς! Σκόρδα, σκόρδα!

EkcAp3.png

Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα με τον μικρό, τον πήγα βόλτα με το καροτσάκι στο Θησείο, κάναμε μια τεράστια ''καροτσάδα'' στον πεζόδρομο του Θησείου και στην Ανδριανού, πήγαμε και στις κούνιες, παίξαμε και μπάλα. Βέβαια κουβαλάμε πάντα τη δικιά μας μπάλα, αλλά παίζουμε με τις μπάλες των άλλων! Όταν γυρίσαμε, το ρίξαμε στον ύπνο!

Χθες και σήμερα έβαλα ένα σωρό πλυντήρια και τώρα με περιμένει ένα βουνό για σίδερο...:rolleyes:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...