Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ Κατερινακι. ασε κι εγω τα ιδια εχω με το γιο μου. μαχη δινω καθημερινα να φαει ενα πιατο φαϊ κι αυτο οχι ολοκληρο. εχει καταντησει να μη του αρεσει κανενα φαγητο.

καθε μεσημερι κανουμε συμφωνια. του βαζω ενα χρονικο περιθωριο να φαει το φαγητο του κι αν το ξεπερασει δεν βλεπει dvd. αυτο καπως πιανει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτησω κατι. Το Σχιστό έιναι πολύ μακριά από όλες σας???? Θα ανεβουν οι άντρες να χαζέψουν την Κυριακή και έλεγα, αν μπορείτε και εσείς φυσικά, μηπως βρισκομασταν πουθενα να τα πούμε τι λετε????

Με τι μετακινουμαστε από εκει οεο??? Μονο με ταξί φαντάζομαι....

Σχιστό ε? Δεν είμαι και δίπλα, αλλά δεν είμαι και τόσο μακριά. Δεν οδηγώ πανάθεμά με.. Αν είμαι καλύτερα (μην έρθω και βήχω συνέχεια, δε λέει..), θα το προσπαθήσω. Εκτός αν πάμε πουθενά οικογενειακώς (γιατί του Μπάμπη μια Κυριακή του μένει μόνο..) Για πρωί λέτε ή για απόγευμα?

Περαστικά Σαντουλι και σε σενα και στον Γιωργάκη σου. Και εγώ είμαι με τον λαιμο μου και κυκλοφορεί ιωση με 40αρια στην περιοχή!!Και τι θα κανω αν κολλησω...

Να προσέχεις κοριτσάκι μου! Κι εσύ να μην κολλήσεις κι ομικρός να μην κολλήσει!

EkcAp3.png

glitter είμαι ανάμεσα σε 2..το ένα απλή πρόσκληση όχι ποιηματάκι κτλ..το άλλο λίγο πιο χαριτωμένο να το πώ..αλλά ανάλογα με το προσκλητήριο που θα διαλέξω τι θα χωράει..όταν μου στείλει τα δείγματα θα σας τα δείξω

5oA2p2.png

Κορες μου γεια σας!!!!Αννουλα εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Σαντυ τι κανει ο Γιωργακης σου???Μην ακουω για αλλεργιες....Κι εμεις Σαντυ παλι με ιωση ειμαστε οικογενειακως...δυο μερες την εστειλα σχολειο τη μικρη και παλι τα ιδια...μας κολλησε ολους αυτη τη φορα...εκανε και ενα εμβολιο ο μικρος χθες...ρε γαμωτο βαρεθηκα να ακουω βηχα σ αυτο το σπιτι...Σαντυ περαστικα...

Ευχαριστώ! Περαστκά και σε σας! Όλο το χειμώνα κρυωμένη είμαι. Κι ο μικρός δε λέει να συνέλθει εντελώς! Δεν είχε ξανακρυώσει έτσι, άτιμη αυτή η ίωση. Εγώ τουλάχιστον γλίτωσα τον πυρετό (ακόμα).

Μεταξια πως ειναι τα παιδακια σου???Πενακι κι εδω δεν εχει μεινει ανθρωπος ορθιος.Στο φαρμακειο μου ειπαν οτι ολοκληρη η επαρχια εχει ελλειψη απο αντιβιωσεις και αντιπυρετικα.Ασχετο.Ρε κοριτσια τι να κανω με την κορη μου που δεν τρωει τιποτε???Ηταν που ηταν τωρα παραεγινε το κακο...εχω προσπαθησει τα παντα...μου εχει σπασει τα νευρα...εχω και τον παιδιατρο που μου λεει εχει να μοιασει το παιδι εννοωντας εμενα αλλα νιωθω οτι θα πεσει κατω απ την ασιτια...

Ο δικός μου μια ζέστη, μια κρύο. Τώρα που είναι αρρωστούλης, ελάχιστα τρώει. Αλλά και όταν είναι καλά, συγκεκριμένα πράγματα τρώει. Πατάτες, μακαρόνια και σούπες. Αυτά. Α και καμιά τυρόπιτα και τυρί σκέτο.

EkcAp3.png

glitter είμαι ανάμεσα σε 2..το ένα απλή πρόσκληση όχι ποιηματάκι κτλ..το άλλο λίγο πιο χαριτωμένο να το πώ..αλλά ανάλογα με το προσκλητήριο που θα διαλέξω τι θα χωράει..όταν μου στείλει τα δείγματα θα σας τα δείξω

Ωραία, αφού διάλεξες, είσαι σε καλό δρόμο! Θα περιμένουμε να τα δούμε!

EkcAp3.png

Ναι ναι..άντε να συντομεύω..επόμενο βήμα να κλείσω νυφικό(είμαι ανάμεσα σε 4) και να πάμε με κουμπάρο για στέφανα,λαμπάδες,καράφα,μπομπονιέρες και να καταλήξουμε στον στολισμό γενικότερα..Μέσα στον Μάρτη θέλω να τα έχω τελειώσει για να ασχοληθώ με την βάπτιση μετά..

Αχ κι εσύ αρρωστούλη τον έχεις?Περαστικά..όποιον και να ακούσω έχει και ένα μέλος της οικογένειας άρρωστο..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ! Ναι, όλοι άρρωστοι βρε παιδί μου, άντε να μπει η άνοιξη να συνέλθουμε!

Αχ, νυφικά, τι ωραία, τα λατρεύω τα νυφικά! Ούτε που θυμάμαι σε πόσα καταστήματα είχα πάει και πόσα είχα δοκιμάσει! Αμέτρητα! Και να φανταστείς ότι μου το έραψε η μαμά μου το νυφικό, αλλά σεργιάνισα πρώτα όλα τα μαγαζιά για να βρω τι μου πάει! Ωραίες εποχές! Γενικά ευχαριστήθηκα πολύ όλο το ψάξιμο του γάμου, αλλά και της βάφτισης!

Κοίτα λοιπόν να χαρείς όλη την υπόλοιπη προετοιμασία, είναι το ''ταξίδι''!

EkcAp3.png

το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα με τ' αυτοκινητο! ελα απο δω!

Μη μου πειιιιιιιις.......Θα κεράσεις καφέ????

Σαντουλι εμεις το πρωί θα ερθουμε γιατί το μεσημερι πρέπει να παμε να πάρουμε το κουτάβι και να μαζέψουμε και το παιδί μας από τις γιαγιαδες!!Μακαρι να τα καταφέρεις να σας δω!!!! Εσυ είσαι πολύ μακρια από την Αννα???Αλλιώς θα την στήσω απ έξω από το Marks n Spencer που θα σε βρω σίγουρα χαχαχα

Κορες μου γεια σας!!!!Αννουλα εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Σαντυ τι κανει ο Γιωργακης σου???Μην ακουω για αλλεργιες....Κι εμεις Σαντυ παλι με ιωση ειμαστε οικογενειακως...δυο μερες την εστειλα σχολειο τη μικρη και παλι τα ιδια...μας κολλησε ολους αυτη τη φορα...εκανε και ενα εμβολιο ο μικρος χθες...ρε γαμωτο βαρεθηκα να ακουω βηχα σ αυτο το σπιτι...Σαντυ περαστικα...Μεταξια πως ειναι τα παιδακια σου???Πενακι κι εδω δεν εχει μεινει ανθρωπος ορθιος.Στο φαρμακειο μου ειπαν οτι ολοκληρη η επαρχια εχει ελλειψη απο αντιβιωσεις και αντιπυρετικα.Ασχετο.Ρε κοριτσια τι να κανω με την κορη μου που δεν τρωει τιποτε???Ηταν που ηταν τωρα παραεγινε το κακο...εχω προσπαθησει τα παντα...μου εχει σπασει τα νευρα...εχω και τον παιδιατρο που μου λεει εχει να μοιασει το παιδι εννοωντας εμενα αλλα νιωθω οτι θα πεσει κατω απ την ασιτια...

Εμεις φέτος φτου φτου δεν έχει αρρωστήσει ο Κωσταντούλης. Μονο μια φορά επεσε με πυρετο αλλά στον παιδικο γίνεται χαμος!! Εμενα με γυροφέρνει συνεχεια αλλά δεν με έχει ρίξει ακομα κατω.

Οσο για την κορη σου μην αγχώνεσαι σου μιλαει μια που ΗΤΑΝ να την παρει ο αερας και η μανα μου με κυνηγαγε για φαί. Ηρθε η ώρα που ξεκινησα το φαϊ και απο τοτε εχω ξεχασει να σταματήσω χαχαχα

Και εμενα ο γιος μου δεν τρωει και πριν δουμε τον οριακο του αιματοκρίτη δεν αγχωνομουν καθόλου. Τώρα τον πιέζω γιατί αν του αρχίσω σίδηρο θα έχουμε αλλά μετα δυσκοιλιοτητα κλπ.Αν δε φαει απλά δεν έχει παιδικα ,δεν έχει λιχουδια (που δεν τρωει γενικά βλακειες) και καφε φορά που ζηταει κατι για φαϊ τον περιμενει πρώτα το φαϊ που άφησε. Ετσι πλέον δεν μπαινει στον κοπο.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ευχαριστώ! Ναι, όλοι άρρωστοι βρε παιδί μου, άντε να μπει η άνοιξη να συνέλθουμε!

Αχ, νυφικά, τι ωραία, τα λατρεύω τα νυφικά! Ούτε που θυμάμαι σε πόσα καταστήματα είχα πάει και πόσα είχα δοκιμάσει! Αμέτρητα! Και να φανταστείς ότι μου το έραψε η μαμά μου το νυφικό, αλλά σεργιάνισα πρώτα όλα τα μαγαζιά για να βρω τι μου πάει! Ωραίες εποχές! Γενικά ευχαριστήθηκα πολύ όλο το ψάξιμο του γάμου, αλλά και της βάφτισης!

Κοίτα λοιπόν να χαρείς όλη την υπόλοιπη προετοιμασία, είναι το ''ταξίδι''!

Ακριβώς! Η προετοιμασια και ο χαβαλές της αξιζει. Η ιδια η μερα περναει τόσο γρήγορα...Εγώ τον γάμο μου δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί δουλευα και ήμουν καινουρια κιολας και σκεφτόμουν να ζητησω μια ώρα αδεια. Ετσι έτρεχα μετά τη δουλεια και μαζευόμουν σπίτι το βράδυ.Νυφικό παλι πήγα σε ένα μαγαζί της περιοχής μου που είναι τεραστιο και βρηκα με την πρωτη. Δεν με έπαιρνε για πολλά πολλά...Παντως πολύ τρεξιμο αλλά όταν περναει εκεινη μερα λες μακαρι να εψαχνα λίγο ακομα....

Στη βάφτιση όμως το ευχαριστήθηκα και το ψάξιμο και το φτιαξιμο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μη μου πειιιιιιιις.......Θα κεράσεις καφέ????

Σαντουλι εμεις το πρωί θα ερθουμε γιατί το μεσημερι πρέπει να παμε να πάρουμε το κουτάβι και να μαζέψουμε και το παιδί μας από τις γιαγιαδες!!Μακαρι να τα καταφέρεις να σας δω!!!! Εσυ είσαι πολύ μακρια από την Αννα???Αλλιώς θα την στήσω απ έξω από το Marks n Spencer που θα σε βρω σίγουρα χαχαχα

χαχαχ, πάω να σε περιμένω!

Είμαι μακριούτσικα από την Άννα, βασικά όχι τόσο μακριά, απλά λίγο άβολα με τις συγκοινωνίες. Αννούλα αν προλάβω, να σας κουβαληθώ? Το σπίτι σου είναι κοντά στον παιδότοπο που πήγαμε για τα γενέθλια ή κοντά στην εκκλησία που βάφτισες? Αν θέλεις, στείλε μου διεύθυνση, να τη βρω στο χάρτη. Θα δω τι θα κάνουμε την Κυριακή και θα σας πω, συνήθως πάμε βόλτα με το παιδί τις Κυριακές.

EkcAp3.png

Ακριβώς! Η προετοιμασια και ο χαβαλές της αξιζει. Η ιδια η μερα περναει τόσο γρήγορα...Εγώ τον γάμο μου δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί δουλευα και ήμουν καινουρια κιολας και σκεφτόμουν να ζητησω μια ώρα αδεια. Ετσι έτρεχα μετά τη δουλεια και μαζευόμουν σπίτι το βράδυ.Νυφικό παλι πήγα σε ένα μαγαζί της περιοχής μου που είναι τεραστιο και βρηκα με την πρωτη. Δεν με έπαιρνε για πολλά πολλά...Παντως πολύ τρεξιμο αλλά όταν περναει εκεινη μερα λες μακαρι να εψαχνα λίγο ακομα....

Στη βάφτιση όμως το ευχαριστήθηκα και το ψάξιμο και το φτιαξιμο

Έτσι είναι, ευχαριστιέσαι την προετοιμασία, η μεγάλη μέρα περνάει τόσο γρήγορα!

Τώρα θα ευχαριστηθείς τη νέα βάφτιση με το καλό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...