Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο 1 ευρώ? Μια χαρά! 'Οταν κατέβω Αθήνα, θα κοιτάξω στην diva, μήπως έχει.

Θα με ενδιέφερε να αρχίσω να φτιάχνω και κανένα κοσμηματάκι, απλό έστω για τον εαυτό μου, αλλά δεν ξέρω από πού να πρωτο ξεκινήσω.. Στην diva έχουν όμορφα υλικά, αλλά οι συσκευασίες έχουν μεγάλες ποσότητες, θα μου περισσεύουν και δε θα με συμφέρει. Και πέρα από αυτό, δεν ξέρω και πώς να πρωτοξεκινήσω, κοιτάω τα δικά μου φω μπιζού και υποθέτω ότι χρειάζονται εργαλεία πχ για να βάλεις τα κουμπώματα..

Πέρσυ το καλοκαίρι όμως στόλισα μερικά ζευγάρια παντόφλες και για μένα και κάποια για δώρο! Πολύ όμορφα έγιναν!

EkcAp3.png

Χριστίνα facebook δεν έχεις νομίζω ε? Μήπως να κάνεις, να μιλάμε και πιο άνετα? Και μη βιαστείς να πεις ΟΧΙ! Έχουν και τα άλλα κορίτσια! Δε σε πιέζω, εννοείται! :-) Κι εγώ τελευταία το έκανα, ενώ πριν το κορόιδευα και έλεγα ότι δε θα κάνω ποτέ!:lol::lol::lol: Ό,τι κοροϊδεύω, το λούζομαι!! Και δεν είναι το μόνο που κορόιδευα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το κορόιδευα,αλλά και την Αθήνα κορόιδευα,γι'αυτό με έβαλε ο καλός Θεούλης να ερωτευτώ Αθηναίο!!Και άλλα πολλά έχω λουστεί,οπότε δεν μιλάω πια!Είπα στον Χάρη σήμερα ότι μάλλον θα κάνω και νομίζει ότι θα κάνω περίεργες "φιλίες" με άλλα αγοράκια και ζηλεύει.Βασικά,ψάχνει συνέχεια να με βρει,γιατί είναι πεπεισμένος ότι έχω ήδη!!

Δηλαδή? Μαστορεύει τα πάντα και είναι και ηλεκτρολόγος!!!;)

Τέλεια!Θα χρειαστείς ένα μυτοτσίμπιδο(έχει στρογγυλεμένες άκρες για να κάνεις θηλειές),ένα κοφτάκι(για να κόβεις την ντίζα,δηλαδή την ατσαλωμένη πετονιά,στην οποία θα περνάς τις διάφορες χάντρες)και ένα πενσάκι πλακέ(για να πατάς τα στοπάκια,τα οποία είναι κάτι μικροσκοπικές μπιλίτσες και σταθεροποιούν την χάντρα στην θέση που θέλεις).Είμαι σίγουρη ότι θα τα έχει όλα.

Τότε να κάνεις επιλεκτικούς φίλους να μη ζηλεύει!!

Θα το ψάξω το θέμα αύριο,αν έχω ώρα και διάθεση.Το θέμα είναι ότι δεν θέλω ούτε το όνομά μου να βάλω,ούτε φωτό.Ούτε με νοιάζει να κάνω φίλους και τα σχετικά.Να σου πω την αλήθεια,μου φαίνονται λίγο αστεία όλα αυτά...όπως όταν ήμουν στο δημοτικό,που γνωρίζαμε ένα παιδάκι και λέγαμε "θες να γίνουμε φίλοιοιοιοιοιοιοι???????????":p:p:p

Αν το κάνω,θα είναι μόνο γιατί δεν μπορώ να δω κάποιες σελίδες με χειροποίητες δημιουργίες και ζηλεύω.

Διαφημίσεις

Αυτό σου έγραφα, αν δε θες, μη βάλεις φωτό και βάλε και ψευδώνυμο! Ναι, αυτό με τους εκατοντάδες φίλους είναι λίγο αστείο. Και στις περισσότερες περιπτώσεις γνωρίζονται πολύ λιγότερο από όσο γνωριζόμαστε εμείς οι δύο!

EkcAp3.png

Ε,ναι μωρέ!!Αφού μου ζητάνε γνωστοί μου να κάνω σελίδα,για να τους κάνω λέει φίλους,γιατί έχουν πολύ λίγους και ντρέπονται!!Αν είναι δυνατόν!!Στην πολυκατοικία που μένω,ο ένας παντρεύτηκε την γυναίκα του και ο άλλος γνώρισε την κοπέλα του μέσω facebook.Κόλπος θα του έρθει του Χάρη!!

Για τα εργαλεία,μην το ψάχνεις.Ούτε και εγώ τα ήξερα πριν ασχοληθώ με το άθλημα.

Ή το άλλο που μας λέγανε ''θέλεις να τα φτιάξουμε?''. Οι άλλοι, γιατί εμείς σιγά μην παίρναμε πρωτοβουλία!

Τώρα τι να λένε άραγε? Σιγά και μη λένε. Βουρ στο ψαχνό!

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Όταν ήμουν στο δημοτικό και κάποιος τα έφτιαχνε με κάποια,αυτομάτως σταματούσαν και να μιλάνε,γιατί ντρεπότανε!!Όταν μετά από ένα μήνα τα χαλούσαν(δια αντιπροσώπου),ξαναγινόταν φυσιολογική η σχέση τους!!!

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!Τώρα μόνο "φασώνονται"!!!:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...