Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

απαιχτο ανεκδοτο:

Με ένα γραμμάριο Fairy πλένεις 100 πιάτα.

Με ένα γραμμάριο κόκα πλένεις 100 πιάτα,

σκουπίζεις,

σφουγγαρίζεις,

σιδερώνεις,

ξεσκονίζεις,

μαγειρεύεις,

κουρεύεις το γκαζόν...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απαιχτο ανεκδοτο:

σκουπίζεις,

σφουγγαρίζεις,

σιδερώνεις,

ξεσκονίζεις,

μαγειρεύεις,

κουρεύεις το γκαζόν...

χαχαχαχχ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! κοριτσια η Χριστινα γεννησε! δεν ξερω ακριβως ποτε, αλλα ελπιζω μετα τα μεσανυχτα, για μην εχει το παιδι γενεθλια καθε 4 χρονια!

Να της ζήσει !!!!! Ούιιιι ! Ωραία ημερομηνία -- είναι "ξεχωριστή" ! Πω πω χθες γέννησε κι άλλη μια κοπέλα από δίπλα στις ΑνΑλ... :-P

Καλό μήνα!!! Καλώς ήρθες άνοιξη! (λέμε τώρα...)

Καλό Μήνα και, ναι, γιατί όχι !!!! Είμαστε στις αρχές της άνοιξης - καλοκαίρι γωνία χα χα !

Σάντυ,

Πώς είναι ο Τζωρτζίνος σου σήμερα ????

καλημερα. μπορεις να με αποκαλεις και με το κανονικο μου εδω. το ξερουν ολες. με τη Χριστινα δεν ειστε φιλες στο fb; νομιζω οτι κατι τετοιο ειδα.

ααα για αυτη τη Χριστινα λες??:D μπραβο χαρηκα τωρα!!

Διαφημίσεις

Σάντυ,

Πώς είναι ο Τζωρτζίνος σου σήμερα ????

Έχει ακόμα λίγο κρυωματάκι, αλλά λιγότερο βήχα. Το κακό είναι ότι κάνει κάθε 2-3 μέρες και λίγο πυρετό, αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ. Όσον αφορά την αλλεργία, έχει σαφώς λιγότερες κοκκινίλες! Ευτυχώς, γιατί είχε γίνει πουά! Και κόκκινο πουά, ούτε καν γαλάζιο, αχχαχα!:lol::lol:

Σε ευχαριστώ που ρωτάς!

EkcAp3.png

Καλημεραααα!!!

Καλο μηναααα!!!

Ψοφο κανει παλι σήμερα. Μπρρρρρ

Πριν από λίγο μαζευτηκα από τις 8.30 το πρωί. Λαική,σουπερ μαρκετ.Πφφφ

βαρέθηκα...Αυριο θα κανονισω κανενα καφέ.

Κορίτσια να σας ρωτησω κατι. Το Σχιστό έιναι πολύ μακριά από όλες σας???? Θα ανεβουν οι άντρες να χαζέψουν την Κυριακή και έλεγα, αν μπορείτε και εσείς φυσικά, μηπως βρισκομασταν πουθενα να τα πούμε τι λετε????

Με τι μετακινουμαστε από εκει οεο??? Μονο με ταξί φαντάζομαι....

Περαστικά Σαντουλι και σε σενα και στον Γιωργάκη σου. Και εγώ είμαι με τον λαιμο μου και κυκλοφορεί ιωση με 40αρια στην περιοχή!!Και τι θα κανω αν κολλησω...

Να μας ζήσει και η νεα μπουμπου της παρέας!!!Γερή και καλότυχη να είναι!!

Ποτε θα ρθει και η σειρά μου.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

απαιχτο ανεκδοτο:

σκουπίζεις,

σφουγγαρίζεις,

σιδερώνεις,

ξεσκονίζεις,

μαγειρεύεις,

κουρεύεις το γκαζόν...

Απαιχτοοοοοο!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημεραααα!!!

Καλο μηναααα!!!

Ψοφο κανει παλι σήμερα. Μπρρρρρ

Πριν από λίγο μαζευτηκα από τις 8.30 το πρωί. Λαική,σουπερ μαρκετ.Πφφφ

βαρέθηκα...Αυριο θα κανονισω κανενα καφέ.

Κορίτσια να σας ρωτησω κατι. Το Σχιστό έιναι πολύ μακριά από όλες σας???? Θα ανεβουν οι άντρες να χαζέψουν την Κυριακή και έλεγα, αν μπορείτε και εσείς φυσικά, μηπως βρισκομασταν πουθενα να τα πούμε τι λετε????

Με τι μετακινουμαστε από εκει οεο??? Μονο με ταξί φαντάζομαι....

Περαστικά Σαντουλι και σε σενα και στον Γιωργάκη σου. Και εγώ είμαι με τον λαιμο μου και κυκλοφορεί ιωση με 40αρια στην περιοχή!!Και τι θα κανω αν κολλησω...

Να μας ζήσει και η νεα μπουμπου της παρέας!!!Γερή και καλότυχη να είναι!!

Ποτε θα ρθει και η σειρά μου.....

το σπιτι μου ειναι 5 λεπτα με τ' αυτοκινητο! ελα απο δω!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κορες μου γεια σας!!!!Αννουλα εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Σαντυ τι κανει ο Γιωργακης σου???Μην ακουω για αλλεργιες....Κι εμεις Σαντυ παλι με ιωση ειμαστε οικογενειακως...δυο μερες την εστειλα σχολειο τη μικρη και παλι τα ιδια...μας κολλησε ολους αυτη τη φορα...εκανε και ενα εμβολιο ο μικρος χθες...ρε γαμωτο βαρεθηκα να ακουω βηχα σ αυτο το σπιτι...Σαντυ περαστικα...Μεταξια πως ειναι τα παιδακια σου???Πενακι κι εδω δεν εχει μεινει ανθρωπος ορθιος.Στο φαρμακειο μου ειπαν οτι ολοκληρη η επαρχια εχει ελλειψη απο αντιβιωσεις και αντιπυρετικα.Ασχετο.Ρε κοριτσια τι να κανω με την κορη μου που δεν τρωει τιποτε???Ηταν που ηταν τωρα παραεγινε το κακο...εχω προσπαθησει τα παντα...μου εχει σπασει τα νευρα...εχω και τον παιδιατρο που μου λεει εχει να μοιασει το παιδι εννοωντας εμενα αλλα νιωθω οτι θα πεσει κατω απ την ασιτια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...