Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σου έστειλα και τα γαλατάκια!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου.

Γεια σααας!! Τι βλέπω η Ελενη είχε γενεθλια?? Να τα χιλιάσει Αννουλα!!!

ευχαριστω πολυ φιλεναδα. κι εσυ με το καλο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα μου να μου λες όταν θέλεις έξτρα αίτημα στον τοίχο σου, γιατί μπορεί να μην το δω! Κι όταν έχεις απλό αίτημα, αλλά το βιάζεσαι, πάλι να μου λες, για να μπω εγκαίρως να στο στείλω!;)

EkcAp3.png

Καλημερα κοριτσια!!Πως τα περασατε χθες?

Λοιπον για οσες βαφτιζουν φετος σας βαζω μια σελιδα που προβλεπει τον καιρο για ενα χρονο να δειτε τι θα γινετε! http://gavdosfm.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%87%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD/ ριξτε μια ματια!!

ειναι με τη μεθοδο των μερομηνιων αν ξερετε!

παλιαιοτερα πηγαινε ενας κυριουλης στον Αυτια κ εκανε προβλεψεις κ επεφτε παντα μεσα!!τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρη αυτη η σελιδα..:rolleyes:

στεναχωρηθηκα παντως παρα πολυ γιατι αν ισχυει εμεις που βαφτιζουμε τελος Απριλιου ο καιρος θα ειναι χαλια!!!!!!:mad: και πηρα κ φορεμα βρε παιδι μου καλοκαιρινο...........

νομιζω οτι ειναι gauze

...πώς το μιλάς έτσι το Αγγλικό φιλενάδα !!!:tongue:

(σε πειράζω εεεε ????)

Ήταν πολύ ωραίο το πάρτυ σας! Σας ευχαριστούμε! Και πάλι να τη χαίρεσαι φιλεναδίτσα μου!

Καλή Καθαρή Δευτέρα σε όλες! Αν και με τον παλιόκαιρο που λένε πως θα κάνει, βλέπω να κλεινόμαστε όλοι μέσα...:rolleyes:

Ευχαριστούμε για το πάρτυ... ααααχ τα παιδάκια μου έπαθαν "σχιζοφρενίαση" με τόση "Βόλτα" ολημερίς... ευτυχώς, πήγαμε σπίτι, τα έκανα μπάνιο και ξεράθηκαν σχετικά εύκολα !

Καλημερα κοριτσια!!Πως τα περασατε χθες?

...............

στεναχωρηθηκα παντως παρα πολυ γιατι αν ισχυει εμεις που βαφτιζουμε τελος Απριλιου ο καιρος θα ειναι χαλια!!!!!!:mad: και πηρα κ φορεμα βρε παιδι μου καλοκαιρινο...........

Αυτό το "κακό" έχει ο Απρίλιος/Μαίος είναι Mid-season... ΟΚ, φαντάζομαι ότι θα μπορούσες με ένα μπολερό πχ να βολευτείς... εξάλλου όλα τα "καλά" ας πούμε φορέματα είναι αμάνικα κλπ... μην στεναχωριέσαι, ότι καιρό και να κάνει θα είσαι κούκλα !

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή !!!!

Κι εμείς δόξα σοι ο Θεός ημών δόξα σοι είμαστε καλά, η πιτσιρικαρία όρθια, γιατί, γενικά, ακούω για πολύ ίωση με πυρετούς κλπ κλπ...

το Σ/Κ ωραία φάγαμε, ωραία γυρίσαμε... χθες όμως μας την φύλαγε ο παλιόκαιρος και σήμερα έχει ΨΟΦΟ-κρυο.... πάλι μέχρι την Παρασκευή λέγανε...

το καλό είναι πως είναι Τρίτη που μοιάζει με Δευτέρα !!! :wink:

Διαφημίσεις

καλημερα! χαιρομαι που περασατε ωραια και σας ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρα σας. Σαντυ ευχαριστω και για τα γαλατακια. θελω κι αλλα πραγματα! κατι ερωτηματικα, βανιλιες και στασου μυγδαλα! στο μεταξυ εχθες σου εγραψα ποσο μας αρεσε η καρτουλα σου, αλλα τωρα ειδα οτι το μηνυμα μου δημισιευτηκε μισο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερούδια!!! Τι κρύο κανει και αερα δεν φανταζεστε!!

Χτες βραδυ κοπηκε το ρευμα και πηρε μπρος ο συναγερμος. Ολο το οικοπεδο στο ποδι!!!χαχαχα Ευτυχώς δεν είχαμε αποκοιμηθεί ακομα γιατί μπορεί και να είχα μεινει στον υπνο μου απο το φοβο μου!!! Ο πατερας μου όμως που είχε αποκοιμηθεί χεστηκε πανω του και βγηκε με κοντοξυλο!! Τι πλακα έχουμε δε λέγεται. Μαλλον μες στο Σ/Κ θα φερουμε το νεο μελος της οικογενειας!!! Το puppy μας!!! Εδώ και ενα μηνα εχουμε παραγγείλει λυκοσκυλο αλλά είναι πολύ μικρουλι και δεν μπορούσαμε να το παρουμε.Και στην αρχή λόγω του κρύου θα το εχουμε μεσα στο σπίτι!! Προβλεπω Κωσταντής και κουτάβι να κοιμονται αγκαλια χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ λέω για την καινουρια συνθεση με τον ελεφαντα!!Μαθηματα παραδίδεις που θα χρειαστεί να φτιαξω καποιες για τα βιβλια ευχων για τους γαμους που ετοιμαζω????

Χτες βραδυ έκατσα μεχρι τις δύο και έφτιαξα καποιες σελίδες. Εχω μαζεψει ένα σωρό χαρτια τελικά και όλο λεω οτι δεν θα μου φτασουν.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μπολερο εε?Δεν το σκεφτηκα..θα το ψαξω παντως..να βρω κ κατι που να ταιριαζει.το φορεμα ειναι φουξια μακρυ.παπουτσια δεν πηρα ακομα..περιμενω..

Πενυ βρηκα σταχυα σε ενα χωραφακι εδω κοντα!!Τα εκοψα κ ειναι πρασινα ακομα αλλα σε δυο μηνες οκ θα κιτρινησουν!Πως λες να τα βαλω στο τραπεζι για να ειναι ωραια?Δεμενα με κορδελιτσα ή με σπαγγο? τα εκοψα μακρια παντως!

καλημερα! χαιρομαι που περασατε ωραια και σας ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρα σας. Σαντυ ευχαριστω και για τα γαλατακια. θελω κι αλλα πραγματα! κατι ερωτηματικα, βανιλιες και στασου μυγδαλα!

Παιζεις κ εσυ Σιμς??χιχι!! Εχω φαει κολλημα τον τελευταιο καιρο!!:P

Διαφημίσεις

Γεια σας! Εγώ πήγα πάλι το παιδί στο γιατρό, γιατί είχε γεμίσει κοκκινίλες ειδικά στην κοιλίτσα, έπαθε αλλεργία. Άντε πάλι άλλα φάρμακα. Όσα δεν πήρε 2 χρόνια, θα τα πάρει μαζεμένα?:(

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...