Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Χριστιάνα Ρώτησες αν επιτρέπεται στολισμός εκκλησίας?Εμάς ο πάτερ μας είπε μόνο φυσικά λουλούδια στην κολυμπήθρα αν θέλουμε να βάλουμε.

peny Για θέμα το ψάχνω ακόμα..Άργησα?Βαπτίζουμε 16 Ιουνίου. Με τα χρώματα θα παίξω κι εγώ επειδή είναι και γάμος μαζί..Δεν ξέρω πώς να τα συνδυάσω

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου ειχε καλο καιρο καλα κανατε!

και εγω προχθες πηγα και πηρα απο το φαρμακειο μια κρεμα αδυνατιστικη για τη κοιλια της ελανσυλ,, για να δουμε αν θα κανει δουλεια..

μου δωσανε και μενα αρκετα δειγματακια για προσωπο κ ματια θα τα δοκιμασω κ θα σας πω εμπειριες :)

Χριστιάνα Ρώτησες αν επιτρέπεται στολισμός εκκλησίας?Εμάς ο πάτερ μας είπε μόνο φυσικά λουλούδια στην κολυμπήθρα αν θέλουμε να βάλουμε.

peny Για θέμα το ψάχνω ακόμα..Άργησα?Βαπτίζουμε 16 Ιουνίου. Με τα χρώματα θα παίξω κι εγώ επειδή είναι και γάμος μαζί..Δεν ξέρω πώς να τα συνδυάσω

στην πρωτη εκκλησια που πηγα ο πατερ μου ειπε πως απαγορευοντε ολα. ουτε καν λουλουδια..:rolleyes:

πηγα σε μια αλλη μετα και μου ειπε κανε οτι θες!!εε αυτη εκλεισα!;)

Ευχαριστώώώώώ Χριστιάνα μου..Κάτι τέτοιο σκέφτομαι..Να συνδυάσω χρώματα γάμου-βάπτισης, και υλικά..Πολύ ωραία η ιδέα..Δεν θέλω το ένα μυστήριο να καλύψει το άλλο.

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Πολυ μου αρεσει Πενυ μου το βινταζ. Κατι τετοιο θα ηθελα να κανω αλλα δεν ξερω πως..

ολα σχεδον οι λεπτομερειες θα ειναι πουα και ριγε..Τη γαζα που να τη βαλω λες? στο τραπεζι των ευχων?

Κοιτα θα μπορούσε να είναι στο τραπέζι ευχών πάνω από δαντελένιο τραπεζομαντηλο που θα σερνεται στο πατωμα με κομπους και ακανονιστα μηκη . Μπορείς να βαλεις φαναρια στο πατωμα που μεσα να εχουν κερια να κρεμονται καρδουλες στον πατο μοςς και απ εξω να δεσεις βαμαβακερες κορδελες σε παστέλ αποχρώσεις με ένα μπουκετο απο λεβάντα ή ακομα και στάχυα. Θα μου αρεσε επίσης και ο κισσός αυτός με το μικρό φυλλαράκι είτε γύρω από γυαλες που θα είναι πανω σε μοςς ειτε να κρέμονται στα χερούλα καλαθιών που μεσα να έχουν σταχυα, λεβάντες, αμύγδαλα χυμα κατω έξω από το καλαθι. Πουλακια να στερεώνονται (που είχα δει ρε γμτ κατι πουλια φανταστικά με μακριες ουρές από φτερα, καμια σχεση με αυτά τα φτηνιαρικα που κυκλοφορούν) Γενικά θα μου αρεσε πολύ η δαντελα σε συνδυασμο με οτιδήποτε αποξηραμενο με χρώμα (πχ λεβάντα) και παλ αποχρώσεις, πουλακια (σαν αυτα που θυμαμαι όμως χαχαχα) ξηρους καρπούς, κλαδια αμυγδαλιας αλλά με τα ανθη πανω (δύσκολο να τα διατηρήσεις νομίζω), κισσό και τις καρδουλες. Επίσης κλουβάκια ,πεταλουδίτσες ενας συνδυασμος όλων. Δεν μου αρέσουν γενικά τα τόσο κλειστά θέματα, τα βρίσκω λίγο μονοτονα

Η ιδέα με την πετσετα μου αρεσε τρελά αλλά με υφασμα πραγμα που νομιζω θα σου ανεβάσει πολύ το κοστος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλά ε,τρελάθηκα με αυτή την σελίδα Χριστιάνα..Φουλ ιδέες και με πολύ γούστο..

Peny και οι προτάσεις σου για στάχυα,φαναράκια,κλουβιά πολύ πρωτότυπες..Έχω ενθουσιαστεί με όλα αυτά..Μα καθόλου φαντασία από μόνη μου ( φάτσα που ντρέπεται )

5oA2p2.png

Πενυ καλταπληκτικες οι ιδεες σου!!!!!!!!!!!!!!!!

λεβαντα απο το ανθοπωλειο να παραγγειλω?

και τραπεζομαντιλα οπως το λες μακρια θελω να σερνονται στο πατωμα.. θα κανω ερευνα αγορας για δαντελωτα. μπορει να εχει κ η μαμα μου θα τη ρωτησω!!

εχω και αλλη απορια αν μπορεις να βοηθησεις!

για γλυκο θα κανω αμερικαν κουκις πανω σε στικ!

αυτα εδω >>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=327343277308170&set=a.228852293823936.50925.225452127497286&type=1&theater μισα ροζ και μισα φουξια. που να τα βαλω λοιπον για να μην τα εχω πεταμενα σε ενα κουτι? να τα παρουσιασω δηλαδη ομορφα!

Αφου ειχε καλο καιρο καλα κανατε!

και εγω προχθες πηγα και πηρα απο το φαρμακειο μια κρεμα αδυνατιστικη για τη κοιλια της ελανσυλ,, για να δουμε αν θα κανει δουλεια..

μου δωσανε και μενα αρκετα δειγματακια για προσωπο κ ματια θα τα δοκιμασω κ θα σας πω εμπειριες :)

Ωραια γραψε μας εντυπώσεις γιατί σε λίγους μηνες θα χρειαστώ οπωσδήποτε!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το site που έβαλες έχει ακριβώς αυτο που σου λεω και εγώ!!! Κοιτα τι ωραία που δενει δαντελα λεβάντα και λινάτσα!!!!

Φανταστικοι στολισμοι πολύ σικάτοι!!!!!!

και εγω εχω ξετρελαθει με αυτη τη διακοσμητρια!!!!!!!

μακαρι να ηταν καλυτερα τα οικονομικα μας κ θα την προσλαμβανα σιγουρα!!!!!!

τετοια βαφτιση θελω να κανω κ εγωωωωωωω!!!!!!βινταζ!!!

ναι!και τα σταχυα τελεια ιδεα!!αλλα που θα βρω τετοια εποχη?

κανελα παιζει να βαλω? ειδα να πουλανε σε ενα μαγαζι μεγαλες πολυ ωραιες!!

και δεν ξερω κ τι να αγορασω..κλουβακια ή φαναρακια?

Ωραια γραψε μας εντυπώσεις γιατί σε λίγους μηνες θα χρειαστώ οπωσδήποτε!!!!

χεχε οκ!!!! θα κανω και μια καλη διατροφη φυσικα,και ξεκινησα ηδη και κοιλιακους.. για να δουμε!!

εσυ ποτε βαφτιζεις?

Πενυ καλταπληκτικες οι ιδεες σου!!!!!!!!!!!!!!!!

λεβαντα απο το ανθοπωλειο να παραγγειλω?

και τραπεζομαντιλα οπως το λες μακρια θελω να σερνονται στο πατωμα.. θα κανω ερευνα αγορας για δαντελωτα. μπορει να εχει κ η μαμα μου θα τη ρωτησω!!

εχω και αλλη απορια αν μπορεις να βοηθησεις!

για γλυκο θα κανω αμερικαν κουκις πανω σε στικ!

αυτα εδω >>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=327343277308170&set=a.228852293823936.50925.225452127497286&type=1&theater μισα ροζ και μισα φουξια. που να τα βαλω λοιπον για να μην τα εχω πεταμενα σε ενα κουτι? να τα παρουσιασω δηλαδη ομορφα!

Κοιτα εμενα θα μου αρεσαν σε καφασάκια καρφωμενα σε φελιζόλ και απο πανω πρασινο μοςς και στα χερουλια μπουκετάκια απο λεβάντες και δαντελίτσες κορδελίτσες κλπ

Κατσε να σου δείξω τι έιχα κανει στη γιορτή του γιου μου με cake pops για τον παιδικό

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Ειναι αγοράκι όμως και δεν σηκώνει πολλά φρου φρου. Τωρα που θα ρθει η μπουμπου θα σου πω... χαχαχαχα

Τα καφασάκια τα πηρα απο τον μαναβη μου εκεί βάζουν τα κεράσια. Τα εβαψα με λευκό χρώμα. ειναι γλυκούλια και πολύ μικρούλια

Παλι μου αρέσει πολύ να μην υπάρχει μονο ένα τραπέζι στον χώρο αλλά πολλά ειδικά αν έχει αυλή με δέντρα η εκκλησία. Να υπάρχει μικρό τραπέζι με δισκο καφενειου πανω και βανιλιες υποβρυχιο για να τρωει αν θέλει καποιος ή λικέρ με μικρά ποτηράκια. Ισως και κανενα φοντανακι.

Για λεβάντες και αλλά μπαχαρικά ή καρπους θα πας στο κεντρο της Αθηνας και θα βρεις πολλά εκει και άλλα που δεν ξέρουμε πως τα λενε αλλά με ωραια χρώματα.

Αχ να παντρευόμουν παλι τι θα εκανα......

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...