Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μεγάλο το σοκ!! Εγώ παντως Σαντυ πλεον τα κλείνω και τα δύο ματια και δεν θελω να δω τιποτα!!Το βράδυ τα ανοιγα εβλεπα δίπλα τον Κωσταντη και τα ξαναεκλεινα με το ζόρι. Αν ξυπνήγα και τους εβλεπα πανω το κεφάλι μου θα γενναγα επιτόπου και θα εκανα περισσότερο σαματα απο τον συναγερμο!!

Σε κατι γνωστους εριξαν σπρευ και το παιδί ήταν ξύπνιο και τα είδε ΟΛΑ!!! Το παιδί το τρέχουν σε ψυχολόγους για να ξεπεράσει το σοκ!!

Ο Κωσταντής έιχε γέλιο μολις του ειπαμε ότι μπηκαν κλεφτες (μαλακια μετά το σκεφτηκα ευτυχώς και δεν καταλαβαίνει να φοβηθει): Πηραν και τις ζωγραφιες μου??χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλύτερα είναι, ευχαριστώ κοριτσάκι! Έχει ακόμα βήχα βέβαια, δεν περνάει κι από τη μία μέρα στην άλλη!

Τον κατάφερα τελικά με τις εισπνοές και τις κάνει σαν παιχνίδι! Οπότε δεν πήρα μάσκα.

Περαστικά και εμεις τη μασκα την έχουμε για παιχνίδι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα λοιπον!

κοριτσακι εχω!

ειπα να συμμετεχω και εγω εδω για να ανταλλαξουμε ιδεες.

το θεμα μας θα ειναι καρδιες.εκλεισα εκκλησια,κεντρο.παραγγειλα τουρτα,μπομπονιερες και θα αναλαβω εγω τη διακοσμηση..βρηκα καποιες ιδεες.. θα σας τις βαζω εδω σιγα σιγα να τις δειτε και εσεις!:D

Καλημερα !!Γεια σου Χριστιαννα με το καλό να βαφτίσεις το παιδάκι σου!!

Ωραιο θεματακι αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην θυμιζει Αγιου Βαλεντίνου.Τι έχεις σκεφτεί και σε τι χρωματισμους?

Οι υπόλοιπες τι κανετε???

Εγώ όλο το βραδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο εφιαλτες. Ειδα μεχρι και το παιδί μου κλεφτη και με μπασα φωνή με απειλουσε!!!Και να μην ξέρω τι να κανω να κλείνω τα ματια να βλέπω τον εφιαλτη, να ανοιγω τα ματια και να φοβάμαι να κοιτάξω γύρω μου.

Εν τω μεταξύ δεν σας είπα οι κλέφτες μου κατέβασαν κατω και τους φακελους με τα χαρτια του scrapbooking!! Ηθελαν να παρούν και αυτά αλλά το μετάνιωσαν!χαχαχαχα

Οι ελεεινοι πήραν μεχρι τα τσιγάρα και τον αναπτήρα του άντρα μου!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Με το καλό Χριστιάνα η βάφτισή σας !!!! Καρδούλες !!! καλόοο ! Περιμένουμε τις ιδέες σου λοιπόν !

Πένυ μου,

Φυσικό κι επόμενο είναι να μην κοιμάσαι ήσυχη -πλέον-.... ήρθε αστυνομία η σήμανση, κάτι τέλος πάντων, για δακτυλικά αποτυπώματα κλπ ???

Καλημέρα!

Καλημερα !!Γεια σου Χριστιαννα με το καλό να βαφτίσεις το παιδάκι σου!!

Ωραιο θεματακι αλλά θέλει πολύ προσοχή για να μην θυμιζει Αγιου Βαλεντίνου.

Πολύ σωστά!

Τι έχεις σκεφτεί και σε τι χρωματισμους?

Οι υπόλοιπες τι κανετε???

Εγώ όλο το βραδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο εφιαλτες. Ειδα μεχρι και το παιδί μου κλεφτη και με μπασα φωνή με απειλουσε!!!Και να μην ξέρω τι να κανω να κλείνω τα ματια να βλέπω τον εφιαλτη, να ανοιγω τα ματια και να φοβάμαι να κοιτάξω γύρω μου.

Αχ κοριτσάκι μου (ή να σε πω πάλι καροτσάκι??? ) δίκιο έχεις, θα ηρεμήσεις σιγά σιγά !

Εν τω μεταξύ δεν σας είπα οι κλέφτες μου κατέβασαν κατω και τους φακελους με τα χαρτια του scrapbooking!! Ηθελαν να παρούν και αυτά αλλά το μετάνιωσαν!χαχαχαχα

χαχχαχαχ! Είναι και ακριβά βλέπεις! Ελπίζω να μην πήραν και το pazzles! Αλλά μάλλον δε θα ήξεραν πόσο κάνει και τι να το κάνουν!

Οι ελεεινοι πήραν μεχρι τα τσιγάρα και τον αναπτήρα του άντρα μου!!!!

Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές στα τσιγάρα! Μήπως σας πήραν και φαγητά? Για θεονήστικους τους κόβω!

Γέλασα με το γιο σου, που είπες ότι ρώτησε αν πήραν τις ζωγραφιές του! Ο καθένας με τον πόνο του, χαχαχαχ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό Χριστιάνα η βάφτισή σας !!!! Καρδούλες !!! καλόοο ! Περιμένουμε τις ιδέες σου λοιπόν !

Πένυ μου,

Φυσικό κι επόμενο είναι να μην κοιμάσαι ήσυχη -πλέον-.... ήρθε αστυνομία η σήμανση, κάτι τέλος πάντων, για δακτυλικά αποτυπώματα κλπ ???

Ηρθαν και που ήρθαν τι έκαναν? Φοραγαν γάντια οι μάγκες

Πλακα εχει και η αδερφή μου. Της λεω ήταν ξυπολητοι και παντου βλέπω τις σιχαμενες πατούσες τους στα πλακακια, και μου λεει Α! Αρα αφήσαν αποτυπώματα χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ηρθαν και που ήρθαν τι έκαναν? Φοραγαν γάντια οι μάγκες

Πλακα εχει και η αδερφή μου. Της λεω ήταν ξυπολητοι και παντου βλέπω τις σιχαμενες πατούσες τους στα πλακακια, και μου λεει Α! Αρα αφήσαν αποτυπώματα χαχαχαχα

xaxaxxax! Bγάλανε τα παπούτσια τους για να μη σου λερώσουν τα χαλιά!

EkcAp3.png

.........

ΝΑΙ ΝΑΙ ήταν πατουσο-αποτυπώματα τα συγκεκριμένα σαν του Ροζ Πάνθηρα ένα πράγμα χα χα !!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΘΕΑ η αδερφή σου !

ΝΑΙ ΝΑΙ ήταν πατουσο-αποτυπώματα τα συγκεκριμένα σαν του Ροζ Πάνθηρα ένα πράγμα χα χα !!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΘΕΑ η αδερφή σου !

Της λεω την επόμενη φορά που θα πας να βγάλεις ταυτότητα να βγάλεις και τα παπούτσια για αποτύπωματα χαχαχα

Σαντυ είδες τρόπους έτσι???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Της λεω την επόμενη φορά που θα πας να βγάλεις ταυτότητα να βγάλεις και τα παπούτσια για αποτύπωματα χαχαχα

Σαντυ είδες τρόπους έτσι???

Έτσι, έτσι! Δε φτάνει που βγάλανε και τα παπούτσια οι άνθρωποι, επιπλέον δεν κάνανε και θόρυβο για να μη σας ανησυχήσουν, φαίνεται πως έχουν αγωγή!:lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...