Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eμείς πήγαμε στο γιατρό, το πάει για ωτίτιδα και του έδωσε αντιβίωση δυστυχώς. Ήθελα να την αποφύγω, αλλά δε γίνεται. Του έδωσε και αερολίν και καλά κρασιά, γιατί μόνο μια φορά έκατσε να κάνει εισπνοή και μετά δεν ήθελε καθόλου, φοβόταν και έκλαιγε. Πρέπει να πάω το απόγευμα να του πάρω μάσκα για να κάνει και όχι τίποτα άλλο, κάνει και 35 ευρώ... :rolleyes:

EkcAp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.Γενικά σκ@τα από χτες μεχρι σήμερα....

Αρχικά πήγαμε στο γιατρό καλα είναι το παιδί αλλά είναι χαμηλά. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έιναι ανυσηχητικο αλλά εμενα το άγχος μου εχει χτυπήσει κοκκινο. Ειδικά που απέχω τόσο πολύ από το νοσοκομειο. Τελικά όσο και να καταβάλω προσπάθειες να αποβάλλω το άγχος μου δεν βλέπω να με αφήνουν....

Από την άλλη χτες μας ανοιξαν το σπίτι.Και το χιερότερο έφτασαν πανω απο τα κεφάλια μας την ώρα που κοιμομασταν....

Ειμαι χαλια και τρέμω στην ιδεα ότι καποια στιγμη θα πρέπει να κοιμηθούμε.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ρε Πενυ τι ,λες τωρα??Τι ωρα εγινε αυτο???Τους καταλαβατε την ωρα που ηταν στο σπιτι???Σας πηραν πραγματα???

Οσο για το μωρο μη φοβασαι.Το εχουν αντιμετωπισει φιλες μου το ιδιο και δεν υπηρξε προβλημα.Ο γιατρος τι ειπε???

αμαν! ουτε να το σκεφτομαι δε θελω τι περασατε! σας εριξαν απ' αυτο το σπρεϋ; παντως για το μωρο μην ανησυχεις. συμβαινει συχνα. απλα να προσεχεις, να μην κουραζεσαι. ειναι κοριτσακι τελικα; το ειδατε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ρε Πενυ τι ,λες τωρα??Τι ωρα εγινε αυτο???Τους καταλαβατε την ωρα που ηταν στο σπιτι???Σας πηραν πραγματα???

Οσο για το μωρο μη φοβασαι.Το εχουν αντιμετωπισει φιλες μου το ιδιο και δεν υπηρξε προβλημα.Ο γιατρος τι ειπε???

Κατά τις 4. Πραγματα ναι μας πηραν μπολικα αλλά το θέμα είναι ότι ήταν πάνω από τα κεφάλια μας. Ευτυχώς γυρίσαμε αργά χτες ψοφιοι, δεν καταλαβαμε κατι και δεν ξύπνησε και το παιδί.Τρεμω στην ιδέα να εκαναν κατι στο παιδί. Δεν φανταζεσαι τι ανασφαλεια νιωθω μεσα στο ίδιο μου το σπίτι. Βαλαμε την κουνια στο δωματιο μας σήμερα να είμαστε όλοι μαζί

Ο γιατρός μου είπε να μην ανυσηχώ με ρωτησε αν γέννησα προωρα τον Κωσταντή ο οποιος μεν τελειομηνος αλλά στον 7ο είχα συσπάσεις και με πλακωσαν στις ενεσεις και στα χαπια για να μεινει μεσα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ μη φοβασαι.Απλα να προσεχεις περισσοτερο.Να μην κουραζεσαι.Καλα δεν το πιστευω...εχω παγωσει...ε ρε που φτασαμε να φοβομαστε να κοιμηθουμε σπιτι μας...φανταζομαι πως θα νιωσατε το πρωι που το καταλαβατε...το σπιτι σας ειναι απομονωμενο απ τα αλλα σπιτια παραδιπλα?

Διαφημίσεις

Καλημερα. Σημερα το πρωί μετρησα 3 σκαλοπάτια πρωί πρωί!! Κατεβηκα να φτιαξω γάλα του μικρου με επιασε το φωτοκύταρο και αρχισε να τσιρίζει ο συναγερμός και απο το φόβο μου παρατησα στη σκάλα. Ευτυχώς επεσα ομαλα και ούτε τραντάχτηκα ουτε χτύπησα την κοιλιά μου. Τι έχουμε πάθει με τους αλητες....Να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο ίδιο μας το σπίτι!!

αμαν! ουτε να το σκεφτομαι δε θελω τι περασατε! σας εριξαν απ' αυτο το σπρεϋ; παντως για το μωρο μην ανησυχεις. συμβαινει συχνα. απλα να προσεχεις, να μην κουραζεσαι. ειναι κοριτσακι τελικα; το ειδατε;

Οχι σπρευ δεν μας εριξαν γιατί ξυπνήσαμε στην ώρα μας χωρίς ξυπνητήρι και χωρίς πονοκεφάλους.

Το μωρό εγω δεν το είδα καθόλου γιατί από το άγχος μου ξέχασα να πω του γιατρού να μου γυρίσει την οθονη. Ηταν και αυτός αρρωστος και ήταν ξεπετα.Γινοταν ένας χαμος στα ιατρεια γιατί είχε χαλασει ο υπέρηχος αλλου γιατρού και δούλευαν και οι δύο με ενα μηχανημα. Ουτε ο γιατρός παντως μπορούσε να δει τι ήταν . Δεν είχε παρει καλή πόζα το μπεμπε. Αρα υπομονη μεχρι τις 21 στη β'

Ρε Πενυ απο που μπηκανε???

Από την κλειδωμενη μπαλκονοπορτα του σαλονιου. Με ένα κατσαβιδι την ανασήκωσαν και εφυγε από την ασφαλεια. Τοσο απλά χωρις κιχ.Τα κουφωματα είναι αλουμινιου κα καινουριου τύπου. Το σπίτι είναι σε αδιεξοδο περικυκλωμενο απο αλλα σπίτια και δεν έιναι απομονωμενο.

Αφου εψαξαν όλο τον κατω όροφο ανεβηκαν στα υπνοδωματια πηραν ότι τους αρεσε το εψαξαν στο σαλονι. Εφτασαν μεχρι το γκαραζ και άνοιξαν και το αυτοκινητο!!!

Βαλτε συναγερμους!!!Εμεις το συζητάγαμε πολύ έντονα τον τελευταιο καιρό λες και το περιμέναμε. Ετσι χτες καναμε τη Μανη συναγερμο.Ήδη εδώ και ένα μηνα εχουμε παραγγείλει σκυλι που θα το παρουμε αρχες Μαρτη.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πω πω Θεέ μου !!!

Εφιαλτική εμπειρία... ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ... να κοιμάμαι και να είναι πάνω από το κεφάλι μου... Παναγία μου !

Να λες πάλι καλά, Πένυ, που ΔΕΝ τους πήρατε χαμπάρι... έβαλε ο Θεός το χέρι του... γιατί όλοι αυτοί οι αλήτες , φυσικά, είναι αδίστακτοι και μπορούν να κάνουν κακό για ψίχουλα !

Και στην κατάστασή σου Πενάκι... έφαγες και την τούμπα ! Πρόσεχε καμάρι μου !

Περαστικά να είναι όλα εύχομαι... καλά κάνατε και βάζετε συναγερμό...

να ξεκουράζεσαι για το μπεμπέ... και να μην αγχώνεσαι (τί σου γράφω τώρα ε ?)

Και να κάνετε και τον σταυρό σας που ήταν ΜΟΝΟ αυτό..

Σάντυ μου,

Πώς είναι το παιδί ? ΟΚ με την αντιβίωση ???? Ξεκίνα τον με μασκούλες, σιγά σιγά θα συνηθίσει ...

Καλημέρα!

Γεια σας κοριτσάκια.Γενικά σκ@τα από χτες μεχρι σήμερα....

Αρχικά πήγαμε στο γιατρό καλα είναι το παιδί αλλά είναι χαμηλά. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έιναι ανυσηχητικο αλλά εμενα το άγχος μου εχει χτυπήσει κοκκινο. Ειδικά που απέχω τόσο πολύ από το νοσοκομειο. Τελικά όσο και να καταβάλω προσπάθειες να αποβάλλω το άγχος μου δεν βλέπω να με αφήνουν....

Από την άλλη χτες μας ανοιξαν το σπίτι.Και το χιερότερο έφτασαν πανω απο τα κεφάλια μας την ώρα που κοιμομασταν....

Ειμαι χαλια και τρέμω στην ιδεα ότι καποια στιγμη θα πρέπει να κοιμηθούμε.

Πένυ μου μην ανησυχείς που είναι χαμηλά, δεν είναι τίποτα!

Για τα άλλα γεγονότα πολύ στεναχωρήθηκα! Άσε κι έχω τρελή φοβία με τους κλέφτες και γενικά κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό. Πρόσφατα ένας φίλος μας ήταν ξύπνιος και άκουσε να πειράζουν την πόρτα, φώναξε και ευτυχώς έφυγαν. Δεν είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο σπίτι μας.Έχω χρόνια φόβο για του κλέφτες, βλέπω συνέχεια εφιάλτες.. Παλιότερα έβλεπα και κάτι σκιές στο σπίτι και νόμιζα πως ήταν κλέφτης και παρά λίγο να πάρω την αστυνομία. Δεν ξέρω τελικά αν προτιμούσα να ήταν κλέφτης ή φάντασμα!:tongue:

Καλημερα. Σημερα το πρωί μετρησα 3 σκαλοπάτια πρωί πρωί!! Κατεβηκα να φτιαξω γάλα του μικρου με επιασε το φωτοκύταρο και αρχισε να τσιρίζει ο συναγερμός και απο το φόβο μου παρατησα στη σκάλα. Ευτυχώς επεσα ομαλα και ούτε τραντάχτηκα ουτε χτύπησα την κοιλιά μου. Τι έχουμε πάθει με τους αλητες....Να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στο ίδιο μας το σπίτι!!

Οχι σπρευ δεν μας εριξαν γιατί ξυπνήσαμε στην ώρα μας χωρίς ξυπνητήρι και χωρίς πονοκεφάλους.

Το μωρό εγω δεν το είδα καθόλου γιατί από το άγχος μου ξέχασα να πω του γιατρού να μου γυρίσει την οθονη. Ηταν και αυτός αρρωστος και ήταν ξεπετα.Γινοταν ένας χαμος στα ιατρεια γιατί είχε χαλασει ο υπέρηχος αλλου γιατρού και δούλευαν και οι δύο με ενα μηχανημα. Ουτε ο γιατρός παντως μπορούσε να δει τι ήταν . Δεν είχε παρει καλή πόζα το μπεμπε. Αρα υπομονη μεχρι τις 21 στη β'

Υπομονή και όλα θα πάνε τέλεια!!

Από την κλειδωμενη μπαλκονοπορτα του σαλονιου. Με ένα κατσαβιδι την ανασήκωσαν και εφυγε από την ασφαλεια. Τοσο απλά χωρις κιχ.Τα κουφωματα είναι αλουμινιου κα καινουριου τύπου. Το σπίτι είναι σε αδιεξοδο περικυκλωμενο απο αλλα σπίτια και δεν έιναι απομονωμενο.

Αφου εψαξαν όλο τον κατω όροφο ανεβηκαν στα υπνοδωματια πηραν ότι τους αρεσε το εψαξαν στο σαλονι. Εφτασαν μεχρι το γκαραζ και άνοιξαν και το αυτοκινητο!!!

Βαλτε συναγερμους!!!Εμεις το συζητάγαμε πολύ έντονα τον τελευταιο καιρό λες και το περιμέναμε. Ετσι χτες καναμε τη Μανη συναγερμο.Ήδη εδώ και ένα μηνα εχουμε παραγγείλει σκυλι που θα το παρουμε αρχες Μαρτη.

Εμείς έχουμε συναγερμό, αλλά τον βάζουμε μόνο όταν λείπουμε. Μάλιστα τελευταία λέω στον Μπάμπη να τον ρυθμίσουμε για να δουλεύει και όταν κοιμόμαστε. Μια φορά λείπαμε βόλτα και μας πήρε η πεθερά μου τηλ γιατί χτύπησε ο συναγερμός και γυρίσαμε άρον άρον! Ευτυχώς είχε μπλοκάρει. Πόσο μάλλον να μπουν κλέφτες και να είσαι μέσα, είναι τραγικό.. Στη γειτονιά έχουν ανοίξει πολλά σπίτια τελευταία. Πρόσφατα και τη διπλανή πολυκατοικία. Και είχαν και συναγερμούς και δε χτύπησε κανένας!

Αχ, ο Θεός να μας φυλάει!

EkcAp3.png

Σάντυ μου,

Πώς είναι το παιδί ? ΟΚ με την αντιβίωση ???? Ξεκίνα τον με μασκούλες, σιγά σιγά θα συνηθίσει ...

Καλύτερα είναι, ευχαριστώ κοριτσάκι! Έχει ακόμα βήχα βέβαια, δεν περνάει κι από τη μία μέρα στην άλλη!

Τον κατάφερα τελικά με τις εισπνοές και τις κάνει σαν παιχνίδι! Οπότε δεν πήρα μάσκα.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...