Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Εγώ μόλις ήπια την τελευταία γουλιά από τον πρωινό καφέ!!!:-P:-P:-P:-P

Λοιπόν,μια κοπέλα έχει τον ίδιο κόπτη με τον δικό μου,αυτόν που είναι κλειστός στα πλαινά και ο δικός της λέει δεν είναι...πώς γίνεται αυτό??

Δεν είμαι και τόσο τούβλο,να μην τον χρησιμοποιώ σωστά.Λες να έχει κανένα εξάρτημα που να βγαίνει και να ανοίγει εντελώς και να μην το έχω πάρει χαμπάρι??

Εσύ τουλάχιστον κάνεις και απόσβεση με τα βιβλία ευχών.Εγώ όλο ψωνίζω για μένα.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν,μια κοπέλα έχει τον ίδιο κόπτη με τον δικό μου,αυτόν που είναι κλειστός στα πλαινά και ο δικός της λέει δεν είναι...πώς γίνεται αυτό??

Δεν είμαι και τόσο τούβλο,να μην τον χρησιμοποιώ σωστά.Λες να έχει κανένα εξάρτημα που να βγαίνει και να ανοίγει εντελώς και να μην το έχω πάρει χαμπάρι??

Τι να σου πω δεν εχω ιδέα!!Μπορεί να έιναι ο ιδιος αλλά της φίλης σου πιο εξελιγμένος. Δηλ το πιο καινούριο μοντελο και να έιναι ανοικτό. Συνέχεια καινούρια βγάζουν.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλό βράδυ Άννα μου!

Πένυ,η κοπέλα είναι από το φόρουμ,δεν την γνωρίζω προσωπικά,αλλά της έβαλα link με αυτόν που έχω εγώ,από το www.enjoyscrapping.gr και έχει ακριβώς τον ίδιο και εκείνη.Από εκεί ψωνίζει.Καλά,πάω να σκάσω...Άσε που βλέπεις τα σχέδια μεγάλα στην σελίδα και όταν ψωνίζεις και πας να κόψεις το χαρτί με τον κόπτη,το αποτέλεσμα είναι μικροσκοπικό και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό...

Διαφημίσεις

Καλό βράδυ Άννα μου!

Πένυ,η κοπέλα είναι από το φόρουμ,δεν την γνωρίζω προσωπικά,αλλά της έβαλα link με αυτόν που έχω εγώ,από το www.enjoyscrapping.gr και έχει ακριβώς τον ίδιο και εκείνη.Από εκεί ψωνίζει.Καλά,πάω να σκάσω...Άσε που βλέπεις τα σχέδια μεγάλα στην σελίδα και όταν ψωνίζεις και πας να κόψεις το χαρτί με τον κόπτη,το αποτέλεσμα είναι μικροσκοπικό και όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό...

Όντως οι αγορες από το ιντερνετ θελουν πολύ προσοχή. Ξερεις πόσες φορές βλέπω ξαναβλέπω κατι και πριν το παραγγειλω το δειχνω στον άντρα μου(μεγάλος ψειρας) να μου πει τη γνώμη του και με γλιτώνει από πατατα??Κατι δεν έχω προσέξει καλα.

Αυτό το μαγαζί τώρα ξεκίνησε και δεν έχει πολύ ποικιλία ακομα. Περισσοτερα εχει το scrapbooking.gr αλλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα κορίτσια που ασχολούνται με το σπορ τα παραγγελνουν από το εξωτερικό. Είναι πολύ πιο φτηνά με αυξημένα μεταφορικά βεβαια αλλα όλες κάνουν μεγάλες παραγγελιες και έτσι κερδίζουν. Μιλάμε έχω δει τα γραφεία τους και έχω πάθει πλακα!!! Μιλάμε για πολύ ποικιλία και σε εργαλεία και σε υπολοιπα αξεσουαρ!!

Και έτσι όπως καταλαβαινεις κάνου μικρά θαυματα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εμένα γενικά μου αρέσει να βλέπω αυτό που θα αγοράσω.Και αυτό δεν γίνεται,ούτε αν ψωνίσω από το εξωτερικό,ούτε από τα δύο ελληνικά μαγαζιά.Θα μπορούσαν,για παράδειγμα,να είχαν και κανονικό κατάστημα.

Έπειτα,εγώ ασχολούμαι ελάχιστα και δεν παίρνω ποσότητες.Εσύ κάνεις τα βιβλία σου και τα χρειάζεσαι.Εγώ άντε να κάνω καμιά χειροποίητη κάρτα,την οποία όλοι τρελαίνονται όταν την βλέπουν,αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή την πετάνε.Όχι σαν και μένα που κρατάω τα πάντα.Και όταν λέμε τα πάντα,εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Κορίτσια κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και φυσικό μαγαζί. Να τα δεις και να ρωτήσεις και το παραμικρό! Χριστίνα ομοιοπαθής, τίποτα δεν πετάω... Και δεν έχω και πολύ χώρο δυστυχώς. Ασχολούμαι κι εγώ με κατασκευές τελευταία και ψαχουλεύω τα ανάλογα σάιτς.. Ακριβά και τα εργαλεία και τα σχετικά και τι να πρωτοπάρεις!! Κι εγώ φτιάχνω κάρτες Χριστίνα και αναρωτιέμαι ποιος τις κρατάει! Τελευταία σκέφτομαι μήπως να τις φτιάχνω διπλές, για να κρατάω μία για τον εαυτόμου!

EkcAp3.png

Αχ...και σε αυτό μου μοιάζεις!!Καμιά φορά φτιάχνω κι εγώ διπλές!!Τρελό κόλλημα!Ούτε εγώ έχω πολύ χώρο,γι'αυτό και το δωμάτιο μου είναι σαν πανηγύρι...

Το θέμα είναι κατά πόσο κάποιος εκτιμάει το χειροποίητο.Εγώ ούτε μπομπονιέρες πετάω.Και απορώ πώς το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι.

Διαφημίσεις

Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω στρασάκια μικρά? Και αν βρω, με τι να τα κολλήσω?

Έχω δει σε μαγαζιά με είδη για κόσμημα.Έχει μια ειδική κόλλα που τα κολλάς,αν κάνεις κοσμήματα,αλλά γενικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι θέλεις.Πού θα τα κολλήσεις??

Ούτε εγώ τις πετάω, δε μου πάει καρδιά. Ακόμα και αν είναι κάτι πολύ σκέτο, πχ. ένα απλό πουγκί με μια κορδέλα ή κουτάκι που δε μου αρέσει, κρατάω το πουγκί για να βάλω κάτι μέσα και τις κορδέλες τις μαζεύω χώρια, γιατί πάντα μπορεί να θέλεις να δέσεις κάτι! Τουλάχιστον να ανακυκλώνονται τα πράγματα!

EkcAp3.png

Ψάχνω αυτά που βάζουν στα προσκλητήρια, για χαρτί τα θέλω δηλαδή, για να τα βάζω σε κάρτες ή σε άλμπουμ. Να τα έχω να μου βρίσκονται για όταν τα χρειαστώ!

Δεν έχω δει στρασάκια σε προσκλητήρια,αλλά αυτά που λέω κάνουν για όλες τις χρήσεις.1 ευρώ το σακουλάκι κοστίζει και έχει μέσα πάρα πολλά.

Μπορεί να βρεις και πιο φθηνά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...