Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

οι συνταγες ειναι οι εξης, μονο που η ζαχαροπαστα κοντεψε να μου παρει τη διπλη αχνη απ' αυτη που λεει. παντως η εκτελεση ειναι πανευκολη. απλα ειναι θελει χρονο και λερωνεις πολλα τζατζαλα.

http://www.pastrychef.gr/recipe_215.html

http://www.pastrychef.gr/recipe_449.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-boutirou-gia-diakosmisi-keik.html

Ζαχαροπλαστική και σάντζαλα πάνε πακέτο!:lol::lol::lol:

Ωραίες οι συνταγές!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τσικνήσετε σήμερα? Εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε! Εξαρτάται τι ώρα θα γυρίσει ο Μπάμπης από τη δουλειά. Το πιθανότερο είναι να γυρίσει πάλι τις μεγάλες ώρες, άρα μάλλον δε θα βγούμε, ίσως ψήσουμε καμιά μπριζολίτσα στο τζάκι..

EkcAp3.png

Καλημερα!!!

Τι έγινε το τσικνισαμε για τα καλά χτες?

Εγώ ακομα δεν έχω χωνέψει...Πολύ φαϊ

Σπίτι κατσαμε αλλα του δώσαμε και καταλαβε

Πριν λίγο έκανε σεισμο τον καταλαβατε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! σεισμο δεν καταλαβα καθολου. οσο για χθες κι εμεις του δωσαμε και καταλαβε. τα γνωστα. παϊδακια, τζατζικι, πατατες,ι σαλατα και φυσικα κρασοκατανυξη!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερουδιαααααα!!!!!

Χαθηκαμε!!! Τι κανετε???

Εγώ έιμαι πολύ χαρούμενη!! Σημερα θα δω το μπεμπονι μου!

Κοριτσια εχει αρχισει και κλωτσαει!!

Λιωνω λεμε!!

Κατα τ άλλα πολύ φαι μεσα στο σ/κ.Τοσο που θα μου λεει ο γιατρός να ανεβω στη ζυγαρια και εγώ θα κανω την κινεζα. Σημαρα ειδα το 70 στη δική μου ζυγαρια και μου ηρθε κολπος!!

Σαντυ μου φαίνεται οτι το καλοκαιρι είχες παει στη Μανη ή νομίζω? Λεμε μηπως παμε το τριημερο.Ειναι ωραια? Εχει μερη να πας γυρω γυρω, κοσμο???

Ja5zp3.png

D42op3.png

.............

Σαντυ μου φαίνεται οτι το καλοκαιρι είχες παει στη Μανη ή νομίζω? Λεμε μηπως παμε το τριημερο.Ειναι ωραια? Εχει μερη να πας γυρω γυρω, κοσμο???

καλημέρα !

Άντε με το καλό η εξέταση Πένυ !!!

Είδα κάτι για Μάνη και μπήκα να γράψω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιο όμορφο μέρος στον κόσμο !!! Εμείς για 3ήμερα την κάναμε (κάποτε) προς Αερόπολη, Οίτυλο στο Πόρτο Βίτυλο... ναι ναι να πας να φας ψαράκι στον Τάκη στο Λιμένι και στον Μπαρμπα-Πέτρο μαγειρευτά και γαλακτομπούρεκο της ώρας ... αχ και βαχ, μέσα στην Αερόπολη...

κι εχει πολλά καταλύματα αναλόγως τί θες΄... αλλά είναι όλα πολύ ρομαντικά λέμε !!! Αχ τί μου θύμησες τώρα : τα νιάτα μου !

Καλημερα κοριτσια μου.Χαθηκαμε ε?Πενακι ολα καλα για σημερα να πανε!Θα συμφωνησω με τη Μεταξια για τη Μανη...υπεροχο μερος...εμεις μειναμε στο Limeni village.Καταπληκτικο ηταν!!!Η Αννα και η Σαντυ που χαθηκαν??

Ας ερθω τωρα στα δικα μας..Θυμαστε που σας ειπα την Τριτη για την ιωση της Αντιας και το εξανθημα???Το παιδι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ..ιογενες εξανθημα μου ειπε ο γιατρος και να μην της πεφτει ο πυρετος με τιποτε...τρεις φορες πηγαμε στο ιατρειο και αλλες τοσες ηρθε απο μονος του στο σπιτι να την ελεγχει...απ οτι καταλαβα φοβηθηκε για μηνιγγιτιδα...απ την αρχη ομως μου ειπε οτι δεν ειναι αιμορραγικο εξανθημα αλλα ηθελε παρακολουθηση...την Πεμπτη ηταν τοσο χαλια το παιδι που ετοιμαστηκαμε για Αθηνα αλλα μας σταματησε ο γιατρος.Οι γονεις μου που ηρθαν να την δουν εβαλαν τα κλαματα...στιγμες απειρου καλλους...στο καπακι ο μικρος με τρομερο βηχα παλι και λιγα σπυρακια στην κοιλια...ε ρε γλεντια....απο χθες το πρωι ειναι απυρετη...

Διαφημίσεις

καλημέρα !

Άντε με το καλό η εξέταση Πένυ !!!

Είδα κάτι για Μάνη και μπήκα να γράψω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πιο όμορφο μέρος στον κόσμο !!! Εμείς για 3ήμερα την κάναμε (κάποτε) προς Αερόπολη, Οίτυλο στο Πόρτο Βίτυλο... ναι ναι να πας να φας ψαράκι στον Τάκη στο Λιμένι και στον Μπαρμπα-Πέτρο μαγειρευτά και γαλακτομπούρεκο της ώρας ... αχ και βαχ, μέσα στην Αερόπολη...

κι εχει πολλά καταλύματα αναλόγως τί θες΄... αλλά είναι όλα πολύ ρομαντικά λέμε !!! Αχ τί μου θύμησες τώρα : τα νιάτα μου !

Ωραια!!! Γιατί ένας φίλος που έχει παει μας είπε ότι είναι βαρετά και δεν έχει τπτ να κανεις. Βεβαια δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Στο Οιτυλο έιναι το ξενοδοχείο και όντως πολύ ρομαντικό!!Οτι πρέπει για την επετειο μας!!! Θα χουμε και τα παδάκια μας κοντα. Γι αυτό λέγαμε να παμε καπου πιο ζεστά για να μπορέοσυμε να παιξουμε και να το ευχαριστηθούμε.Μακρι να έχει καλο καιρό μονο.

Μου φτιαξε η διαθεση!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα κοριτσια μου.Χαθηκαμε ε?Πενακι ολα καλα για σημερα να πανε!Θα συμφωνησω με τη Μεταξια για τη Μανη...υπεροχο μερος...εμεις μειναμε στο Limeni village.Καταπληκτικο ηταν!!!Η Αννα και η Σαντυ που χαθηκαν??

Ας ερθω τωρα στα δικα μας..Θυμαστε που σας ειπα την Τριτη για την ιωση της Αντιας και το εξανθημα???Το παιδι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ..ιογενες εξανθημα μου ειπε ο γιατρος και να μην της πεφτει ο πυρετος με τιποτε...τρεις φορες πηγαμε στο ιατρειο και αλλες τοσες ηρθε απο μονος του στο σπιτι να την ελεγχει...απ οτι καταλαβα φοβηθηκε για μηνιγγιτιδα...απ την αρχη ομως μου ειπε οτι δεν ειναι αιμορραγικο εξανθημα αλλα ηθελε παρακολουθηση...την Πεμπτη ηταν τοσο χαλια το παιδι που ετοιμαστηκαμε για Αθηνα αλλα μας σταματησε ο γιατρος.Οι γονεις μου που ηρθαν να την δουν εβαλαν τα κλαματα...στιγμες απειρου καλλους...στο καπακι ο μικρος με τρομερο βηχα παλι και λιγα σπυρακια στην κοιλια...ε ρε γλεντια....απο χθες το πρωι ειναι απυρετη...

Πωπω βρε Κατερινάκι τι τρομαρα!!!! Και εγώ που το ακουω αγχωνομαι!!! Καρδουλα μου τι περασε....Δεν έιμαι καθόλου ψύχραιμη σε αυτα τα θέματα.Αφου όταν αρρωσταίνει ο Κωσταντής ο Παναγιώτης δεν ξερει ποιον να μαζέψει εμενα ή το παιδί. Στις παιδιατρους βαζω και εγώ τα κλαματα. Αστα να πανε.Περαστικά να είναι και αφου δεν έιναι τιποτα σοβαρό... υπομονή

Μπραβο μου ανεβάσατε τη διαθεση κορίτσια.

Αυτό έιναι το ξενοδοχείο Κατερινα

http://www.hotelitilo.gr

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλησπέρα!!!

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε; Σαντυ που χαθηκες καλε; ακομα να χωνεψεις απο την τσικνοπεμπτη; χαχα!

χαχαχχα! Εννοείται πως σκάσαμε από το φαϊ, αλλά χώνεψα!!

Καλημερουδιαααααα!!!!!

Χαθηκαμε!!! Τι κανετε???

Εγώ έιμαι πολύ χαρούμενη!! Σημερα θα δω το μπεμπονι μου!

Κοριτσια εχει αρχισει και κλωτσαει!!

Λιωνω λεμε!!

Μπράβο!!!!

Κατα τ άλλα πολύ φαι μεσα στο σ/κ.Τοσο που θα μου λεει ο γιατρός να ανεβω στη ζυγαρια και εγώ θα κανω την κινεζα. Σημαρα ειδα το 70 στη δική μου ζυγαρια και μου ηρθε κολπος!!

Όχι, Κορώνη είχαμε πάει. Μάνη είχα πάει πολύ παλιότερα, είναι πάρα πολύ ωραία, σου έδωσαν και καλές πληροφορίες τα κορίτσια!

Εγώ χάθηκα, γιατί ήταν αρρωστούλης ο μικρός και ήταν και είναι όλο γκρινίτσα! Την Παρασκευή πήγαμε σε ένα μασκέ πάρτυ σε παιδότοπο και πέρασε πολύ ωραία ο μικρός μου πειρατής!

Ανέβασε όμως πυρετό μετά και το Σαβ/κο ανεβοκατέβαινε ο χαζοπυρετός. Δεν είχε και καλή διάθεση βέβαια. Σήμερα είχε το πρωί γύρω στο 38, τώρα δεν έχει. Πρώτη φορά του κράτησε τόσο, ποτέ δεν είχε για περισσότερο από μια μέρα. Επίσης έχει βήχα και συνάχι και δε θέλει καθόλου να φάει. Θα τον πάω στο γιατρό για καλό και για κακό.

EkcAp3.png

Απαπα! Πολλή ταλαιπωρία! Περαστικά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...