Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Έλα Πένυ μου,

Μια χαρά θα είναι όλα θα το δεις ! Μην ανησυχείς κουκλίτσα !!!

Άνναααααα,

Θέλω κι εγώ φωτό από την τούρτα σας, την επετειακή !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά λόγω της ημέρας -αν και "μου την δίνει" αυτή η ημέρα-... ας όψεται που έχει ο αντρούλης μου γενέθλια !!!! :lol: Να μου ζήσει ο αγαπούλης ! Πάντα γερός και δυνατός να καμαρώνει εμάς, την ομορφο-οικογένεια ! χα χα ευλόγησα τα γένια μου ...

Μεταξούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Εχει και η συνυφάδα μου σήμερα γενεθλια!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορες.Μετα απο ενα δραματικο πρωι στην κηδεια του Γιωργακη,δε χρειαζεται να σας πω τι εγινε,πηγα στην πεθερα μου να παρω τη μικρη.Χθες το βραδυ μου ανεβασε πυρετο και δεν την εστειλα σχολειο,αφου ολη τη νυχτα ειχε 39 και δεν επεφτε με τιποτε.Παω λοιπον και μου λεει εχω φαγουρα παντου.Την φερνω σπιτι,την αλλαζω και ειχε κοκκινιλες και σπυρια,αυτα της αλλεργιας.Πηρα το γιατρο και μου ειπε να της δωσω αταραξ και αν δεν περασουν μεχρι το βραδυ να την παω να την δει...ρε γαμωτο ανησυχησα.Μονο νταπον και πονσταν της εδωσα.Θα δουμε...

Μεταξια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!Αννα μηπως εχεις μαθητευσει στον Παρλιαρο και μας το κρυβεις???Μεσα η τουρτα πως ειναι??

Πενακι μου ολα καλα θα πανε με το γιατρο.Εσυ εισαι της δικιας μου σχολης.Οταν πηγαινα στο γιατρο,ο φοβος μου ηταν μεγαλυτερος απ τη λαχταρα μου να δω το παιδι...αφου στο τελος το ειχα για γουρι και ηθελα να φοβαμαι πριν παω...τετοια διαστροφη....

'Αννα μου η τούρτα είναι τέλεια! Μπράβο!

Πένυ μου έχω την ίδια απορία για το μέσα, δεν έχω κάνει ποτέ τούρτα με ζαχαρόπαστα, μόνο cupcakes. Kι εγώ αυτό έχω διαβάσει, πως δεν πρέπει να βάζουμε παντεσπάνια, κρέμες κλπ όπως στις κλασικές τούρτες, αλλά απλό κέικ, για να αντέχει το βάρος της ζαχαρόπαστας. Τότε όμως δεν είναι πια τούρτα..:( Μάλιστα έχω παρατηρήσει πως γι' αυτόν το λόγο αρκετές κοπέλες στα πάρτυ των παιδιών τους, κάνανε 2 τούρτες, μια με ζαχαρόπαστα για τα κεράκια και μια για κέρασμα. Αυτό το ψυγείο πόσα να χωρέσει όμως???:tongue: Χρόνια πολλά στη συννυφάδα σου!

Κατερίνα μου και πάλι συλλυπητήρια, εύχομαι να απαλύνει ο πόνος, είμαι σίγουρη πως ήταν πολύ δύσκολη μέρα..

Περαστικά στη μικρή! Μήπως είναι καμιά παιδική αρρώστια? Εσύ με το πρήξιμο πώς είσαι? Συνήλθες?

EkcAp3.png

Σαντυ μου ειναι το πρωτο που ρωτησα το γιατρο σχετικα με την παιδικη αρρωστια.Και ξερεις τι μου απαντησε?Οτι τωρα πια δεν περνανε τα πα;ιδια τις παιδικες αρρωστιες στο στυλ που τις περνουσαμε εμεις...κουφο???Εγω ναι ειμαι καλυτερα επιτελους.Αυριο θα παω παλι οδοντιατρο.

Διαφημίσεις

Σαντυ μου ειναι το πρωτο που ρωτησα το γιατρο σχετικα με την παιδικη αρρωστια.Και ξερεις τι μου απαντησε?Οτι τωρα πια δεν περνανε τα πα;ιδια τις παιδικες αρρωστιες στο στυλ που τις περνουσαμε εμεις...κουφο???

Aλήθεια? Ελπίζω πως αυτό σημαίνει πως θα ταλαιπωρούνται λιγότερο! Αλλά πώς θα καταλαβαίνουμε τότε ότι έχουν παιδική αρρώστια?:confused:

Εγω ναι ειμαι καλυτερα επιτελους.Αυριο θα παω παλι οδοντιατρο.

Ευτυχώς! Άντε να ξεμπερδεύεις!

EkcAp3.png

Κατερινακι περαστικα σας! Ειναι αληθεια οτι δεν περνανε τα παιδια πια τις παιδικες αρρωστιες, επειδη εμβολιαζοναται για ολες πλεον. Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια. το εσωτερικο ειναι κανονικη τουρτα. δυο παντεσπανια, στη μεση κρεμα σοκολατα με κομματακια φραουλας κι επικαλυψη βουτυροκρεμας. οσο για τη γευση, θα σας πω αργοτερα που θα τη "σφαξουμε" και θα τη φαμε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κατερινακι περαστικα σας! Ειναι αληθεια οτι δεν περνανε τα παιδια πια τις παιδικες αρρωστιες, επειδη εμβολιαζοναται για ολες πλεον. Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια. το εσωτερικο ειναι κανονικη τουρτα. δυο παντεσπανια, στη μεση κρεμα σοκολατα με κομματακια φραουλας κι επικαλυψη βουτυροκρεμας. οσο για τη γευση, θα σας πω αργοτερα που θα τη "σφαξουμε" και θα τη φαμε.

Tέλειααααααα! Άρα μήπως είναι μύθος πως πρέπει να την κάνουμε κέικ?

Καλοφάγωτη!

EkcAp3.png

καλημερα! ηταν πολυ καλη, απλα την επομενη φορα θα διορθωσω δυο πραγματα. θα σιροπιασω περισσοτερο τα παντεσπανια και θα βαλω αλλο βουτυρο στη βουτυροκρεμα. εστειλα τον αντρα μου να παρει τα υλικα και του ειπα να μου παρει ενα βουτυρο Ολυμπος, αλλα εννουσα αυτο το τυπου λουρπακ κι εκεινος μου πηρε αυτο το λιωμενο στο βαζο που μυριζει εντονα, με αποτελεσμα να ψιλοβρωμαει και η κρεμα.

Διαφημίσεις

καλημερα! ηταν πολυ καλη,

Μπράβο!

απλα την επομενη φορα θα διορθωσω δυο πραγματα. θα σιροπιασω περισσοτερο τα παντεσπανια και θα βαλω αλλο βουτυρο στη βουτυροκρεμα. εστειλα τον αντρα μου να παρει τα υλικα και του ειπα να μου παρει ενα βουτυρο Ολυμπος, αλλα εννουσα αυτο το τυπου λουρπακ κι εκεινος μου πηρε αυτο το λιωμενο στο βαζο που μυριζει εντονα, με αποτελεσμα να ψιλοβρωμαει και η κρεμα.

χαχαχχαχ! Δεν πειράζει! Ναι, αυτά είναι για άλλο σκοπό. Αν και δεν την φτιάχνω συχνά τη βουτυρόκρεμα, όταν δεν έχω τύπου λούρπακ, βάζω και απλό βιτάμ σοφτ, μια χαρά βγαίνει.

EkcAp3.png

Γειααααα!!!

Μπράβο Αννα!!Τι δεν το χεις παιδί μου με τη ζαχαροπλαστική. Φοβερή ήταν!!! Και πρώτη φορά μην τρελαθούμε!!Αρα την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω και εγώ σε κανονική τουρτα (αν έχω κεφια). Τι κρέμες έβαλες?Ευκολες? Εχεις τις συνταγες?

Εγώ πριν λίγο γύρισα. Ημουν Κορινθο για τη στατιστική. Τελικά μια φουσκωμενη κοιλιά ανοιγει πολλες πόρτες!! Ετσι μου ρχεται να παρω μια τώρα αποκριατικη και να τη φοράω οταν θα βγαίνω για ερευνες!!!

Αυτή τη φορά θα εκμεταλλευτώ την εγκυμοσύνη μου όσο δεν παει!!!

Κατερίνα καλή συνέχεια με τον οδοντίατρο!!! Τριξτου τα δόντια να μην σε πονέσει πάλι. Δεν ξερω αλλά εγώ καταφέρνω με το άγχος μου και μπλοκάρω όλους τους γιατρούς!!!Εναν καθαρισμο έχω κανει όλο και όλο 31 χρόνια στα δόντια μου και την έκανα και ετρεμε την οδοντίατρο χαχαχα

Η βοηθός της μικροβιολόγου δεν μου πήρε αίμα την πρώτη φορά από το φόβο της. Αυτός που μου έκανε την αυχενική στο πρώτο δίλεπτο μου είπε το μωρό είναι μια χαρά να μην αγχωνομαι.χαχαχαχα

Με το που βλέπω "υποπτα" πράγματα να κρατάνε ασπριζω κατευθείαν και είμαι ενα στάδιο πριν τη λιποθυμία

Ja5zp3.png

D42op3.png

οι συνταγες ειναι οι εξης, μονο που η ζαχαροπαστα κοντεψε να μου παρει τη διπλη αχνη απ' αυτη που λεει. παντως η εκτελεση ειναι πανευκολη. απλα ειναι θελει χρονο και λερωνεις πολλα τζατζαλα.

http://www.pastrychef.gr/recipe_215.html

http://www.pastrychef.gr/recipe_449.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/krema-boutirou-gia-diakosmisi-keik.html

ξεχασα να σου πω οτι το παντεσπανι θελει πολλες ωρες να κρυωσει καλα, ωστε να σου κοπει ευκολα σε δισκους. εγω το εφτιαξα απο το προηγουμενο βραδυ και το εκοψα το πρωι με οδοντικο νημα.

χαχαχχαχ! Δεν πειράζει! Ναι, αυτά είναι για άλλο σκοπό. Αν και δεν την φτιάχνω συχνά τη βουτυρόκρεμα, όταν δεν έχω τύπου λούρπακ, βάζω και απλό βιτάμ σοφτ, μια χαρά βγαίνει.

Άννα ξέχασα όμως να σου πω πως τη βουτυρόκρεμα με το βιτάμ σοφτ μόνο σε κεϊκάκια την έχω βάλει, δεν ξέρω αν σε τούρτα είναι καλό. Θα κολλήσει δηλαδή τη ζαχαρόπαστα, δε θα μυρίζει μεν, αλλά δεν ξέρω μήπως φαίνεται στη γεύση.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...