Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Ειμαι τοσο στεναχωρημενη σημερα..χθες σκοτωθηκε ενα νεο παιδι 22 χρονων που ειχα μαθητη για εξι ολοκληρα χρονια...ενα παναξιο νεαρο παιδι που παρατησε το πανεπιστημιο στο οποιο περασε (με πολυ κοπο αφου 6 μηνες πριν δωσει πεθανε η μαμα του) για να ασχοληθει με τη χρεωμενη οικογενειακη επιχειρηση εξαιτιας λαθων του ηλιθιου πατερα του...ενα παιδι που το επαιρνα αγκαλια στο μαθημα επειδη του ελειπε τοσο η μανα του....ενα παιδι που ουσιαστικα το ειχα μεγαλωσει κι εγω...ποσο πολυ με εχει επηρεασει δε φανταζεστε...τουλαχιστον θα εχει τη μαμα του να τον περιμενει...συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα σε ολους μας.

Καλημέρα ....

Καλό Παράδεισο να έχει............:-( ίσως να ξεκουραστεί εκεί που πάει και να βρει η ψυχή του την γαλήνη και την θαλπωρή που τις στερήθηκε .... τα συλλυπητήριά μου ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ λυπάμαι Κατερίνα μου.. Τόσο νέο παλικάρι με όλη τη ζωή μπροστά του.. Ας αναπαυθεί η ψυχή του..

Πολύ θανατικό έχει πέσει τελευταία.. Πρόσφατα πήγα στην κηδεία ενός γείτονα 39 χρονών.. Και γενικά όλο νέοι φεύγουν..

Δεν ακούμε τίποτα ευχάριστο. Προσπαθούμε να περάσουμε καλά, να ξεχαστούμε, να περάσουμε όμορφες στιγμές με το παιδί.. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στην Ελλάδα, πάμε από το κακό το χειρότερο. Να παρακαλάμε να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε και τύχη και δύναμη και να ελπίζουμε πως θα αποφύγουμε τα χειρότερα...

EkcAp3.png

καλημερααααααααα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! να χαιρομαστε τα ταιρια μας, να ειμαστε γεροι, δυνατοι κι αγαπημενοι για παντα! φτιαχνω τουρτα βαλεντινικη και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα. αν μου πετυχει και η ζαχαροπαστα θα γινει super!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά, αν και μου τη δίνει αυτή η γιορτή!:lol::lol: Ποτέ δε μου άρεσε..:tongue:

Αννούλα περιμένουμε φωτό από την βαλεντινοτουρτίτσα!!! Είμαι περίεργη πόσο κόκκινο χρώμα έβαλες για να βγει κόκκινη η ζαχαρόπαστα! Κανένα κιλό?:D

EkcAp3.png

το χρωμα ειναι σε μορφη παστας και μου πηρε σχεδον ενα κοφτο κουταλακι για να γινει κοκκινη. μολις βαλω τα παιδια για υπνο το μεσημερι θα την τελειωσω και θα σας τη βγαλω φωτο. ελπιζω να μη μου βγει χαλια.

Διαφημίσεις

Καλημερα Βαλεντίνες!!!! Χρονια πολλά αν και εμείς την περνάμε λίγο στο φλου αυτή τη μερα. Βλεπετε στις 27 εχουμε επετειο και πέφτει πολύ σιρόπι μαζεμενο χαχαχαχα

Παρόλα αυτά σήμερα μου είπε ο άντρας μου να μην παω για δουλεια και τον αφήσω μονο του. Αλλό που δεν ήθελα και εγώ και ετσι θα παω αυριο.

Καλημέρα και χρόνια πολλά, αν και μου τη δίνει αυτή η γιορτή!:lol::lol: Ποτέ δε μου άρεσε..:tongue:

Αννούλα περιμένουμε φωτό από την βαλεντινοτουρτίτσα!!! Είμαι περίεργη πόσο κόκκινο χρώμα έβαλες για να βγει κόκκινη η ζαχαρόπαστα! Κανένα κιλό?:D

Αν είναι πάστα θέλει πολύ λίγο. Το δικό μου είναι πολύ δύσκολο να βγεί ροζ. Ακομα δεν έχω βρει την αναλογία!!Ειναι πολύ ντουρασελ!!

το χρωμα ειναι σε μορφη παστας και μου πηρε σχεδον ενα κοφτο κουταλακι για να γινει κοκκινη. μολις βαλω τα παιδια για υπνο το μεσημερι θα την τελειωσω και θα σας τη βγαλω φωτο. ελπιζω να μη μου βγει χαλια.

Χαράς την υπομονή σου φιλενάδα και τουρτα και ζαχαρόπαστα!!! Σε αλμυρό τι έχετε???? Γιατί σε βλέπω να παλεύεις όλη μερα με το γλυκό!!χαχαχα

Εγώ σήμερα δεν έιμαι και πολύ up . Τα γνωστά μου άγχη λίγο πριν τον γιατρο....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Eγώ πάλι μια χαρά καταφέρνω το ροζ χρώμα στη ζαχαρόπαστα. Το κόκκινο μου φαίνεται δύσκολο! Μπράβο Άννα που το πέτυχες!

Πένυ μου χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! Πότε θα πας στο γιατρό?

Πόσα χρόνια γάμου κλείνετε στις 27?

EkcAp3.png

Eγώ πάλι μια χαρά καταφέρνω το ροζ χρώμα στη ζαχαρόπαστα. Το κόκκινο μου φαίνεται δύσκολο! Μπράβο Άννα που το πέτυχες!

Πένυ μου χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! Πότε θα πας στο γιατρό?

Πόσα χρόνια γάμου κλείνετε στις 27?

Δεν είναι επετειος γαμου αλλά τότε που τα φτιαξαμε . Βλεπεις είμαστε μαζί απο το σχολειο. Θα κλείσουμε 15 χρόνια!!

Τη Δευτέρα παμε στον γιατρό και με έχουν ζωσει τα φίδια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δεν είναι επετειος γαμου αλλά τότε που τα φτιαξαμε . Βλεπεις είμαστε μαζί απο το σχολειο. Θα κλείσουμε 15 χρόνια!!

Ουάου, είναι παιδικός έρωτας!

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι για το γιατρό, πήγαινε χαλαρή, όσο μπορείς! Τι θα κάνετε? Υπέρηχο? Β' επιπέδου? Δεν τα θυμάμαι κιόλας! :tongue:

EkcAp3.png

Έλα Πένυ μου,

Μια χαρά θα είναι όλα θα το δεις ! Μην ανησυχείς κουκλίτσα !!!

Άνναααααα,

Θέλω κι εγώ φωτό από την τούρτα σας, την επετειακή !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά λόγω της ημέρας -αν και "μου την δίνει" αυτή η ημέρα-... ας όψεται που έχει ο αντρούλης μου γενέθλια !!!! :lol: Να μου ζήσει ο αγαπούλης ! Πάντα γερός και δυνατός να καμαρώνει εμάς, την ομορφο-οικογένεια ! χα χα ευλόγησα τα γένια μου ...

Διαφημίσεις

Έλα Πένυ μου,

Μια χαρά θα είναι όλα θα το δεις ! Μην ανησυχείς κουκλίτσα !!!

Άνναααααα,

Θέλω κι εγώ φωτό από την τούρτα σας, την επετειακή !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά λόγω της ημέρας -αν και "μου την δίνει" αυτή η ημέρα-... ας όψεται που έχει ο αντρούλης μου γενέθλια !!!! :lol: Να μου ζήσει ο αγαπούλης ! Πάντα γερός και δυνατός να καμαρώνει εμάς, την ομορφο-οικογένεια ! χα χα ευλόγησα τα γένια μου ...

Χρόνια πολλά στον αντρούλη σου κοριτσάρα, να τον χαίρεσαι!! Να περάσετε καλά σήμερα!

EkcAp3.png

το λοιπον η τουρτα ειναι ετοιμη. δεν ειναι ο,τι καλυτερο απο εμφανιση, αλλα για πρωτη αποπειρα νομιζω οτι βγηκε τρικαλη! Μεταξια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Πενυ για β επιπεδου θα πας; μην αγχωνεσαι! το πολυ πολυ να ειναι αγορι. χαχα!

002-3.jpg

001-2.jpg

Ωωωωωωω !!!!!

Τί ωραία τούρτα ! Μπράβο ΆΝΝΑ !!!! Και του χρόνου !!! Πολύ ωραία φάινεται... γιατί λες ότι δεν βγήκε καλή ????

Μήπως θες να δεις πώς θα ήταν αν την έφτιαχνα εγώ ??? (λέμε τώρα).....

Ευχαριστώ για τις ευχές !

οχι δε λεω, για πρωτη προσπαθεια βγηκε πολυ καλη. απλα, κανει μπαμ ο ερασιτεχνης. ασε που τη γυαλισα κατα τοπους με το νερο για να κολλησω τα κομματια μεταξυ τους. ελπιζω η επομενη να βγει ακομα καλυτερη. ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. οσο για το πως θα την εκανες εσυ, ενα θα σου πω. αφου την καταφερα εγω, που με τη ζαχαροπλαστικη ειμαστε χρονια μαλωμενες, μπορει να τη κανει ο καθενας.

Ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!! Πλάκα μας κανεις Μαστερ Σεφ?????Εγώ που έχω μια απορία. Από μέσα έχει κανονικά σιροπιασμενα παντεσπάνια και κρέμες??? Την καλυψες με βουτυρόκρεμα και περίμενες να παγώσει όπως λένε???

Δεν μου αρεσει ρε γμτ η τουρτα να είναι κεικ και λένε οτι από το βάρος η ζαχαρόπαστα βουλιάζει με την κλασσική τουρτα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...