Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και από εμενα!!! Πριν από μισή ώρα εριχνε χιονι τοσο πολύ που επιασε και ο δρομος!!Μας πηρα τηλ από τον παιδικό να πάμε να τον πάρουμε και μεχρι να γυρίσουμε σπίτι είχε όλο λιώσει απο τη βροχή!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Εκλαιγε ο Κωστνατής γιατί του λέγαμε να δεις χιονι.Ευτυχώς που βρήκαμε λίγο πάνω στα καπο των αυτοκινήτων και παιξαμε λίγο.

Κατά τ άλλα παλι τα μισά διαβασα. Τώρα είδα το μηνυμα της Κατερινας!!!! Πωπω τι τράβηξες....Ελπίζω τώρα να είσαι καλα...

Σαντυ να χαιρόμαστε εσύ τον άντρα σου και εγώ τον μπαμπα μου!!!Παντα χαρές!!!

Καλα να περάσετε το βραδάκι!

Μεταξία αν ψόφησα λεει???? Αφου σε καποια φάση ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω όλα και να βάλω τα κλαματα . Ευτυχώς εφτιαξα ένα νες τουρμπο και αναστηλώθηκα. Αλλα το βράδυ ήταν ωραία .Ειχαμε κουβέντα με τις μαμαδες, τα παιδια το ευχαριστήθηκαν.Από εκεινη τη μερα όλο καθομαι.Κανω μια δουλεια και καθομαι μια ωρα χαχαχα

Μαμ (πολύ μαμ όμως...) κακα και νανι είμαι .

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! Σαντουλι να χαιρεσαι το στεφανι σου κι εσυ εγκυουλα το μπαμπα σου! να του πεις και τις δικες μας ευχες. τον συμπαθησαμε γιατι ειναι πολυ large ανθρωπος. ο,τι πρεπει για παρεα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα! Σαντουλι να χαιρεσαι το στεφανι σου κι εσυ εγκυουλα το μπαμπα σου! να του πεις και τις δικες μας ευχες. τον συμπαθησαμε γιατι ειναι πολυ large ανθρωπος. ο,τι πρεπει για παρεα!

Σε ευχαριστώ Αννούλα μου!!!! Πολύ large ο μπαμπας μου ειδικά με τα φαϊ χαχαχαχα. Ενα αγχος απο το πρωί τι θα μας μαγειρέψει!!Παει έρχεται,πάει έρχεται.... χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καταλαβα. παλι κραιπαλη βλεπω. κλεινω κι ερχομαι!

Αστα σου λέω καταστροφή!! Και το πρωί αγχώθηκε οτι θα αποκλειστουμε και δεν θα μπορέσει να ψωνίσει γλυκά !!χαχαχαχα

Ελατε κατω!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορες γεια σας.Σαντυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!Πενακι να χαιρεσαι κι εσυ το μπαμπα σου!!!Παω να ντυσω τη μικρη πειρατινα για να παμε σε μια γιορτη που διοργανωνουν στο λιμανι με γαιτανακι!!!!Α!!!!Εχω το μικρο αρρωστο με πολυυυυυυυυυυυ βηχα...ειμαι αυπνη!!!!!!Αντε...τους μαυρους κυκλους να τους καλυψω με μακιγιαζ,,,το τουμπανο μαγουλο πως να το καλυψω????Α ρε τι τραβαω η μανα!!!!!

Τι κάνετε? Εμείς χθες περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε για φαγητό στο Fridays και μετά για ένα ποτάκι. Και όταν γυρίσαμε, ο Γιώργος ήταν ξύπνιος, έπαιζε και γελούσε!

Κορες γεια σας.Σαντυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!

Eυχαριστώ!

Πενακι να χαιρεσαι κι εσυ το μπαμπα σου!!!Παω να ντυσω τη μικρη πειρατινα για να παμε σε μια γιορτη που διοργανωνουν στο λιμανι με γαιτανακι!!!!Α!!!!Εχω το μικρο αρρωστο με πολυυυυυυυυυυυ βηχα...ειμαι αυπνη!!!!!!Αντε...τους μαυρους κυκλους να τους καλυψω με μακιγιαζ,,,το τουμπανο μαγουλο πως να το καλυψω????Α ρε τι τραβαω η μανα!!!!!

Ακόμα δε συνήλθες βρε κοριτσάκι! Μήπως να τουμπανιάσεις και το άλλο μάγουλο και να το παίξεις μασκαράς???;) Και θα καμαρώνεις για το φοβερό αποκριάτικο μακιγιάζ!

Καλά να περάσετε!

Κι εγώ πειρατή θα τον ντύσω το Γιώργο, του πήρα σήμερα στολή! Να τους κάνουμε ζευγαράκι?

Περαστικά στο μικρό!

Καλό Σαβ/κο σε όλες!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααα!!!Καποιο κοριτσι πηγε εκδρομουλα στα χιονια χθες!!!!Πενακι περασατε καλα?????Ρε Πενυ πιστευα οτι ο μικρος μοιαζει μονο σε σενα αλλα τωρα που βλεπω και τον αντρα σου καλυτερα νομιζω οτι μοιαζει και σ αυτον!!!!!!

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααα!!!Καποιο κοριτσι πηγε εκδρομουλα στα χιονια χθες!!!!Πενακι περασατε καλα?????Ρε Πενυ πιστευα οτι ο μικρος μοιαζει μονο σε σενα αλλα τωρα που βλεπω και τον αντρα σου καλυτερα νομιζω οτι μοιαζει και σ αυτον!!!!!!

Καλημερα!!!!!

Πλεον δεν μου ακουγεται περίεργο. Οσοι λενε οτι μου μοιαζει ο Κωσταντης καποια στιγμη το παιρνουν πίσω!!!χαχαχαχα

Χτες όντως τα περάσαμε τελεια. Μιλάμε για πολυυυυυυ χιονι!!! Ειπαμε να παμε να δει το παιδάκι μας λίγο χιονι γιατί εδώ με το που το ρίχνει το λιώνει κατευθείαν!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα κοριτσια.Ειμαι τοσο στεναχωρημενη σημερα..χθες σκοτωθηκε ενα νεο παιδι 22 χρονων που ειχα μαθητη για εξι ολοκληρα χρονια...ενα παναξιο νεαρο παιδι που παρατησε το πανεπιστημιο στο οποιο περασε (με πολυ κοπο αφου 6 μηνες πριν δωσει πεθανε η μαμα του) για να ασχοληθει με τη χρεωμενη οικογενειακη επιχειρηση εξαιτιας λαθων του ηλιθιου πατερα του...ενα παιδι που το επαιρνα αγκαλια στο μαθημα επειδη του ελειπε τοσο η μανα του....ενα παιδι που ουσιαστικα το ειχα μεγαλωσει κι εγω...ποσο πολυ με εχει επηρεασει δε φανταζεστε...τουλαχιστον θα εχει τη μαμα του να τον περιμενει...συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα σε ολους μας.

Καλημερα κοριτσια.Ειμαι τοσο στεναχωρημενη σημερα..χθες σκοτωθηκε ενα νεο παιδι 22 χρονων που ειχα μαθητη για εξι ολοκληρα χρονια...ενα παναξιο νεαρο παιδι που παρατησε το πανεπιστημιο στο οποιο περασε (με πολυ κοπο αφου 6 μηνες πριν δωσει πεθανε η μαμα του) για να ασχοληθει με τη χρεωμενη οικογενειακη επιχειρηση εξαιτιας λαθων του ηλιθιου πατερα του...ενα παιδι που το επαιρνα αγκαλια στο μαθημα επειδη του ελειπε τοσο η μανα του....ενα παιδι που ουσιαστικα το ειχα μεγαλωσει κι εγω...ποσο πολυ με εχει επηρεασει δε φανταζεστε...τουλαχιστον θα εχει τη μαμα του να τον περιμενει...συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα σε ολους μας.

πωπω πολύ κρίμα....τι να πω....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...