Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς βρε Άννα που συνήλθαν τα παιδιά!

Πολύ ωραίες οι στολές!

Εμείς ακόμα δεν του πήραμε στολή, είδαμε όμως ένα ωραίο πειρατή και κάτι ζωάκια που μας άρεσαν , θα δούμε! Ακόμα διαλέγουμε εμείς γι' αυτόν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κορες γεια σας!!!Εχω περασει υπεροχα αυτες τις μερες....η μικρη μου τη Δευτερα το βραδυ ειχε τοσο βηχα που με κρατησε ξυπνια απ τη 1 τη νυχτα μεχρι το πρωι...εχει αλλεργικο βηχα που επιδεινωθηκε με το νοτια που φυσουσε...υπεφερε πολυ το ψυχακι μου!!!!Ολη τη νυχτα μαγειρευα και 5 η ωρα το πρωι ειχα τελειωσει 2 φαγητα με το παιδι κρεμασμενο πανω μου...χθες το πρωι με επιασε ενας τρομερος πονοδοντος και το απογευμα πηγα οδοντιατρο...το δοντι ηθελε απονευρωση...μου εκανε ενεση δε με επιασε...μου κανει δευτερη,ουτε κι αυτη...του λεω,επειδη ειναι κολλητος μου,αρχισε κι ο,τι γινει...καποια στιγμη μου κανει τριτη επειδη τα ματια μου ετρεχαν ποταμι απ τον πονο...υπεφερα παρα πολυ...το βραδυ στο σπιτι κατα τις 12 με τρελανε ο πονος...ετρεχα τη νυχτα στη μαμα μου να βρω mesulid!!!!Μου ειπε οτι δε με επιαναν οι ενεσεις επειδη ημουν σε υπερενταση απ το ξενυχτι.Και σημερα το πρωι καπακι πηγαμε Ναυπλιο για ενα γιατρο του μπαμπα μου...μηπως να πεσω κατω???Εχω πρηστει απ την αριστερη πλευρα του προσωπου και παιρνω αντιβιωση.

Αυτα τα ωραια...Πενακι που εισαι????Σημερα δεν ειναι τα γενεθλια τοω Κωνσταντη???Να τα χιλιασει Πενακι,να τον χαιρεσαι!!!Να ειναι ΠΑΝΤΑ καλα!!!!!!!!!!!Εσεις τι κανετε???????????

Περαστικά και υπομονή Κατερινάκι μου!

Ναι, σήμερα πρέπει να έχει γενέθλια ο Κωσταντής, γι' αυτό είναι άφαντη η Πένυ! Θα έχει πέσει με τα μούτρα στο πάρτυ!

Χρόνια πολλά Πένυ μου, να τον χαίρεσαι, να είναι υγιής και χαρούμενος! Καλά να περάσετε σήμερα! Περιμένουμε φωτό και εντυπώσεις!

EkcAp3.png

γεια σας κορες! τι μου κανετε; Πενυ μου να χαιρεσαι το αντρακι σου! καλη επιτυχια στο παρτυ σας! Κατερινακι μου περαστικα!

Πού είσαι βρε τρελαμένη simογειτόνισσα?????

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι! εσυ τι κανεις; ακομα σε περιμενω να ερθεις με τον αντρα σου! αντε για κανονισε το!

Aχ βρε φιλενάδα μου, δίκιο έχεις! Κι εγώ ακόμα περιμένω πότε θα γυρίσει ο άντρας μου μια ανθρώπινη ώρα, για να καταφέρουμε να έρθουμε, δεν ξέρεις πόσο θέλω να έρθουμε... Εννοείται πως και τώρα ακόμα δεν έχει γυρίσει...:(

EkcAp3.png

Καλημερα και από εμενα!!! Εξω ρίχνει χιονιιιιιιιι!!! Για εμας το κανει για να παιξει το παιδι μου χιονοπολεμο που δεν μπορεσα την άλλη φορά.

Χτες το παιδάκι μου ηταν πολύ ευτυχισμενο!! Ετρεχε πήδαγε ,γέλαγε με τους φίλους του! Το καταχάρηκε!!! Βεβαια εγώ τα χρειαστηκα. Ημουν έτοιμη να πεσω κατω από την κουραση!! Πολύ κουραση κορίτσια...Βεβαια όλοι με βοηθησαν αλλά η κουραση ήταν μαζεμενη τόσες μερες και χτες δεν εκατσα καθόλου από το πρωί, ετσι την ώρα του παρτυ ήμουν χώμα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!! Μακαρι όλα τα παιδάκια να είναι υγιή και χαρούμενα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου,

Να χαίρεσαι τον Κωνσταντή !!!! Πολύχρονος !!!! "Ψόφησες" ε ???? αλλά φαντάζομαι πως θα άξιζε τον κόπο !!! Και του χρόνου με υγεία !

Τώρα, κάτσε αναπαυτικά και ξεκουράσου !

Bebua...

ΠΩ ΠΩ ... μόνο που διάβασα τί πέρασες, σε λυπήθηκα !!! Περαστικά σας και γρήγορα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...