Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κορες καλημερα...εχω τετοια κουραση και νευρα μαζι....ο μικρος μου δεν κοιμαται καθολου τη νυχτα...θελει συνεχεια αγκαλια και εχει τοση γκρινια.Τον κοιμιζουμε στα χερια μετα απο πολυ κοπο και μολις παμε να τον βαλουμε στην κουνια πεταγεται σαν ελατηριο και κλαιει...ως αλλη Μανωλιδου θα καταρρευσω...δεν αντεχω αλλο.Τωρα κοιμαται.Νυσταζω τοσο που μολις καθομαι σε καρεκλα κοιμαμαι ορθια.Παραλιγο να καψω το φαι και να κανω το σπιτι Κουγκι...Αρκαδι...

Εσεις πως ειστε??????Πεεεεεεεεεεεεενυ!!!!!!!!!!!Πως πανε οι ετοιμασιες??Αν ημασταν κοντα θα σου εφτιαχνα την αλμυρη τουρτα...ας οψεται η αποσταση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξία μου είδα στο εορτολόγιο πως σήμερα γιορτάζει η Ασημίνα και ο Συμεών, μήπως γιορτάζει η Σεμίνα σου σήμερα? Αν ναι, χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα, να τη χαίρεσαι, να έχει ό,τι επιθυμεί!

Αχ ναι γιορτάζει το κοριτσάκι μου (και η πεθερούλα βεβαίως-βεβαίως) !

Να σας τρατάρω κατιτίς εεεε ???? Ευχαριστώ για τις ευχές !:P

Cupacakes_Category_Main_Photo4.jpg

Ασχετο.Οποια εχει facebook ας μου στειλει μηνυμα να γινουμε φιλεναδες...

Eγώ θα σου στείλω!

Αχ ναι γιορτάζει το κοριτσάκι μου (και η πεθερούλα βεβαίως-βεβαίως) !

Να σας τρατάρω κατιτίς εεεε ???? Ευχαριστώ για τις ευχές !:P

Cupacakes_Category_Main_Photo4.jpg

Μιαμ, μιαμ! Καλή μας όρεξη! Και πάλι χρόνια πολλά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Μεταξακι μου να τη χαιρεσαι την τσαπερδονα σου! παντα γερη και χαμογελαστη να ειναι! Κατερινουλα κουραγιο! σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι. η δικια μου εδω και μια εβδομαδα δεν με εχει αφησει να κοιμηθω σαν ανθρωπος. ξεκινησαμε με τη γαστρεντεριτιδα κι απο χθες εχουμε και δοντι μαζι. ολο τσιριζει, εχουν γινει τα νευρα μου κροσια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαααα!! Μεταξια να χαίρεσαι το Σεμινάκι σου!!!Πολύχρονη να είναι!!

Σημερα αναστήθηκα!! Μιλάμε χτες ήμουν χάλια. Ολη τη μερα στο κρεβάτι με πονοκέφαλο που δεν περναγε ούτε με ντεπον!!Σημερα είμαι καλύτερα...Με πονοκέφαλο μεν αλλά υποφερτος.Σημερα τα έχω βάλει με τα φαγητά.

Τα τρουφακια δεν μου πετυχαν και μαλλον αυριο θα τα ξαναφτιαξω. Δεν το άφησα να πηξει οπως ελεγε η συνταγή γιατί νομιζα ότι τη θυμομουν και δεν την ξαναδιαβασα (το ουφο!!!)και εχουν φάει ποσα μπισκοτα και ακομα δεν πηζει!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Να δω τι άλλη αναποδια θα τυχει....

Κορες καλημερα...εχω τετοια κουραση και νευρα μαζι....ο μικρος μου δεν κοιμαται καθολου τη νυχτα...θελει συνεχεια αγκαλια και εχει τοση γκρινια.Τον κοιμιζουμε στα χερια μετα απο πολυ κοπο και μολις παμε να τον βαλουμε στην κουνια πεταγεται σαν ελατηριο και κλαιει...ως αλλη Μανωλιδου θα καταρρευσω...δεν αντεχω αλλο.Τωρα κοιμαται.Νυσταζω τοσο που μολις καθομαι σε καρεκλα κοιμαμαι ορθια.Παραλιγο να καψω το φαι και να κανω το σπιτι Κουγκι...Αρκαδι...

Εσεις πως ειστε??????Πεεεεεεεεεεεεενυ!!!!!!!!!!!Πως πανε οι ετοιμασιες??Αν ημασταν κοντα θα σου εφτιαχνα την αλμυρη τουρτα...ας οψεται η αποσταση...

Υπομονή Κατερίνα!! Και εγώ έχω κοντέψει απο υπνο και κουβέντα να τα κανω όλα σταχτη!! Αληθεια η δική σου αλμυρή τουρτα τι έχει μεσα?Σαν της Σαντυ είναι?

Οσον αφορά τις ετοιμασίες μαλλον θα φάμε τα ποδια μας μου φαίνεται στο παρτυ...

Μεταξακι μου να τη χαιρεσαι την τσαπερδονα σου! παντα γερη και χαμογελαστη να ειναι! Κατερινουλα κουραγιο! σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι. η δικια μου εδω και μια εβδομαδα δεν με εχει αφησει να κοιμηθω σαν ανθρωπος. ξεκινησαμε με τη γαστρεντεριτιδα κι απο χθες εχουμε και δοντι μαζι. ολο τσιριζει, εχουν γινει τα νευρα μου κροσια!

Μαλλον δεν είναι η τυχερή μας μερα σήμερα!Ολα στραβά μας πανε...Τι να πω υπομονή???Ποσο ακομα...

Και εγώ σπιτι τον κρατάω από τον φόβο μην αρρωστήσει στα γενεθλια του.Και ειναι σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Το καημενο μου χτες που ήμουν χαλια δεν τον εβγαλα να παιξει χιονοπόλεμο. ελεγα θα ρθει ο Παναγιώτης να τον βγάλει να φτιαξουν χιονάνθρωπο αλλά το πλάκωσε ξαφνικά σε βροχή και το ελιωσε. Ποσες τυψεις έχω δεν λέγεται...Μου φαινεται θα παρουμε τα βουνα να βρουμε χιονι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μρς. Κορνηλία,

Μήπως θέτε να έρθετε να αφήσετε Ελένη σε εμένα και να πάρετε Σεμίνα ???? ε ? και, πού 'σαι ? θα στην παραδώσω περδίκι , όχι αρρωστούλα.... κι άμα αντέξεις φιλενάδα 2 βράδια σερί.... εμένα να με φτύσεις !!!

Έλα τώρα, η μικρή σου έχει δίκιο : της έπεσαν όλα μαζί της έρμης ! Περαστικά !

Γειαααα!! Μεταξια να χαίρεσαι το Σεμινάκι σου!!!Πολύχρονη να είναι!!

.....

Οσον αφορά τις ετοιμασίες μαλλον θα φάμε τα ποδια μας μου φαίνεται στο παρτυ...

Ποσες τυψεις έχω δεν λέγεται...

Και τα πόδια μια χαρά είναι - στην κατάστασή σου- ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην έχεις τύψεις μανούλα... δεν φαντάζομαι ότι θα ήταν, όντως, τόσο καλή ιδέα να πας έξω με το χιόνι και να φας καμία τούμπα να τρέχουμε μετά !!!! :rolleyes:

Μεταξια να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!Να ειναι γερο και να χαμογελαει στη ζωη της ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ πολύ για τις ευχές σας ! Κι εσείς να χαίρεστε τις οικογένειές σας ! :D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε; τα παιδακια μου ευτυχως ειναι καλα απο τη Κυριακη. ξαναμπηκαμε στους ρυθμους μας. Πενυ φοβερο το παρτυ που οργανωσες. γεια στα χερια σου! ανοιξε και το τριωδιο. τι θα ντυσετε τα παιδακια σας φετος; εμενα ο Νικος ηθελε batman και την Ελενη θα τη ντυσουμε batgirl! χαχα! ιδου και οι στολες μας:

http://www.ebay.co.uk/itm/220932215644?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_3194wt_1110

http://www.ebay.co.uk/itm/330587588697?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2001wt_1344

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα !!!

Κι εμείς πήραμε στολές το Σ/Κ που πέρασε

ο Νικόλας Μίκυ (Ποντικούλης) + η Σεμίνα Μίνυ !!!!

Έχουν πολύ γέλιο με τα αυτάκια τους και τα δυο ! Και μου κάνει εντύπωση γιατί το επέλεξαν μόνα τους να κάνουν "ζευγαράκι" !!!!

Άννα,

Με γειά σας ! Καλοφόρετες οι στολές !!!:lol: πολύ όμορφες !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...