Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα κοριτσαρες μου! τι ψοφοκρυο ειναι αυτο σημερα! νομιζω οτι εχει πιο πολυ απο χθες. στο μεταξυ δεν σας ειπα τα καλα τα νεα. κυλησε και η μικρη κι εχω και τα δυο με γαστρεντεριτιδα! ομορφιες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Περαστικά Αννουλα στα μικρά σου. Τη γαστρεντερίτιδα πάντως την θεωρώ χειρότερη και απο τον πυρετό στα πιτσιρίκια.Πολύ ταλαιπωρία....

Περαστικά και σε σενα Σαντυ!!

Εγώ σήμερα δεν τον έστειλα παιδικό γιατί φοβάμαι μηπως κολλησει τιποτα και είναι αρρωστος στο παρτυ του.Τα έχει κανει ΟΛΑ!! Μου έχει σπάσει τα νευρα αλλά μου αρέσει που τον έχω παρεούλα.

Χτες επιχείρησα να φτιαξω την κουκουβάγια. Στην αρχή εμοιαζε με ξωτικο ,μετά με τον γκαρφιλντ και τελικά κατάντησε μια ρυτιδιασμενη (γιατί μου έσπαγε η ζαχαρόπαστα) παλιογρια. Ετσι την άφησα και σήμερα έκοψα το ίδιο πατρόν με τα προσκλητηρια πολύχρωμα και τελειωσε η υποθεση.Εκοψα και αστεράκια για να βάλω γύρω γυρω και αν παρω αυριο τα πιστόλια του Playdoh θα δοκιμάσω να φτιαξω και γράμματα. Δεν έχω άλλο κουραγιο για τουρτα φέτος αυτο ήταν!!Αυριο θα κανω το κεικ και την επικάλυψη εκει να δουμε γλεντια που δεν την έχω ξανακανει!!Προβλέπω όλη να την τρώει το μαυρο σκοτάδι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά και σε σενα Σαντυ!!

Εγώ σήμερα δεν τον έστειλα παιδικό γιατί φοβάμαι μηπως κολλησει τιποτα και είναι αρρωστος στο παρτυ του.Τα έχει κανει ΟΛΑ!! Μου έχει σπάσει τα νευρα αλλά μου αρέσει που τον έχω παρεούλα.

Χτες επιχείρησα να φτιαξω την κουκουβάγια. Στην αρχή εμοιαζε με ξωτικο ,μετά με τον γκαρφιλντ και τελικά κατάντησε μια ρυτιδιασμενη (γιατί μου έσπαγε η ζαχαρόπαστα) παλιογρια. Ετσι την άφησα και σήμερα έκοψα το ίδιο πατρόν με τα προσκλητηρια πολύχρωμα και τελειωσε η υποθεση.Εκοψα και αστεράκια για να βάλω γύρω γυρω και αν παρω αυριο τα πιστόλια του Playdoh θα δοκιμάσω να φτιαξω και γράμματα. Δεν έχω άλλο κουραγιο για τουρτα φέτος αυτο ήταν!!Αυριο θα κανω το κεικ και την επικάλυψη εκει να δουμε γλεντια που δεν την έχω ξανακανει!!Προβλέπω όλη να την τρώει το μαυρο σκοτάδι!!!

χχαχαχαχ! Θα την καταφέρεις, δεν αμφιβάλλω!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!!! Εχει ρίξει χιονι σήμερα εδω και είναι τελεια. Ο Παναγιώτης βεβαια δουλευει σήμερα και τον σκέφτομαι με τόσο κρυο. Και το θέμα είναι ότι ο καιρός οσο παει κλεινει αντι να ανοιγει! Λετε να αποκλειστουμε??χαχαχα

Σαντυ αυπνιες ε? Φανταζομαι πόσες καρτες θα έχεις φτιαξει απο χτες το βράδυ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσάκια μου,

Πολύ καλημέρα... είμαι χαρούμενη επειδή "ξετρύπωσα" έναν θησαυρό ! Ιδίως για εσάς που ασχολείστε με κατασκευές και πιάνουν τα χέρια σας... έχει τόσο όμορφα πράγματα και ιδέες έξυπνες... που , προσωπικά, τρελαίνομαι !

Μάλλον φτιάχνουν προσκλητήρια αλλά από ότι έχω καταλάβει αναλαμβάνουν και όλο το δημιουργικό κομμάτι της βάπτισης ! Όλα όσα δείχνουν είναι ποίημα...

μπείτε να ρίξετε μια ματιά και να πάρετε ιδέες !

Κι εσύ Αννούλα κάτι δεν έψαχνες σαν θέμα για την βάφτιση της μικρής της κουμπάρας σου ??????

το λινκ είναι αυτό http://2invite.wordpress.com/author/2invite/

καλή περιήγηση ! Και περιμένω εντυπώσεις !

Φιλάκια !

Υ.Γ. Αχ και να μπορούσα θα έκανα άλλα 2-3 πιτσιρίκια να έχω να διαλέγω θέματα... χα χα

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!

Κοριτσάκια μου,

Πολύ καλημέρα... είμαι χαρούμενη επειδή "ξετρύπωσα" έναν θησαυρό ! Ιδίως για εσάς που ασχολείστε με κατασκευές και πιάνουν τα χέρια σας... έχει τόσο όμορφα πράγματα και ιδέες έξυπνες... που , προσωπικά, τρελαίνομαι !

Μάλλον φτιάχνουν προσκλητήρια αλλά από ότι έχω καταλάβει αναλαμβάνουν και όλο το δημιουργικό κομμάτι της βάπτισης ! Όλα όσα δείχνουν είναι ποίημα...

μπείτε να ρίξετε μια ματιά και να πάρετε ιδέες !

Κι εσύ Αννούλα κάτι δεν έψαχνες σαν θέμα για την βάφτιση της μικρής της κουμπάρας σου ??????

το λινκ είναι αυτό http://2invite.wordpress.com/author/2invite/

καλή περιήγηση ! Και περιμένω εντυπώσεις !

Φιλάκια !

Υ.Γ. Αχ και να μπορούσα θα έκανα άλλα 2-3 πιτσιρίκια να έχω να διαλέγω θέματα... χα χα

Πολύ ωραίο! Μπράβο Μεταξούλα!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!!! Εχει ρίξει χιονι σήμερα εδω και είναι τελεια. Ο Παναγιώτης βεβαια δουλευει σήμερα και τον σκέφτομαι με τόσο κρυο. Και το θέμα είναι ότι ο καιρός οσο παει κλεινει αντι να ανοιγει! Λετε να αποκλειστουμε??χαχαχα

Σαντυ αυπνιες ε? Φανταζομαι πόσες καρτες θα έχεις φτιαξει απο χτες το βράδυ!!

Χιονάκιιιιι! Τι ωραία! Σε μας μόνο βρέχει..:(

Χθες αρχικά ταχτοποίησα τα υλικά μου (γινόταν ΧΑΜΟΣ) και μετά ξεκίνησα μια σύνθεση!

EkcAp3.png

ωραιο το site Μεταξου! μου αρεσε πολυ και μια προσκληση γαμου που ελεγε Γιωργο ελα τη ταδε ωρα στην εκκλησια, γιατι αν δεν ερθεις θα παντρευτω το κουμπαρο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μεταξία μου είδα στο εορτολόγιο πως σήμερα γιορτάζει η Ασημίνα και ο Συμεών, μήπως γιορτάζει η Σεμίνα σου σήμερα? Αν ναι, χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα, να τη χαίρεσαι, να έχει ό,τι επιθυμεί!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...