Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας κορες!!!!!Μπαινω στον υπολογιστη για λιγο και σας διαβαζω αλλα με εχουν τρελανει τα πιτσιρικια και δεν προλαβαινω να γραψω...ο μικρος με τα δοντια,η μικρη με μια συνεχη γκρινια επειδη παιρνω το μικρο αγκαλια...χαμος!!!Σαντυ εστω και καθυστερημενα να τα χιλιασεις!!!!Να εισαι γερη και δυνατη για να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!Αννα περαστικα στο μικρο σου.Ποσες φορες τα εχω περασει αυτα φετος....Μεταξια χαθηκα εγω,χαθηκες κι εσυ!!!!Πενακι μου πως παει η προετοιμασια???Οι προσκλησεις τελειες!!!Θελεις να σου πω τη συνταγη για την αλμυρη τουρτα???Στο τραπεζι με τα φαγητα σε μια φωτο στο φεις φαινεται.Την ειδες????Αυτα για την ωρα!!!Φιλια σε ολες σας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ θυμηθηκα κι ενα ημερολογιο που εφτιαξαν στο σχολειο του Νικου και περιεχει συνταγες ευκολες που μπορει να τις εκτελεσει κι ενα παιδι. σου ξεχωρισα αυτες που κανουν για παρτυ.

ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

0004.jpg

0003-1.jpg

0002-1.jpg

0001-2.jpg

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Αχου το τι ωραιο ημερολόγιο!!!!!!!!!!

Πολύ πρωτότυπο και για σχολείο ειδικά!!!!(ασχετο εν τω μεταξυ)

Τις συνταγές θα τις μελετήσω.Σε ευχαριστώωωωω!!!!

Οσο για το σολωμο. Επειδή δεν τα παμε καλα γενικά με τα ψαρικά,(Σπανια θα μπουν στο σπίτι μας μονο για το παιδι και οχι για μας) φοβάμαι να το κανω γιατί δεν θα καταλάβω αν εχει πετυχει ή όχι.χαχαχα

Τοσο ασχετη με θαλασσινα....

Κατερινα δώσε μου και εσύ τη συνταγη για την αλμυρή τουρτα. Ειναι ευκολη ή μπελας?

Σημερα έχει ζαχαρωτη κουκουβαγιοκατασταση αντε και να δουμε τι θα γίνει....

Βρε κορίτσια και κατι άλλο που μου ήρθε σήμερα. Χτες έδωσα τις προσκλήσεις στις δασκαλες να τις μοιράσουν αλλά μετά σκεφτηκα ότι δεν έχω γράψει ουτε ένα τηλ πανω ουτε το ονομα του Κωσταντή. Καλα το ονομα θα το πουν οι δασκαλες το τηλ όμως για να τους πω πως θα βρουν το σπίτι δεν επρεπε? Μαλ@@@κια εκανα.....

Εσας σας εχει έρθει καμια προσκληση από παιδάκι του σχολείου????Γραφουν πανω τιποτα παραπανω???

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα. εμενα δεν μου εχει ερθει ποτε προσκληση για σπιτι. μονο για παιδοτοπο. κανονικα νομιζω πως θα επρεπε να δωσεις το τηλεφωνο για ο,τι χρειαστει. τωρα για τα μαφινς μπορεις να αντικαταστησεις το σολωμο με λουκανικακια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πενακι καλημερα!!!Εγω που εδωσα τις προσκλησεις στο σχολειο εγραψα το κινητο μου πισω για να με ρωτησουν σχετικα με το που βρισκεται το σπιτι.

Εκανα πατάτα....Αλλά θα ζητήσω τα τηλ των γονιών το μεσημερι που θα παω στον παιδκό και θα τους παρω και τηλ να τους τα δώσω. Αλήθεια είχες ανταπόκριση στο παρτυ από το σχολειο? Τους ήξερες τους γονείς των παιδιών?Εγώ δεν ξερω καμια μαμα να κανουμε παρέα δηλ γιατί ένα γεια και τα κατορθώματα των μικρών τα λεμε αμα βρεθούμε στον παιδικο. Θελω πολλα παιδάκια στο παρτυ!!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα. εμενα δεν μου εχει ερθει ποτε προσκληση για σπιτι. μονο για παιδοτοπο. κανονικα νομιζω πως θα επρεπε να δωσεις το τηλεφωνο για ο,τι χρειαστει. τωρα για τα μαφινς μπορεις να αντικαταστησεις το σολωμο με λουκανικακια.

μμμμμμμ.....πολύ ενδιαφέρον......λουκανικάκια ε???????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα! Πολύ κρύο και ελαφρές χιονονιφάδες, πώς θα ήθελα να χιονίσει κανονικά!

Τωρα μου ηρθε και αλλη ιδεα....

Να φτιαξω τριπατη βάση για τα κεράσματα στον παιδικό.

Πωπω παλι θα τρεχω σαν την τρελη το βλεπω!!!

Παω να ξεκινήσω!!!!!

Πολύ ωραία ιδέα, αν τη φτιάξεις, θέλω οπωσδήποτε οδηγίες!

Άννα πολύ ωραίες οι συνταγές για τα παιδάκια!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/almiri-tourta-ekpliksi.html

Εγώ έβαλα λιγότερο βούτυρο. Eίναι σαν την μπόμπα, πανεύκολη, πεντανόστιμη, πρωτότυπη και πολύ εντυπωσιακή! Σαν κανονική τούρτα! Την έκοψα και σε κομμάτια σαν παστάκια, δεν έμεινε ψίχουλο! Θέλω να τη κάνω ξανά και για μας!

EkcAp3.png

http://www.sintagespareas.gr/sintages/almiri-tourta-ekpliksi.html

Εγώ έβαλα λιγότερο βούτυρο. Eίναι σαν την μπόμπα, πανεύκολη, πεντανόστιμη, πρωτότυπη και πολύ εντυπωσιακή! Σαν κανονική τούρτα! Την έκοψα και σε κομμάτια σαν παστάκια, δεν έμεινε ψίχουλο! Θέλω να τη κάνω ξανά και για μας!

Πολύ όμορφη και ευκολη!!! Λες να την κανω αντι για τα κλαμπ σαντουιτς που έιναι κατι κοινοτυπο. Τι γεμιση έβαλες??

Οσο για τη βάση είναι πολύ ευκολη. Ντυνεις με χαρτόνι χρωματιστό τρεις βασεις για τουρτες. Ντυνεις και ενα κομμενο ρολο απο χαρτι κουζίνα κεντράρεις κολλάς με σιλικονη για να είναι σταθερό και ετοιμο!!! Την ειχα κανει στα γενεθλια του ανιψιου μου με τα καπκεικς βατραχακια θυμασαι???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πολύ όμορφη και ευκολη!!! Λες να την κανω αντι για τα κλαμπ σαντουιτς που έιναι κατι κοινοτυπο. Τι γεμιση έβαλες??

Οσο για τη βάση είναι πολύ ευκολη. Ντυνεις με χαρτόνι χρωματιστό τρεις βασεις για τουρτες. Ντυνεις και ενα κομμενο ρολο απο χαρτι κουζίνα κεντράρεις κολλάς με σιλικονη για να είναι σταθερό και ετοιμο!!! Την ειχα κανει στα γενεθλια του ανιψιου μου με τα καπκεικς βατραχακια θυμασαι???

Τη θυμάμαι η βάση, μου άρεσε πολύ, νόμιζα πως ήταν έτοιμη! Αλλά σιγά μην έπαιρνες έτοιμη, χαχα!

Για γέμιση νομίζω πως είχα βάλει 2-3 τριμμένα τυριά (δε θυμάμαι ποια) και κόκκινη πιπεριά. Άλλη φορά σκέφτομαι να βάλω κοτόπουλο.

κι εδω ηλιο εχει.

Kι εδώ έβγαλε ήλιο το μεσημέρι , με δόντια φυσικά!

Πάντως χιόνι δεν είδαμε, απλώς παγώσαμε! Μα ούτε σε σας βρε Πένυ μου να μη χιονίσει?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...