Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

HELLO GIRLS! χαθηκα, το ξερω. εχω πορωθει ασχημα με τους sims! τη λιγοστη ωρα που καθομαι στον υπολογιστη δεν κανω τιποτα αλλο. Οι δημιουργιες σας, οπως παντα σουπερ! Πενυ μου πολυ χαρηκα που το μπεμπε ειναι καλα και αυξανονται οι πιθανοτητες να κατουραει καθιστο. σας φιλω πολυ και γλυκα στα μουτρα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να η πρόσκληση μετά τις αλλαγες. Καλύτερη δεν είναι έτσι?

CIMG8834.jpg

Είναι απίθανη!!

HELLO GIRLS! χαθηκα, το ξερω. εχω πορωθει ασχημα με τους sims! τη λιγοστη ωρα που καθομαι στον υπολογιστη δεν κανω τιποτα αλλο. Οι δημιουργιες σας, οπως παντα σουπερ! Πενυ μου πολυ χαρηκα που το μπεμπε ειναι καλα και αυξανονται οι πιθανοτητες να κατουραει καθιστο. σας φιλω πολυ και γλυκα στα μουτρα!

Καλέ πού χάθηκες? Εγώ φιλενάδα τους βαρέθηκα τους sims.. Mπαίνω μόνο για να σου στείλω τα αιτήματα και παίζω αραιά και πού.

Καλησπέρα δεν είπα! Ξαναέπιασε κρύο ή μου φαίνεται?

EkcAp3.png

Εγώ να δεις πως χαίρομαι που κολυμπαει ακομα!!Τα άλλα ψιλά γράμματα, κουβέντα να γίνεται.

Δεν στο είπα ότι θα κολλήσεις ασχημα με τους sims???? Με το παιχνίδι που αγοράσες εννοεις φαντάζομαι γιατί οι άλλοι στο fb δεν λένε μία.

Είναι απίθανη!!

Καλησπέρα δεν είπα! Ξαναέπιασε κρύο ή μου φαίνεται?

Και εγώ νομίζω τώρα είναι πολύ καλύτερες!!

Χτες κορίτσια χιονιζε εδώ και από Δευτέρα περιμένουμε πολύ χιονι!!! Μακαρι να μην μπορεί και ο Παναγιώτης να παει για δουλεια και να χουχουλιάζουμε στο τζάκι. Εχουμε και μια φίλη που φτιαχνει τριφτάδες δηλ κατι σαν μακαρόνια με κρασί βρασμενα που γίνεσαι τουντζι με ένα πιατο. Κάθε φορά που ρίχνει χιονι παμε και τρώμε και μετά δεν βλέπουμε το δρομο να γυρίσουμε πανω!!χαχα

Κατα τ'άλλα ησυχία σήμερα. Ολο το πρωί έπλενα σπανακια για να φτιαξω σπανακορυζο. Πως μου τη δίνουν τα χόρτα!! Αλλά πρέπει να φτιαχνω οτιδήποτε πλουσιο σε σίδηρο γιατί καναμε εξετασεις στον Κωσταντή και ειχε αιματοκρίτη 35.

Πως βαριεμαι να κανω δουλειες.....πως βαριεμαι να μαγειρευω, να πλενω , να σιδερώνω....και δυστηχώς έχω πολλά απ'αυτα να κανω σήμερα....Προς το παρόν παω για νανι

φιλιααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Τί κάνετε?

Σάντυ μου,έστω και καθυστερημένα,μια και δεν είχα ιδέα και δεν μπήκα και καθόλου,σου εύχομαι χρόνια πολλά για τα γεννέθλιά σου,με υγεία και ευτυχία!!

Δεν γράφετε και πολλά τελευταία,τί γίνεται?Το κλείσατε το μαγαζί?:-P

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Τί κάνετε?

Σάντυ μου,έστω και καθυστερημένα,μια και δεν είχα ιδέα και δεν μπήκα και καθόλου,σου εύχομαι χρόνια πολλά για τα γεννέθλιά σου,με υγεία και ευτυχία!!

Δεν γράφετε και πολλά τελευταία,τί γίνεται?Το κλείσατε το μαγαζί?:-P

Βρε σαν τα χιονια!!! Που είσαι εσύ καλε?????

Παλι καλα που κρατάμε και εγώ , η Σαντυ και η Αννα το καφέ ανοιχτό αλλιώς θα χε διαλυθεί εντελώς. Αλλά που να βρεθούμε καλά όλες.Μια η Σαντυ αρρωστη,μια εγώ με εμετους και την αλλη με ψυχολογια στα πατώματα , μια η Αννα με τους σιμς (χαχαχαχα)και το προγραμμα των παιδιών κάνουμε ότι μπορούμε .

Εσύ τι κανεις ?πως τα περνας ?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πωπω μολις εφαγα και νιωθω ότι αν με ξαπλώσεις και με αφήσεις σε κατηφόρα θα κατρακυλήσω!! Μα πως πετάει η κοιλια μου από τοσο νωρίς !! Νιώθω λες και είμαι 6 μηνων.

Πολύ δυσκίνητη από τώρα!! Στον 7ο τι θα γίνει???Το πρωι είχε έρθει μια φίλη μου και πίναμε καφεδάκι και το βράδυ εχει έξοδο το μενου.Παω να την πέσω για να αντεξω το βράδυ. Εχω άγριες διαθέσεις σήμερα!!! Μην το παμε μεχρι το πρωί (τι λες ρε σαράβαλο....) χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Eυχαριστώ πολύ!

Πωπω μολις εφαγα και νιωθω ότι αν με ξαπλώσεις και με αφήσεις σε κατηφόρα θα κατρακυλήσω!! Μα πως πετάει η κοιλια μου από τοσο νωρίς !! Νιώθω λες και είμαι 6 μηνων.

Πολύ δυσκίνητη από τώρα!! Στον 7ο τι θα γίνει???Το πρωι είχε έρθει μια φίλη μου και πίναμε καφεδάκι και το βράδυ εχει έξοδο το μενου.Παω να την πέσω για να αντεξω το βράδυ. Εχω άγριες διαθέσεις σήμερα!!! Μην το παμε μεχρι το πρωί (τι λες ρε σαράβαλο....) χαχαχα

Καλά να περάσετε! Ε όχι και σαράβαλο!!!

Καλησπέρα! Καλά κι εμείς, βγήκα για λίγο και ψόφησα από το κρύο. Δεν είναι για βόλτες. Αύριο θα πάμε το Γιώργο στον παιδότοπο να ξεσκάσει λιγάκι, με το ψοφόκρυο ψιλοκόψαμε και την παιδική χαρά! Αν και δεν μπορώ να πω ότι το κλείνω μέσα το παιδί στο κρύο, το βγάζω. Αλλά όταν έχει τέτοιο μουρλαέρα το αποφεύγω.

Φιλάκια, ματς μουτς!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!!

Ας δώσω το παρόν λιγο πριν ξεκινήσω το μαζεμα.

Καταρχήν χτες έκανα πειραμα με μια συνταγή για τρουφάκια που έγιναν πολύ γρήγορα και νοστιμα. Ολο αφορμες ψάχνω να παω στο ψυγειο να τσιμπήσω!!

Αυτή είναι η συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/troufakia-me-zaxarouxo-kai-ptimper.html

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!

Το Σαββατο τελικά περασαμε πολύ όμορφα!!Τελικά όσο συχνα και να πηγαινεις στο Ναυπλιο δεν το βαριεσαι ποτέ. Εν τω μεταξύ μεχρι να γεννησω θα τους κανω όλους μπεκρούλιακες!! Παρασύρω όλους και πινουμε μπυρες χαχαχαχα

Το παιδι αντί για κλαμα όταν θα γεννηθεί θα έχει λοξυγγα !χαχαχα

Αυτή τη βδομαδα πρέπει να βρω δυνάμεις γιατι έχω ΤΟ τρεξιμο!! Εχω ήδη αγχωθεί!!!Μονο τις τουρτες και τα γλυκά να βάλω δεν θέλω τπτ αλλο και όμως τα θέλει ο κ@λος μου γιατί δεν θέλω να τα παρω και ετοιμα. Καλά με λεει μαζόχα ο Παναγιώτης!

Λεω να παμε το απογευμα Τζαμπο για να δω αν βρω εκει κατι και μετά να παραγείλω από ιντερνετ ότι περισσευει.

Εδώ εχει παρα πολύ κρύο αλλά απο χιονι τπτ. Σιγά μην πεσουν ποτέ μεσα στις προβλεψεις τους!Χα, μαλιστα τώρα εβγαλε και ηλιο!!!!!!

Προς το παρόν σας αφήνω

Φιλάκια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερουδια κι απο μενα! κι εδω μια απο τα ιδια. κανει οτι χιονιζει, αλλα οχι τοσο ωστε να το στρωσει κιολας. κατα τ' αλλα παγωνια τρομερη κι εχω και το Νικο απο το Σαββατο με πυρετο και διαρροιες. ευτυχως σημερα ειναι καλα προς το παρον. εγω ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια αλμυρη συνταγη που εκανα τη Παρασκευη που ηρθαν κατι φιλοι και σημειωσε τεραστια επιτυχια. επισης ειναι πανευκολη! προκειται για το αλμυρο τσιζκεικ της Μυρσινης Λαμπρακη. http://www.mirsini.gr/index.php?id=1199. αν θελετε το εχει και σε βιντεακι στη σελιδα του σκαϊ, στην εκπομπη "Για μια καλυτερη ζωη", που προβληθηκε στις 20/1. το μονο που αλλαξα ειναι οτι δεν εβαλα καπαρη, γιατι δεν τη τρωω κι εκοψα τα ντοματινια στη μεση για να το στολισω πιο ομορφα. επισης δεν εβαλα το τσαμπι απο πανω γιατι δεν μου αρεσε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Τί κάνετε ??? Ωραίες συνταγές ανεβάσατε ! Ιδίως το αλμυρό τσιζκέηκ βρε Άννα μου, εγώ που είμαι "τυρού" ... πω πω μου τρέχουν τα σάλια !

Πένυ μου,

ετοιμάζεσαι για το πάρτυ σας ε ??? χαράς το κουράγιο σου ! ότι και να φτιάξεις εσύ, υπέροχο θα είναι... δεν χωρεί αμφιβολία επ' αυτού !

Άννα,

Περαστικά στον Νικόλα σου ! Εύχομαι σήμερα να είναι περδίκι το παιδί και να μην κολλήσει κανείς άλλος !

Φιλάκια πολλά !

Καλημέρα !!!!

Πένυ μου,

ετοιμάζεσαι για το πάρτυ σας ε ??? χαράς το κουράγιο σου ! ότι και να φτιάξεις εσύ, υπέροχο θα είναι... δεν χωρεί αμφιβολία επ' αυτού !

Βρε καλώς την ....Που χαθηκες εσυ?????

Τα ζουζουνια σου τι κανουν???

Τα περισσότερα κατασκευών έτοιμα είναι. Τώρα μενει μαγείρεμα και τουρτα!!!

καλημερουδια κι απο μενα! κι εδω μια απο τα ιδια. κανει οτι χιονιζει, αλλα οχι τοσο ωστε να το στρωσει κιολας. κατα τ' αλλα παγωνια τρομερη κι εχω και το Νικο απο το Σαββατο με πυρετο και διαρροιες. ευτυχως σημερα ειναι καλα προς το παρον. εγω ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια αλμυρη συνταγη που εκανα τη Παρασκευη που ηρθαν κατι φιλοι και σημειωσε τεραστια επιτυχια. επισης ειναι πανευκολη! προκειται για το αλμυρο τσιζκεικ της Μυρσινης Λαμπρακη. http://www.mirsini.gr/index.php?id=1199. αν θελετε το εχει και σε βιντεακι στη σελιδα του σκαϊ, στην εκπομπη "Για μια καλυτερη ζωη", που προβληθηκε στις 20/1. το μονο που αλλαξα ειναι οτι δεν εβαλα καπαρη, γιατι δεν τη τρωω κι εκοψα τα ντοματινια στη μεση για να το στολισω πιο ομορφα. επισης δεν εβαλα το τσαμπι απο πανω γιατι δεν μου αρεσε.

Καταρχήν περαστικά στον Νικολάκη σου!!!Μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά η γαστρεντερίτιδα!!

Ωραια συνταγή και ευκολη φαίνεται!!!Για πες πόσα κομματια βγαίνουν μηπως την κανω στα γενεθλια. Επίσης ότι ευκολη συνταγή εχετε για μεζεδάκια γραψτε τη μπας και αντικαταστήσω καμια δική μου γιατί όλο τα ίδια κλασσικά κάνω.

Για φετος που δεν έχω και πολλά πολλά λεω να φτιαξω

Σαλατες:

πατατοσαλατα

ροκα παρμεζάνα λιαστη

σεφ ή σιζαρς προς το δευτερο κλινω

Μεζεκλίκια:

κεφτεδάκια

κρεπες

μουσακα

κλαμπ σαντουιτς

σπανακοπιτες

τυροπιτοειδή διαφορα (ετοιμα)

σου γεμιστά με τονο

σου με κεφτεδάκια

μακαρόνια αλα κρεμ

Αυτά λεω καλα είναι ???? Τιποτα άλλο ευκολο?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας! Εδώ μόνο κρύο, χωρίς χιόνι..

Καλημερούδια!!!!

Ας δώσω το παρόν λιγο πριν ξεκινήσω το μαζεμα.

Καταρχήν χτες έκανα πειραμα με μια συνταγή για τρουφάκια που έγιναν πολύ γρήγορα και νοστιμα. Ολο αφορμες ψάχνω να παω στο ψυγειο να τσιμπήσω!!

Αυτή είναι η συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/troufakia-me-zaxarouxo-kai-ptimper.html

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!

Πολύ ωραία, θα την κάνω κι εγώ!

Το Σαββατο τελικά περασαμε πολύ όμορφα!!Τελικά όσο συχνα και να πηγαινεις στο Ναυπλιο δεν το βαριεσαι ποτέ. Εν τω μεταξύ μεχρι να γεννησω θα τους κανω όλους μπεκρούλιακες!! Παρασύρω όλους και πινουμε μπυρες χαχαχαχα

Το παιδι αντί για κλαμα όταν θα γεννηθεί θα έχει λοξυγγα !χαχαχα

αχχαχαχαχ! Ελπίζω να ήπιες μόνο 1 ποτήρι!

Αυτή τη βδομαδα πρέπει να βρω δυνάμεις γιατι έχω ΤΟ τρεξιμο!! Εχω ήδη αγχωθεί!!!Μονο τις τουρτες και τα γλυκά να βάλω δεν θέλω τπτ αλλο και όμως τα θέλει ο κ@λος μου γιατί δεν θέλω να τα παρω και ετοιμα. Καλά με λεει μαζόχα ο Παναγιώτης!

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε, αλλά μας αρέσει!

Λεω να παμε το απογευμα Τζαμπο για να δω αν βρω εκει κατι και μετά να παραγείλω από ιντερνετ ότι περισσευει.

Εδώ εχει παρα πολύ κρύο αλλά απο χιονι τπτ. Σιγά μην πεσουν ποτέ μεσα στις προβλεψεις τους!Χα, μαλιστα τώρα εβγαλε και ηλιο!!!!!!

Προς το παρόν σας αφήνω

Φιλάκια!!

Αχ κι εμένα μου αρέσουν τα τυριά! Πάω να δω και το βίντεο!

Περαστικά στο παιδί!

Καλημέρα !!!!

Τί κάνετε ??? Ωραίες συνταγές ανεβάσατε ! Ιδίως το αλμυρό τσιζκέηκ βρε Άννα μου, εγώ που είμαι "τυρού" ... πω πω μου τρέχουν τα σάλια !

Πένυ μου,

Άννα,

Περαστικά στον Νικόλα σου ! Εύχομαι σήμερα να είναι περδίκι το παιδί και να μην κολλήσει κανείς άλλος !

Φιλάκια πολλά !

Καλώς την κι ας άργησε!

Ωραια συνταγή και ευκολη φαίνεται!!!Για πες πόσα κομματια βγαίνουν μηπως την κανω στα γενεθλια. Επίσης ότι ευκολη συνταγή εχετε για μεζεδάκια γραψτε τη μπας και αντικαταστήσω καμια δική μου γιατί όλο τα ίδια κλασσικά κάνω.

Σαλατες:

πατατοσαλατα

ροκα παρμεζάνα λιαστη

Μεζεκλίκια:

κεφτεδάκια

κρεπες

μουσακα

κλαμπ σαντουιτς

σπανακοπιτες

σου γεμιστά με τονο

σου με κεφτεδάκια

μακαρόνια αλα κρεμ

Πολύ καλά είναι! Πολλά είναι, δεν είναι λίγα! Μου άνοιξες την όρεξη ξανά, ενώ μόλις έφαγα!

EkcAp3.png

Βρε καλώς την ....Που χαθηκες εσυ?????

Τα ζουζουνια σου τι κανουν???

Τα περισσότερα κατασκευών έτοιμα είναι. Τώρα μενει μαγείρεμα και τουρτα!!!

...........................

Σαλατες:

πατατοσαλατα

ροκα παρμεζάνα λιαστη

Μεζεκλίκια:

κεφτεδάκια

κρεπες

μουσακα

κλαμπ σαντουιτς

σπανακοπιτες

σου γεμιστά με τονο

σου με κεφτεδάκια

μακαρόνια αλα κρεμ

Ε και λίγο το λες μαγείρεμα και τούρτα ??? την δική σου τούρτα εννοώ αυτή την υπερ-παραγωγή που είμαι σίγουρη πως θα φτιάξεις (και πάλι) !Σκέψου ότι θα έχεις να κάνεις δουλειές πριν και μετά.. όχι μπράβο, και πάλι μπράβο !

Από το φαγητά που έγραψες για το πάρτυ, μάλλον "δεν πάει" κεφτεδάκια και σου με κεφτεδάκια - άλλαξε ένα από το 2 κατά προτίμηση τα σου που μπορείς να φτιάξεις πχ τυροκροκέτες που είναι εύκολες και να τις κάνεις εναλλάξ με τα κεφτεδάκια σαν καλαμάκια !

Επίσης, εάν οι κρέπες σου είναι με κιμά, απέφυγε και τον μουσακά... εκτός αν μου πεις πως είναι με τυριά/σπανάκι ή με κοτόπουλο και τυριά....

Εύκολο, άλλο εύκολο πχ ένα κοκκινιστό μπεκρή μεζή με πιλάφι σε φόρμα (αλλά πρέπει να το κάνεις επιτόπου) ή μια χοιρινή τηγανιά κάτι σε πιο που να σηκώνει κρασάκι εννοώ για τους πιο μεγάλους μια τάρτα αλμυρή με φέτα και ντοματίνια θα ήταν ωραία... τί άλλο ? ή μικρές μπορυσκέτες με ντομάτα, φέτα και κάπαρη σαν μεζές... πατατούλες φούρνου νόστιμες, θα σκεφτώ...

αυτα τα ειχα κανει περσι στα γενεθλια της Ελενης και αρεσαν πολυ. βασικη πρυποθεση ειναι να σου αρεσει ο καπνιστος σολωμος. το τσιζκεικ βγαζει περιπου 8-10 κομματια με το 26αρι τσερκι που το εκανα.

Συστατικά

• 90 γρ. λιωμένο βούτυρο

• 300 γρ. αλεύρι

• 150 γρ. φέτα (μη πάρετε και καμιά πολύ καυτερή, έτσι ;)

• 190 γρ. καπνιστό σολομό

• 200 ml γάλα (πλήρες)

• 2 αυγά

• 100 γρ. γιαούρτι

• 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη

• 100 ml κρέμα γάλακτος (φρέσκια-φρέσκια)

• 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (ή, στην εποχή του, 1 μέτριο πράσο)

• αλάτι

Φτιάχνει

12 πεντανόστιμα, αλμυρά, muffins

Οδηγίες

1. Κόβουμε τα κρεμμυντάκια σε λεπτές ροδέλες

2. την φέτα σε κύβους του 1x1x1 εκ (περίπου, μη τρελατούμε εντελώς)

3. και τον σολομό και αυτόν σε μικρά κομματάκια 1x1 εκ.

4. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι (εμείς στην Italia το κάνουμε και στα μικροκύματα, όμως ggr τυμώσει μαζί μου εάν το προτείνω) και στη συνέκεια αφήνουμε να κρυώσει λίγκο, πως λέτε εσείς, να κλυαρύνει,giusto ?

5. Σε ένα μεγκάλο ciotola, μπολ, ρίκνουμε αυγκά,

6. μετά το latte, το γκάλα,

7. και τέλος την κρέμα από γκάλα.

8. Προστέτουμε και γκιαούρτι (μμμμμ !!! το γκιαούρτι που έκετε εντώ Ελλάντα, mi fa impazzire, πώς λέτε, με τρελαίνει)

9. και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά με το σύρμα αυγκών.

10. Σε ένα άλλο ευρύκωρο μπολ setacciamo, κοσκινίζουμε ντεεε, το αλεύρι και ανακατεύουμε με μαγκιά. Όκι, όκι “με μαγκιά”, όκι μάγκικα, με την μαγκιά, το lievito τέλω να πω, εντάξει?

11. Προστέτουμε και ροντέλες κρεμμυντιού και ανακατεύουμε καλά να αλευρωτούν εντελώς.

12. Προστέτουμε και την φέτα (μμμμμ !!! και η φέτα σας, τρομερό τυράκι, perfetto !!!) και ανακατεύουμε να αλευρωτεί και αυτή καλά. (Εγκω τώρα πω μυστικό μου, γκιατί αλευρώνουμε κρεμμυντάκια και φέτα : Αυτό το κάνουμε per non far sprofondare, γκια να μη “βουλιάξουν”, τα υλικά στον πάτο των muffins όταν αυτά τα ψητούν … Κόλπο ε ? Furbi, πονηροί, gli Italiani …).

13. Τελευταίο προστέτουμε il salmone, τον σολομό, και ανακατεύουμε και πάλι.

14. Ήρτε η ώρα να ενώσουμε υλικά μας. Τα έχετε προσέξει ότι έκω κωρίσει σε ντύο ντιαφορετικές λεκανίτσες, σε ντύο μπολ, τα στερεά και τα ρευστά υλικά. Εάν τέλετε να ξέρετε γιατί, πηγαίνετε εντώ για να ντιαβάσετε εξήγκηση από ggr.

15. Ρίκνουμε τώρα το λιωμένο κλιαρό γκάλα στο μπολ με αλευρωμένα υλικά.

16. Ρίκνουμε και το μείγκμα αυγκών και γκαλακτομικών.

17. Κανονίζουμε το μείγκμα μας στο αλάτι και το πιπεράκι του

18. και ρίκνουμε από μία γκερή κουταλιά σε κάθε pirottino.

19. Ντεν ξέρετε τι είναι I pirottini καρντούλες μου ? Είναι εκείνες οι κάρτινες φορμίτσες (τώρα τελευταία έκουν βγκει και di silicone, από σιλικόνη, εύπλαστα, όπως εμφυτεύματα .....) που με τη σειρά τους μπαίνουν dentro, μέσα, σε μεταλλικές φόρμες, σαν επέντυση, για να μη κολλάει πάνω τους γκλυκάκι (και να μη κρειάζεται να τις βουτυρώνουμε ή να τις αλευρώνουμε, ούτε πλένουμε ντύο ώρες καταρίσουν).

20. Oppure, ντιαφορετικά, βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε κάθε μία από φόρμες μας και προστέτουμε εκεί μέσα μία κουταλάρα από μείγκμα. Εάν περισσέψει, ε, μοιράστε σε όλα ταpirotini ομοιόμορφα. Προσοκή μη ξεκειλίσετε τις φορμίτσες, το μείγκμα τα φουσκώσει στη συνέκεια (όκι όμως πάρα πολύ, μπορείτε να φτάσετε μέχρι και λίγκο κάτω από το κείλος της φόρμας).

21. Έκουμε προτερμάνει φούρνο σε 180 βατμούς

22. και ψένουμε τα muffins εκεί μέσα για 25 με 30 λεπτά.

23. Σιγκουρευόμαστε ότι η cottura, το ψήσιμο, έχει ολοκληρωθεί με τη βοήτεια μιάς οντοντο… οντοντογκλυ … άσε καλύτερα, ενός stuzzichinoπου πρέπει να βγκαίνει στεγκνό από μέσα τους. Το κρώμα τους πρέπει να είναι bello dorato, να έχουν κρυσίσει καλά εξωτερικά.

24. Buon appetito a tutti.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...