Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, να τα εκατοστήσεις Σάντυ μας !!! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη !!!

Να βγείτε τα δυο σας ... δεν θα πάθει τπτ το παιδί για λίγες ώρες !!!

Φιλάκια, και του χρόνου με υγεία !

Ευχαριστώ! Ναι καλέ, τι να πάθει? Λες και θα το αφήσουμε πρώτη φορά? Απλά ήθελα να τον πάρουμε, επειδή είναι γιορτή. Αλλά ας μην ήταν τόσο ζωηρούλης και θα τον παίρναμε, τώρα θα μας το βγάλει ξινό, ούτε να παραγγείλουμε δε θα προλάβουμε!:lol::lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάει μια εύσωμη κυρία σε μια κλινική αδυνατίσματος.

Το πρώτο βράδυ της δίνουν να φάει ένα καρύδι, μία μπουκιά ψωμί και μισό ποτήρι νερό.

- Θα θέλατε τίποτε άλλο; την ρωτά η νοσοκόμα.

- Ναι, ένα γραμματόσημο, γιατί πριν κοιμηθώ διαβάζω και λίγο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Μα που πηγατε όλες οεο? Και εγώ που περίμενα να διαβάζω και να μην τελειώνουν τα νεα σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά εσείς το διαλύσατε μου φαίνεται. Εγώ χτες γύρισα από Αθηνα ψόφια και σήμερα κοιτάω να μαζέψω τον ασυμαζευτο εδώ μεσα. Τρεις αντρες δυο μερες μονοι τους και μία βλάβη στο καλοριφέρ καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ευτυχώς πετυχα παλι ζεστό νερό χτες γιατί θα με έπιανε αμοκ!!

Με τη μπουμπου μου όλα μια χαρουλα!!Το πουλάκι μου εγινε 126 γρ και 10 πόντους!!!Και ο γιατρός μου, μου έιπε κορίτσι και εκεινος είναι μαλλον. Βεβαια ακομα δεν το δενουμε για να αρχίσουμε αγορες αλλά εγώ όλα ροζ τα βλεπω χαχαχα (ειναι που δεν το δενω...)

Κατά τ άλλα πήγα ψώνισα ανανεώθηκα καπως, όσο μπορεί να το πει κανεις όταν σε όλα πεταγαν απο τη μια και από την άλλη. Παρόλα αυτα εχω κατι λίγα ρουχαλακια να κυκλοφορήσω σε κοσμο πάλι.Αυτό που ευχαριστήθηκα όμως περισσότερο απ όλα είναι που ανεβηκα με το αυτοκίνητο. Η απόλυτη χλιδή!!Ειχα τόσα πολλά να κανω και να διανυσω τόσο μεγάλες αποστάσεις που με τα μεσα δεν γινόταν όχι σε δυο μερες αλλά ούτε σε μια βδομαδα να ξεμπρδεψω!! Από την άλλη πολλά τα εξοδα με το αυτοκινητο αλλά δεν μπορουμε να τα χουμε και όλα...

Σαντουλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!Παντα ευτυχισμενη και υγιής να είσαι!!!Τα cupcakes ΦΟΒΕΡΑ!!! Μπράβο!! Εγώ ψάχνω να βρώ ευκολα κεράσματα να φτιαξω για τον παιδικό. Ειδα της Κατερίνας τις φάτσες του μικυ στο fb και μου άρεσαν πολύ αλλά ακομα ψάχνομαι. Ελεγα για τρουφάκια που έιναι πολύ ευκολα και γρήγορα. Εσεις τι λετε?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ το πρωί έφτιαξα 2 καρτούλες, μιας και άργησε ο μικρός να ξυπνήσει!

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/01/channa-s-challenge-tag-and-fabric-or.html

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/01/aries-challenge-die-cuts-or-punches-on.html

EkcAp3.png

Πολύ ωραία περάσαμε στα γενέθλιά μου, φάγαμε σε ένα ωραίο μεζεδοπωλείο και μετά πήγαμε για ποτάκι!

Αρχικά έλεγα να κάνω τραπέζι στο σπίτι, αλλά βαρέθηκα τον μπελά, μαγείρεμα-καθάρισμα και προτιμήσαμε την έξοδο!

Σβήσαμε τα κεράκια μαζί με το Γιώργο, μετά ήθελε συνέχεια να τα σβήνουμε και να χτυπάμε παλαμάκια!

EkcAp3.png

Καλημερα!!! Μα που πηγατε όλες οεο? Και εγώ που περίμενα να διαβάζω και να μην τελειώνουν τα νεα σας τόσες μέρες που έχω να μπω αλλά εσείς το διαλύσατε μου φαίνεται. Εγώ χτες γύρισα από Αθηνα ψόφια και σήμερα κοιτάω να μαζέψω τον ασυμαζευτο εδώ μεσα. Τρεις αντρες δυο μερες μονοι τους και μία βλάβη στο καλοριφέρ καταλαβαίνετε τι γίνεται. Ευτυχώς πετυχα παλι ζεστό νερό χτες γιατί θα με έπιανε αμοκ!!

Με τη μπουμπου μου όλα μια χαρουλα!!Το πουλάκι μου εγινε 126 γρ και 10 πόντους!!!Και ο γιατρός μου, μου έιπε κορίτσι και εκεινος είναι μαλλον.

Τέλεια!!!!

Βεβαια ακομα δεν το δενουμε για να αρχίσουμε αγορες αλλά εγώ όλα ροζ τα βλεπω χαχαχα (ειναι που δεν το δενω...)

Μια χαρά σε βρίσκω!

Κατά τ άλλα πήγα ψώνισα ανανεώθηκα καπως, όσο μπορεί να το πει κανεις όταν σε όλα πεταγαν απο τη μια και από την άλλη.

Με γεια, καλοφόρετα!

Παρόλα αυτα εχω κατι λίγα ρουχαλακια να κυκλοφορήσω σε κοσμο πάλι.Αυτό που ευχαριστήθηκα όμως περισσότερο απ όλα είναι που ανεβηκα με το αυτοκίνητο. Η απόλυτη χλιδή!!Ειχα τόσα πολλά να κανω και να διανυσω τόσο μεγάλες αποστάσεις που με τα μεσα δεν γινόταν όχι σε δυο μερες αλλά ούτε σε μια βδομαδα να ξεμπρδεψω!! Από την άλλη πολλά τα εξοδα με το αυτοκινητο αλλά δεν μπορουμε να τα χουμε και όλα...

Σαντουλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!Παντα ευτυχισμενη και υγιής να είσαι!!!Τα cupcakes ΦΟΒΕΡΑ!!! Μπράβο!! Εγώ ψάχνω να βρώ ευκολα κεράσματα να φτιαξω για τον παιδικό. Ειδα της Κατερίνας τις φάτσες του μικυ στο fb και μου άρεσαν πολύ αλλά ακομα ψάχνομαι. Ελεγα για τρουφάκια που έιναι πολύ ευκολα και γρήγορα. Εσεις τι λετε?????

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Καλή λευτεριά!

Μια χαρά θα είναι τα τρουφάκια και γρήγορα! Ποιες φάτσες του Μίκυ λες?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Τι κανετε κουκλες???

Εγώ εδώ παιδευω τον κόσμο!! Ολο αλλαγές κανω σε αυτά που φτιαχνω για το παρτυ και έχω τη μανα μου μόνιμα συνδεδεμενη με τη ραπτομηχανη. Τερμα πρέπει να μαθω να γαζώνω!! Και να φανταστείτε οτι ο Παναγιώτης ξέρει και εγώ ούτε να βάλω την κλωστή δεν ξέρω!!

Για τούρτα σκεφτηκα να φτιαξω ένα κρεββατι και πάνω να είναι η κουκουβάγια με μισόκλειστα ματια και σκουφο. Εχει ράψει η μανα μου αντι για καπελάκια σκουφάκια υπνου χαχαχα. Εχουν πολύ πλάκα!!!!

Αλλαξα και την πρόσκληση γιατί μου φαινόταν πολύ απλή.

Κοινώς τίποτα δεν έχω αφήσει ίδιο!

Λεω σήμερα να ξεκινησω τα στολίδια σιγά σιγά

Σαντυ αυτά έιναι οι φατσες του μικυ http://www.theidearoom.net/2011/09/minnie-mouse-oreo-pops.html που έκανε η Κατερινα

αλλά νομίζω τα τρουφάκια είναι πιο ευκολα και βγάζεις πιο γρήγορα πολλά κομματια.

Καλα εσύ πάλι με τον λαιμό σου????Περαστικά βρε κουκλίτσα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα!! Τι κανετε κουκλες???

Εγώ εδώ παιδευω τον κόσμο!! Ολο αλλαγές κανω σε αυτά που φτιαχνω για το παρτυ και έχω τη μανα μου μόνιμα συνδεδεμενη με τη ραπτομηχανη. Τερμα πρέπει να μαθω να γαζώνω!! Και να φανταστείτε οτι ο Παναγιώτης ξέρει και εγώ ούτε να βάλω την κλωστή δεν ξέρω!!

Ούτε κι εγώ ξέρω, ενώ η μαμά μου έραβε επαγγελματικά, εγώ δεν έχω ιδέα! :tongue:

Για τούρτα σκεφτηκα να φτιαξω ένα κρεββατι και πάνω να είναι η κουκουβάγια με μισόκλειστα ματια και σκουφο.

Το φαντάζομαι τέλειο!

Εχει ράψει η μανα μου αντι για καπελάκια σκουφάκια υπνου χαχαχα.

Εχουν πολύ πλάκα!!!!

Περιμένουμε φωτό!

Αλλαξα και την πρόσκληση γιατί μου φαινόταν πολύ απλή.

Πόσο καλύτερη την έκανες βρε θηρίο?

Κοινώς τίποτα δεν έχω αφήσει ίδιο!

χαχαχχαχ!

Λεω σήμερα να ξεκινησω τα στολίδια σιγά σιγά

Σαντυ αυτά έιναι οι φατσες του μικυ http://www.theidearoom.net/2011/09/minnie-mouse-oreo-pops.html που έκανε η Κατερινα

αλλά νομίζω τα τρουφάκια είναι πιο ευκολα και βγάζεις πιο γρήγορα πολλά κομματια.

Πολύ ωραίες οι φατσούλες, αλλά όντως τα τρουφάκια είναι πιο εύκολα!

Καλα εσύ πάλι με τον λαιμό σου????Περαστικά βρε κουκλίτσα!!!

Ευχαριστώ! Ναι, πάλι κρύωσα, μη χάσω.. Σήμερα μπούκωσε κι η μύτη μου.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...