Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα τα χω βάλει με κάτι καμβαδάκια.Προσπαθώ να κάνω decoupage σε καμβά.Το πρώτο χαλια τσαλακώθηκεΤο δεύτερο επισης, να δουμε το τρίτο!!!

Πρέπει να είναι αρκετά λεπτό το χαρτί,αλλά όχι και τόσο,για να μην τσαλακώνεται.Τί σχέδια έκανες??

Πάντως,μια φίλη μου έκανε αυτή την τεχνική σε έναν αρκετά μεγάλο καμβά...ήταν ένα πολύ όμορφο παλιό σπίτι σε χρυσό χρώμα και στην αρχή νόμισα ότι ήταν κανονικός πίνακας που τον αγόρασε.

Το πρώτο που δοκίμασα ήταν μια κλασσικη σελιδα Α4 , μάπα...

Μετά χαρτόνι 200γρ μάπα

Τώρα πάλι χαρτόνι έβαλα αλλά αφού το κολλησα το πάτησα με κάτι να δω αυριο αν απφύγω τις φουσκάλες. Ξερεις τι γίνεται? Ο καμβάς είναι πολυ λεπτός (της πλάκας) και όταν το κολλάω και πάω να το στρώσω βουλιάζει και μου κάνει κυμματα.Η εικόνα που βάζω θέλω να πιασει όλο το καμβαδάκι και αυτό είναι 24*18.Μεγάλο δηλαδή.Ξερεις τι αναλογία κολλά- νερού πρέπει να βάλω για να κολλησω το χαρτί? Εγώ έβαλα σκετη κολλα. Μηπως έπρεπε να την αραιώσω πρώτα?

Ξερεις μου αρέσουν πολύ οι μπομπό καδράκια αλλά μικρά 10*10 και θέλω να δω αν μπορώ να τα κάνω.Και μετα να τα στολίσω με γκλιττερ φιογκους κλπ.

Να τα βάλεις σε ένα πουγκί με κουφέτα θα ναι πολύ καλό!!

Τώρα τελείωσα ένα βιβλίο ευχών για γάμο. Το πρώτο μου.

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Σας αρέσει?

Σαντυ θα την αλλάξω κάποια στιγμή τη φωτό στο fb να δείτε το μαλλι.Χτες που ήταν χτενισμένο ήταν φοβερό αλλά κοιμήθηκα και χάλασε. Όταν το ξαναφτιάξω θα βάλω φωτό!!

Καλά Χριστινα πως σου πήγαινε το makeover με το μαλλι το χάλκινο!!Φοβερό και το μαλλι αλλά και το χρώμα σου πήγαινε πολύ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!Είναι το πρώτο μου και το κανα με πολύ κέφι!!!Όπως τα μικρά που τους φέρνεις καινουριο παιχνίδι χαχαχα

Ετσι και εγώ!!

Βρε κορίτσια τι έχω πάθει!!Μου χει καρφωθει μια ΙΟΝ αμυγδάλου στο μυαλό και δεν μου βγαίνει με τίποτα!!! Το θέμα είναι ότι τον άντρα μου τον πέτυχα όταν είχε φύγει από τη Νεμέα και ο μπακάλης εδώ έχει κλείσει!Εν τω μεταξύ έφτιαξα μακαρόνια με κιμά σήμερα (τρελή μακαρονού εγώ) και όλο βόλτες στην κατσαρόλα κάνω.Ποτε θα μαζευτώ???Από αύριο τα ψητά μου πάλι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,τέλειο το βιβλίο ευχών!!!Τα σχέδια μέσα τα έχεις εκτυπώσει ή είναι σφραγίδες??Εγώ ακόμα παλεύω το πρώτο,σε στυλ scrapbook.Δεν έχω ούτε πολλά χαρτιά,ούτε καθόλου εργαλεία και θα μου πάρει καιρό.Δυστυχώς δεν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα,όπου μπορεί κανείς να δει και να αγοράσει,μόνο στο internet μπορείς να τα παραγγείλεις.Οπότε και οι κόπτες με απογοήτευσαν και από κοντά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο όμορφα,όσο φαίνονται.

Την κόλλα θα την αραιώνεις με λίγο νεράκι,σε αναλογία 2 προς 1.

Διαφημίσεις

Πένυ,τέλειο το βιβλίο ευχών!!!Τα σχέδια μέσα τα έχεις εκτυπώσει ή είναι σφραγίδες??Εγώ ακόμα παλεύω το πρώτο,σε στυλ scrapbook.Δεν έχω ούτε πολλά χαρτιά,ούτε καθόλου εργαλεία και θα μου πάρει καιρό.Δυστυχώς δεν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα,όπου μπορεί κανείς να δει και να αγοράσει,μόνο στο internet μπορείς να τα παραγγείλεις.Οπότε και οι κόπτες με απογοήτευσαν και από κοντά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο όμορφα,όσο φαίνονται.

Την κόλλα θα την αραιώνεις με λίγο νεράκι,σε αναλογία 2 προς 1.

Οι κόπτες και μενα με απογοητευσαν ειδικά της Martha stewart Που τους έχουν και για κορυφή και ένα σκασμό λεφτά.Βεβαια μυαλό δεν έβαλα και παρήγγειλα και άλλους 2 της fiskars και τους περιμένω από μερα σε μέρα.Πάλι ένα σκασμό λεφτά..Να δούμε...

Και στα χαρτιά το ίδιο ισχυει απλά εκεί είναι λιγότερη η χασούρα. Εσύ να πάρεις ένα πακέτο της K&Co company που έχει πολύ ωραία για γάμο.Ταιριάζουν όλα μεταξύ τους και χρωματικά και τα σχεδια τους. Ετσι μπορείς να τα συνδυασεις και το αποτέλεσμα θα βγει πολυ αρμονικό.

Εγώ ακομα δεν έχω δοκιμάσει κατι τετοιο αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή. Τα σχεδια που έχουν τα δικά μου είναι ολα τυπωμένα. Η αληθεια έιναι οτι τα εργαλεια σε αυτά κάνουν τη διαφορά αλλά έιναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!

Πολύ ακριβό χόμπυ διαλέξαμε φιλενάδα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...