Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

CIMG8829.jpg

Για πειτε μου πως σας φαίνεται η πρόσκληση¨? καπως ετσι λεω να είναι αλλά πολύχρωμες . Ευτυχώς είχα προλαβει να κοψω κατι ματια και μυτες με το pazzles. Μεχρι να τελειώσουν καλά θα ναι μετά να δω πως θα κοψω τους κυκλους

τελεια φιλεναδα! το Δουλα απ' το νυχτεριδουλα δεν σου αρεσε; χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

επιτελους μπηκα! απο το πρωι μου εβγαζε κατι ακαταλαβιστικα και δεν μπορουσα να συνδεθω. τι κανετε; καλα ειστε; εγω σημερα διοργανωνω βραδια dvd για τις κουμπαροκολλητες. θα φτιαξω πιτσα και ποπ κορν. φιλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμενα. Σημερα δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Στην κυριολεξία σερνομαι απο καναπε σε καναπε. Παρόλα αυτά σιδερωσα γιατί δεν μπορουσα να κανω και αλλιώς. Αυριο έχουμε το μηνμόσυνο της γιαγιάς και το βράδακι μαλλον θα βρεθούμε με τους κουμπάρους μας. Κοινώς και αυριο χώμα από την πολύ τη γύρα. Εχω αρχίσει και αγχώνομαι για την επισκεψη στο γιατρό αλλά προσπαθώ να το προσπεράσω.

Σαντυ εκοψα καποιες χτες και σταματησα. Λογικά αυτή τη βδομαδα θα μου έρθει η πλακέτα και θα μπορώ να τα κοψω στο pazzles. Δεν μου παει να εχω πληρώσει τοσα λεφτά και να καθομαι να κοβω στο χερι.Τελοσπαντων.

Πολύ μαυρίλα σήμερα δεν έιμαι για συζήτηση παω να χωθω παλι στον καναπε μου

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα και απο εμενα. Σημερα δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Στην κυριολεξία σερνομαι απο καναπε σε καναπε. Παρόλα αυτά σιδερωσα γιατί δεν μπορουσα να κανω και αλλιώς. Αυριο έχουμε το μηνμόσυνο της γιαγιάς και το βράδακι μαλλον θα βρεθούμε με τους κουμπάρους μας. Κοινώς και αυριο χώμα από την πολύ τη γύρα. Εχω αρχίσει και αγχώνομαι για την επισκεψη στο γιατρό αλλά προσπαθώ να το προσπεράσω.

Σαντυ εκοψα καποιες χτες και σταματησα. Λογικά αυτή τη βδομαδα θα μου έρθει η πλακέτα και θα μπορώ να τα κοψω στο pazzles. Δεν μου παει να εχω πληρώσει τοσα λεφτά και να καθομαι να κοβω στο χερι.Τελοσπαντων.

Πολύ μαυρίλα σήμερα δεν έιμαι για συζήτηση παω να χωθω παλι στον καναπε μου

Ελπίζω να έφτιαξε λιγάκι το κέφι σου...

επιτελους μπηκα! απο το πρωι μου εβγαζε κατι ακαταλαβιστικα και δεν μπορουσα να συνδεθω. τι κανετε; καλα ειστε; εγω σημερα διοργανωνω βραδια dvd για τις κουμπαροκολλητες. θα φτιαξω πιτσα και ποπ κορν. φιλια!

Καλά να περάσετε!

EkcAp3.png

Γεια σας τσούπρες!!!

Τί κάνετε?:D

Είπα κι εγώ να συνδεθώ χτες και ήταν αδύνατον.Κάτι έγινε μάλλον,όπως βλέπω ότι λέει και η Άννα.:?

Πάω να διαβάσω τα νέα σας.Σας φιλώ πολύ όλες!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!Τι κάνετε!Πένυ,μπήκα να σου πω πως στο kara's party ideas υπάρχουν πολλά θέματα με owl και μάλιστα έχει και owl pyjama party.Μπες να δεις!Μόλις τα ανακάλυψα και μπήκα να στο πω!Φιλιά!!!

Να ζησεις Σαντουλι και χρονια πολλα.... Να σε χαιρομαστε κοριτσακι μου!

Eυχαριστώ πολύ φιλενάδα!!!

Τι κάνετε? Εμείς καλά, πολύ ωραία πέρασε το Σαβ/κο, βόλτες και χαλάρωση. Σήμερα το απόγευμα θα σβήσω τα κεράκια και το βράδυ θα βγούμε για φαγητό με τον άντρα μου! Το παιδί δε θα το πάρουμε μαζί, αν και θα ήθελα. Αλλά δε θα μας αφήσει σε ησυχία!

EkcAp3.png

Eυχαριστώ πολύ φιλενάδα!!!

Τι κάνετε? Εμείς καλά, πολύ ωραία πέρασε το Σαβ/κο, βόλτες και χαλάρωση. Σήμερα το απόγευμα θα σβήσω τα κεράκια και το βράδυ θα βγούμε για φαγητό με τον άντρα μου! Το παιδί δε θα το πάρουμε μαζί, αν και θα ήθελα. Αλλά δε θα μας αφήσει σε ησυχία!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, να τα εκατοστήσεις Σάντυ μας !!! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη !!!

Να βγείτε τα δυο σας ... δεν θα πάθει τπτ το παιδί για λίγες ώρες !!!

Φιλάκια, και του χρόνου με υγεία !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...