Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλε το ebay να 'ναι καλα. εχω βρει καποια, αλλα ακομα ειμαι στο ψαξιμο. προσπαθω να κατεβασω κι αλλες ιδεες. η μικρουλα μας θα βαπτιστει Ιρις και φυσικα η πρωτη μας σκεψη ηταν το ουρανιο τοξο με συννεφακια, μονοκερους κτλ., αλλα κολλησαμε στη πολυχρωμια. μας φαινοταν λιγο μπλιαχ!

τι όμορφο όνομα!!!!! Ενταξει αν βρεις κουκλόσπιτα στο ebay σίγουρα θε έχει και μινιατούρες έπιπλα και μπορείτε να το κανετε και λίγο πιο vintage!Ουτως ή άλλως τα κουκλόσπιτα έιναι λιγο vintage.

Αν κινηθείτε νομιζω σε παστέλ χρώματα δεν θα είναι ασχημη η πολυχρωμια. Φυστικι, λιλά, ροζ, γαλαζιο και οι μονοκεροι τελειοι!! Μου φαίνεται λίγο δυσκολο θέμα παντως. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι αν φτιαχνατε συννεφάκια από τσόχα ή ουράνιο τόξο ομορφουλι θα ήταν!!

Εμενα παλι μου αρέσουν πολύ τα πιο επιγεια. Δασος ,μανιτάρια, φωλιές πουλιών, πουλια,μαγικά φιλτρα,ξωτικά,νεραιδες (αλλά οχι αυτές οι ροζ οι κλασσικες) που μπορείς να συνδυασεις με μπολικο moss.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της κουμπαρας μου αυτο της αρεσε περισσοτερο. κατι με νεραϊδες, ξωτικα και γενικως να φτιαξουμε μια παραμυθοχωρα.

Ωραίο αλλά να ξεφύγετε από την κλασσική ροζουλιά εκδοση. Αυτό και εμενα θα μου άρεσε. Να παρεις ένα ολοκληρο κουτί moss και να φτιαξεις εσωτερικά επίπεδα με μανιτάρια σε διαφορα μεγέθη, κουκουναρια,μινιατουρες ξωτικά. Φωλιές πουλιών (απο αυτές θα βρείτε πολλες το Πασχα) με αυγά αλλες κα άλλες σκετες. Κολλάει και η λινάτσα, τσουβαλάκια γιατί όχι. Φρουτάκια του δάσους φραουλες κλπ σε πιατέλες από κορμους δέντρων αλλες μεγαλύτερες αλλες μικρότερες. Μικρά μπουκαλάκια με μαγικά φιλτρα κρεμασμενες απο δνετρα.Μπορείτε να παιξετε με το λιλα, το λαχανι αλλά οχι το έντονο, το μπεζ και τη λινάτσα. Αποξηραμενα φρουτα, κολοκύθες μικρες ,στάχυα, λεβάντες αποξηραμενες, νούφαρα.Ταμπελίτσες ξύλινες με στιχάκια για νεράιδες. Κατι που ακομα έχω σκεφτεί γι αυτό το θέμα είναι ένα παραμύθι που θα ξεκινάει στην εκκλησία και τη συνέχεια του θα τη βλέπουν οι καλεσμενοι στο κεντρο. Να κοπει ένα μεγάλο κομματι από χαρτόνι ακαμπτο σε στυλ παπυρου και να κανετε παλαιωση (θα σου πει ο καλλιτεχνης ξαδερφος σου πως) και με καλλιγραφικά γραμματάκια να γράψεις το κειμενο.

Δες εδώ δυο παραμύθια που έχω εγώ να παρεις ιδεες

http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

http://mycraftcenter.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html

Κολλάνε και σε προσκληση και σε αυτό που σου είπα με καποιες τροποποιησεις

Ja5zp3.png

D42op3.png

ρε Πενυ, τι εισαι εσυ κοριτσι μου; μια κουβεντα λεω, 100 φανταστικα πραγματα κατεβαζεις! αδικεισαι εσυ κοπελα μου. πρεπει οπωσδηποτε να το προχωρησεις πιο επαγγελματικα το πραγμα. ειχα κι αλλη ιδεα. σκεφτομουν σκουρο μπλε με ροζ και χρυσες κορωνες. βασικα μου αρεσει πολυ ο χρωματικος συνδυασμος και τον βρισκω και πολυ πρωτοτυπο. η κορωνα, βεβαια, ειναι χιλιοφορεμενη, αλλα μου αρεσει πολυ. εναλλακτικα εχω σκεφτει τη γοργονα, γιατι η μπουμπου θα βαφτιστει καλοκαιρι και ειναι και κατα το ημισυ Πειραιωτισσα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ρε Πενυ, τι εισαι εσυ κοριτσι μου; μια κουβεντα λεω, 100 φανταστικα πραγματα κατεβαζεις! αδικεισαι εσυ κοπελα μου. πρεπει οπωσδηποτε να το προχωρησεις πιο επαγγελματικα το πραγμα. ειχα κι αλλη ιδεα. σκεφτομουν σκουρο μπλε με ροζ και χρυσες κορωνες. βασικα μου αρεσει πολυ ο χρωματικος συνδυασμος και τον βρισκω και πολυ πρωτοτυπο. η κορωνα, βεβαια, ειναι χιλιοφορεμενη, αλλα μου αρεσει πολυ. εναλλακτικα εχω σκεφτει τη γοργονα, γιατι η μπουμπου θα βαφτιστει καλοκαιρι και ειναι και κατα το ημισυ Πειραιωτισσα.

Η κορώνα όντως χιλιοφορεμενη και τα χρώματα με παραπεμπουν περισσότερο σε αγορι. Καλή και η γοργόνα αλλά την έχω "καπως" στο μυαλο μου. Καταρχήν παιδική όχι οι άσχημες γοργόνες και αυτές που έχουν γυαλιστερή τυρκουαζ ουρά.Που εχω δει μια και μου έχει κατσει έτσι δεν ξερω... Καπου είχα πετύχει μια γοργόνα γλυκα σε σφραγίδα . Κατσε να τη βρώ http://www.google.gr/imgres?q=mermaid+stamps+rubber&um=1&hl=el&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:el:official&biw=1680&bih=799&tbm=isch&tbnid=C-irgyvExXBP3M:&imgrefurl=http://ahlacarte.net/store/index.php%3Fmain_page%3Dproduct_info%26cPath%3D12_17%26products_id%3D159&docid=Da98fRwgxtOqIM&imgurl=http://ahlacarte.net/store/images/cac3df708f12b5560f3d5ff36ad74ec4_image_471x550.jpg&w=471&h=550&ei=00AMT7qjH4OU8gP___jiBQ&zoom=1

Τη βρήκα!

Θα μου άρεσε πολύ πρόσκληση με δίχτυ ψαρά τυλιγμενη και ένα κοχύλι ανοιχτό (δεν ξερω πως αλλιώς να στο πω) που να γράψεις το όνομα σε χαρτάκι σαν μικρό παπυράκι τυλιγμένο στις ακρες. Αν με καταλαβαινεις τι έννοώ. Βεβαια θα μπορούσε να είναι και πλεξιγκλας κουτί με άμμο μεσα χρυσόσκονες ή πουλιες ιριδίζουζες και ένα κομματι δίχτυ και απ έξω να είναι κολλημενο το όνομα με το παπυράκι πυο σου είπα. Η κολυμπύθρα θα μου άρεσε παλι με δίχτι και γαλαζια με ροζ γάζα, με αστερίες πάνω , στις άκρες να σέρνεται η γάζα και το δίχτυ και να είναι ωραία γυαλιστερά ψαράκια κολλημενα πανω. Γενικά τη γοργόνα την έχω συνδυασει με ροζ, γαλαζιο παλ και ασημι. Για ντεκορ θα μου άρεσαν μεγάλα κοχύλια αυτά τα γυαλιστερά, πολλά κοραλλια, αμμος, κολλαει και εδώ η λινάτσα,ενα καστρο από άμμο (πως θα το φτιαξεις μη με ρωτάς χαχα) , άμμο μπουκαλια μηνύματα , ταμπελίτσες ξύλινες σανιδάκια με το όνομα της μικρής , περλες .

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Tι κάνετε? Εγώ πλέον είμαι καλά!! Επιτέλους!

Χθες βράδυ ξεστολίσαμε, ήρθε ο άντρας μου αργά από τη δουλειά (ως συνήθως) και μας πήρε η νύχτα μέχρι να τα μαζέψουμε όλα. Παρόλο που είχα μαζέψει πολλά ήδη. Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξαναστολίσουμε! Το καλό όταν ξεστολίζεις, είναι ότι φαίνεται μεγαλύτερο το σπίτι!

Πολύ κρύο και χθες και σήμερα! Είχα και εξωτερικές δουλειές, αλλά δεν είναι για έξω, είναι για χουχούλιασμα στο σπίτι!

EkcAp3.png

Καλησπέρα.Εμενα θα μου πειτε για ΚΡΥΟ????Ψοφησα σήμερα!!! Ειχα κατι δουλειες στην Κορινθο και είχε ένα κρυο....Απαπαπαπαπα Εν τω μεταξύ σε παντελονια δεν μπαινω πλεον και ήμουν με τη φόρμα. Καλυτερα απο φουστάνι βεβαια αλλά το κρύο με πιρουνιαζε. Ειχα και μια διαθεση για ψώνια παει και αυτή. Χωθηκα σε μια καφετέρια μεχρι να μου ετοιμασουν το αυτοκίνητο απο το service και δεν κουνιομουν. Τα μαγαζιά τη μύτη ψηλά. Το Σαββατο μπαινουν εκπτώσεις επίσημη και εκεινοι δεν ρίχνουν τσικ τις τιμές τους. Αρε Factory θα σου ρθω!!!!

καλημερα! καλε τι ψοφοκρυο ειναι αυτο; χιονονερο ριχνει. Πενυ ζηλευω το χιονι σας!

Δεν έριξε βρε Αννα μονο παγωμένο έφερε καποια στιγμή και αυτό ήταν. Αυριο αν ξαστερώσει θα μας ξεράνει στον παγο.

Tι κάνετε? Εγώ πλέον είμαι καλά!! Επιτέλους!

Χθες βράδυ ξεστολίσαμε, ήρθε ο άντρας μου αργά από τη δουλειά (ως συνήθως) και μας πήρε η νύχτα μέχρι να τα μαζέψουμε όλα. Παρόλο που είχα μαζέψει πολλά ήδη. Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά, να ξαναστολίσουμε! Το καλό όταν ξεστολίζεις, είναι ότι φαίνεται μεγαλύτερο το σπίτι!

Πολύ κρύο και χθες και σήμερα! Είχα και εξωτερικές δουλειές, αλλά δεν είναι για έξω, είναι για χουχούλιασμα στο σπίτι!

Μπράβο Σαντυ!!!Και του χρόνου το στολισμα-ξεστόλισμα. Παντως πολύ βαρετό το ξεστολισμα και το σπίτι φαίνεται άδειο.

Την Παρασκευή θα ερθουν οι κουμπαροι μας και λεω να φτιαξω μουσακα.Θα ξεκινήσω απο σήμερα με τα τηγανίσματα γιατί έχει βαβουρα. Θα ρθει όμως η μερα που θα τον τσακίσω!!! Και έχουμε και καιρό να φάμε. Σημερα είχα φτιαξει φασολάδα και από την πεινα μου και το κρύο την έφαγα το μεσημερι και τώρα δεν μπορώ να χωνέψω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!

Μπράβο Σαντυ!!!Και του χρόνου το στολισμα-ξεστόλισμα. Παντως πολύ βαρετό το ξεστολισμα και το σπίτι φαίνεται άδειο.

Όντως είναι πολύ βαρετό! Και πρέπει να βάλεις και σκούπα μετά!

Την Παρασκευή θα ερθουν οι κουμπαροι μας και λεω να φτιαξω μουσακα.Θα ξεκινήσω απο σήμερα με τα τηγανίσματα γιατί έχει βαβουρα.

Εγώ δεν τις τηγανίζω, τις ψήνω, έτσι τον κάνει πάντα και η μαμά μου, είναι πιο ελαφρύς και δεν υστερεί καθόλου σε νοστιμιά! Και γλιτώνω και τον μπελά του τηγανιού! Γενικά με το τηγάνι δεν έχω πολύ καλή σχέση! Αν και γενικά δε φτιάχω συχνά μουσακά, τον τρώμε στη μαμά μου συνήθως.

Θα ρθει όμως η μερα που θα τον τσακίσω!!! Και έχουμε και καιρό να φάμε. Σημερα είχα φτιαξει φασολάδα και από την πεινα μου και το κρύο την έφαγα το μεσημερι και τώρα δεν μπορώ να χωνέψω.

χαχαχαχαχ!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!

Τι κανετε κοριτσάκια???

Εχουμε ένα παγο εδώ αλλο πράγμα!!!! Καλύτερα να χιονιζε πιο γλυκό καιρό θα είχε.

Αυτές τις μερες είμαι χαλια. Μονιμα με τάση για εμετό από το πρωί μεχρι το βράδυ και χωρίς να έχω διαθεση για τιποτα. Σερνομαι από καναπέ σε καναπέ. Να φανταστείτε ότι χτες έπεσα για ύπνο απο τις 8 για να μην μου ερχεται εμετός και ξύπνησα σήμερα πάλι με τάση για εμετό από την πεινα αυτή τη φορά!

Χτες πηγαμε στην παιδίατρο τον Κωσταντή γιατί είχε πρησμενες αμυγδαλες και ειχε βγάλει ένα εξογκωμα στον λαιμό του. Τελικά δεν ήταν τπτ απλά απο το πρήξιμο των αμυγδαλών τον χτύπησε και στους αδένες του. Αντιβίωση για 10 μερες και αν δεν έιναι ακομα καλα θα τον ξαναπάμε. Μας είπε να κανουμε και μια εξέταση αιματος για τσεκαπ περισσότερο, αλλα και για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο λοιμώδης μονοπυρήνωσης που κατά πασα πιθανότητα δεν έιναι αλλά να το ξέρω εγώ να προσέχω λόγω της καταστασής μου. Σημερα τον κράτησα σπίτι τον Κωσταντούλη μου και χουζουρεύουμε!!

Σαντυ εγώ μαι φορά είχα δοκιμάσει να ψήσω τις μελιτζάνες στη actifry αλλά δεν τους άρεσε και γενικά αποφεύγω τα πειράματα σε τραπέζια. Θα το δοκιμάσω όμως οταν αποφασίσω να το φτιαξω για καθημερινό φαγητό γιατί και εγώ δεν τα παώ καλα με το τηγανι. Πόση ώρα τις ψήνεις? Στον αερα ? Τις ραντιζεις με λάδι? Δωσε μου οδηγίες να το δοκιμάσω. Τελικά οι κουμπαροι μας που θα ερχόντουσαν σήμερα δεν θα έρθουν γιατί αρρώστησε ο κουμπαρος. Οποτε τον κιμά που πρόλαβα και τον έφτιαξα από χτες θα τον καταψύξω και θα τον κρατήσω για την άλλη βδομαδα.

Αυτά εν ολίγοις. Σημερα λεω να ξεκινήσω με τις κουκουβάγιες σιγά σιγά...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...