Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

βρε τρελλαμενη χαζομαμα, κρατα και μια πισινη. μη σου βγει να κατουραει καθιστο στο β επιπεδου και πανε στραφι τα ονειρα που κανεις. ειναι πολυ νωρις ακομα. εμενα την Ελενη στην αυχενικη μου τη λεγανε 80% αγορι. μη με παρεξηγεις που στα λεω, αλλα κι εγω ετσι εκανα. παρακαλουσα να παω για το β επιπεδου και να μου πουν τσα! ειναι κοριτσι! οταν το ακουσα δεν το πιστευα! μεχρι κι ο γιατρος μου,ο φωστηρας, 2 εβδομαδες πριν ειχε διακρινει και το οσχεο, τρομαρα του!

Μην κατουραει όρθιο εννοείς , γιατί για καθιστο μου το έχουν πει χαχαχα

Εννοείται οτι κρατάω πισινή γι αυτό άλλωστε και σκεφτομαι τόσο βάφτιση κοριτσίστικη όσο και αγορίστικη!! το θεμα δεν είναι το φυλο που φοβάμαι αλλά το αν πρέπει να σκεφτομαι το μωρό. Ουτως ή άλλως το να κατουραει όρθιο το έχουμε εμπεδώσει.

Βγαινουμε από το Ιατρόπολις που καναμε την αυχενική και λεω του Παναγιώτη : Ενα θα σου πω αν είναι κοριτσι η βάφτιση θα εχει θέμα τη μαγειρική και ο Παναγιωτης μου λεει : Ενα θα σου πω μεχρι την β επιπέδου μην αγοράσεις τίποτα χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας βλεπω που συζητατε για τα μωρα και τι θυμηθηκα.Οταν ειχαμε παει με τον αντρα μου στο γιατρο για πρωτη φορα να ακουσουμε το μωρο στη δευτερη εγκυμοσυνη ειχα πολυ αγχος...βγαινοντας εξω και περπατωντας στην Ηρωων Πολυτεχνειου στον Πειραια,συζητουσαμε για τη ληψη τροφοβλαστης που μου ειπε ο γιατρος να κανω σε λιγες μερες.Εγω ειχα αγχωθει πολυ και φοβομουν.Ο Κωστας,ο αντρας μου ενω συζητουσαμε και ημουν ετοιμη να κλαψω μου λεει.Μην το συζηταμε αλλο θα την κανουμε και ολα θα πανε καλα...πριν προλαβει να τελειωσει το καλα και ενω ακομα περπαταμε,πεφτει στο κεφαλι μου μια γαλαζια πιπιλα απ το πουθενα!!!!!!!!!!!Μεχρι να συνειδητοποιησουμε τι εγινε,κοιταζομασταν σα χαζοι!!!!!!!!!Παιδια τετοιο ολοφανερο σημαδι!!!!!Μας επιασαν τα κλαματα και ειπαμε οτι θα ειναι γερο και θα ειναι αγορι!!!Σε λιγες μερες καναμε την εξεταση και την επομενη μας τηλεφωνησαν και μας ειπαν οτι ειχαμε ενα υγιεστατο αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!

Πενυ εχεις δικιο για το ορθιο. γραψε λαθος. για πες τι σκεφτεσαι για τη μαγειρικη βαφτιση. αυτες τις μερες ξεκιναμε ετοιμασιες με τη κουμπαρα μου για τη βαφτιση της μικρης της και σκεφτομουν ακρινως το ιδιο. μου αρεσουν πολυ τα παλια μεταλλικα κουζινικα με καρο κοκκινο-ασπρο στα υφασματα και στις κορδελες.

καλα Κατερινα μ' εστειλες με την ιστορια σου! ουρανοκατεβατος ο γιος δηλαδη. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Πενυ εχεις δικιο για το ορθιο. γραψε λαθος. για πες τι σκεφτεσαι για τη μαγειρικη βαφτιση. αυτες τις μερες ξεκιναμε ετοιμασιες με τη κουμπαρα μου για τη βαφτιση της μικρης της και σκεφτομουν ακρινως το ιδιο. μου αρεσουν πολυ τα παλια μεταλλικα κουζινικα με καρο κοκκινο-ασπρο στα υφασματα και στις κορδελες.

καλα Κατερινα μ' εστειλες με την ιστορια σου! ουρανοκατεβατος ο γιος δηλαδη. χαχα!

Καλα όντως ουρανοκατέβατο!!!χαχαχα

Αμα αρχίσω με αυτό το θέμα δεν σταματάω....

Εγώ λεω αν και όταν να το κανω καφέ ροζ. Γενικά μου αρέσει πολύ να μπλεκω πουα ,ριγέ καρώ και τα ρελια εκεινα τα ζικ-ζακ. Στη δική σου εκδοση σε κοκκινο λευκο. Απλα σε ροζ καφέ μπορείς να κολλησεις και τα γλυκα ενω στο κοκκινο ψιλοδεσμευεσαι. Παντως έχει το Τζαμπο κατι σετ κουζινικά που έχουν γάντια κουζίνας, αυγοδάρτη, κουτάλες μινι, κατσαρόλα σε μεγαλύτερο μέγεθος και είναι πολύ ωραία. Ειναι κοκκινο καρώ αν θυμαμαι καλα. Μπορείς να τα χρησιμοποιησετε για ντεκορ. Κουταλες ξύλινες να κρέμονται απο τα δέντρα μαζί με κορδέλες διαφορες. Τσουβαλάκια από λινάτσα γεμισμενα με μακαρόνια και μισοαδειασμενα στο τραπέζι σκουφους σεφ, μια ψέυτικη τουρτα τριώροφη.Για προσκλήσεις εχω δύο ιδέες για τη δική μας βάφτιση. Ή καδράκι σαν της Κατερίνας που έιχα φτιαξει στους πειρατές αλλά επειδή φοβάμαι ότι δεν θα χωρέσει το κειμενο,σκεφτηκα πλεξιγκλας κουτί με την προσκληση μεσα κολλημενα τρισδιαστατα σκευη μαγειρικής και χύμα να ρίξω κόκκους καφέ (ακοπο) .Το μονο που φοβάμαι είναι μηπως οι κοκκοι μου βάψουν το χαρτί της πρόσκλησης. Απέξω ένα φιογκο φαρδυ πουα καφέ ροζ να κρέμεται ένα κομματι τουρτας σαν αυτά που ειχα βάλει στις σαγιονάρες και χαντρουλες ροζ.Το όνομα του καλεσμενου θα κρέμεται από σκουφο σεφ

Για μαρτυρικά λέω να κανω με ντιζα κανονικό βρααχιολι με χαντρες και κομματι τουρτας φιογκακια κλπ και θα είναι περασμενα σε τσοχινο μαξιλαράκι φτιαγμενο σαν πλάστη.Για τους άντρες αντίστοιχο για το πέτο με χάντρες μονο.

Για τα τραπεζια σκεφτηκα να βάλω το μενου σε καρτα με τρισδιαστατα σκευη και φουντες κλπ κλπ μια κουπα με ένα καπκεικ πανω και ένα βάζο με τις αναλογίες για κεικς και τη συνταγή απέξω κρεμασμενη.

Στανταρ ενα συντριβάνι σοκολάτας με διαφορα και αν καταφέρει ο Παναγιώτης να μου φτιαξει ένα σταντ σαν τα καροτσάκια που έιχαν οι παγωτατζήδες με τέντα απο πανω που θα βάλω σε βαρελακι διαφανο με βρυσουλα λικέρ φράουλας ή υποβρύχια βανιλια και ποτηράκια να πινει ο κοσμος.

Για μπομπο λέω να φτιαξω καδράκια με ντεκουπάζ 10*10 με διαφορα γλυκακια και για τα πιτσιρίκια ....δεν ξερω γιατί ο Παναγιώτης λεει καλύτερα κατι σε παιχνιδι.

Βαρέθηκες ή να συνεχίσω??????χαχαχα

Κοινώς και απο αυριο να ξεκινήσω δεν προλαβαίνω να τα χω έτοιμα στη βάφτιση!! Προκειται να μου φτάσει όσο να φώναζα καποιον να τα αναλάβει όλα ,ΑΛΛΑ θα βγάλω πολλά απωθημενα γιατι στου γιου μου τη βάφτιση ήμουν κουτάβι και δεν έκανα ούτε το 1/3!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλα δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο σενα. χαχα! εγω δεν το εχω μελετησει καθολου, γιατι δεν εχουμε καταληξει σιγουρα ως προς το θεμα. το μονο που σκεφτηκα ειναι να τυλιξω το προσκλητηριο σε μικρο πλαστη.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Πένυ φοβερές ιδέες!!!

Τι κάνετε? Εγώ πολύ καλύτερα επιτέλους, ξεπρήστηκε και το μάτι μου και σταμάτησε ο κόσμος να νομίζει ότι έφαγα μπουνιά!:tongue: Δέκατα λίγα έχω και λίγο βήχα, αλλά καλύτερα από πριν.

Βρε κορίτσια τι έχω πάθει και δεν ξέρω τι να κάνω! Αλλάζω προχθές σεντόνια κι εκεί που ξαπλώνω και περιμένω να μοσχομυρίζουν μαλακτικό ή έστω καθαριότητα, τι μύριζαν? Κάπνα από καμένα ξύλα! Προφανώς έχουν πολλά τζάκια και ξυλόσομπες στη γειτονιά και πήραν μυρωδιά, όταν στέγνωναν! Το ίδιο και τα υπόλοιπα ρούχα φυσικά. Αυτό πρώτη φορά συνέβη, τόσον καιρό δεν είχαν ξαναμυρίσει. Κακός μπελάς με βρήκε. Κι όχι τίποτα άλλο, μου χειροτερεύει και το βήχα! Δεν ξέρω τι να κάνω, το μόνο που κάνω είναι να τα στεγνώνω μέσα στο σπίτι σε απλώστρα, αλλά αργούν αρκετά, ειδικά τα σεντόνια, γιατί είναι διπλωμένα. Ό,τι δε χωράει, πάει στο καλοριφέρ.

EkcAp3.png

Σαντυ μου σιδερενια! αυτο με τα ρουχα πολυ σπαστικο! εχω θεμα με τη μυρωδια των ρουχων. πριν καταληξω στο πιο μαλακτικο θα παιρνω, τα δοκιμασα σχεδον ολα!

Ευχαριστώ!

Ποιο μαλακτικό παίρνεις? Εγώ το λενόρ, αλλά τελευταία νομίζω δε μυρίζει όπως παλιά, το χάλασαν κι αυτό.

Αλλά τώρα με την κάπνα όποιο και να βάλω, δε θα μυρίζει. Και δε θα με πείραζε να μη μυρίζει το μαλακτικό, αλλά να μύριζα απλά καθαρό ύφασμα, καθαρά ρούχα κι όχι ρούχα, βγαλμένα από τη φωτιά..:rolleyes:

EkcAp3.png

Ευχαριστώ!

Ποιο μαλακτικό παίρνεις? Εγώ το λενόρ, αλλά τελευταία νομίζω δε μυρίζει όπως παλιά, το χάλασαν κι αυτό.

Αλλά τώρα με την κάπνα όποιο και να βάλω, δε θα μυρίζει. Και δε θα με πείραζε να μη μυρίζει το μαλακτικό, αλλά να μύριζα απλά καθαρό ύφασμα, καθαρά ρούχα κι όχι ρούχα, βγαλμένα από τη φωτιά..:rolleyes:

Περαστικά Σαντυ !! Σου δωσε και κατάλαβες!!! Τοσες μερες...Πηγες στο γιατρό τελικά?

Εγώ απλώνω χειμώνα καλοκαίρι μεσα. Το καλοκαιρι γιατι κοκκαλώνουν τα ρουχα και το χειμώνα γιατί μια βρέχει, μια ριχνει παγο. Τωρα που το σκεφτομαι αυτό καλλιστα θα μπορουσε να συμβεί και εδώ γιατί όλος ο κοσμος με τζακια και σόμπες είναι. Βεβαια είμαστε ανοιχτά εδώ οχι όπως στην Αθηνα.Το μονο κακο είναι οτι θέλεις ένα δωματιο για να απλώνεις μεσα και δύο απλώστρες γιατί αργουν να στεγνωσουν. Εγώ τώρα την τελευταία φορά πήρα το cajoline που μυρίζει 6 εβδομαδες αλλά ακομα δεν το έχω χρησιμοποιησει. Βεβαια και το dixan που χρησιμοποιω μυριζει πολύ ωραία (λενε ,γιατί εμενα το τελευταιο μου μύριζε λιτρίβι ενώ η μανα μου με ρώταγε ποιο είναι να το παρει)

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Σας διαβάζω αλλά τί ιδέα να κατεβάσω το "τούβλο" ??? χα χα μου αρέσει πάντως το ροζ/καφέ πολύ, γενικώς μου αρέσει ότι δεν είναι ΡΟΖ.... ή φούξια.... - χωρίς παρεξήγηση - και αυτό με την μαγειρική είναι όντως πολύ παχινιδιάρικο σαν θέμα και πιασάρικο στο μάτι !

καλημερα! Μεταξου ακους τωρα; ειχα κι αλλη ιδεα για τη βαφτιση. σκεφτηκα και θεμα το κουκλοσπιτο και για μπομπο επιπλακια. πως σας φαινεται;

Καλημερα!!

καλημερα! Μεταξου ακους τωρα; ειχα κι αλλη ιδεα για τη βαφτιση. σκεφτηκα και θεμα το κουκλοσπιτο και για μπομπο επιπλακια. πως σας φαινεται;

Πολύ ωραίο θέμα αλλά νομίζω πολύ ακριβο!! Καταρχήν πρέπει να βρεις κουκλοσπιτο για ντεκορ που νομίζω έιναι πανακριβα. Και μετά μπομπο επιπλάκια που θα βρεις οεο? Δεν έχει παρει το ματι μου πουθενα

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!

Σας διαβάζω αλλά τί ιδέα να κατεβάσω το "τούβλο" ??? χα χα μου αρέσει πάντως το ροζ/καφέ πολύ, γενικώς μου αρέσει ότι δεν είναι ΡΟΖ.... ή φούξια.... - χωρίς παρεξήγηση - και αυτό με την μαγειρική είναι όντως πολύ παχινιδιάρικο σαν θέμα και πιασάρικο στο μάτι !

Η μαγειρική είναι όντως πολύ ευκολο θέμα και μπορείς να το κρατήσεις σε χαμηλό κοστος. Κουζινικά βρισκεις παντου!! Σε μινιατουρες, ακομα όμως και αν δεν πετύχεις μπορεις να παρεις κανονικα. Και απο την άλλη μπορείς να οργανώσεις και δραστηριοτητες για τα παιδάκια. Εμεις εδώ έχουμε δυο κοπέλες που εχουν τελειώσει παιδαγωγική και απασχολουν παιδάκια σε παρτυ. Θα τους φτιαξω καπκεικς και γλασσο σε διαφορα χρώματα μαζί με σμαρτις, τρουφες κλπ και θα τους έχω ενα τραπεζι που θα μπορουν να παιξουν. Θα φτιαξω και απο μια ποδια και ενα σκουφο σε καθε παιδάκι για να μην με κυνηγάνε οι μαμαδες. Οσον αφορά το ροζ και εμενα δεν μου αρέσει οταν είναι σε μεγάλη ποσοτητα. Ουτε στα κοριτσίστικα ρουχα μου αρέσει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι...

αυτό που σου είπε και η Πένυ: ωραίο αλλά πώς βρε παιδί μου ???? ακριβό !

Μπομπό επιπλάκια ????? :rolleyes: είσαι θεόμουρλη -- τέεεεεεεεεεεελος !

καλε το ebay να 'ναι καλα. εχω βρει καποια, αλλα ακομα ειμαι στο ψαξιμο. προσπαθω να κατεβασω κι αλλες ιδεες. η μικρουλα μας θα βαπτιστει Ιρις και φυσικα η πρωτη μας σκεψη ηταν το ουρανιο τοξο με συννεφακια, μονοκερους κτλ., αλλα κολλησαμε στη πολυχρωμια. μας φαινοταν λιγο μπλιαχ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...