Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σάντυ μου,

Κουράγιο ! Έβγαλες κι έρπη κακόμοιρό μου... βρε πω πω !

Κι εγώ ακόμη κουφή είμαι μη νομίζεις... πήγα χθες στον γιατρό, μου έδωσε κάτι σταγόνες και θα ξαναπάω από εβδομάδα να μου το καθαρίσει...

Κι εμείς λέγαμε μήπως την κάναμε για κάπου εδώ κοντά, αλλά άκουσα ότι χαλάει ο καιρός και ψιλο-χαλάστηκα ...

Εσύ κουφάθηκες, εγώ στραβώθηκα! αχχαχαχαχ! Κάνουμε ωραίο ντουέτο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ή μαλλον καλησπερα κι απο μενα. Κατερινακι να χαιρεσαι τη κορακλα σου. να τη καμαρωσεις καλο ανθρωπο και να μη σου τη πληγωσει ποτε κανενας. Μεταξου τις ελαβα τις φωτο, ειναι πολυ ωραιες! Αν θες να βγαλεις εξτρα χαρτζιλικι, παρε τη Σαντυ και πηγαινετε στον ηλεκτρικο να πειτε τα καλαντα. εναλλακτικα μπορειτε να δημιουργησετε μια συμμορια ληστων που κλεβει τραπεζες. μετα το ψηλο και τον κοντο, θα ειστε η κουφη και η στραβη. χαχα! ομορφογυναικες μου! δεν πειραζει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα ή μαλλον καλησπερα κι απο μενα. Κατερινακι να χαιρεσαι τη κορακλα σου. να τη καμαρωσεις καλο ανθρωπο και να μη σου τη πληγωσει ποτε κανενας. Μεταξου τις ελαβα τις φωτο, ειναι πολυ ωραιες! Αν θες να βγαλεις εξτρα χαρτζιλικι, παρε τη Σαντυ και πηγαινετε στον ηλεκτρικο να πειτε τα καλαντα. εναλλακτικα μπορειτε να δημιουργησετε μια συμμορια ληστων που κλεβει τραπεζες. μετα το ψηλο και τον κοντο, θα ειστε η κουφη και η στραβη. χαχα! ομορφογυναικες μου! δεν πειραζει!

Άσε και δεν τα ξέρω καλά τα κάλαντα των Φώτων! Καλύτερα στις τράπεζες, είμαστε τώρα για ψιλοπράγματα???

EkcAp3.png

Σαντυ,Αννα και Μεταξια ευχαριστω για τις ευχες!!!Ναι Σαντυ.Το Αντια βγαινει απ το Αντωνια.Εγω της το εβγαλα δηλαδη!!!!Ηταν δικη μου εμπνευση.Ρε Αννα η κουφη και η στραβη??????Ψοφησα στα γελια!!!!

χαχαχαχα

Καλα εχει δίκιο η Αννα κατι πρεπει να κανετε να εκμεταλλευτείτε!!!

Σαντυ,Αννα και Μεταξια ευχαριστω για τις ευχες!!!Ναι Σαντυ.Το Αντια βγαινει απ το Αντωνια.Εγω της το εβγαλα δηλαδη!!!!Ηταν δικη μου εμπνευση.Ρε Αννα η κουφη και η στραβη??????Ψοφησα στα γελια!!!!

Εσύ της το έβγαλες??? Θα σε χρειαστώ όταν με το καλο γεννηθεί η μπουμπου μου να μου βρεις και μενα υποκοριστικό για το Χαραλαμπια. Θέλω να βάλω το ονομα του μπαμπα μου!

Εμεις αυριο εχουμε home alone!! Το πρωί θα παμε για καφε στο Ναυπλιο και το βράδυ θα μαζευτούμε σπίτι να δουμε θρίλερ μεγάλη παρεα. Ετσι το παιδάκι μας θα το παμε στην πεθερά μου από αυριο το πρωί και θα το παρουμε Σαββάτο μεσημερι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Xρόνια πολλά κι από μένα! Τι κάνετε? Εγώ λίγο καλύτερα, αλλά έχω έναν βρωμόβηχα, άλλο πράγμα! Δεν κουνήθηκα ούτε σήμερα από το σπίτι, είχε και παλιόκαιρο..

Χρόνια πολλά και στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες για αύριο!

EkcAp3.png

Πένυ μου το ''Χάρις'' είναι πολύ ωραίο! Εμένα μου αρέσει πολύ και το ''Χαρά''!

Το κακό με το ''Χάρις'' είναι ότι σχεδόν κανένας δεν το κλίνει σωστά, όπως και το Άρτεμις, Ίρις κλπ. Λένε λάθος τη γενική πτώση και την αιτιατική. Οι περισσότεροι θα πούνε π.χ. θα πάρω τηλέφωνο την Άρτεμις (και βγάζω καπνούς από τα αυτιά!) και όχι την Αρτέμιδα ή έστω Άρτεμη (στη δημοτική). Ή θα πούνε το σπίτι της Άρτεμις (και θα το γράψουν κιόλας, μου το έχουν στείλει έτσι σε μήνυμα! Και στην τηλεόραση συχνά λένε ''ακούμε τη Χάρις Αλεξίου''. Το σωστό είναι ''τη Χάριν'', αλλά εγώ για πιο εύηχο θα έλεγα ''τη Χάρη''.

Δεν αντέχω τέτοια κακοποίηση της γλώσσας. Θα μου πεις σκασίλα μου, τι μου λες νυχτιάτικα.. Δε στο λέω για να μην το φωνάζεις έτσι το παιδί, προς Θεού, απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορες!!!Εχουμε κανεναν που γιορταζει???Αν ναι χρονια πολλα και καλα!!Εγω σημερα ξεστολισα επειδη πηγα το μικρο στη μαμα μου και ειχα ανεση.Επισης μου ειχαν μεινει μελομακαρονα και εκανα τρουφακια και με τους κουραμπιεδες εφτιαξα cheese cake.Καλε που εισαστε ολες???Σαντυ εισαι καλυτερα?????

Tι κάνετε? Χρόνια πολλά στον Ιωάννη της Χριστίνας και στην Ιωάννα της Πόπης! Και σε όσους γιορτάζουν!

Ευχαριστώ Κατερίνα μου, λίγο καλύτερα είμαι, τέρμα με τον πυρετό, μόνο λίγα δέκατα έχω, αλλά ο βήχας βήχας!!! Μάλλον θα πάω από Δευτέρα στο γιατρό. Το μάτι μου κι αυτό λίγο καλύτερα, ακόμα είναι πρησμένο, αλλά δεν πονάει πολύ..

EkcAp3.png

Καλημερουδια!!!!

Χρονια πολλά στον Ιωαννη της Χριστινας και στην Ιωαννα της Ποπης(αλήθεια που είναι και οι δύο????) και απο εμένα!!!

Περασα παρα πολύ όμορφα αυτές τις μερες!! Βολτιτσες Ναυπλιο χαλια καιρό είχε βεβαια αλλά δεν πτοηθήκαμε καθόλου! Φιλξενήσαμε τους κουμπαρους μας την Παρασκευή μαζευτήκαμε μεγαλη παρεά και ειδαμε θρίλερ (που καταλήξαμε σε κωμωδία απο τα πειράγματα) καθίσαμε μέχρι το πρωί και το διαλύσαμε χτες το απόγευμα. Νομίζω έχω γεμισει μπαταρίες!! Βεβαια φαγαμε και πολύ και φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαρια με βρήκε +2 ο γιατρός στην αυχενική τώρα ποσο να έχω παει οεο???

Αυριο ξερετε ότι ανοιγουν τα σχολεία????? Εγώ μολις το συνειδητοποιησα και ανυπομονώ!!! Εχω πολλές δουλειες να κανω!!! Να ξεκινήσω το παρτυ του Κωσταντή σιγά σιγά!!!!Μου ήρθε να παρω υφασμα μακό και να φτιαξω σκουφια για τις καρέκλες της τραπεζαριας και για τα παιδάκια.Ριγε,με αστεράκια κλπ Θα παραγγέιλω και αυτό το ύφασμα για ράνερ στον μπουφέ http://www.etsy.com/listing/89546447/sleepy-owl-fabric-half-yard?ref=sr_gallery_11&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=owl+fabric&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=GR&ga_search_type=all&ga_facet=

Ωραίο δεν έιναι? Πιατα λέω να πάρω αυτά http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=32459&category=3054. Εχει και χαρτοπετσέτες ασορτί.

Εχει και ασορτί ποτήρια.Στον μπουφέ λέω να βάλω μοςς και να φτιαξω επίπεδα με κομμενους κορμους για τα φαγητά. Μανιτάρια και καλα το δάσος. Θα φτιαξω μια σκαλα με κουκουβάγιες από τσόχα που θα είναι τα δωράκια των παιδιων. Προσκληση λεω να είναι μια κουκουβάγια που να ανοιγοκλείνουν τα φτερά της και το κειμενο να είναι μεσα.

Να φτιαξω τσόχινα αστέρια και να κρεμασω από τα φωτιστικά. Για πειτε καμια αλλη ιδέα.

Θα ήθελα να φτιαξω και την τραπεζαρία κρεβάτι με προσκέφαλο απο χαρτόνι άλλα πως θα το στερεωσω και θα το κοψω οεο????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οσο για το όνομα μου αρέσει και εμενα τρελά!! Μακαρι να αρέσει και στον Παναγιώτη γιατί το Χαρά δεν με τρελαινει κιολας. Σαντυ οσον αφορά το κλίσιμο του, φτανει να το κλινω εγώ σωστά και να μην το καψω που θα το λεω συνεχεια και σε όλες τις πτώσεις του!!! Τους υπόλοιπους του συγχωρώ.

Βρε κορίτσια το έχω πιστέψει κανονικά και φοβάμαι μερικές φορές. Μεχρι που εχω αρχίσει να χαζεύω ρουχα , να κανω όνειρα για τη βάφτιση. Εν τω μεταξύ ο κουνιαδος μου που επρόκειτο να παντρευτεί Ιουνιο λόγω της κηδείας της γιαγιάς το μετέφεραν 1/9. Αυτό σημαινει ότι θα έχουν και την κόρη μου παρανυφάκι στο γάμο!!!!!Το ανθρωπάκι μου....Μια μπουκιτσα θα είναι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

βρε τρελλαμενη χαζομαμα, κρατα και μια πισινη. μη σου βγει να κατουραει καθιστο στο β επιπεδου και πανε στραφι τα ονειρα που κανεις. ειναι πολυ νωρις ακομα. εμενα την Ελενη στην αυχενικη μου τη λεγανε 80% αγορι. μη με παρεξηγεις που στα λεω, αλλα κι εγω ετσι εκανα. παρακαλουσα να παω για το β επιπεδου και να μου πουν τσα! ειναι κοριτσι! οταν το ακουσα δεν το πιστευα! μεχρι κι ο γιατρος μου,ο φωστηρας, 2 εβδομαδες πριν ειχε διακρινει και το οσχεο, τρομαρα του!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...