Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ξερεις τι γίνεται βρε Πηνελόπη μου? Εχουμε ξεφύγει πολύ πλεον απο το Μικυ εμεις! Δεν νικάει βλέπεις και τον βαριομαστε!! Εν τω μεταξύ φέτος θα είναι καθαρά παιδικο παρτυ με παιδάκια και απο τον παιδικό κα ήθελα κατι που να τους κανει εντύπωση ,να όργανώσω και κανενα παιχνιδάκι. Το είχε κανει και μια κοπέλα απο το παρεντς θυμασαι? Και μου αρεσε πολύ σαν ιδεα αλλά λιγο πιο γενικό όχι αποκλειστικά την κουκουβάγια γι αυτό κετέληξα σε αυτό το τουρλού θέμα. Τωρα το πόσα θα μπορεσω να φτιαξω από αυτά που έχω στο μυαλό μου είνα μια άλλη ιστορια....

Οσον αφορά το μπανερ θα βγάλω φωτό και θα στο στείλω email. Το χρωστάω και στην Κατερινα που ακομα δεν το έχει δει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ πάλι χάλια είμαι. Όλη νύχτα ψήθηκα με 40 πυρετό, σήμερα ξύπνησα με 39 και πολλή ζαλάδα.. Κι ο Γιώργος είναι μες στην τρελή χαρά και χοροπηδάει! Ευτυχώς που δεν κόλλησε βέβαια. Ήρθε η μαμά μου νωρίτερα και τον έπαιξε, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.. Τώρα θα πέσουμε για ύπνο.

Βρε κορίτσια έχει παει καμια σας στο factory στο αεροδρόμιο? Λεει τίποτα ή τζαπα θα παμε?

Εγώ δεν ξέρω κοριτσάκι, δεν έχω πάει.

EkcAp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!Με υγεια και χαρα!!!!!Εχω το μικρο αρρωστο...παλι!!!Εχω τρελαθει....δεν πηγαμε ουτε για εναν καφε..ηταν και οι γονεις μου με γαστρεντεριτιδα...θα λαλησω σε λιγο!!!

Σαντυ περαστικα!!!!!!!!!!!!

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ πάλι χάλια είμαι. Όλη νύχτα ψήθηκα με 40 πυρετό, σήμερα ξύπνησα με 39 και πολλή ζαλάδα.. Κι ο Γιώργος είναι μες στην τρελή χαρά και χοροπηδάει! Ευτυχώς που δεν κόλλησε βέβαια. Ήρθε η μαμά μου νωρίτερα και τον έπαιξε, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.. .......
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!Με υγεια και χαρα!!!!!Εχω το μικρο αρρωστο...παλι!!!Εχω τρελαθει....δεν πηγαμε ουτε για εναν καφε..ηταν και οι γονεις μου με γαστρεντεριτιδα...θα λαλησω σε λιγο!!!

Σαντυ περαστικα!!!!!!!!!!!!

Πω πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη Σάντυ μας και στον μικρό της bebua !!!! Σας μπήκε λίγο κάπως το νέο έτος ε ???? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, κι εμένα με βρήκε ΘΕΟ-κουφη, αλλά, πάλι καλά, αφού ακούω από δεξιά, κάτι είναι κι αυτό ! ΧΑ ΧΑ

ΔΕΝ χάνουμε το κέφι μας λέμε !

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, χαμόγελα, αγκαλίτσες παιδικές και αισιοδοξία ! Να κάνουμε delete σε ότι μας χαλάει την διάθεση από εδώ κι εμπρός ! Τέεεεεεεεελος !

Πένυ μου,

Ιδίως σε εσένα καμάρι μου, εύχομαι μια σούπερ ντούπερ τελειόμηνη εγκυμοσύνη με μια κοράκλα κουκλάρα βεβαίως βεβαίως !!!!

Άννα μου,

Να χαίρεσαι τα φατσόπαιδα και τον άντρα σου ! Γιαμι γιαμι φάινεται η πίτα σου !!! Μπράβο και του χρόνου με υγεία !

Καλημέρα! Τι κάνετε? Εγώ ακόμα αρρωστούλα. Ειδικά χθες με 40 πυρετό. Σήμερα μόνο με 38, είμαι ευχαριστημένη. Και λέγαμε να πάμε πάλι στο χωριό για τα Φώτα, αλλά δεν το βλέπω, αν είμαι έτσι..

Ουφ, ούτε όρεξη να φάω δεν έχω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ακομα αρρωστη εισαι βρε φιλεναδα; περαστικα! εγω εχω επιδοθει σε αγωνα ξεβρομισματος. λειπει κι εκτος Ελλαδος η κοπελα που με βοηθαει στις δουλειες και τα εχω βρει μπαστουνια. καλομαθε η γρια στα συκα. χαχα! Μεταξια που ειναι οι φωτο του γιου μου; περαστικα και σε σενα. Πενυ πως παει το σπορακι σου; ειδα και τον Κωσταντη στο fb και τρελλαθηκα. πως μεγαλωσε ετσι μεσα σε λιγους μηνες; σας φιλω! παω να πλυνω το ατελειωτο κορμι μου, γιατι ερχεται αποψε η βαφτιστηρα μου για ενα βραδυ και θα παμε για ψωνια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Να μαι και εγωωωωωω!!!!

Κοριτσια είμαι ευτυχισμενη!!!!!! Ολα πήγαν τέλεια!! Το μωρό μας ειναι μια χαρά (αυριο θα βγει και το papp a )!! Κολυμπαει και μαλιστα σηκωνει τρικυμια. Δεν καθεται σε μια μερια. Ολο κωλοτουμπες κανει. Τρομαξαμε να το πιασουμε ακινητο για να κανουμε την εξεταση. Αλλα το ευχαριστήθηκαμε περισσότερο.Ειδαμε χεράκια ποδαράκια δακτυλάκια,όνειρο!! Εν τω μεταξύ ενα αγχος μεχρι να μας δωσει την πρώτη εκτιμηση...Ευτυχώς όμως μόλις ξεκινησε ο υπερηχος μας ειπε ότι θα είναι πολύ καλά όλα. Τρομαξαν να σταματήσουν να τρέχουν τα ματια μου!!! Να σας πω και κατι ακομα??? Είχε κοτσιδακια με ροζ φιογκακια!!80% είναι κορίτσι και απο εκεινη τη στιγμή μου το επιβεβαίωσε αλλες 2 φορές. Βεβαια στο τελος μου είπε να μην κανω καποια αγορά μεχρι την β επιπεδου αλλά μάλλον μπουμπου!!

Σαντουλι περαστικά και σε εσενα Ματαξακι να ακους καμπανα!Μα τι πράγμα ειναι αυτό!! Ολο για αρρωστιες ακουω αυτές τις γιορτές. Σημερα εδώ έιχε έναν πάγο. Λες και ειχε ριξει χιονι. Εν τω μεταξύ χτες το βράδυ μες στον υπνο μου ακουσα εναν θόρυβο σαν πατιλίκι αυτοκινήτου αλλά με πολύ μεγάη διαρκεια. Ουρλιαζαν και τα σκυλιά από οπου περναγε. Χεστηκα πανω μου και ήμουν έτοιμη να ξυπνήσω τον Πανο και σήμερα που φευγαμε είδαμε γυαλιά στον δρόμο. Μαλλον καποιο αυτοκινητο τράκαρε από τον πολύ παγο. Παναγία μου....

Πηγαμε και στο factory φοβερό!! Καναμε τα ψώνια μας. Φοβερό και με πολυ καλές τιμες!!Εγω κοιταζα όλο μωρουδιακά αλλά δεν πηρα κατι ακομα. Μετά τη β επιπεδου όμως θα αναστενάξει το πορτοφόλι του Παναγιώτη!!!!

Σας αφήνω γιατί έχω ψοφήσει!!

Φιλιααααααααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δε στο ελεγα ρε Πενακι οτι ολα θα ειναι τελεια???????????Εχω διαισθηση εγω!!!!!!Μπραβο μικρουλα μου!!!!Για σενα μπηκα να δω αν εγραψες νεα!!!!!!Σε ποιο φακτορυ πηγατε??????????

Δε στο ελεγα ρε Πενακι οτι ολα θα ειναι τελεια???????????Εχω διαισθηση εγω!!!!!!Μπραβο μικρουλα μου!!!!Για σενα μπηκα να δω αν εγραψες νεα!!!!!!Σε ποιο φακτορυ πηγατε??????????

Allo!!! Μολις σου εστειλα email!!! Στο αεροδρόμιο πήγαμε και ειχε πολύ ωραια πραγματα και πολύ καλες τιμες. Θα το επισκεφτώ λειαν συντόμως και για εμενα γιατί τώρα είχε σειρά ο άντρας μου και αντρα να τον πείσεις να παει για ψώνια είναι πολύ δύσκολο!!! Ειδα και εγώ ένα μπουφανακι μαλμπορο πολύ καλο και ήθελε να μου το κανει δώρο αλλά δεν έιχε το νούμερό μου. Αλλά θα το ξεψαχνισω την επόμενη φορά!!

Ενδεικτικα για αντρικά που κοιταξαμε παντελόνια levis από 50? παππουτσια Cat από 45? staff ακομα και με 30 ? παντελόνια με αρχικές τιμες 150?! Man & manetti πουκάμισα από 30 ?.Δεν ξερω εθουσιαστηκα!! Γυναικεία δεν κοιταξα καθόλου γιατί μας περίμεναν κιολας μετα και δεν μπορώ να ψωνισω βιαστικα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!

Μπράβο Πενούλι μου, πολύ χάρηκα που πάνε όλα καλά! Αν είναι και κοριτσάκι, διπλή η χαρά!!!

Εγώ ακόμα άρρωστη, σήμερα με 38,5, πάλι με ζαλάδα και τώρα έχω κι έναν εκνευριστικό βήχα. Επίσης από τον πολύ πυρετό έβγαλα και έρπη όχι μόνο στα χείλη (εκεί βγάζω σχετικά συχνά δυστυχώς), αλλά και στο μάτι, συγκεκριμένα έξω από το μάτι, στο πάνω μέρος και στη γωνία (εκεί που βάζουμε μολύβι). Έχει γίνει τούμπανο το μάτι μου, είναι πολύ πρησμένο, σαν τον Κύκλωπα είμαι! Και κλείνει κιόλας, με αποτέλεσμα να μη βλέπω και καλά! Είμαι για φωτογράφηση δηλαδή... Αν χρειαστεί να βγω από το σπίτι, βλέπω να το καλύπτω και να παριστάνω τον πειρατή!

Καρδίτσα δε θα πάμε φυσικά, δεν έχω καμία όρεξη να ταξιδέψω έτσι.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!!Σαντυ σ εριξε κατω για τα καλα εεε?Ιωση ειναι αυτο η κρυωμα??Περαστικα.Αυτο με τον ερπη ειναι πολυ σπαστικο.Βγαζω κι εγω...

Σημερα το κοριτσακι μου,η Αντια μου,εχει γενεθλια.Κλεινει τα τεσσερα!!!Της εφτιαξα τουρτα για το σχολειο και το παρτυ για τα γενεθλια της θα της το κανουμε στις 17 του μηνα,τη μερα της γιορτης της.Ολο το βραδυ εβηχε το καημενο.Με το ζορι κοιμηθηκε και συνεχεια με ρωτουσε ποτε θα ερθει το πρωι να κοψει στο σχολειο την τουρτα της...Καλημερα σε ολες και Σαντυ γρηγορη αναρρωση!!!

Καλημερα! Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη αν και έχω λιγο αγχος γιατί θα βγει το papp a αλλά δεν νομίζω να υπάρχει λογος να αγχώνομαι. Κοντός ψαλμος. Περιμένουμε τον παπα να μας αγιασει το σπίτι. Τι τρώμε σήμερα οεο?Και έχω μια πείνα....

Καλημέρα!

Μπράβο Πενούλι μου, πολύ χάρηκα που πάνε όλα καλά! Αν είναι και κοριτσάκι, διπλή η χαρά!!!

Εγώ ακόμα άρρωστη, σήμερα με 38,5, πάλι με ζαλάδα και τώρα έχω κι έναν εκνευριστικό βήχα. Επίσης από τον πολύ πυρετό έβγαλα και έρπη όχι μόνο στα χείλη (εκεί βγάζω σχετικά συχνά δυστυχώς), αλλά και στο μάτι, συγκεκριμένα έξω από το μάτι, στο πάνω μέρος και στη γωνία (εκεί που βάζουμε μολύβι). Έχει γίνει τούμπανο το μάτι μου, είναι πολύ πρησμένο, σαν τον Κύκλωπα είμαι! Και κλείνει κιόλας, με αποτέλεσμα να μη βλέπω και καλά! Είμαι για φωτογράφηση δηλαδή... Αν χρειαστεί να βγω από το σπίτι, βλέπω να το καλύπτω και να παριστάνω τον πειρατή!

Πωπω βρε κοπέλα μου τι ταλαιπωρία!!Τοσες μερες είσαι χάλια και τώρα και ο έρπης...Μακαρι να ναι και η τελευταία μερα και απο αυριο να είσαι περδίκι.

Κοριτσια καλημερα!!!!Σαντυ σ εριξε κατω για τα καλα εεε?Ιωση ειναι αυτο η κρυωμα??Περαστικα.Αυτο με τον ερπη ειναι πολυ σπαστικο.Βγαζω κι εγω...

Σημερα το κοριτσακι μου,η Αντια μου,εχει γενεθλια.Κλεινει τα τεσσερα!!!Της εφτιαξα τουρτα για το σχολειο και το παρτυ για τα γενεθλια της θα της το κανουμε στις 17 του μηνα,τη μερα της γιορτης της.Ολο το βραδυ εβηχε το καημενο.Με το ζορι κοιμηθηκε και συνεχεια με ρωτουσε ποτε θα ερθει το πρωι να κοψει στο σχολειο την τουρτα της...Καλημερα σε ολες και Σαντυ γρηγορη αναρρωση!!!

Πολύχρονη η ζουζουνα σου!!!Να τα χιλιασεις και να ναι ευτυχισμενη στη ζωή της!!! Μα να μην μπορεί να χαρεί τα γενεθλια του το κακομοιρο. Αυτός ο κωλοκαιρος τα φταιει για όλα. Χτες φύγαμε με -1 και το μεσημερι είχε 14 !

Σχολειο??????Δεν ειναι κλειστά τα σχολεια??? Μαλλον είναι ιδιωτικό έτσι? Παντως θα εχει πολύ χαρά το πουλάκι μου. Και εμενα ο Κωσταντης περυσι που του έκανα γενεθλια και στον παιδικό καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπάρνι!! Καλα να μαστε και θα του κανω και φέτος!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα όλη μέρα !

Πένυ μου,

Μπράβο !!! Μπράβο και πάλι μπράβο ! 'ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ, ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΘΑ MΑΣ ΠΆΝΕ -SAKIS-

Σημερα το κοριτσακι μου,η Αντια μου,εχει γενεθλια.Κλεινει τα τεσσερα!!!

Πολύχρονο το κοριτσάκι σου ! Να τα εκατοστήσει ! Και να την καμαρώνετε πάντοτε ! Καλότυχη και γερή να είναι !

Μεταξια που ειναι οι φωτο του γιου μου;

Τις έλαβες αγαπούλα ???? Τις έστειλα χθες στο φατσοβιβλίον !

...........

Σάντυ μου,

Κουράγιο ! Έβγαλες κι έρπη κακόμοιρό μου... βρε πω πω !

Κι εγώ ακόμη κουφή είμαι μη νομίζεις... πήγα χθες στον γιατρό, μου έδωσε κάτι σταγόνες και θα ξαναπάω από εβδομάδα να μου το καθαρίσει...

Κι εμείς λέγαμε μήπως την κάναμε για κάπου εδώ κοντά, αλλά άκουσα ότι χαλάει ο καιρός και ψιλο-χαλάστηκα ...

Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν είναι ίωση ή κρύωμα, δεν πήγα στο γιατρό. Δεν τα πάω καλά με τους γιατρούς, αν και ίσως να έπρεπε να πάρω αντιβίωση. Αλλά ούτε με τις αντιβιώσεις τα πάω καλά. Μόνο παναντόλ έξτρα παίρνω και ένα σιρόπι για το βήχα. Αν πέσω τέζα, αναγκαστικά θα πάω και σε γιατρό.

Με τον έρπη έχω θέμα από μικρή. Ακόμα και στο γάμο μου είχα, μη χάσω, αλλά με είχαν βάψει καλά και δεν φαινόταν.

Πολύχρονη η κορούλα σου, να τη χαίρεσαι!!! Να έχει υγεία και τύχη! Το Άντια βγαίνει από το Αντωνία?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...