Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ καθαρίζω και ετοιμάζω το σπίτι για το αυριανό, βραδινό τραπέζι. Δε θα είμαστε πολλοί (ευτυχώς). Ωστόσο μάλλον δε θα κάνω και λίγα φαγητά ως συνήθως. Άρχισα από σήμερα την προετοιμασία, το βράδυ θα φτιάξω και τη βασιλόπιτα και τα υπόλοιπα αύριο! Το μόνο κακό είναι ότι έχουμε κρυώσει από χθες οικογενειακώς, λίγος βήχας, λίγο συνάχι κλπ. Τώρα όμως αρχίζω και νιώθω και πόνο στα κόκκαλα, πονοκέφαλο και ατονία, σαν να έχω δέκατα. Πάω να πλακώσω κανένα παναντόλ, μην είμαι χάλια χρονιάρες μέρες. Κοίμησα το Γιώργο πριν και κόντευε να με πάρει κι εμένα ο ύπνος και τώρα ψιλοκρυώνω, ενώ το καλοριφέρ ανάβει φουλ. Κρυάδες έχω και μου τη σπάει..

Να μαι παλι!! Επαθα μια λαχτάρα στην τράπεζα. Ξαφνικα αρχισα να μουδιαζω ολοκληρη να μου ρχεται εμετος, ενα στάδιο πριν την λιποθυμια. Απαπα...πηγα μετά και πηρα κατι να φαω και συνήλθα.

Απαπα! Κοριτσάκι μου να προσέχεις και να τρως καλά!

Τελοσπαντων. Η βασιλόπιτα η μισή μου έμεινε μεσα στο ταψί και η άλλη μισή στο πιατο.

Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ήθελες να τη δοκιμάσεις???

Δεν πειράζει μεταξύ μας θα είμαστε ευτυχώς. Παντως βγηκε πολύ νόστιμη.

Αυτό είναι το βασικό! Τι βασιλόπιτα έκανες? Εγώ κέϊκ θα κάνω για ευκολία, δεν είμαι για τσουρέκια και ζυμώματα!

Κατα τ άλλα μια χαρά (τι άλλο έμεινε?) .Εσεις που είστε όλες χαμενες σήμερα???Μα παντα να εχω κακο timing??? Οταν είστε όλες μέσα λέιπω εγώ και όταν εμφανιζομαι δεν είναι καμια.

Πηνελοπη το βρηκα το mail σου και σου έχω στείλει φωτό

Τα φιλιά μου!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενακι μαλλον επαθες υπογλυκαιμια....να μην εισαι πολλες ωρες νηστικη.Δε σου εστειλα μειλ αλλα προχωραμε με τις προσκλησεις,ολα ενταξει!!

Μεταξια εγω ερχομαι Πειραια πρωι και απογευματακι φευγω,,,,αν μπορεις κι εσυ να πιουμε οπωσδηποτε καφεδακι!!!!!

Αυριο θα φτιαξω 3 βασιλοπιτες!!!!!Παραγγελιες οι 2!!!!!Πως να πω οχι????

Καμμιά ιδέα για μεζέδες ανήμερα Πρωτοχρονιά ??? Δεν θέλω κανονικό τραπέζι γιατι θα το κάνω απόγευμα ...

Δε θα πρωτοτυπήσω! Σαλάτες με λαχανικά, σαλάτες με ζυμαρικά, τυροπιτάκια, πίτσα, καναδυό πίτες, κεφτεδάκια, κριτσίνια με τυράκια. Και αν θέλεις και κρέας, κανένα ρολό κοτόπουλο ή μοσχάρι. Τι ώρα θα το κάνεις?

EkcAp3.png

Τι βλεπω φαγητά, Βασιλοπιτες γιαμι!!

Πενακι μαλλον επαθες υπογλυκαιμια....να μην εισαι πολλες ωρες νηστικη.Δε σου εστειλα μειλ αλλα προχωραμε με τις προσκλησεις,ολα ενταξει!!

Αυριο θα φτιαξω 3 βασιλοπιτες!!!!!Παραγγελιες οι 2!!!!!Πως να πω οχι????

Υπάρχει τρόπος να μην σου ξαναπούν να φτιαξεις βασιλοπιτες. Να τους δείξεις τη δική μου!χαχαχα Μαλλον αυριο μας κοβω να φτιαχνουμε αλλη....

Εγώ φτιαχνω δωράκια για τα παιδάκια που θα μου πουν τα καλαντα. Το περίμεναν τα Χριστούγεννα και δεν τους είχα φτιαξει τιποτα. Καλα το μαραφέτι μου κανει θαύματα. Κοβω κατι κουτάκια και σου κανει μεχρι και τις εγκοπες εκει που θα χρειαστει να τα τσακίσεις. Τους τα γεμίζω με λακτάκια μινι !! Βγαινουν πολυ γλυκούλια.

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ καθαρίζω και ετοιμάζω το σπίτι για το αυριανό, βραδινό τραπέζι. Δε θα είμαστε πολλοί (ευτυχώς). Ωστόσο μάλλον δε θα κάνω και λίγα φαγητά ως συνήθως. Άρχισα από σήμερα την προετοιμασία, το βράδυ θα φτιάξω και τη βασιλόπιτα και τα υπόλοιπα αύριο! Το μόνο κακό είναι ότι έχουμε κρυώσει από χθες οικογενειακώς, λίγος βήχας, λίγο συνάχι κλπ. Τώρα όμως αρχίζω και νιώθω και πόνο στα κόκκαλα, πονοκέφαλο και ατονία, σαν να έχω δέκατα. Πάω να πλακώσω κανένα παναντόλ, μην είμαι χάλια χρονιάρες μέρες. Κοίμησα το Γιώργο πριν και κόντευε να με πάρει κι εμένα ο ύπνος και τώρα ψιλοκρυώνω, ενώ το καλοριφέρ ανάβει φουλ. Κρυάδες έχω και μου τη σπάει..

Περαστικά Σαντούλι!! Μακαρι να είσαι περδίκι αυριο γιατί και τραπεζι και ιωση παει πολύ.Μη μου πεις ότι θα φτιαξεις όλα αυτά τα φαγητα που προτεινες στην Πεπη!!!! Εγώ μονο πενες αλα κρεμ μπριζόλες λουκανικα κλπ θα ψήσουν οι αντρες στην ψησταρια, πατάτες και μια σαλάτα του Σεφ αντε και κανα τυροπιτακι ετοιμο και πολλά είναι!!Μετάξυ μας θα είμαστε ουτως ή αλλως. Αλλες χρονιές την εβγαζα όλη τη μερα στην κουζίνα και μαγείρευα ειπα από φέτος κομμενα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλήμέρα! Να τα πούμε?

http://www.youtube.com/watch?v=ESnFsbGLhAA

Τι κάνετε?

Είμαι ψιλοχάλια, με πολύ βήχα και βράσιμο στο στήθος, πονάνε τα κόκκαλά μου ,έχω ατονία, όλη νύχτα ήμουν με 39 πυρετό, αλλά έκατσα ως τις 3 κι έφτιαξα και γλυκό τρομάρα μου! Όταν ξάπλωσα, κρύωνα ακόμα και κάτω από τα σκεπάσματα. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, έχω 38 και μαγειρεύω. Ευτυχώς ήρθε νωρίς ο άντρας μου (σπάνιο αλλά είναι και χρονιάρα μέρα σήμερα) και με βοηθάει. Τη βασιλόπιτα την έκανα το πρωί.

Πένυ δε θα τα κάνω εγώ τα παραπάνω, τα πρότεινα στη Σοφία.!

Εμάς το μενού για σήμερα έχει μοσχαράκι με δαμάσκηνα, πιλάφι, πατάτες ογκρατέν, διάφορες σαλάτες, τυρόπιτα, ρολάκια με κιμά και τυρί, μπεκρή μεζέ και σουφλέ. Αχ, με το ζόρι στέκομαι στα πόδια μου, να 'ναι καλά τα παναντόλ έξτρα. Ελπίζω να είμαι καλύτερα ως το βράδυ.

Αν δεν προλάβω να ξαναμπώ, εύχομαι καλή πρωτοχρονιά σε όλες!

Φιλάκια!!!

EkcAp3.png

γεια σας κορες! Σαντουλι περαστικα σου κοπελα μου! Ελπιζω ο νεος ετος (χαχα) να σας βρει στα καλυτερα σας για να κυλησει τελεια το 2012! χαθηκα το ξερω, αλλα επειδη ο αντρουλης ξεκιναει δουλεια απο αυριο, δεν εχουμε κατσει καθολου μεσα και εχω βγει εκτος προγραμματος. το λοιπον καλη χρονια με υγεια κι ο,τι επιθυμει η ψυχη σας! σας στελνω και τη βασιλοπιτα μου, η οποια μου εβγαλε την ψυχη, αλλα στο τελος βγηκε καλη. φιλακια!

002.jpg

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Εγώ σχεδόν τέλειωσα με τα τα περισσότερα και θα κάνω και μερικές κρέπες ζαμπόν τυρί. Και μετά ένα μπανάκι. Ευτυχώς πήγα κομωτήριο χθες και δεν έχω να κάνω μαλλιά. Μου έπεσε και ο πυρετός, είμαι καλύτερα.

Φιλιάααααααα!

EkcAp3.png

Κοριτσάρες μου,εύχομαι σε όλες σας μια υπέροχη νέα χρονιά!!!Υγεία,ευτυχία,πολλά λεφτά και τα καλύτερα σε κάθε τομέα!!!!

Με το καλό να έρθουν και τα νέα μωρά!!!:mrgreen:

Να είστε όλες καλά!!!!:D

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κοριτσάρες! Υγεία, χαρά, τύχη και δουλειά! Και ό,τι άλλο ποθείτε! Σοφία χρόνια πολλά στη μικρή σου, να τη χαίρεσαι!

Πώς περάσατε? Εμείς πολύ ωραία! Συνήλθα ως το βράδυ, αν και κουράστηκα με το μαγείρεμα και τον πυρετό, αλλά ευτυχώς το βράδυ δεν είχα πυρετό, ούτε πόνους και ατονία, φάγαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Το φλουρί έπεσε στη μαμά μου. Γύρω στις 2 πήγαμε στη κουνιάδα μου και γυρίσαμε το ξημέρωμα. Εκτός από τον άντρα μου που ξύπνησε νωρίς, εγώ κι ο Γιωργάκης ξυπνήσαμε το μεσημέρι! Ο Άγιος Βασίλης είχε αφήσει τα δώρα του Γιώργου στο δέντρο και τα άνοιξε με χαρά!

Φιλιά σε όλες!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!! Τι κανετε??? Εγώ χαζευω και ο Κωσταντής βλέπει παιδικά. Μα τι καιρός είναι αυτός??? Εχουμε εναν ήλιο με δοντια και παγο, αλλα ήλιο. Καιρός να σου πετύχει για να καταλαβεις Χριστουγεννα.

Βρε κορίτσια έχει παει καμια σας στο factory στο αεροδρόμιο? Λεει τίποτα ή τζαπα θα παμε?

Σημερα βαρίεμαι αλλά θα βάλω καποιες δουλίτσες σε μια σειρά γιατί έχω μεινει πίσω και πρέπει να παιρνει σειρά και το παρτυ του Κωσταντή σιγά σιγά. Για πειτε μου καμια ιδεα με θεμα πιτζαμα παρτυ/ κουκουβάγια /νύχτα/ δάσος θα ναι λίγο τουρλού το θεμα μου φαίνεται.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! καλη χρονια με υγεια στις οικογενειες σας! με το καλο τα μωρακια της παρεας! στο μεταξυ εχω παθει πλακα. μπηκα ξημερωματα πρωτοχρονιας και σας εγραψα τις ευχες μου και σημερα που μπηκα δεν το βρισκω πουθενα! α! Σαντυ η βασιλοποιτα μου ειναι τσουρεκι, αλλα βγηκε πολυ συμπαγες, σχεδον ακαμπτο. χαχα! απο γευση παντως σκιζει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλή Χρονιά με υγεία κορίτσια!!!Καλά είστε?Εγώ από το πρωί διορθώνω κάτι Εκθέσεις και τώρα είπα να κάνω ένα break για να σας ευχηθώ!Πένυ μου θα σκεφτώ λίγο το θέμα σου και θα σου πω.Καλά πώς σου ήρθε αυτό το θέμα?Από πού το εμπνεύστηκες?Πέρσι δεν είχαμε πει να κάνουμε minnie mickey?Και εγώ είπα ότι θα τα κάναμε μαζί...Τώρα τρέχω και δεν φτάνω!Το banner το έκανες να μου το δείξεις?Στη μέση των τραπεζιών τι να βάλω?Καμιά ιδέα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...