Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα!! τι κανετε κορίτσια???? Μεταξία και Ποπη χρονια πολλα!!!!

Μεταξούλα και εσύ άρρωστη πουλακι μου???? Μα όλες χαλια ήμασταν???

Το παιδάκι μου μια χαρά είναι σήμερα. Μονο λιγες μυξουλες έχει αλλά δεν μασάμε.

Σημερα μας ήρθε ολογ/σμος της ΔΕΗ και εχω φορτώσει πολύ ασχημα. Μονο 89? το ρεύμα και συνολικά εχουμε 350? λογ/σμο!!!! Λεω να κολήσω στον άντρα μου και να μην το πληρώσουμε. Εσεις το εχετε πλήρωσει??Εχετε ακουσει που μπορούμε να μάθουμε περισσότερα γι αυτό να πάρω να ρωτήσω????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!Τι κάνετε?Πένυ μου ,τι εκπληκτικά νέα είναι αυτά???Με το καλό!!!!Κορίτσια μου ,χάθηκα το ξέρω αλλά πολύ τρέξιμο με τη δουλειά!Αλλά σας διαβάζω.Πένυ,άφησα πίσω και τις ετοιμασίες για το πάρτυ της μικρής μου.Το θέμα είπαμε είναι minnie-mickey γιατί έχουμε και αγοράκια.Λοιπόν για το βιβλίο ευχών σου στέλνω πμ.Φιλιά σε όλες!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!!! Και ιδιαίτερα στις Χριστίνες! Τι κάνετε? Βλέπω πως περάσατε όμορφα! Κι εμείς πολύ ωραία!! Αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι όταν πήγαμε, κάναμε 6 ώρες (ενώ κανονικά είναι 3 ώρες, μάξιμουμ 3μιση). Χιόνιζε στο Δομοκό, το είχε στρώσει, σταματήσαμε να βάλουμε αλυσίδες, μετά μας είπαν πως είχε πέσει μια νταλίκα στις στροφές (χωρίς ατύχημα ευτυχώς) και είχε κλείσει ο δρόμος, είχαμε πολλή αναμονή. Ωστόσο ήταν όμορφα αφού χιόνιζε, ο Γιώργος ήταν φρόνιμος και πέρασε η ώρα. Όταν φτάσαμε στο χωριό, χιόνιζε ακόμη, αλλά δεν το έστρωσε, είχε βρέξει νωρίτερα και ήταν βρεγμένα κάτω.

Περάσαμε πολύ ωραία, σκάσαμε στο φαγητό, βγήκαμε και τις βόλτες μας, περάσανε γρήγορα οι μέρες!

EkcAp3.png

μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα. Σαντουλι χρονια πολλα! εγω φιλοξενω τα ανηψια μου κι ειμαι με 4 παιδια στο σπιτι! ευτυχως ειναι μεγαλα παιδια και απασχολουν και τα δικα μου. τελος εποχης και για το αραλικι του αντρουλη μου. απο τη Κυριακη πιανει δουλεια και μονο τις Δευτερες θα τον βλεπει το σπιτι του. εχω ψιλοξενερωσει. τον συνηθισαμε εδω και τωρα μας κακοφαινεται. δεν πειραζει, ομως, ας εχει δουλεια κι ας μας λειπει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα. Σαντουλι χρονια πολλα! εγω φιλοξενω τα ανηψια μου κι ειμαι με 4 παιδια στο σπιτι! ευτυχως ειναι μεγαλα παιδια και απασχολουν και τα δικα μου. τελος εποχης και για το αραλικι του αντρουλη μου. απο τη Κυριακη πιανει δουλεια και μονο τις Δευτερες θα τον βλεπει το σπιτι του. εχω ψιλοξενερωσει. τον συνηθισαμε εδω και τωρα μας κακοφαινεται. δεν πειραζει, ομως, ας εχει δουλεια κι ας μας λειπει.

Αχ Άννα μου, εμάς το σπίτι έχει συνηθίσει να μην τον βλέπει και πολύ τον άντρα μου, αλλά κι εμείς λέμε ευτυχώς που υπάρχει δουλειά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και από εμενα!!!

Σημερα μια δουλεια κανω και χαζεύω μια ωρα μετα. Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλειο!!

Τι βλέπω???? Γυρισε η Σαντυ?Καλωσορίσατε!!! Και η Πηνελόπη εδωσε το παρόν!! Που είσαι εσύ καλε????

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!Τι κάνετε?Πένυ μου ,τι εκπληκτικά νέα είναι αυτά???Με το καλό!!!!Κορίτσια μου ,χάθηκα το ξέρω αλλά πολύ τρέξιμο με τη δουλειά!Αλλά σας διαβάζω.Πένυ,άφησα πίσω και τις ετοιμασίες για το πάρτυ της μικρής μου.Το θέμα είπαμε είναι minnie-mickey γιατί έχουμε και αγοράκια.Λοιπόν για το βιβλίο ευχών σου στέλνω πμ.Φιλιά σε όλες!!!!

Ειδες, ειδες?? Παραλίγο θα το μαθαινες πριν γεννησω (αν τελικα γεννήσω...)!! Παει χαλασαμε και οι δύο.Επιτρεπεται Δεκεμβρης και να μην εχουμε κανει τπτ ακομα για τα παρτυ των παιδιών μας? Περυσι τα σχεδιαζαμε απο Νοεμβρη!! χαχαχα

Εγώ λεω να του κανω πιτζάμα παρτυ με θέμα την κουκουβάγια αλλα θα δειξει γιατί εχει πολλες απαιτήσεις σαν θεμα απο κατασκευες και δεν ξερω σε τι φαση θα ειμαι.... Για το βιβλιο σου εστειλα πμ. Αυτές τις μερες φτιαχνω και αλλο ένα παρτυ με το ίδιο θέμα. Ειναι νέο μελος στην παρέα μας. Δεν την έχεις γνωρίσει την Κατερίνα.

Αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι όταν πήγαμε, κάναμε 6 ώρες (ενώ κανονικά είναι 3 ώρες, μάξιμουμ 3μιση). Χιόνιζε στο Δομοκό, το είχε στρώσει, σταματήσαμε να βάλουμε αλυσίδες, μετά μας είπαν πως είχε πέσει μια νταλίκα στις στροφές (χωρίς ατύχημα ευτυχώς) και είχε κλείσει ο δρόμος, είχαμε πολλή αναμονή. Ωστόσο ήταν όμορφα αφού χιόνιζε, ο Γιώργος ήταν φρόνιμος και πέρασε η ώρα. Όταν φτάσαμε στο χωριό, χιόνιζε ακόμη, αλλά δεν το έστρωσε, είχε βρέξει νωρίτερα και ήταν βρεγμένα κάτω.

Περάσαμε πολύ ωραία, σκάσαμε στο φαγητό, βγήκαμε και τις βόλτες μας, περάσανε γρήγορα οι μέρες!

Καλως την παλι!!! Πωπω τι ταλαιπωρία τραβήξατε..... Ευτυχώς που ηταν όταν πηγαινατε και δεν ήταν στον γυρισμο και το ξεχασατε.Μα να μην πετυχετε ουτε εσείς χιονι???Λενε για ασπρη Πρωτοχρονια, για να δούμε. Παντως σημερα εχουμε έναν ήλιο ούτε άνοιξη να ήταν.

μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα. Σαντουλι χρονια πολλα! εγω φιλοξενω τα ανηψια μου κι ειμαι με 4 παιδια στο σπιτι! ευτυχως ειναι μεγαλα παιδια και απασχολουν και τα δικα μου.

Ωραία Αννα κανεις πρόβες για πολύτεκνη????χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μεταξια και Αννα θελω για μια ακομα φορα τη βοηθεια σας.Που θα βρω στον Πειραια ειδη για παρτυ??Εννοω ολα αυτα τα πλαστικα πιατακια και τα συναφη.Θελω με τη μινι και μου ειναι δυσκολο να βρω.Επισης θελω να παρω ταψια!!!Ναι ναι Μεταξια ταψια για πιτες!!!!!Καπου Εθνικης Αντιστασεως και Γουναρη ειναι ενας δρομος που εχει τετοια να μην τα πληρωσω πανακριβα????Παλι θα μεγαλουργησω!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα,επειδή και εγώ ετοιμάζω πάρτυ με θέμα minnie, πιατάκα κτλ έχει σίγουρα το jumbo,επίσης το nakaspaper και εμεις εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε και στο supermarket Μασούτης.Δεν ξέρω αν υπάρχει Μασούτης σε σας βέβαια.Εγώ τα πήρα από το νακας.Πένυ σου έστειλα πμ,το είδες?

Διαφημίσεις

Κατερίνα,επειδή και εγώ ετοιμάζω πάρτυ με θέμα minnie, πιατάκα κτλ έχει σίγουρα το jumbo,επίσης το nakaspaper και εμεις εδώ Θεσσαλονίκη έχουμε και στο supermarket Μασούτης.Δεν ξέρω αν υπάρχει Μασούτης σε σας βέβαια.Εγώ τα πήρα από το νακας.Πένυ σου έστειλα πμ,το είδες?

Ναι το είδα αλλά προσπαθώ όλη μερα να δουλεψω ενα μηχανημα που πηρα και να τελειώσω τις προσκλήσεις που σου ελεγα να σου τις δείξω και εσένα. Γκρρρρρ μου εχουν σπασει τα νευρα λέμε αλλά που θα παει δεν θα του περάσει!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μεταξια και Αννα θελω για μια ακομα φορα τη βοηθεια σας.Που θα βρω στον Πειραια ειδη για παρτυ??Εννοω ολα αυτα τα πλαστικα πιατακια και τα συναφη.Θελω με τη μινι και μου ειναι δυσκολο να βρω.Επισης θελω να παρω ταψια!!!Ναι ναι Μεταξια ταψια για πιτες!!!!!Καπου Εθνικης Αντιστασεως και Γουναρη ειναι ενας δρομος που εχει τετοια να μην τα πληρωσω πανακριβα????Παλι θα μεγαλουργησω!!!!!!!!!!!!!!!!

Είδη για πάρτυ... ναι, γιατί δεν πας στον μεγάλο Σκλαβενίτη στο Πέραμα ? έχει τα πάντα... μικυ και μινι θα βρεις, εκτός να πας στα Carrefour στο Πασαλιμάνι... ταψια έστι όπως το λες εκεί στην Εθν. Αντιστάσεως στον πεζόδρομο (μια κάθετη είναι δεν θυμάμαι όνομα) έχει και τα πάντα !

Άντε, να μεγαλουργήσεις βεβαίως βεβαίως !

Υ.Γ. Βρε κοπελιά αφού κατεβαίνεις που κατεβαίνεις Πειραιά γιατί δεν πίνουμε και κάνα καφέ ???? :rolleyes:

Καλημερα!!!! Τι κανετε??? Εγώ σημερα αναστήθηκα! Χτες πηγαμε Κορινθο για δουλειες το πρωί και μετα ήμουν χαλια όλη την ημερα. Μια κουραση , τάση για εμετό λες και με είχαν βάλει να σκαβω όλη μερα. Επεσα για υπνο από τις 7.30 και ξύπνησα σήμερα!!!!! Απόρω πως πηγαίνα για δουλεια οταν ήμουν εγκυος στον Κωσταντη!!!Σημερα είμαι καλα αν και πρέπει να ξαναπαω για δουλειες έξω και δεν ξέρω πως θα γυρίσω...

Πρεπει σιγά σιγά να οργανώνομαι και εγώ για τα γενέθλια του Κωσταντη γιατί η Πηνελοπη με αγχωσε!!! Παιζει να ερθει και η αδερφή μου κατω και να κατσει μεχρι την καινούρια σεζόν ,δηλ μεχρι το Πασχα.Αν την εχω εδώ και τι δεν θα κανουμε στο παρτυ!!

Σας αφήνω προς το παρόν για να βγω για τις δουλειες. Πρεπει να φτιαξω μετά και την Βασιλόπιτα για αυριο γιατί αυριο θα πεσει πολυυυυ βόλτα!!!!Φιλιαααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Να μαι παλι!! Επαθα μια λαχτάρα στην τράπεζα. Ξαφνικα αρχισα να μουδιαζω ολοκληρη να μου ρχεται εμετος, ενα στάδιο πριν την λιποθυμια. Απαπα...πηγα μετά και πηρα κατι να φαω και συνήλθα. Τελοσπαντων. Η βασιλόπιτα η μισή μου έμεινε μεσα στο ταψί και η άλλη μισή στο πιατο. Δεν πειράζει μεταξύ μας θα είμαστε ευτυχώς. Παντως βγηκε πολύ νόστιμη. Κατα τ άλλα μια χαρά (τι άλλο έμεινε?) .Εσεις που είστε όλες χαμενες σήμερα???Μα παντα να εχω κακο timing??? Οταν είστε όλες μέσα λέιπω εγώ και όταν εμφανιζομαι δεν είναι καμια.

Πηνελοπη το βρηκα το mail σου και σου έχω στείλει φωτό

Τα φιλιά μου!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...