Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Koρίτσια σας αφήνω, μάλλον θα φύγουμε σήμερα τελικά, οπότε σας χαιρετώ! Καλά Χριστούγεννα σε σας και τις οικογένειές σας! Να περάσετε πολύ όμορφα! Σας βάζω και τα κάλαντα!

Φιλάκια και χρόνια πολλά σε όλες!!!

Καλά να περάσετε ! Καλό σας ταξίδι και χαρούμενα Χριστούγεννα εύχομαι με υγεία, αγάπη !!!

Κι εγώ έχω πάρει άδεια αύριο οπόταν από Τρίτη κι έπειτα θα τα καναπούμε -ιντερνετικά- !

Πολλές πολλές ευχές σε όλες ! Να χαιρόμαστε τους άντρες μας, τα παιδάκια μας, τις οικογένειές μας !!!! Φιλάκια !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμενα!!

Σαντυ καλα Χριστουγεννα!!! Τι τελεια!! Χριστουγεννα με χιονι. Μακαρι να ρίξει και εδώ αλλά οι προβλέψεις δεν λενε για χιονι....

Βιβή σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου!!

Βρε κορίτσια αυτό το ποστ για τα παιδακια του αλεξάνδρας είχε γραψει η Ολιβια οτι δεν ισχυει! τι να πω...

Εμεις σήμερα είπαμε τα ποιηματα μας. Το καμαρι μου !!! Πολύ καλός ήταν ...Δυστηχώς ο μπαμπας του δεν μπορεσε να τον δει γιατί συνεχεια παιρνει αδειες για να πηγαίνουμε στον γιατρό και δεν μπορούσε παλι να λειπει.Δεν πειράζει τον γράψαμε σε βίντεο και τον είδε. Καμαρι ο Κωσταντής με τη στολή όλο την έφτιαχνε. Και κλαμα η μαμα του .Ειναι και οι ορμονες τώρα...καταλαβαίνετε...

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε κορες; το πρωι συναντηθηκαμε με τη Μεταξια και πηγαμε στο river west με τα παιδια μας, τα οποια ξεσαλωσανε και μας εβγαλαν off! χαλαλι τους, ομως, γιατι το ευχαριστηθηκανε πολυ!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλην ημερα αρχοντισσες! χρονια πολλα και καλα σ' εσας και στις οικογενειες σας. αγαπη, υγεια και γιατι οχι και λεφτα! φιλια πολλα!

http://www.youtube.com/watch?v=PC2L6XcIH8E

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλα!!!!!

Ο Κωσταντής μου είναι αρρωστος ρε γμτ...Απο χτες με πυρετό και εμετους το καημενο μου. Ας ελπισουμε αυριο να είναι περδίκι γιατί και το Πασχα ήταν χαλια. Το εχω παρατηρήσει παντως μετά από καθε σχολική γιορτή ο Κωσταντης αρρωσταίνει.

Σε λίγο θα αρχίσουν να ερχονται όλοι οι επισκεπτες μας και ανυπομονώ!!!!

Θα ερθει και santa για μενα σήμερα!! Θα μου φερει ενα χαλί μουρλια!!(Ας είναι καλά η μανα μου χιχιχι) Βρηκαμε σε μπεζ σκουρο με λαδί και πολυυυυυ παχύ. Ακριβώς τα χρώματα που ήθελα. Να φροντίσει και ο άλλος santa μου για κουρτίνες και κλείσαμε.

Σας τα πανε ? Σας τα πανε???? Εγώ όλο το πρωί ήμουν στο παραθυρο να φωνάξω παιδάκια από το δρόμο να μας τα πουν. Ειμαστε σε αδιεξοδο και δεν ανεβαίνουν όλα. Ηρθαν καμια 10αρια. Μονο που φετος δεν είχα φτιαξει τιποτα απο δωράκια που τους εδινα αλλες χρονιές και το περιμεναν ρε γμτ!!! Δεν είχα κουραγιο....Θα ανασκουμπωθώ όμως για Πρωτοχρονια και κατι θα τους φτιαξω!!

Με το καλό αυριο!!!!!

Φιλιαααααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα!!!Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ΄ολα!!

Χριστινουλες πολύχρονες και απο εδώ!! Και βόρειες και νότιες . Νοτια με εναν πόνο να γεμισει η αγκαλια σου και με τα τρία σου μωρα!!

Βορεια (αν μας διαβάζεις ακομα) σου ευχομαι ότι καλύτερο και πάντα ευτυχισμενη να είσαι!!!

Μολις ξύπνησα από τον μεσημεριανο μου υπνο και ακομα δεν έχω χωνέψει. Ατιμη γαλοπούλα.....

Τα φιλιά μου!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου!!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και όλους όσους αγαπάτε!!!

Πένυ μου,συγχαρητήρια για το μωράκι και εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή την φορά!!

Χριστινάκι μου,με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!:D

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!!!!Χρονια πολλα σε ολες και ιδιαιτερα χρονια πολλα και καλα στις Χριστινες!!!!Πως περασατε χθες??Εμενα με κολλησαν τα μικρα συναχι και βηχα...τι πραγμα με αυτα τα παιδια.Η το ενα θα ειναι αρωστο η το αλλο...δεν ξεμενουμε ποτε απο ιωση...με εχουν ξεκανει.

hello girls! σημερα πηγαμε βολτιτσα στο Λουτρακι με κατι φιλους και περασαμε πολυ ωραια! φαγαμε σ' ενα καταπληκτικο μεζεδοπωλειο, το "Ριγάνι". αν βρεθειτε ποτε απο εκει, σας το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Αααααα!! Βολτίτσα στα μερη μας!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Αν παντως ερθετε ξανα και θελήσετε ρομαντικές καταστάσεις δίπλα στο κυμα με θεικο φαι,μετά το Λουτράκι είναι το "πευκακι". Φοβερό φαγητό, περιβάλλον από κατω η θαλασσα πλατσα πλούτσα. Και καφέ εχει. Τωρα παντως για χειμώνα τελεια για καφέ παλι είναι στο waves δίπλα απο το καζίνο. Αν βρεις και θέση κοντά στο τζάκι που εχει στη μεση του μαγαζιού είναι φοβερά.Εγώ θελω να παω στο καζίνο να παιξω αλλά ο Παναγιώτης δεν με παει να μην αποκτήσω κακα χουγια!!χαχαχα

Εμεις παλι σήμερα μαμ νιανια κακα και νανι είμαστε! Παλι θα σκασω από το φαϊ!! Αυριο φευγουν ολοι θα ερημώσει το σπίτι μας και μηπως μπω σε μια σειρά παλι αν και με τόσα γλυκά λίγο δύσκολο. Ευτυχως το παιδάκι μου είναι καλά σήμερα όλη μερα και εχει αλλάξει και η διαθεση η δική μας. Ανυπομονώ να γίνει εντελώς καλα και να τον παμε μια βολτίτσα!

Φιλακια!!!Λεω να δω λίγο ΟΛΑ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερούδια!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλα!!!!!

Ο Κωσταντής μου είναι αρρωστος ρε γμτ...Απο χτες με πυρετό και εμετους το καημενο μου. Ας ελπισουμε αυριο να είναι περδίκι γιατί και το Πασχα ήταν χαλια. Το εχω παρατηρήσει παντως μετά από καθε σχολική γιορτή ο Κωσταντης αρρωσταίνει.

........

Καλημερα κορες!!!!Χρονια πολλα σε ολες και ιδιαιτερα χρονια πολλα και καλα στις Χριστινες!!!!Πως περασατε χθες??Εμενα με κολλησαν τα μικρα συναχι και βηχα...τι πραγμα με αυτα τα παιδια.Η το ενα θα ειναι αρωστο η το αλλο...δεν ξεμενουμε ποτε απο ιωση...με εχουν ξεκανει.

Πω πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στα παιδάκια σας βρε κόρες !!!!

Υ πο μο νή !

Πένυ,

Πώς είναι το παιδί ? έχει ακόμη πυρετό ???

hello girls! σημερα πηγαμε βολτιτσα στο Λουτρακι με κατι φιλους και περασαμε πολυ ωραια! φαγαμε σ' ενα καταπληκτικο μεζεδοπωλειο, το "Ριγάνι". αν βρεθειτε ποτε απο εκει, σας το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Εσένα σε εμπιστεύομαι μανδάμ σε τέτοια θέματα ιδίως !!! Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά !

Και χάρηκα που σας είδα -αν και, στην ουσία, δεν προλάβαμε να τα πούμε με τα κουτσούβελα γύρω γύρω τέσπα-... γερά να είναι και να χαμογελάνε και δεν πειράζει !!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ! Σε όλες ! Να χαιρόμαστε τις φαμίλιες μας ! Και πάντοτε να υπάρχει τουλάχιστον μια ζεστή αγκαλιά έτοιμη να μας υποδεχτεί και στα καλά και στα άσχημα !!!

Χριστινάκια (Νότια+Βόρεια) να σας χαιρόμαστε ! Ότι επιθυμείτε !

Κι εμείς καλά περάσαεμ όλες τις μέρες ! Τα παιδιά μου έχουν εκτροχιαστεί εντελώς ! Τώρα περιμένουμε το επόμενο 4ήμερο (Παρασκευή-Δευτέρα) που έχω άδεια και θα είναι κλειστός ο σταθμός ΑΛΛΑ (ναι, πάντα υπάρχει ένα αλλά) είμαι άρρωστη με ωτιτιδα... από την αριστερή πλευρά.. χα χα

δεν ακούω τπτ, βουίζει συνέχεια, πονάω και ΦΩΝΑΖΩ η κουφή επειδή νομίζω πως δεν ακούν και οι άλλοι... κατά τα άλλα ήθελα να κάμω και ρεβεγιόν για την Παραμονή τρομάρα μου --θα δείξει-- !!!

Φιλάκια πολλά σε όλες ! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...