Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Άννα του τη χρωστάγαμε την παιδική χαρά από χτες, που τον τραβολογούσαμε στα μαγαζιά.. Σε τι μαγειρική θα πάτε?

ο μικρος μου παει σε σχολη μαγειρικης για παιδακια. βασικα περισσοτερο τους μαθαινουν να τρωνε σωστα, αλλα φτιαχνουν τα παντα μονα τους, υπο την καθοδηγηση ενος σεφ. εχει ζυμωσει μεχρι και ψωμι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μικρος μου παει σε σχολη μαγειρικης για παιδακια. βασικα περισσοτερο τους μαθαινουν να τρωνε σωστα, αλλα φτιαχνουν τα παντα μονα τους, υπο την καθοδηγηση ενος σεφ. εχει ζυμωσει μεχρι και ψωμι!

Α τι ωραία! Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! Άντε να μεγαλώσει και θα σε βοηθάει κιόλας!

EkcAp3.png

Συνέχεια έχει αναπνευστήρα?? Και τη μέρα? Αχ βρε κοπέλα μου τι τραβάς.. Κουράζεσαι πολύ!!:(

Κάθε μέρα,τα τελευταία 7 χρόνια.Έχω βαρεθεί πια.Υποτίθεται ότι αυτή η ασθένεια κρατάει μόνο 5 χρόνια,από την αρχή της διάγνωσης και εμείς τον άλλο μήνα κλείνουμε τα 10.Μου έλεγε πριν χρόνια η θεία μου να κάνω υπομονή,γιατί θα την χάσω και θα κλαίω,αλλά ούτε την έχασα,ούτε πρόκειται να την χάσω σύντομα,όπως το βλέπω,ούτε και θα κλάψω.Και μην σας ακούγεται σκληρό.Έχω περάσει πολλά,έχω μείνει μισό χρόνο συνεχόμενα σε νοσοκομείο και πολλά άλλα δίμηνα και γενικά έχω χάσει 10 από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.Μόνο για μένα κλαίω.

Διαφημίσεις

δεν καταλαβες! με βοηθαει πριν ακομα παει. εχει μανια να ανακατευεται με αλευρια και κουταλες. λες να μου γινει σεφ το παιδι μου;

Γιατί όχι?? Μια χαρά!!

Κάθε μέρα,τα τελευταία 7 χρόνια.Έχω βαρεθεί πια.Υποτίθεται ότι αυτή η ασθένεια κρατάει μόνο 5 χρόνια,από την αρχή της διάγνωσης και εμείς τον άλλο μήνα κλείνουμε τα 10.Μου έλεγε πριν χρόνια η θεία μου να κάνω υπομονή,γιατί θα την χάσω και θα κλαίω,αλλά ούτε την έχασα,ούτε πρόκειται να την χάσω σύντομα,όπως το βλέπω,ούτε και θα κλάψω.Και μην σας ακούγεται σκληρό.Έχω περάσει πολλά,έχω μείνει μισό χρόνο συνεχόμενα σε νοσοκομείο και πολλά άλλα δίμηνα και γενικά έχω χάσει 10 από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.Μόνο για μένα κλαίω.

Βρε Χριστινάκι μου τι να σου πω? Να κάνεις υπομονή? Ως πότε? Αλλά μάνα σου είναι.. Και με το Χάρη τι θα κάνεις αν αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται? Πώς θα έρθεις Αθήνα?

EkcAp3.png

Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν ήδη στην Αθήνα και να είχα και ένα παιδάκι.

Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα και επειδή έχω βαρεθεί να μαλώνω και να βγαίνω και κακιά από πάνω,απλά δεν ασχολούμαι άλλο.Ό,τι είναι να γίνει,θα γίνει.

Αχ βρε Χριστινάκι τραβάς και εσύ μεγάλο γολγοθά!!Υπομονή και όπως τα λες είναι ,οπως έρθουν τα πράγματα.Τι να κανεις μπρος γκρεμός και πισω ρεμα...Δύσκολες καταστασεις. ΔΕν σας καλύπτει το ταμείο κάποια κοπέλα να σας βοηθαει?Να κοιμαστε λιγο και οι δυο σας τουλάχιστον.

Ωστε υπαρχει ένας μικρός μαγειράκος αναμεσα μας,ε?

Λοιπον στα επόμενα γενέθλια του να του κάνεις παρτυ με θέμα μικροι σεφ (τον χαβά μου εγω χαχαχα)

Εγώ προτείνω όταν βρεθούμε όλες μαζί να κανονίσουμε διημερο!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ μου,το ταμείο καλύπτει ίσα ίσα κάποια αναλώσιμα υλικά,τα οποία είναι πανάκριβα και από την στιγμή που τα πληρώνω,παίρνω τα χρήματα πίσω μετά από 2,5 χρόνια,στην καλύτερη περίπτωση.Όο για κοπέλα,εδώ στο νοσοκομείο είχα αποκλειστικές και ενώ έπαιρναν 80 και 90 ευρώ την βραδιά πριν από 6 χρόνια,οι πιο πολλές κοιμόταν στο διπλανό κρεβάτι και ούτε που της έδιναν σημασία.

Για το διήμερο δεν θα συμφωνήσω...προτείνω πενταήμερη εκδρομή,όπως στο σχολείο!!!

Τί έκανες με το κομμωτήριο χτες???

Ας μην σε φορτώνουμε άλλο Χριστινακι.Τουλαχιστον να χαλαρώνεις μεσα από εδώ!!

Πολύ καλό!!Πενταήμερη???Θα είμαστε οι πρώτες μαμαδες που πανε πενταήμερη και τα παιδιά τους μενουν στο σπίτι!!!χαχαχα

Με το μαλλι μια χαρά όλα!!! Και οι ανταύγειες και το κουρεμα.Είναι πολύ καλή αυτή η κομμωτρια που πάω. Μπορεί να κάνω 20' να παω και άλλα τόσα για να γυρισω ενώ στο πενταλεπτο έχω 10 κομμωτήρια,αλλά αξίζει.Εχω τρέλα με το μαλλί γενικά!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...