Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!Αννα και Μεταξια να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Εμεις χθες ειχαμε γενεθλια!!Το μωρακι μου,ο Αγγελακος μου εγινε ενα χρονακι!!!!Χαμος παλι στο σπιτι!!!Ολα ομως πηγαν καλα.Εγω μαλλον απ την κουραση ξυπνησα 4 η ωρα το πρωι με ριγη ,πονολαιμο και πονους στα κοκκαλα.Κοριτσια κουραστηκα πολυ αλλα χαλαλι για το μικρο μου.Τα δωρα που μου εφτιαξε η Πενυ εγιναν αναρπαστα!!!

Να τον χαίρεσαι και να τα εκατοστήσει!!

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!Αννα και Μεταξια να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Εμεις χθες ειχαμε γενεθλια!!Το μωρακι μου,ο Αγγελακος μου εγινε ενα χρονακι!!!!Χαμος παλι στο σπιτι!!!Ολα ομως πηγαν καλα.Εγω μαλλον απ την κουραση ξυπνησα 4 η ωρα το πρωι με ριγη ,πονολαιμο και πονους στα κοκκαλα.Κοριτσια κουραστηκα πολυ αλλα χαλαλι για το μικρο μου.Τα δωρα που μου εφτιαξε η Πενυ εγιναν αναρπαστα!!!

Xρόνια του πολλά, να έχει υγεία κι ευτυχία στη ζωή του!

Είμαι σίγουρη πως ήταν ωραίο το πάρτυ σας!

EkcAp3.png

Καλημερα!! Να τα χιλιάσει και απο εδώ λοιπόν το ζουζουνι σου!! Χαίρομαι που τα περάσατε τελεια και αρεσαν αυτά που έφτιαξα!!!!!! Ευτυχώς προλαβατε και αναρρώσατε γιατί σας είχα έννοια!!! Εμεις το δευτερο παρτυ του γιου μου το ακυρώσαμε λόγω ίωσης και το καναμε την επομενη εβδομαδα. Οσο για σενα υπομονή τα έχουν αυτά τα παρτυ. ποσο μαλλον γιορτή κα παρτυ μεσα σε μια βδομαδα!!!!

Τι καιρό έχετε?? Εδώ φυσαει παααααρα πολύ!! Εχει γεμισει έξω τον κοσμο φύλλα !!Χαμος γίνεται!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορίτσια καλησπέρα,

15 Ιανουαρίου θα ξαναγίνω για 5η ( και τελευταία φορά ) νονά.

Το λοιπόν επειδή δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα με τη μαμά ακόμη, εκτός του ότι έκλεισε εκκλησία...

Η βάφτιση δεν θα έχει κάποιο θέμα

βοηθήστε με αν ξεχνάω κάτι:

1. σταυρός

2.λαδόπανα

3. βαλίτσα για τα ρούχα ( θα πάρω μία κανονική για να είναι και χρήσιμη )

4.λαμπάδα + 3μικρά κεράκια με τον ίδιο στολισμό

5.ρούχα+παπούτσια

6.δευτερα ρούχα ( λέω να τα πάρω από άσχετο μαγαζι με τα βαφτιστικά )

7.πυζαμάκια που θα πάω να λούσω το παιδί

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

15 Ιανουαρίου θα ξαναγίνω για 5η ( και τελευταία φορά ) νονά.

Το λοιπόν επειδή δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα με τη μαμά ακόμη, εκτός του ότι έκλεισε εκκλησία...

Η βάφτιση δεν θα έχει κάποιο θέμα

βοηθήστε με αν ξεχνάω κάτι:

1. σταυρός

2.λαδόπανα

3. βαλίτσα για τα ρούχα ( θα πάρω μία κανονική για να είναι και χρήσιμη )

4.λαμπάδα + 3μικρά κεράκια με τον ίδιο στολισμό

5.ρούχα+παπούτσια

6.δευτερα ρούχα ( λέω να τα πάρω από άσχετο μαγαζι με τα βαφτιστικά )

7.πυζαμάκια που θα πάω να λούσω το παιδί

Kαλώς ήρθες Dalia! Mε το καλό να ξαναγίνεις νονά για 5η φορά! Αλλά δε θα σου ευχηθώ να τα εκατοστήσεις τα βαφτιστίρια, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού!

Ξεχνάς τα μαρτυρικά! Επίσης μια μεγάλη πετσέτα για το μωρό και μια μικρή για τα χέρια για σένα. Και τέλος σαπουνάκι και λιβανάκι, αν και δεν τα παίρνουν όλοι.

Θα φτιάξετε κάτι εσύ ή η μαμά? Αγοράκι θα βαφτίσεις ή κοριτσάκι?

EkcAp3.png

Kαλώς ήρθες Dalia! Mε το καλό να ξαναγίνεις νονά για 5η φορά! Αλλά δε θα σου ευχηθώ να τα εκατοστήσεις τα βαφτιστίρια, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού!

Ξεχνάς τα μαρτυρικά! Επίσης μια μεγάλη πετσέτα για το μωρό και μια μικρή για τα χέρια για σένα. Και τέλος σαπουνάκι και λιβανάκι, αν και δεν τα παίρνουν όλοι.

Θα φτιάξετε κάτι εσύ ή η μαμά? Αγοράκι θα βαφτίσεις ή κοριτσάκι?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...:D

Μαρτυρικά δεν είχαμε κάνει σε καμία βάφτιση....Το μωρό είναι αγοράκι.Είχαμε βαφτίσει και την αδερφούλα του...

Την πετσέτα την βάζω με τα λαδόπανα...

Όταν λες να φτιάξουμε εμείς, τι θα μπορούσαμε και σε αυτό το χρονικό διάστμα που έχουμε?

Αυτό που σκέφτηκα και της άρεσε σαν ιδέα είναι, να αγοράσω κάτι ωραίο σε ξυλίνο παιχνίδι π.χ και να το στολίσουμε με αληθινά λουλούδια ( τα λατρευω ) και να μείνει στο παιδί...

επίσης για βαλίτσα είδα κάτι τέτοιο

http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=754

για μέγεθος βαλίτσας τι λέτε ??

επίσης καμία ιδέα για να βάλουμε το λαδάκι μέσα ?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...:D

Μαρτυρικά δεν είχαμε κάνει σε καμία βάφτιση....Το μωρό είναι αγοράκι.Είχαμε βαφτίσει και την αδερφούλα του...

Την πετσέτα την βάζω με τα λαδόπανα...

Όταν λες να φτιάξουμε εμείς, τι θα μπορούσαμε και σε αυτό το χρονικό διάστμα που έχουμε?

Αυτό που σκέφτηκα και της άρεσε σαν ιδέα είναι, να αγοράσω κάτι ωραίο σε ξυλίνο παιχνίδι π.χ και να το στολίσουμε με αληθινά λουλούδια ( τα λατρευω ) και να μείνει στο παιδί...

επίσης για βαλίτσα είδα κάτι τέτοιο

http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=754

για μέγεθος βαλίτσας τι λέτε ??

Τότε δε νομίζω να έχεις ξεχάσει κάτι!

Πολύ ωραία ιδέα το ξύλινο παιχνίδι με τα λουλούδια! Σαν δώρο εννοείς να το πάρεις ή να το βάλεις πάνω στη λαμπάδα? Αν είναι σχετικά μικρό φυσικά!

Κι η βαλίτσα πολύ ωραία! Για μέγεθος καλύτερα κάτι μεσαίο, όχι καμιά τεράστια.. Η μικρή δε θα χωράει πολλά πράγματα νομίζω.. Η μεσαία έχει 30 ευρώ παραπάνω, αλλά ίσως είναι πιο βολική.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει ότι είναι σε 1 μήνα η βάφτιση, δεν είναι και πολύς καιρός για κατασκευές.. Σε ρώτησα αν θα φτιάξετε κάτι, γιατί εδώ οι περισσότερες (ως μαμάδες) είχαμε φτιάξει προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών κλπ.

π.χ. εδώ είναι αυτά που έφτιαξα εγώ για τη βάφτιση του γιου μου

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/11/5-2010.html

EkcAp3.png

Εμείς το μπουκαλάκι με το λαδάκι το είχαμε σε ένα όμορφο, χάρτινο (από σκληρό χαρτόνι) στολισμένο καλαθάκι μαζί με το σαπουνάκι. Έτσι μας το έδωσαν από το κατάστημα που πήραν οι νονές το πακέτο. Συνήθως στα καταστήματα με τα βαφτιστικά σου προτείνουν μικρά κουτιά για να βάλεις το λαδάκι. Όταν ξαναβάφτισες, πού το είχατε βάλει? Ή δε θυμάσαι?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Μεταξια που ήταν εκεινη η κληρωση για το μιξερ που είχαμε παρει μερος??? Εληξε? Το πηραν το μιξερ αραγε???? Οχι πως θα το εχω κερδίσει εγώ αλλά λεμε....

Πένυ εδώ ήταν η κλήρωση

http://www.gastronomos.gr/

Τώρα δεν την έχουν, έχω το περιοδικό του Δεκεμβρίου και γράφει πως η κλήρωση θα γίνει 5 Δεκεμβρίου (έγινε δηλαδή χθες) και πως οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Παρεμπιπτόντως είχα πάρει κι εγώ μέρος στην κλήρωση από άλλον υπολογιστή (θυμάσαι που ο δικός μου είχε μλοκάρει?). 3 πολυμίξερ κλήρωναν, κανονίσαμε με την Άννα να πάρουμε από ένα, άντε πάρε κι εσύ ένα! Ε ας δώσουν κι ένα 4ο στη Μεταξία!

Οπότε, αν έχουμε κερδίσει, θα μας πάρουν τηλέφωνο..

EkcAp3.png

bebua,

Να χαίρεστε το παιδάκι σας για εχθές !!! Πολύχρονος ! Καλότυχος να είναι και γερός σαν τα ψηλά βουνά ! Κούλαρε τώρα, οι γιορτές τελείωσαν... στο περίπου.... 19 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ! Ω ναι, πες μου ότι θα κάνεις κι ένα ρεβεγιον, άλλο ένα τραπέζι ανήμερα, ε έχετε λέει κι ένα Μανώλη που θα γιορτάζει την 2η μέρα να κάνεις το κάτιτίς σου......... να πάω να αυτοκτονηθώ !

Πλάκα κάνω. Μην με παρεξηγήσεις ! Γερή να είσαι να έχεις κόσμο σπίτι και να δημιουργείς ! Πάντα χαρές !

glitter,

Ούτε εμένα με πήρε κανείς τηλ να μου πει ότι κέρδισα, οπότε.... τ ζ ί φ ο ς ! Δεν πειράζει ! Καλή καρδιά !

DALIA,

Πάντα άξια ! 5η φορά ε ???? Μπράβο σου, όχι μπράβο σου που θα το κάνεις !

Δε νομίζω πως έχετε παραλείψει κάτι...

bebua,

Να χαίρεστε το παιδάκι σας για εχθές !!! Πολύχρονος ! Καλότυχος να είναι και γερός σαν τα ψηλά βουνά ! Κούλαρε τώρα, οι γιορτές τελείωσαν... στο περίπου.... 19 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ! Ω ναι, πες μου ότι θα κάνεις κι ένα ρεβεγιον, άλλο ένα τραπέζι ανήμερα, ε έχετε λέει κι ένα Μανώλη που θα γιορτάζει την 2η μέρα να κάνεις το κάτιτίς σου......... να πάω να αυτοκτονηθώ !

Μεταξια γελασα παρα πολυ...!!!!!Ακου τωρα περα απ τα τραπεζια Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας,εχει γενεθλια η κορη μου 5 Ιανουαριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σ εστειλα??????????????????????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...