Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιζουν πολλες τιμες σ' αυτους τους χωρους. εχω ακουσει απο 35 μεχρι και 55-60 ευρω το κεφαλι. ειναι τι διαθετεις. υπαρχει κι ενας χωρος στο παρκο Αν. Παπανδρεου (αλλιως Σελεπιτσαρι) στο Κερατσινι. ειναι ενα τεραστιο παρκο με δεντρα, γρασιδι και παιδικη χαρα. στο κεντρο τπου παρκου υπαρχει μια καφετερια, που χρησιμοποιουν το πισω της μερος για εκδηλωσεις. ειναι βεβαια για λιγα ατομα. εκει ειχα ακουσει γυρω στα 25 ευρω το ατομο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!! Επιτέλους βρήκα χρόνο να μπω! Είχαμε πάει στην παιδική χαρά με το μικρό και ευχαριστήθηκε παιχνίδι!! Άννα μου ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ αύριο, παντρεύεται μια φίλη μου και έχουμε ραντεβού για νυφικά! Κι έχω μια αγωνία να τη δω νυφούλα!! Τρελαίνομαι για νυφικά!

EkcAp3.png

ηταν τελεια μερα για παιδικη χαρα! κι εμεις πηγαμε μετα το σχολειο. για αυριο ουτε εγω το βλεπω να πηγαινω τελικα. παρακολουθει ο αντρας μου ενα σεμιναριο για τη δουλεια του κι ερχεται αργα. ετσι πρπει να παω εγω το Νικο στη μαγειρικη και να εχω και το βασανακι μου μαζι.

Αχ,βρε Άννα μου,είσαι πολύ γλυκιά...:D

Αλλά σιγά να μην ξενυχτούσες για μένα.Μια χαρά πέρασε η νύχτα.Έπαιξα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα,ψάρευα πολλές ώρες αλλά δεν μπορούσα να περάσω την πίστα...μια χαρά ήταν!Πριν χρόνια που καθόμουν πάλι τα βράδια,έφτιαχνα κοσμήματα,αλλά επειδή τώρα πρέπει να πηγαίνω να την βλέπω ανά 3 λεπτά,δεν είναι εύκολο.

Θα το συνεχίσω αυτό το σύστημα κάποιες φορές τη εβδομάδα,όχι για μένα,αλλά για την φουκαριάρα την θεία μου...:-P:razz::-P:razz::-P

Τα τελευταία χρόνια είναι με 2 ώρες ύπνο κάθε μέρα.Εγώ στην θέση της θα είχα καταρρεύσει.

καλο κουραγιο και στις δυο σας τοτε. αντε ρε παιδια να ερθει εκεινη η μερα που θα βρεθουμε ολες μαζι! αν εγω και η Σαντυ μιλαγαμε 3 ωρες, ολες μαζι ποσες ωρες λες να θελουμε;

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάπως έτσι το φαντάζομαι!!!Από οχτάωρο και πάνω!!!:D:D

Πένυ μου,τίποτα καινούριο δεν έγινε με την μαμά μου.Απλά,όπως ξενυχτούσατε εσείς με τα μωρά,έτσι κι αυτή χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα της 24 ώρες το 24ωρο,για να μην πνιγεί(λόγω του αναπνευστήρα, τρέχουν τα σάλια της).

Σάντυ,τώρα το είδα.Για τον λόγο που είπα παραπάνω.Πνίγεται,μελανιάζει και πρέπει να της κάνουμε συνέχεια αναρροφήσεις με ένα ειδικό μηχάνημα.

Ανεβάζει 130 σφυγμούς και γενικά πολλές φορές γίνεται ολονύχτιο πάρτυ.

Μιλάμε για τρελά γλέντια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...