Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας κορες!!!Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!Ειχα τραπεζι στη γιορτη μου και τα εχω παιξει!!!!10 μεγαλοι και 7 πιτσιρικια!!!!Ρε κοριτσια μου ζωγραφισαν τον τοιχο στο δωματιο της μικρης...δεν ειναι ο,τι καλυτερο σε καινουριο σπιτι...το καλο ομως το ειπε η κορη μου.Μολις εφυγαν,ψιλοκουρασμενη,ψιλονυσταγμενη λεει εγω τωρα πως θα κοιμηθω με τους λερωμενους τοιχους εεε????Και τωρα βουρ για τα γενεθλια του μικρου τη Δευτερα 5 Δεκεμβρη...γλεντια!!!!!!!!!!!!1

εχεις δοκιμασει το σφουγγαρακι-γομα; κανει θαυματα, αλλα θελει απαλα για να μη σου βγαλει το χρωμα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!

Κατερίνα δεν σας έχει μεινει καθόλου χρωμα? Εγώ παντα κρατάω τα κουτάκια και τους κωδικους και με ενα πινελάκι διορθώνω ότι μπορώ. Βεβαια αυτό γίνεται στην αρχή γιατι μετά υπαρχει διαφορά στο χρώμα. Και εμεις περυσι βάψαμε το σαλόνι και μπορω να πω ότι παλι βάψιμο θελει!

Μια φορά μιλάγαμε με τον Παναγιώτη και ειχαμε απορροφηθεί τόσο πολύ που δεν είχαμε παρει χαμπαρι ότι ο Κωσταντης δεν ακουγόταν. Ειχε παρει τον ανεξίτηλο μαρκαδόρο απο το γιλεκο του Παναγιώτη και είχα βάψει τα σκαλιά (μαρμαρο) το καλοριφέρ και τον τοιχο ΚΟΚΚΙΝΟ!!! Τρελαθήκαμε!!!!!!! Ευτυχώς ήταν φρέσκα και βγήκαν.

Εχω ενα σπίτι φτου φτου φτου τόσο καθαρό σπανια το βλεπεις και σε μια μερα!! Ανυπομονώ να στολίσω. Μαλλον την Κυριακη γιατί Σαββάτο έχουμε γενεθλια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

.....

στο μεταξυ, πανω στη φουρια των ημερων, ξεχασα να σου πω για τη συναντηση βρε Μεταξια. σχωρα με ρε φιλεναδα, δεν εγινε εσκεμμενα, το ατιμο το γηρας φταιει!

Βρε Συ Αννούλα ούτε καν που μου πέρασε από το μυαλό... μην σκας για τέτοια θέματα ! Ούτε να το σκέφτεσαι ! Γερές να είμαστε και κανονίζουμε...

γιατί ???? σάμπως έχω την εσωτερική να μου κρατήσει τα παιδιά ή τον χρόνο ?????

άσ' το, άσ' το να πάει άσ' το .......

Όσο για το δωμάτιο, ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ έγινε πραγματικά.... μπράβο !

Γεια στα χέρια σας πραγματικά !

Α, και να χαίρεσαι και την μανούλα σου !

Γεια σας κορες!!!Μπορει να μη γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω καθημερινα.Εχω πηξει απ το πρωι με τα μαγειρεματα.Εχω τραπεζι αυριο για τη γιορτη μου.Τι το θελα με τα μικρα???Η μικρη τωρα αναρρωσε απο ιωση και με εχει πεθανει στη γκρινια.Ο μικρος θεριευει μερα με τη μερα.Στις 5 Δεκεμβρη εχει γενεθλια...ποτε μεγαλωσε το αγγελουδι μου...λες και ηταν χθες που γεννησα...η Πενυ μεγαλουργει για τα γενεθλια...παλι θα κανει ασχημα πραγματα!!!!Καληνυχτα σε ολες σας!!!!

Bebua,

Πολύχρονη ! Να σε χαίρεται η φαμίλια σου ! Πω πω μέσα σε 10 μέρες 2 φορές τραπέζι... δεν ξέρω βρε κορίτσια, εγώ, για να είμαι ειλικρινής... δεν θα άντεχα !

Μήπως έχω αρχίσει να τα παίζω ???? μήπως φταίει ότι δουλεύω ???? μήπως να πάρω τα βουνά και να την κάνω ?????

Εμείς στολίσαμε το Σάββατο !!!! Τα πιτσιρίκια κάθονται και χαζεύουν τα φωτάκια από το δέντρο με το στόμα ανοιχτό... εύχομαι να μην το πειράξουν όντως... μην τους έρθει καπάκι στο κεφάλι !!! χα χα , δε νομίζω -- τους αρέσει και τους είπα ότι δεν πάμε κοντά επειδή όταν θα έρθει ο Άγιος Βασίλης να αφήσει τα δώρα... αν έχουν χαλάσει το δέντρο μας ή τα λαμπάκια πχ δεν θα καταλάβει ότι σε αυτό το σπίτι μένουν παιδάκια για να μπει μέσα !!!!

Εγώ κι ο Πινόκιο θα πρέπει να έχουμε τόσο μεγάλη μύτη !!!! Τα ψυχάκια μου !

Αγγελούδια,

Καλώς όρισες !!!!

Χριστίνα Βόρεια,

Γράωε και καμία αράδα βρε ! Μας λείπεις !

Kαλησπέρα! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα έκανα τζάμια και φωτιστικά και αύριο επιτέλους θα κατεβάσω τις κουρτίνες. Περιμένω με αγωνία το Σαβ/κο να στολίσουμε! Μπράβο στα προκομμένα κορίτσια που στόλισαν ήδη! Και του χρόνου!

Αggeloudia ελπίζω να μείνεις μόνιμη στην παρέα!

Χριστίνα βόρεια καλώς ήρθες και πάλι κι ας άργησες!

EkcAp3.png

hello! χαιρομαι που σας αρεσε το δωματιο κι επισης χαιρομαι γιατι βλεπω το καφενεδακι μας να ξαναζωντανευει! απο σημερα εχουμε αρχισει και στρωνουμε σιγα σιγα και το Σαββατο λεω να στολισω.απο τοτε που εγινα μαμα περιμενω καθε χρονο πως και πως την ημερα που θα στολισουμε ολοι μαζι το δεντρο ακουγοντας χριστουγεννιατικα τραγουδια. το super hit μου, εκει που δινω τα ρεστα μου δηλαδη, ειναι ο "Ρουντολφ το ελαφακι", το οποιο συνοδευεται κι απο την αναλογη χορογραφια βεβαιως. χαχα! και του χρονου να 'μαστε καλα!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα έκανα τζάμια και φωτιστικά και αύριο επιτέλους θα κατεβάσω τις κουρτίνες. Περιμένω με αγωνία το Σαβ/κο να στολίσουμε! Μπράβο στα προκομμένα κορίτσια που στόλισαν ήδη! Και του χρόνου!

Αggeloudia ελπίζω να μείνεις μόνιμη στην παρέα!

Χριστίνα βόρεια καλώς ήρθες και πάλι κι ας άργησες!

χαχα εγω στόλισα χωρίς τα παρελκομενα !!!:tongue::tongue: Πειράζει ??Δεν εκανα καλά τα τζαμια , τα φωτιστικά καθόλου .....χιχιχι

OiaRp2.png

Καλέ ποια καλή και όμορφη blogger θα μου πει πώς επεξεργάζομαι μια ετικέτα? Δηλαδή, ωραία τις έφτιαξα! Θέλω όμως να διορθώσω κάποια και να τη γράψω διαφορετικά, πού θα πάω για να το κάνω? Δεν το βρίσκω φυσικά!

EkcAp3.png

pas στην επεξεργασια αναρτησεων σου και επιλεγεις με ενα φιλτρο πχ την ετικέτα που θες , σου φερνει οσα είναι με αυτη την ετικέτα , πας πανω δεξιά και εχει μενου ρυθμίσεις αναρτησεων και εκει μπορείς να αλλάξεις το ονομα της ετικέτας που εχεις βαλει . Αν θες τις αλλαζεις όλες αλλά μια μια αναγκαστικα

OiaRp2.png

κοριτσακια μου εγινε θαυμα! το πι-τσι μου, μετα απο 4 μερες, ανοιξε! καθομαι και σας γραφω διπλα απο το αναμμενο τζακι. οποια θελει κουβεντουλα, εδω θα ειμαι για αρκετη ωρα ακομα, ωσπου να ξεχαρμανιασω. χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...